- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е за вас перфектното момиче?
Няма значение дали външно или вътрешно...![]()
* ...Dar!тУ... *
няма префектно момиче! и това е хубавото! всяка е уникална!![]()
Raise your fist!
170 См Очи сини Коса Руса или черна Килограми 43-50 КрасиваГрадна към 80-100 Стегнати
Fitness Forever
Биричед,то си пише"Каква е перфектната за ВАС",не "има ли перфектна като цяло"...Таа,аз предпочитам невинничките момичета,не курвета,каквито има доста тук...Да е МНОГО умна,да е перверзна,но САМО,когато трябваПървоначално написано от MostHated
Искам хубав характер-момиче с много приятели...Да е много ухажвана и АЗ да я отворя!Така знам,че съм специален за нея,а това най го обичам...Да има хубава усмивка,сладка в лицето,яко дупе,хубави цици(но не много големи),да има кво да стисна
Задължително да има хубаво коремче,тва мн ме кефи!Моят пример за перфектно момиче-не мисля,че е твърде много...
П.С.ИСКАМ И АНАЛ!!! \/ \
/ \
/ \
/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
важното е да се обичамее! не е важен външния вид.
Първоначално написано от sexy_dypence
"С голям черен дроб , много е вкусен" ... Х. Лектър
нежна, мила, пряма, лъчезарна, тактична, ... дащна...а бе то идеални хора няма, само си правим гаргара а?
prili4a na animacionen geroiПървоначално написано от TIMEX
Nqma grozna jena ima trezven maj !
---Narodni madrosti ot MEN---
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
<= tq e perfektna LoVe YoU MoHu
Obi4aM si moito Glezeeno BeB4e MoHuTo
добре !!! висока 170 см със 100 гръдна обиколка и искаш да тежи 50 кгПървоначално написано от TIMEX
![]()
ne staaa
![]()
I am what I am !!!
Az sam si nameril perfektnoto momi4e! Perfektno e 6tot q obi4am :P i pone za men si e perfektna poddarja se miri6e na hubafy ae golqma sladuranka eNo ne q obi4am zaradi tva a zatva 4e e super nejna dobra i umna... Krasiva i umna :P
перфекната жена е 120см висока с плоска глава и малки рачички. а ако може да готви мусака напряво ще е уникална
Hехехе Owned =D>Първоначално написано от Анонимко
\Първоначално написано от Анонимко
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aабе важното е да е уникална във всяко отношение![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Бившата (официално) ми...супер е отвсякъде...като я видя и полудявам
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Да е много хубава !
Да ме обича !
Да ми вярва !
Да ми огажда !
Да ме слуша !
Да не ми изневерява !
Да не се превзема !
...тези са достатъчни !
Еми етъй пък на...мания ли е кво е не знам...ще говорим на private![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от hasaiko
Е ти подчти нищо не искаш. Такава нема и по анимационните филмчета. Хасаико аз теб те следим кво пишеш. Имам некви подозрения че си някои с доста проблеми и се изявяваш като така наречения " форумен герой"
Черна коса, тънка талия и хубаво дупе... може и да има хубави зъби и да се усмихва често.
Чернокоса, едра жена, с голям задник и необръсната п****![]()
Не ме интересува каква коса има, дали е обръсната п**** или не, важното е да е от левия блок![]()
ДА!Първоначално написано от Марксист
Трябва да е здрава колхозничка или шофьорка на трактор!![]()