View Full Version : Срамните ми устни да прекалено надути помощ
Уплашената
08-25-2007, 21:41
от 1-2 дни усещам че става нещо различно, но сега като се прибрах реших да видя иииии като погледнах се уплаших много - срамните ми устни са доста,даже не доста ами прекалено надути и набъбнали чак до жхода на влагалището.незнам какво става но много се притеснявам.кажете ми какво може да е и на вас случвало ли ви се е?напрао изпуших.немога и на майка да кажа защото ако ме заведе на гинеколог той ще разбере че не съм девствена и ще и каже а може и преди това тя сама да разбере защото сигурно ще поиска да ме види.А ако тва стане незнам как ще реагира и какво ще ми се случи.последения път когато правих секс беще миналата събота....много съм притеснена кажете...... :smt010 :smt010 :smt010 ](*,) :smt010 ](*,)
Марксист
08-25-2007, 21:52
ще експлодираш :-D[color=red]Фашииист
naMy4Ho_KoTe
08-25-2007, 23:44
ами тогава ще изчакам 1-2 дни и ако не мине ще отида на лекар,но не мисля да е от шпакловки защото закво да се подуват толкова и то толкова странно че чак да се изплашиш ](*,)
Като те е толкова страх защо ще чакаш 1-2 дни???! ](*,)
minava6t 4i4ko :)
08-25-2007, 23:49
ами тогава ще изчакам 1-2 дни и ако не мине ще отида на лекар,но не мисля да е от шпакловки защото закво да се подуват толкова и то толкова странно че чак да се изплашиш ](*,)
:roll: да не би да искат да ти кажат нещо :roll:
bloodranger
08-25-2007, 23:50
щот кат си ласка6 на сухо или мноо 4есто тай стаа
от 3 страници коментари 2 коментират некфи фашисти социялисти мани маниии [-X [-X няяям опит в тва фриателко но отиди на частен гинеколог
Idi si na lekar da znae6 ot kvo e laskane tva onva po dobre idi[/b]
ахахаххахаха ВНИМАВАЙ ДА НЕ СЕ ПРЪСНАТ ЧЕ ТОГАВА И *УЙ НЯМА ДА ВИДИШ[/b]
офффффф ще експлоадирам да....бъзикай се но аз умирам от притеснение
Sieg Heil!Модове, как може да допускате нацисти тук :?:
Тук има място само за социалисти 8)
жив ли си още бе кавал ?
trt1989 Да та в К*аВала ве ! зако само се базикаш с момичето ве ?!
А по темата иди сама не гинеколог не ти тряя маика ти да знае
Kogato biah na 15-14 godini imah sushtia problem .. No ne biah vodila polov jivot togava .. Ta.. i moite sramni ustni se biaha poduli mnogo . Vednaga telefonirah na maika v rabotata tia se pribra i me zavede na ginekolog . V kraina smetka se okaza razdrazvane predizvikano ot niakakuv sapun .. Predpisa mi da si pravia kompresi s revanol i se opravih
Sweet__baby
08-26-2007, 14:48
Отиди на гинеколог ..де да знам ... :roll:
Уплашената
08-26-2007, 14:52
Взех огледало и спуках ги и се оказа че е гной и утре наистина ще отида ва гинеколог
ти добре ли си бе момиче????????? как така ще ги пукаш! знайш ли че може да се възпали и да доведе до сериозно заболявания ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) #-o
OMGGG"GGGG SNIMKA :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ОФфф всички само се базикат... и аз имах такъв проблем спокойно.. с топла водичка.... се мии по 10000 п1ти на ден.. и ще се оправиш...
Fluffy^;pp
08-26-2007, 16:14
Взех огледало и спуках ги и се оказа че е гной и утре наистина ще отида ва гинеколог
КАК ТАКА СИ ГИ СПУКАЛА 0_о Х_Х че тва да не ти е няква обикновена пъпка...аааааа .. :| :| тва място е чувствително ..първо тряяше да идеш на лекар..
GREEN_OR_DEAD
08-26-2007, 16:28
Sieg Heil! WHITE PRIDE WORLDWHITE ония паляк да не се обажда
spored med iz4akai nqkolko dni da vidi6 dali samo 6te mine, moje da e prosto ot vremeto ili nqkvi dr gi faktori.ospokoi se! ako ne v kraenn slu4ei otiva6 sama na genekolog,dr izhod ne vijdam
babsito ti ot ruse li si we
Изобщо не чакай да видиш дали ще мине!
Имаш два варианта 1.Отиваш на частен гинеколог ако имаш излишни пари,прегледа е над 10 лева,зависи навсякъде е различно
2.Отиваш сама при личния ти лекар/ако се страхуваш че ще каже на майка ти отиди при неговия заместник,когато не е на смяна твоя личен/и поискай направление за гинеколог/може да кажеш,ако имаш предпочитания дали да е жена/.Дават ти,отиваш...Прегледа е безплатен доколкото знам.Не съм сигурна,но би трябвало да е така.
Айде,отивай възможно най-скоро и късмет!
Уплашената
08-26-2007, 21:08
Това за спукването и изтичането на гной не съм го писала аз а някой който е искал да се избъзика или с мене или с вас.да караме по същество значи май започнаха да спадат поне едната е вече почти придобила нормални размери,а другата е малко надутичка още.
Възпалили са се, ако не си го правила с презерватив и приятеля ти е бил преносител на нещо. Видях в разни статии. Поддуване се получава от гъбички по половите органи, които се махат само с помощта на гинеколог. Съжалявам, но няма друг начин. Най-малко трябва да се доверяваш на някакъв форум. Не се знае дали няма да се ебават с теб.
Колко до фашизма : 8) SIEG HEIL! >D
idi sama na genekolog we macka!ako ne prati snika da vida kvo tolkuz!
точно така отиди на генеколог ама не пращаи на никои снимка.
pak ni preeba :(
a i ideqta sus snimkata si4ki si q otkradnahte ot mene
nema da prati snimka - nema otgovor
btw, az se se6tam ot kakvo moje da e... gadjeto i i e smukalo sramnite usni i te sa stanali golemi :)
(nqma da otgovora po-druga pri4ina, v site-a ima statiq, ako avtorkata se be6e porazrovila malko 6te6e da q nameri i nqma6e da zadava glupavi vuprosi, da ne govorime za vsi4kite 16482 temi po toq vupros)