Влез

View Full Version : как да му кажа

08-24-2007, 21:05
Скоро осъзнах че съм гей! Имам влечение към момчета и те ме възбуждат. От още преди да се осъзная като педал имам един много добър приятел. Но сега осъзнавам че имам чувства към него и искам да сме повече от приятели. Как да му разкрия чувствата си? Как да му кажа че го обичам?

П.С. Имам основание да се надявам че той може да е неосъзнат педал

slavito007
08-24-2007, 21:07
Или си педал,или не си.К'во е т'ва неосъзнат ?!?И не очаквай позитивно отношение от хората към тебе.

DIVINE_TIME
08-24-2007, 21:10
Ако беше обратен,едва ли сам би се нарекъл "педал"...

swords1010
08-24-2007, 21:13
Или си педал,или не си.К'во е т'ва неосъзнат ?!?И не очаквай позитивно отношение от хората към тебе.

Не говори в множествено число, аз нямам нищо против !!!

До автора: Ами когато сте на подходяща тема внимателно му подскажи, а след това можеш вече направо да признаеш за чувствата ти, но не ти гарантирам позитивна реакция. :wink:

Успех !

Mad&Bad
08-24-2007, 21:17
:smt011 :smt011 :smt011 Ай стига баси, направо като си представя някой приятел да ми каже, че иска да сме повече от приятели :smt078 :smt078 :smt078

swords1010
08-24-2007, 21:19
:smt011 :smt011 :smt011 Ай стига баси, направо като си представя някой приятел да ми каже, че иска да сме повече от приятели :smt078 :smt078 :smt078
Ами, ще обясниш, че не изпитваш същото към него и си падаш по момичета. Какво толкова, каква е тази дискриминация ???!!! :?

08-24-2007, 21:25
Колкото повече педали толкова по-добре. Толкова повече свободни момичета. Ама много сте кухи. Аз неам нищо против педалите и не ми пречат.

ChRiSTiaNo_07
08-24-2007, 21:26
Не му казвай,покажи му :lol:

slavito007
08-24-2007, 21:42
Моля?!?Да му бръкне в гащите ли?После много яку ще яде бой,дри и да е от най-добрия приятел.

swords1010
08-24-2007, 21:53
Моля?!?Да му бръкне в гащите ли?После много яку ще яде бой,дри и да е от най-добрия приятел.
Кой е казал, да му бръкне в гащите? Може да му подскаже с поведението си, но тъка може да го стресне. :wink:

naMy4Ho_KoTe
08-24-2007, 21:58
Скоро осъзнах че съм гей! Имам влечение към момчета и те ме възбуждат. От още преди да се осъзная като педал имам един много добър приятел. Но сега осъзнавам че имам чувства към него и искам да сме повече от приятели. Как да му разкрия чувствата си? Как да му кажа че го обичам?

Звучи банално вече, но му го обясни като в този пост. Не очаквай от него да отвърне на чувствата ти. И имай на предвид, че ако не е гей, има голяма вероятност като му е обясниш в любов, после да развалите приятелството си. Моят съвет е много деликатно да му го обесниш. Не в стил ”Искам да те чукам”, а нещо от рода на ”Трябва да ти призная, тъй като си ми близък приятел, че ме привличаш..”. Нещо такова.

swords1010
08-24-2007, 22:00

Звучи банално вече, но му го обясни като в този пост. Не очаквай от него да отвърне на чувствата ти. И имай на предвид, че ако не е гей, има голяма вероятност като му е обясниш в любов, после да развалите приятелството си. Моят съвет е много деликатно да му го обесниш. Не в стил ”Искам да те чукам”, а нещо от рода на ”Трябва да ти призная, тъй като си ми близък приятел, че ме привличаш..”. Нещо такова.
+1, Подкрепям :wink:

08-25-2007, 12:59
Отиди влез в един казан и са подпали

RAWRRR
08-25-2007, 13:08

oh,дарлин'
познавам толкова много хомо/бисексуални момченца,че сигурно и теб те познавам,и мога да ти кажа само едно,което ще ти спести мнгоо ядове..

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕОСЪЗНАТИ ГЕЙОВЕ!

защото те ще се страхуват от теб,
защото се страхуват от сексуалността си,
защото са неуверени,
защото само ще живеете на мелодрами..
и накрая ще скъсате абсолютно изчерпани и съкрушени..

meaning
08-25-2007, 13:09
Еми...питай го деликатно нещо от сорта "би ли пробвал с друго момче?"Или какво мислиш за бисексуалните?Не му изтръсвай изведнъж"привличаш ме"...А ако ти каже"бегай как може да ми говориш такива нещо...или мразя гейовете"просто трябва да си наясно,че нямаш шанс.

minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 13:38
Колкото повече педали толкова по-добре. Толкова повече свободни момичета. Ама много сте кухи. Аз неам нищо против педалите и не ми пречат.
=D> [-o<
гей*гей*гей на кубик :lol:

m0nita
08-25-2007, 22:55
Na men mi se slu4i podobna situaciq.Edna fr be6e se "vlubila" v men,i mi prizna s sms-i ot roda na "tazi no6t sunuvah kak ot celuvkite mi ne moje6 da si poeme6 duh ... " ne i govorih nqkolko dni,posle tq zapo4na da obru6ta neobhodimoto vnimanie na gadjeto si(koeto e mom4e).tei 4e spoks,moje da e samo vremenno privli4ane :wink: