- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамните ми устни да прекалено надути помощ
от 1-2 дни усещам че става нещо различно, но сега като се прибрах реших да видя иииии като погледнах се уплаших много - срамните ми устни са доста,даже не доста ами прекалено надути и набъбнали чак до жхода на влагалището.незнам какво става но много се притеснявам.кажете ми какво може да е и на вас случвало ли ви се е?напрао изпуших.немога и на майка да кажа защото ако ме заведе на гинеколог той ще разбере че не съм девствена и ще и каже а може и преди това тя сама да разбере защото сигурно ще поиска да ме види.А ако тва стане незнам как ще реагира и какво ще ми се случи.последения път когато правих секс беще миналата събота....много съм притеснена кажете......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=red]Фашииист![/colorПървоначално написано от trt1989
офффффф ще експлоадирам да....бъзикай се но аз умирам от притеснение
idi sama na genekolog we macka!ako ne prati snika da vida kvo tolkuz!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Снимкааа![]()
![]()
![]()
![]()
точно така отиди на генеколог ама не пращаи на никои снимка.Първоначално написано от john_kaleka
Модове, как може да допускате нацисти тукПървоначално написано от trt1989
![]()
Тук има място само за социалисти![]()
кво да им пращам снимка та те ще се уплашати какк така да отида сама а и ще ми е за първи път.уффффф никой ли незнае кво може да е
Другарю бива ли да се лигавите така пред възможността да видите невинната буба на малкото дете изпитващо свян дори пред погледа на 4и4о докторПървоначално написано от Болшевик
На това ли Ви нау4иха в Партията? пИдофилия ?shame on you!
Нямаме подофили в партията! Такива има само в капиталистическите страниПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
Да бе да естествено ще отречеш...дай ни за пример някоя развита социалисти4еска страна?Първоначално написано от Марксист
6A GRUMNAT I 6E TI NAPALNQT SLIVATA S KOJI4KI I KRUV, TQ 6TE ZASAHNE TAM I 6TE STANE KATO 6TIT ZA SQKA PI6KA I 6E SI UMRE6 DETSTVENA (AKO NE SI PAK 6TE UMRE6 )
абе не ми пишете глупости по темата а ми помогнете![]()
Всички страни в които има социализъм са развити!Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Китай - най-мощна икономика в света след 5 години.
Куба - най-доброто здравеопазване в света.
КНДР(Северна Корея) - най-добрата армия в света.
Виетнам - най-голям производител на ориз и полупроводници в света.
и т.н.![]()
Kuba si e mnogo dobre-imat si banani,puri,banani ko pove4e da iska6Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
---->po temata idi na doctor ili dai snimka 6tot moje da nema nujda i samo da si vnu6aaava6
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Такива обиди, ругатни и др. са дело на капитализма и са недопустими в бъдещата Социалистическа Бълграска РепубликаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Куба има най-доброто здравеопазване в света! Не го забравяй това НИКОГА!Първоначално написано от bloodranger
IMAM DEBEL GUZ 6TOTO QDAH MNOU HLEB SAS SALAM I MAI 6E GRUMNE I NQMA DA IMA OT KADE DA SERAM MAZNI GOVNA, PUMUGNITQ MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
ФАКТПървоначално написано от Болшевик
![]()
Ами ще имат щото и много кожновенерически болести си имат, къде другаде ще се уредиш с цял харем за 5$ а?Първоначално написано от Марксист
![]()
![]()
![]()
Ша плющиш знойни мацки, ще пиеш Ром, пушиш пури и ще благославяш 4и4ко Фидел че е толкоз бедно населението там 4еда можеш ти да си прекара6 толкова добре..
![]()
![]()
еврейките са курви!
абе стига с тия глупости кажете нещопо темата цццццццццццц![]()
Първоначално написано от Марксист
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()