View Full Version : Забраната на секса. Причини - развращава!
Марксист
08-25-2007, 21:16
За да изградим едно стабилно социалистическо общество, секса трябва да остане в миналото :) Това е една крачак напред в човешкото развитие :)
Марксист
08-25-2007, 21:22
kaто толкова си против секса-ми стани евнух и разкарай тия твои идеи от тука!Просто искам едно стабилно социалистическо обещство :wink:
swords1010
08-25-2007, 21:25
kaто толкова си против секса-ми стани евнух и разкарай тия твои идеи от тука!Просто искам едно стабилно социалистическо обещство :wink:
Стани монах !!!
Едно стабилно общество без секс? Т.е. без създаване на ново поколение? Хах... ного ше ти е стабилно обществото :lol: Като пишеш, поне поясни, че имаш предвид секс преди брака.
Това, че ти си на сухо и не ти пускат, не значи, че всички трябва да са така...
Болшевик
08-25-2007, 21:26
Това, че ти си на сухо и не ти пускат, не значи, че всички трябва да са така...
Народа трябва да следва стъпките на своя Вожд :wink:
Марксист
08-25-2007, 21:30
Стани монах !!!религията и социализма са несъвместими :wink:
slavito007
08-25-2007, 21:31
Секса е едно от най-хубавите неща в живота бе.Чуваш ли се к'ви ги бръщолевиш???Като не искаш,не чукай,но повечето искаме!!!
Марксист
08-25-2007, 21:32
Секса е едно от най-хубавите неща в живота бе.Чуваш ли се к'ви ги бръщолевиш???Като не искаш,не чукай,но повечето искаме!!!Като дойде социализма няма как да не се примириш с това ново условие :) Ще станеш модерен социалистически гражданин :wink:
minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 21:33
За да изградим едно стабилно социалистическо общество, секса трябва да остане в миналото :) Това е една крачак напред в човешкото развитие :)
#-o :---) ..чакай да се досетя ти си плод на генното инжинерство а?Взели са ДНК от Маркс, Енгелс,Ленин, Сталин,Мао... Цола Драгойчева и са клонирали нова чистокръвна раса а? :roll: ::: Най-накрая утопията е постигната край на не4истоплътния, нехигиеничен секс, свързан с обмяната на флуиди, дива6ки стенания ,викове, истински и фалшиви оргазми... нека да приветстваме молекулярната биология! ::: Алелуя.Да си бе стоял в епруветката, тук във форума сме фенове на естествения ход на нещата..или поне така си мисля :roll:
lelele tva komunist4e samo temi pravi,kak ne si na brigada be 4ovek
който му се връзва на тоя комплексар дето сега ще измисли 1000 комунистически, социалистичеси и секви отчаяни начини да ме затапи, е доста заблуден. Даже ме е яд, че се хабя да пиша в тия отчайващи теми ..
BaBy`TiGeR
08-25-2007, 21:57
мале ужас..болни мозъци..ми да те светна ако го нямаше секса.. и тебе нямаше да те има :wink: един съвет- жалък си земи се спри ;)
Марксист
08-25-2007, 22:01
Когато върнем социализма(в най-скоро време :D ) ще се научите да уважавате този строй, за да ви уважава и той вас ;-)
MajeStic
08-25-2007, 22:03
Как ще се размножаваме е :lol: Хмм като се замисля ще да е добре, ако човешката раса изчезне от лицето на Земята 8)
Болшевик
08-25-2007, 22:04
мале ужас..болни мозъци..ми да те светна ако го нямаше секса.. и тебе нямаше да те има :wink: един съвет- жалък си земи се спри ;)
Aйдее нова жертва на бойното поле,само жалко че реши да се присъединиш към нас в такъв тъмен за форума момент.В момента текат политическите спорове,драга...пази се от комунягите и соцовете...много са хлъзгави :evil: :-D
Офф аз лягам. :smt015
Не ми се занимава повече...
Лека
П.П.Ако не забелязваш съм стар потребител и пиша в различни теми и то без да са политически ангажирани. Това, че се появиха доста нови индивиди не е моя вина.
Марксист
08-25-2007, 22:08
Лека
Лека нощ другарю, ще се видим на следващия конгрес на КПСС ;-)
Пролетарии от всички страни, обединете се!!!
08-25-2007, 22:08
Aйдее нова жертва на бойното поле,само жалко че реши да се присъединиш към нас в такъв тъмен за форума момент.В момента текат политическите спорове,драга...пази се от комунягите и соцовете...много са хлъзгави :evil: :-D
Лека
П.П.Ако не забелязваш съм стар потребител и пиша в различни теми и то без да са политически ангажирани. Това, че се появиха доста нови индивиди не е моя вина.
хахаха къде ще ходиш да лягаш бе ХанСоло, забрави ли 4е Мавзолея го бутнаха :lol: :lol: :lol:
Болшевик
08-25-2007, 22:11
Лека
хахаха къде ще ходиш да лягаш бе ХанСоло, забрави ли 4е Мавзолея го бутнаха :lol: :lol: :lol:
Не осквернявай името на Вожда младежо [-X [-X [-X
Ае що не земеш да си навреш нещо отзад и да млъкнеш...ти си баси комплексирания човек няа майтап...кво му е на секса...досега не съм чул някой да е умрял по време са секс...
Ае не ми се занимава с тебе live free :)
И КОГА АДМИНИТЕ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ДА ЗАБРЯНЯТ ПИСАНЕТО ОТ НЕРЕГИСТИРАНИ!?!
08-25-2007, 22:42
Лека
Aйде бре нали щеше уж да си лягаш?Соц-сънчо мина отдавна :smt019 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ну Вьй Йосиф Висарионови4 Джуагашвили знаити 4то на вашие погребение погибли дальше 2000 4еловек! Вьи отговорен для смерть десетки милиони люде....Да гориш в ада гадино недна комунисти4еска това е към Сталин, Берия,Ленин и цялата шайка диктатори комунисти , колкото до теб не знам да пла4а или да се смея ве4е :smt011
bloodranger
08-25-2007, 22:45
Стани монах !!!религията и социализма са несъвместими :wink:
Amin
---->po temata na golemiq pi6man komunist da spomena 4e Kitai pri naselenie 1 miliard i kusur sig mnoo ama mnoo se la6kat v orizi6teto a sa si komunisti tai 4e pi6man4o skrii sa za malko i pro4eti otnovo "Osnovi na socializma" staa li
bloodranger
08-25-2007, 22:49
Лека
Aйде бре нали щеше уж да си лягаш?Соц-сънчо мина отдавна :smt019 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ну Вьй Йосиф Висарионови4 Джуагашвили знаити 4то на вашие погребение погибли дальше 2000 4еловек! Вьи отговорен для смерть десетки милиони люде....Да гориш в ада гадино недна комунисти4еска това е към Сталин, Берия,Ленин и цялата шайка диктатори комунисти , колкото до теб не знам да пла4а или да се смея ве4е :smt011
"Smartta na 1 e tragediq,na milion e statistika"--4i4ko Stalin
Izvadka Call Of Duty 2
------->stiga s tez komunisti4ni lafove be i az mileq za zakuskite po 10 stotinki ma ne veq znamenata varnete ni lenin obratno
08-25-2007, 22:57
/quote]
"Smartta na 1 e tragediq,na milion e statistika"--4i4ko Stalin
Izvadka Call Of Duty 2
------->stiga s tez komunisti4ni lafove be i az mileq za zakuskite po 10 stotinki ma ne veq znamenata varnete ni lenin obratno
"есть 4еловек есть проблем, неть 4еловек неть проблем"..
пълен с такива "килър" афоризми 4и4ко Сталин.
бетон в/у прахта му.
bloodranger
08-25-2007, 23:01
смърт за комунизма! :smt018
недей така мом4е 4е ако те 4уе некой лош 4и4ко може да те прати в Белене :smt018
08-25-2007, 23:14
смърт за комунизма! :smt018
недей така мом4е 4е ако те 4уе некой лош 4и4ко може да те прати в Белене :smt018
всички комунисти да се изпратят в Гулаг
hungry_vampire_f
08-25-2007, 23:19
Найш кво, аре само да не ме занимааш...
naMy4Ho_KoTe
08-25-2007, 23:49
#-o :---) ..чакай да се досетя ти си плод на генното инжинерство а?Взели са ДНК от Маркс, Енгелс,Ленин, Сталин,Мао... Цола Драгойчева и са клонирали нова чистокръвна раса а? :roll: ::: Най-накрая утопията е постигната край на не4истоплътния, нехигиеничен секс, свързан с обмяната на флуиди, дива6ки стенания ,викове, истински и фалшиви оргазми... нека да приветстваме молекулярната биология! ::: Алелуя.Да си бе стоял в епруветката, тук във форума сме фенове на естествения ход на нещата..или поне така си мисля :roll:
=D> Прекрасно казано.
П.П. Към автора на темата: Вместо да си губиш времето по тинейджърски форуми, направи си една партия и почвай да пропагандираш идеята си. Поне ще има ефект. И няма да флоодиш с глупавите си, ограничени, наивни, неестествени и малоумни идеи.
Ако природата искаше да се размножаваме не чрез секс, а чрез епруветки нямаше да даде на мъжа пишка, а на жената путка. Щяхме да се раждаме с по една епруветка в ръка, а не полови органи. Те са там не за да загниват в забвение... :smt011
alkobalko
08-26-2007, 06:00
т. 11 от Правилника!