PDA

View Full Version : Развратния западен секс

Марксист
08-25-2007, 20:46
До къде стигнехме? До свир*и, до анален се*с и какво ли не..... Осъзнайте се накъде е тръгнало нашето социалистическо общество. Престанете с тези развратни неща! Придържайте се към традиционния се*с ;-)

Болшевик
08-25-2007, 20:47
Аз това го повтарям от години :D

miloto_girl_4e
08-25-2007, 20:48
Не смятам, че разнообразието или някои по-нестандартни неща са развратни :!: :wink:
Защо да се придържа човек към традиционният секс като може повече да му допадат другите неща?
И разнообразие в секса има по цял свят, не само в Европа :!: [-X
А и все пак живеем в свободни държави .. личният ни живот си е личен и можем да правим каквото си поискаме в леглото :!:

Марксист
08-25-2007, 20:49
Народа прекалено се е разкрепостил и трябва да го превъзпитаме ;-)

Болшевик
08-25-2007, 20:49
личният ни живот си е личен и можем да правим каквото си поискаме в леглото :!:
Еххх, а някога не беше така...
Партията следеше дори какво правиш в леглото :| :(

Марксист
08-25-2007, 20:52
А и все пак живеем в свободни държави Не за дълго! Ще направим от България социалистическа република много скоро и никой няма да каже ГЪГ :wink:

nofi
08-25-2007, 20:54
:mrgreen:
Майко мила, до къде стигнахме!
:smt005

CuBG
08-25-2007, 20:54
Абе вие да ви еба в балъците намерихте какво да коментирате в този форум . Бахти , сички сте някви комплексирани хлапащаци на по 10-15 години и като нямате никакви приятели и ви тропат навсякаде дошли в тоя форум и коментират бахти глупостите . Много ви са изнервих . И на всичкото отгоре влезли в сайт за тинейджърски проблеми защото вие всички комплексирани балъчета не могат 1 дума да кажат на момиче и влезли в тоя форум пък за капак на всичко и пишат за някаква проклета политика и управление :smt013

bloodranger
08-25-2007, 20:55
Na haosa nikoga ne mu lipsva malko red
ne 4e sam nekav ograni4en ma ot nekoi ne6ta (za koito nau4ih tuka) naprao mi se obra6ta stomah4eto :smt078

^Sam90^
08-25-2007, 20:56
Ти ли ще ме превъзпиташ бе, пикльо?! Я, си намерете друго занимание! Бахти и тъпаците. Аз кво ще правя в леглото си е моя работа, ясно?!
Еее не, напрао тва ващо вече е прекалено....

Марксист
08-25-2007, 20:58
Ти ли ще ме превъзпиташ бе, пикльо?! Я, си намерете друго занимание! Бахти и тъпаците. Аз кво ще правя в леглото си е моя работа, ясно?!
Еее не, напрао тва ващо вече е прекалено....Като дойде скоро марксизма в България ще бъдеш превъзпитана и ще станеш една послушна консомолка ;-)

Болшевик
08-25-2007, 20:59
Еее не, напрао тва ващо вече е прекалено....Като дойде скоро марксизма в България ще бъдеш превъзпитана и ще станеш една послушна консомолка ;-)
Комсомолка се пише другарю...

Абе ей я се успокойте :smt011 Ние изразяваме мнение.

08-25-2007, 20:59
Ами да ти кажа мога да ти напиша книга за тези работи и май като гледам в леглото само спиш и сънуваш как ебеш разни манекенки и сутринта първата ти работа която правиш докато ти е надървен да биеш една чикия и после пред компа за поредната доза 12 часово игра на WoW и Lineage

^Sam90^
08-25-2007, 21:00
Не ми говори в женски род, ако обичаш! Тва аз къв ше стана си решавам аз, ок? Върви си у консумола и не ни занимавай с глупостите си!

08-25-2007, 21:00

Абе ей я се успокойте :smt011 Ние изразяваме мнение.Ще знам за следващия път другарю ;-)

^Sam90^
08-25-2007, 21:02
Ами да ти кажа мога да ти напиша книга за тези работи и май като гледам в леглото само спиш и сънуваш как ебеш разни манекенки и сутринта първата ти работа която правиш докато ти е надървен да биеш една чикия и после пред компа за поредната доза 12 часово игра на WoW и Lineage
Да, позна - разкри ме, браво =;

Марксист
08-25-2007, 21:04
Ще направя комунизъм в България и ще ви излекувам всички от тази западна болест ;-)

CuBG
08-25-2007, 21:08
Айде да не смесваме социализма и секса,а?Ко ще кажете?!?!?!
бтв. да ви е*а в мнението,това е форум за тийнове и за 13 годишни курвета,не за политика и партии,ок?!
допълнение: Сам90,не се занимавай с тия хора,само си хабиш нервите и времето :smt011
Мхах и ти ли влизаш в тази категория която така подробно описах ? Както и да е , много ми е мъчно да гледам че има все още задръстеняци които ще си останат заклени шибани геймъри които имат корем който слънце не е виждал по плажовете за да може да вдигне още един левел на WoW . Мъчно ми е ама е факт , и факт е това че щом има такъв форум значи че има точно такива хора като вас които гледат да се научат на нещо ама в момента в който момиче ги погледне и се едно си ги бил с Домат по главата , стават червени ....

^Sam90^
08-25-2007, 21:09
Ще направя комунизъм в България и ще ви излекувам всички от тази западна болест ;-)
Оф, ела ме излекувай и ше гледаш червени звездички :smt011 тейби и смотаните животинки дет сте....

^Sam90^
08-25-2007, 21:10
бтв. да ви е*а в мнението,това е форум за тийнове и за 13 годишни курвета,не за политика и партии,ок?!
допълнение: Сам90,не се занимавай с тия хора,само си хабиш нервите и времето :smt011
Мхах и ти ли влизаш в тази категория която така подробно описах ? Както и да е , много ми е мъчно да гледам че има все още задръстеняци които ще си останат заклени шибани геймъри които имат корем който слънце не е виждал по плажовете за да може да вдигне още един левел на WoW . Мъчно ми е ама е факт , и факт е това че щом има такъв форум значи че има точно такива хора като вас които гледат да се научат на нещо ама в момента в който момиче ги погледне и се едно си ги бил с Домат по главата , стават червени ....
Леле.... точно ти, дето нямаш смелост да се покажеш с ника си ли ще ми говориш бе?! Тц тц ... ква си Ванга - как разбра, че играя уоу? Нищо, че не съм пипвал комп игра от 2 години, ама ти се пак си знаеш, а? Оф.. кво ли се занимвам верно....

Болшевик
08-25-2007, 21:12
Ето една много прословута фраза от великия Съветски Съюз:
“А у нас секса нет!”
т.е. "У нас не правим секс!" :wink:

Марксист
08-25-2007, 21:13
“А у нас секса нет!”
т.е. "У нас не правим секс!" :wink: Като цяло секса е лошо нещо. Секса развращава и трябва да се забрани ;-)

^Sam90^
08-25-2007, 21:13
“А у нас секса нет!”
т.е. "У нас не правим секс!" :wink: Като цяло секса е лошо нещо. Секса развращава и трябва да се забрани ;-)
явно си много загорял, за да говориш така :lol:

08-25-2007, 21:15
Леле.... точно ти, дето нямаш смелост да се покажеш с ника си ли ще ми говориш бе?! Тц тц ... ква си Ванга - как разбра, че играя уоу? Нищо, че не съм пипвал комп игра от 2 години, ама ти се пак си знаеш, а? Оф.. кво ли се занимвам верно....
Ами да ти кажа приятелю не горя от желание да се регвам на такова място защото нямам ваще проблеми . + това всички балъци като вас само WoW играят . Пък тея че не си пипал комп игри иди ги разправяй на друг . Аз имам толкова голямо наблюдение над такива келешчета дето се държат в форумите се едно бащите им държат 100 декара бананени плантаций и че всичко в живота им е ясно . Ходи да играеш на лимки с приятелчетата ти или УоУ бе приятелю и по добре не пиши по такива места ( казвам ти го като съвет )

bloodranger
08-25-2007, 21:15
Q si4ki sa uspokoite ve
tuka kva e temata i kvo ob6to imat komp igrite s tva

08-25-2007, 21:17
Q si4ki sa uspokoite ve
tuka kva e temata i kvo ob6to imat komp igrite s tva
Те са следствие от това че са задръстени сички тука . Като не могат 1 приятел с който по кафета да ходят да си направят и влизат в Онлайн режима и там избиват комплексите които им се насъбира в училище защото всички ги тропат ;) Тръгнали да ми коментират Секс , бе да ми са махат от очите .

^Sam90^
08-25-2007, 21:20
Мале, само тоя Уоу ти е в устата :lol: Пич, мисли ме за квото искаш - ако ми пукаше за сяко изостанало пикльовче от форумите.... леле мале :) Не знам наистина как свърза секса с комп игрите, но явно в главата ти има няква логика... или не :roll:
Както и да е - лек ти живот

swords1010
08-25-2007, 21:21
Не смятам, че разнообразието или някои по-нестандартни неща са развратни :!: :wink:
Защо да се придържа човек към традиционният секс като може повече да му допадат другите неща?
И разнообразие в секса има по цял свят, не само в Европа :!: [-X
А и все пак живеем в свободни държави .. личният ни живот си е личен и можем да правим каквото си поискаме в леглото :!:
Подкрепям !!! :wink:

CuBG
08-25-2007, 21:21
Ами да ти кажа приятелю не горя от желание да се регвам на такова място защото нямам ваще проблеми . + това всички балъци като вас само WoW играят . Пък тея че не си пипал комп игри иди ги разправяй на друг . Аз имам толкова голямо наблюдение над такива келешчета дето се държат в форумите се едно бащите им държат 100 декара бананени плантаций и че всичко в живота им е ясно . Ходи да играеш на лимки с приятелчетата ти или УоУ бе приятелю и по добре не пиши по такива места ( казвам ти го като съвет )
Я го гледай,многознаец такъв.Единствения банан ти е в задника.Що не доидеш до моя блок,та да ти избия мислите за "УоУ" от недораслата главичка.
бтв,дам много си загорял за да злобееш така :lol:
Ти да не си земал анфети преди да напишеш тоя коментар ????? Първо аз не бия по малки от мене защото мисля че не е чесно по-голям да бие по малък . Пък с тея банани няма какво да коментирам защото единствения който ще страда за напреде в живота си ти и всички останали защото ще си останете нереализирани геймари дето до 32 години ще си живукат при мама и тати и ще ги цоцат пари за оригинални игри за да може някак да им минава ежедневието . Така че айде Ф устата

CuBG
08-25-2007, 21:23
Мхахаха съдейки по това че имаш над 1300 коментара в този форум ми потвръждава теорията [-X

08-25-2007, 21:27
Абе,неграмотен,пише се аМфет,и откъде си толкова сигурен че съм по-малък от тебе?Знаеш ли,съжалявам те,толкова си жалък и мизерен че сам не го осъзнаваш :smt009
Ама жалък и мизерен си ебъ пичките и не се притеснявам да говоря . Сега като се загледах а 8 месеца си напраил 1313 коментара . Това знаеш ли какво означава ?? Не излизаш от този форум , знаеш ли какво означава това ? Пълен балък си и по добре даже да не ти чета коментарите защото съветите на задръстеняците не приемам . Аз предпочитам за приятели нормални момчета с разнообразни интереси ;)

abvgdejzi
08-25-2007, 21:34
iska6 tradicionen seks mi pravi si go ama ne vijdam nA ](*,) drugiq kvo mu e netradicionnoto.
NE SE OPITVAI DA NALAG6 MNENIETO SI.VSEKI IMA RAZLI4NI VIJDANIQ I TRQBVA DA SE PRIMIRI6 A AKO NE ISKA6 SAMOUBIISE

08-25-2007, 21:42
oфф тоя sam90 вземе да се научи да пише и да говори правилно и после да дава мнения.или той явно почва да измисля нов български език.дума като "тейби" няма, :-D а ако майка ти те е учила да говориш вижда се колко е образована :)

Марксист
08-25-2007, 21:43
западнали комунистчета...Аааааа фашииист! Как може да се допускат такива нецивилизовани отрепки тук!? :evil:

08-25-2007, 21:48
Абе,неграмотен,пише се аМфет,и откъде си толкова сигурен че съм по-малък от тебе?Знаеш ли,съжалявам те,толкова си жалък и мизерен че сам не го осъзнаваш :smt009
Ама жалък и мизерен си ебъ пичките и не се притеснявам да говоря . Сега като се загледах а 8 месеца си напраил 1313 коментара . Това знаеш ли какво означава ?? Не излизаш от този форум , знаеш ли какво означава това ? Пълен балък си и по добре даже да не ти чета коментарите защото съветите на задръстеняците не приемам . Аз предпочитам за приятели нормални момчета с разнообразни интереси ;)
ти си "еби пичките",като ебеш следващата да ми кажеш дали спа на отворен прозорец докъто я е**.
ти недей да съдиш хората по коментарите,ама какво се мъча-толкова си прост че нищо няма да разбереш.
Хич не ми дреме кой предпочиташ за приятел,като че ли съм се хвърлил да се сприятелявам с тебе.Не ми трябват невежи изцепки на природата за другари.
Хахахахах не преценявам хората по коментарите бе прителю . Ами това че си направил над 1000 за 8 месеца ми говори преееедостатъчно . Един нормален човек на 20 години нагоре който си води нормален полов живот да ми мислиш че ще влиза в този убиташки форум да коментира. Нито един твой коментар извън тази тема не съм ти прочел и пак от далече си личи че си пълен задръстеняк . Иди тези любовни песни да ги разправяш на колегите ти тука ;)

hasaiko
08-26-2007, 09:38
Ей,тия комунистите май са един и същи човек-няма начин да има двама такива тъпани на едно място :-s Аве,пич,ти не си ли 88?Кво ми говориш как е било по времето на социализма,мн помниш се 1...Много искам да те псувам и имам много причини,но това изобщо не е за този форум...
От кога секс е мръсна дума? :-s

08-26-2007, 09:41
Ей агитатори , тропайте по душите!
Комунисти , станете организатори на мечтите !
Долу проклетата сиромашия, има на света Русия ,
тя ще ни спаси ; има Москва !

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 10:26
AБЕ НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА ФЛООДИШ С ГЛУПОСТИТЕ СИ? УСЕЩАШ ЛИ КОЛКО СИ ЖАЛЪК ДА ПРОПАГАНДИРАШ С НЯКАКВА МАЛКА СКРИТА НАДЕЖДА ОГРАНИЧЕНИТЕ СИ И УТОПИЧНИ (СПОРЕД МЕН КАТАСТРОФИЧНИ) ИДЕИ ВЪВ ФОРУМ ЗА ТИНЕЙДЖЪРИ! ТУК СЕ ГОВОРИ ЗА СЕКС! КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА - НАМЕРИ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ФОРУМ, КЪДЕТО НА РАВНИ НАЧАЛА ЩЕ ЗАЩИТАВАШ ИДЕЯТА СИ И ЩЕ ОБОРВАШ ЧУЖДИТЕ!

ПФ

sinful`girl
08-26-2007, 10:27
Чакай малко бе,кой си ти да ми казваш какво да правя в леглото и какво не .....това,което хората правят в леглото си е ЛИЧНО...за ЛИЧНА РАБОТА чувал ли си??? Нз кой ще превъзпитаваш и как ще го превъзпитаваш,но това не е твоя работа. Мене е имало кой да ме възпита и не си ти човекът,който ще превъзпитава мене или въобще народът ни .......Соц времето отдавна мина,също и времето,когато вси1ки са били под строй и са им казвали какво да правят!!!

Rocko_perka
08-26-2007, 11:48
ГРЕШКаааа!!! Така наречения от вас "развратен секс от ЗАПАДА" не идва от ЗАПАДА,А ОТ ИЗТОКААА! В Азия много дълго време ,преди да се пръкнат течения като социализма е съществувала оралната любов и какво ли още не.Европейците по принцип само могат да си мечтаят за сексуалните познания ,които имат в Индия,Китай,Япония и т.н. И аре стига с тези социализми. :smt021 :smt021 :smt021

Ruskia1936
08-26-2007, 12:30
“А у нас секса нет!”
ami bratle az kato rusnak moje da ti kaja 4e si go prevel greshno :P :lol:
A y nas seksa net - pri nas nqma seks :) a ne v nas ne pravim seks :D

minava6t 4i4ko :)
08-26-2007, 12:30

Абе ей я се успокойте :smt011 Ние изразяваме мнение.Ще знам за следващия път другарю ;-)

прогнозирам, че в най-скоро време този ненормалник , шизофреник - Бол. , Марксист ще се разтрои до нова форма...Ленинист?Троцкист?.. авайте да залагаме

Болшевик
08-26-2007, 12:39
“А у нас секса нет!”
ami bratle az kato rusnak moje da ti kaja 4e si go prevel greshno :P :lol:
A y nas seksa net - pri nas nqma seks :) a ne v nas ne pravim seks :D
Знам, но ще го тълкувам както е по-удобно и лесно разбираемо за младите деца тук :wink:

Болшевик
08-26-2007, 12:40

прогнозирам, че в най-скоро време този ненормалник , шизофреник - Бол. , Марксист ще се разтрои до нова форма...Ленинист?Троцкист?.. авайте да залагаме
Ти си шизофреника :smt013
Вижте ми IP-то бе, имам 1 единствен профил в тоя форум!

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 12:44

Това е тъжно. Чудя се какво ли представлява живота в очите ти.. Какво ли е всеки ден да се будиш, да усещаш напъна в гащите си и да си повтаряш ”Нет минет! Нет минет!” :smt009

08-26-2007, 12:48

:lol: ам4и другия влиза като гост, а и IP лесно може да се скрие я с програма, proxy сървър, пък и много ме боли фара :smt098 ....само не ми е ясно ти кой си от снимката, този с буквара и ризката или другия до него..., а може би от другия аватар? :-D

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 12:50
:lol: ам4и другия влиза като гост, а и IP лесно може да се скрие я с програма, proxy сървър, пък и много ме боли фара :smt098 ....само не ми е ясно ти кой си от снимката, този с буквара и ризката или другия до него..., а може би от другия аватар? :-D

Да ве, съгласна съм - мноо е лесно. Мен преди кат ме бяха баннали си влизах с една програмка и с китайско прокси :)

П.П. Брутро, чиче, наспа ли се :Р

08-26-2007, 12:52

Да ве, съгласна съм - мноо е лесно. Мен преди кат ме бяха баннали си влизах с една програмка и с китайско прокси :)

П.П. Брутро, чиче, наспа ли се :Р

Здравей Мацко наспах се..станах у 10.
ииии още го у4а и аз туи :-k бруто..нето..тара /Мара дупата си бара/..
ти скива ли нема я играта ни на белот :smt005

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 12:57
Забелязах.. Даже не я оставиха за идните поколения, направо я изтриха. Можеха да е lock-нат просто. Нейсе :)

Communist
08-26-2007, 13:01
Западния секс е наистина развратен, но въпроса е: какво ще направим ние за да върнем нормалните християнски ценности в младежта? :roll:

08-26-2007, 13:04
Западния секс е наистина развратен, но въпроса е: какво ще направим ние за да върнем нормалните християнски ценности в младежта? :roll:
Да гласувате за БКП , може би ::: :::

Болшевик
08-26-2007, 13:06
Като начало държавата трябва да забрани порно каналите и да се въведе цензура за порнографски материали в интернет пространството. После да се постави въоръжена милиция на всякакви публични домове, барове и дискотеки и да не се позволява на млади разкрепостени девойчета на 12-13 да се държат "неморално" с разни богати чичковци и т.н.
Идеи има много, но хора, които да ги осъществят - не :wink:

08-26-2007, 13:08
Точно така...Милиция като има...ехеееееее \:D/ \:D/ :wink:

drfatt
08-26-2007, 13:15
Според вас какво е направил тоя пич после с малката мацка. ;-)
http://files.vector-images.com/clipart/soviet109.gif

Болшевик
08-26-2007, 13:18
Според вас какво е направил тоя пич после с малката мацка. ;-)
http://files.vector-images.com/clipart/soviet109.gif
Нищо не се вижда от снимката...

Нищо не е направил разбира се, показал и е пътя към свободата!
Стига с тия компромати!

drfatt
08-26-2007, 14:09
Ленин е бил сифилистик и умира в третичния стадий на болестта. Ще продължаваме ли да разискваме развратния западен секс?

Болшевик
08-26-2007, 14:31
Ленин е бил сифилистик и умира в третичния стадий на болестта. Ще продължаваме ли да разискваме развратния западен секс?
НаУчно е доказано, че Ленин получава тази болест наследствено от майка си.
А самия Ленин не е правил секс през живота си.
Ах, какъв пример за подражание само :smt007

Бате Сталин
08-26-2007, 14:36
Ах, какъв пример за подражание само :smt007 [/color]

За сметка на това аз колко секс съм правил с нацистки войници :smt007

08-26-2007, 14:39

И кфо поемаше ли го анално \:D/ \:D/ ?!

Бате Сталин
08-26-2007, 14:43

Кеф е с тях щото анусите им са достатъчно широки за моя сталински хуй да започне работа.

Ех, славни години \:D/ \:D/ 8)

08-26-2007, 14:49

Кеф е с тях щото анусите им са достатъчно широки за моя сталински "мъжки полов орган" да започне работа.

Е това е мн яко , иска ми се ида съм бил там да гледам , как сталинския ти кур ебе :-k

Бате Сталин
08-26-2007, 15:02

Кеф е с тях щото анусите им са достатъчно широки за моя сталински "мъжки полов орган" да започне работа.

Е това е мн яко , иска ми се ида съм бил там да гледам , как сталинския ти "мъжки полов орган" ебе :-k А не искаш ли да го усетиш? :-k

drfatt
08-26-2007, 15:04
Колко мило! :D

08-26-2007, 15:20
Сталин много добре прави секс :smt007 :lol:

08-26-2007, 15:20

Вие хубаво изразявате мнение, ама много некомпетентно. Вие или ти, защото получавам чувството, че сте един човек, нямате реална представа за основните идеи на Комунизма, Марксизма, Ленинизма, още повече Социализма. Мислите си, че това, което е идеята е това, което е било изградено. Едностранната диктатура на партията не означава: терор, привилегированост и тотален контрол над всичко, както е било изградено. Идеята на тези идеологии е точно обратното. Липса на привилегии, присъствие на свобода и едноправие на всички хора, и на вряка форма на човешката мисъл и съзнание, за да може човечеството да прогресира. Контролът в най-тежкият случай и в отношение на "превъзпитание" се изразява в преподаването на тези ценности. Идеята е за премахване на расизма, предрасъдаците и радикалния национализъм, бедността и олигархията за премахване на класовата война. Идеята е за равенство за всички, еднообразие на живота на всички, и равенство за всички класи.

Не звучи много като това, което е било направено, нали. Ти трябва да си момченце на 13, което се кефи на знамената и идеята за власт и контрол.

drfatt
08-26-2007, 15:50
Пък и униформите са много яки. :D

Бате Сталин
08-26-2007, 15:51
Пък и униформите са много яки. :D Нали? Мойта съветска униформа е много секси. 8)

Guderian
08-26-2007, 16:29
Пък и униформите са много яки. :D Нали? Мойта съветска униформа е много секси. 8)Грешиш :wink: Германонацистките униформи са униформите на 20 век 8)

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 16:34
Aбе, хора, откъде се пръкнаха всички тези комунисти тук? Не съм от скоро във форума, чак сега ги забелязах. Шантава ралта. Абе, младежи, вие да не членувате в някаква организация ”Младият комунист”?..

TIMEX
08-26-2007, 16:36
До къде стигнехме? До свир*и, до анален се*с и какво ли не..... Осъзнайте се накъде е тръгнало нашето социалистическо общество. Престанете с тези развратни неща! Придържайте се към традиционния се*с ;-)
Еее момичетата кат искат различно ко да праим ?!

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 16:37

Вие хубаво изразявате мнение, ама много некомпетентно. Вие или ти, защото получавам чувството, че сте един човек, нямате реална представа за основните идеи на Комунизма, Марксизма, Ленинизма, още повече Социализма. Мислите си, че това, което е идеята е това, което е било изградено. Едностранната диктатура на партията не означава: терор, привилегированост и тотален контрол над всичко, както е било изградено. Идеята на тези идеологии е точно обратното. Липса на привилегии, присъствие на свобода и едноправие на всички хора, и на вряка форма на човешката мисъл и съзнание, за да може човечеството да прогресира. Контролът в най-тежкият случай и в отношение на "превъзпитание" се изразява в преподаването на тези ценности. Идеята е за премахване на расизма, предрасъдаците и радикалния национализъм, бедността и олигархията за премахване на класовата война. Идеята е за равенство за всички, еднообразие на живота на всички, и равенство за всички класи.

Не звучи много като това, което е било направено, нали. Ти трябва да си момченце на 13, което се кефи на знамената и идеята за власт и контрол.

О, невероятно го каза, шапка ти свалям. Ще ми е любопитно какво ще кажат червените господа по въпроса. Пък и някой нацист да се включи..

naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 16:38
Еее момичетата кат искат различно ко да праим ?!

Сега пък момичетата са ти виновни.. Света вода ненапита :smt012

Guderian
08-26-2007, 16:40
Комунистите няма никога повече да пипнат България! Никога :!: :evil: