View Full Version : Какво е за вас перфектното момиче?
sexy_dypence
08-24-2007, 20:27
Няма значение дали външно или вътрешно... :D
MostHated
08-24-2007, 20:31
няма префектно момиче! и това е хубавото! всяка е уникална! :)
170 См Очи сини Коса Руса или черна Килограми 43-50 Красива :) Градна към 80-100 Стегнати
Биричед,то си пише"Каква е перфектната за ВАС",не "има ли перфектна като цяло"...Таа,аз предпочитам невинничките момичета,не курвета,каквито има доста тук...Да е МНОГО умна,да е перверзна,но САМО,когато трябва ;) Искам хубав характер-момиче с много приятели...Да е много ухажвана и АЗ да я отворя!Така знам,че съм специален за нея,а това най го обичам...Да има хубава усмивка,сладка в лицето,яко дупе,хубави цици(но не много големи),да има кво да стисна ;) Задължително да има хубаво коремче,тва мн ме кефи!Моят пример за перфектно момиче-не мисля,че е твърде много...
П.С.ИСКАМ И АНАЛ!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
ChRiSTiaNo_07
08-24-2007, 20:52
важното е да се обичамее! не е важен външния вид.
minava6t 4i4ko :)
08-24-2007, 20:55
Няма значение дали външно или вътрешно... :D
:shock: "С голям черен дроб , много е вкусен" ... Х. Лектър
нежна, мила, пряма, лъчезарна, тактична, ... дащна...а бе то идеални хора няма, само си правим гаргара а?
swords1010
08-24-2007, 20:57
+1 :wink: Точно така, само да не е някаква лигла, или пък, прекалено скучна, би трябвало да ми допадне. :wink:
170 См Очи сини Коса Руса или черна Килограми 43-50 Красива :) Градна към 80-100 Стегнати
prili4a na animacionen geroi
thefreak
08-24-2007, 21:01
Стига да не ми дига нервите... перфектна ще е!
bloodranger
08-25-2007, 01:00
Nqma grozna jena ima trezven maj !
---Narodni madrosti ot MEN---
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
_UnSeEn_
08-25-2007, 14:12
<= tq e perfektna LoVe YoU MoHu
DisturbinThePeace
08-25-2007, 14:23
добре !!! висока 170 см със 100 гръдна обиколка и искаш да тежи 50 кг :smt005 :smt005 ne staaa :mrgreen:
SomeOneNeedYou
08-25-2007, 15:36
Az sam si nameril perfektnoto momi4e! Perfektno e 6tot q obi4am :P i pone za men si e perfektna poddarja se miri6e na hubafy ae golqma sladuranka e :) No ne q obi4am zaradi tva a zatva 4e e super nejna dobra i umna... Krasiva i umna :P
перфекната жена е 120см висока с плоска глава и малки рачички. а ако може да готви мусака напряво ще е уникална
перфекната жена е 120см висока с плоска глава и малки рачички. а ако може да готви мусака напряво ще е уникална
Hехехе Owned =D>
bebito0o
08-25-2007, 18:38
\:D/ \:D/ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
aабе важното е да е уникална във всяко отношение :wink:
Бившата (официално) ми...супер е отвсякъде...като я видя и полудявам
Да е много хубава !
Да ме обича !
Да ми вярва !
Да ми огажда !
Да ме слуша !
Да не ми изневерява !
Да не се превзема !
...тези са достатъчни !
Dark_Angel_F
08-25-2007, 18:40
И защо така полудяваш ... Кво толкова ми е перфектното ?!
Еми етъй пък на...мания ли е кво е не знам...ще говорим на private ;)
Биричед,то си пише"Каква е перфектната за ВАС",не "има ли перфектна като цяло"...Таа,аз предпочитам невинничките момичета,не курвета,каквито има доста тук...Да е МНОГО умна,да е перверзна,но САМО,когато трябва ;) Искам хубав характер-момиче с много приятели...Да е много ухажвана и АЗ да я отворя!Така знам,че съм специален за нея,а това най го обичам...Да има хубава усмивка,сладка в лицето,яко дупе,хубави цици(но не много големи),да има кво да стисна ;) Задължително да има хубаво коремче,тва мн ме кефи!Моят пример за перфектно момиче-не мисля,че е твърде много...
Е ти подчти нищо не искаш. Такава нема и по анимационните филмчета. Хасаико аз теб те следим кво пишеш. Имам некви подозрения че си някои с доста проблеми и се изявяваш като така наречения " форумен герой"
Черна коса, тънка талия и хубаво дупе... може и да има хубави зъби и да се усмихва често.
Болшевик
08-25-2007, 20:39
Чернокоса, едра жена, с голям задник и необръсната п**** :twisted:
Марксист
08-25-2007, 20:42
Не ме интересува каква коса има, дали е обръсната п**** или не, важното е да е от левия блок 8)
Болшевик
08-25-2007, 20:44
Не ме интересува каква коса има, дали е обръсната п**** или не, важното е да е от левия блок 8)
ДА!
Трябва да е здрава колхозничка или шофьорка на трактор! :!:
Марксист
08-25-2007, 20:47
ДА!
Трябва да е здрава колхозничка или шофьорка на трактор! :!: Трябва да е от работническата класа ;-)
ами гаджето ми е такова..ами външно страшно сладко момиче..вътрешно-добричка и миличка O:) :wink:
Моята е демон :twisted: :twisted: :twisted:
Muca_mnogo_cuca
08-26-2007, 08:55
Nqma grozna jena ima trezven maj !
---Narodni madrosti ot MEN---
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ihhhhh beeee :lol: vinagi ostroumen predpolagam :twisted:
malka_sladka i brutalna f :smt007
johnnyknoxville
08-26-2007, 13:42
za wunshnost zwuchi dobre wisoka nad 170 slaba,no dobre oformena elegantna,moderna,poddurjana,charowna,mila,jenstwe na,inteligentna,wuzpitana i po wuzmojnost sys wliubben pogled:)
Dark_Angel_F
08-26-2007, 13:58
Моята е демон :twisted: :twisted: :twisted:
Объркваш ме нали по едно време бях твоя ангел ........
off ko vi se obesnqvam be
Е ти подчти нищо не искаш. Такава нема и по анимационните филмчета. Хасаико аз теб те следим кво пишеш. Имам некви подозрения че си някои с доста проблеми и се изявяваш като така наречения " форумен герой"
Ами темата е за "перфектното момиче"-казвам каква е според мен.Колко души преди тва казаха,че няма перфектна? ;) Какви проблеми?Кажи ми къде точно да се вгледам в себе си.Не съм чувал да има "така наречения форумен герой",но това ме поласка! \:D/ :smt006
Нз как реши,че имам проблеми,щото аз пиша предимно това,което съм научил от личен опит или от това,което съм прочел.Искам да кажа,че рядко правя собствени разсъждения :D и не можеш да съдиш по това,което пиша...
Guderian
08-26-2007, 17:03
Да е българка(което е най-важно 8) ), да е със сини(аз съм синеок 8) ) или светли очи(може и кафеви, но предпочитам сини), да не е много висока, да е слаба 8) косата й да е дълга и да стига до дупето :D
<= tq e perfektna LoVe YoU MoHu
Ама че са напраштели :-D :smt005 :smt005 :smt005
Болшевик
08-26-2007, 17:10
Да е българка(което е най-важно 8) ), да е със сини(аз съм синеок 8) )
Еее, Гуди, аз съм с черна коса и черни очи...
Някой като ме види може да си помисли, че съм от малцинствата :x
Guderian
08-26-2007, 17:11
Някой като ме види може да си помисли, че съм от малцинствата :x :lol: :lol: :lol:
П.П. Сядам да гледам филма по БТВ. До после :)
Ами темата е за "перфектното момиче"-казвам каква е според мен.Колко души преди тва казаха,че няма перфектна? ;) Какви проблеми?Кажи ми къде точно да се вгледам в себе си.Не съм чувал да има "така наречения форумен герой",но това ме поласка! \:D/ :smt006
Нз как реши,че имам проблеми,щото аз пиша предимно това,което съм научил от личен опит или от това,което съм прочел.Искам да кажа,че рядко правя собствени разсъждения :D и не можеш да съдиш по това,което пиша...
Е щом не си чувал за форумните герои значи имаш страхотно голям житеиски опит. Или поне щом не си чувал да беше се досетил кво означава, или затова още не са написани статии в интернет ?? Рядко правиш собствени разсъждения ... Охоооо какво си имаме тук? Некъв дето като е про4ел няколко статии в интернет се е помислил за човек с мн житеиски опит и говори само наизустени неща. Ае "Биричед" от мен толкова
BlueAvalanche
08-27-2007, 19:41
Приятна визия и прекрасен характер
'перфектни' хора няма. има само 'достатачно добри'. перфектното моми4е може да баде всяко. лиубовта е сляпа. когато я види6 6те я познае6.