View Full Version : Май наште ще се развеждат!!!
Ako nqkoi iska da si pogovorim po temata da pi6ee!!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
emi to i na6te ](*,) :smt010 ama ba6ta mi ve4e go mrazq. ](*,) ](*,)
Axa mi na men nqkak si ne sam siguren ama sqka6 ispitvam tokova 4ustvo 4e iskam ba6tami da go nqma i az nz za6t0 e taka!?!?!?! : ](*,) smt010 :smt010 [/b][/b]
[quote="namina"][quote="namina"]
ti kvo misli6,lo6o li e tova koeto ispitvam!!!
зависи как се държи.............. :-k щото моя никога не му е пукало за мен мразяго от дъното на душата си. :smt012 ](*,) ](*,) ](*,)
Е можеше да напишеш нещо а не само наще май ще се развеждат еми щом хората са решили че така ще им е по добре да го направят
Да,наистина-ние какво да направим...
Да,наистина-ние какво да направим...
нз трошете си главите ](*,) :smt010
dJuLiNkAa~
08-26-2007, 13:02
Хмм..Нашите вече са разведени..от...колко време..аз даже не помня..някаде 3 клас ..Но и да си призная така ми е много по-добре.. :roll: Щом така е трябвало..аз няма как да спра нещата..вече е твърде късно..
Майка ми и баща пак си поддържат връзка,но само когато става въпрос за мен .. :? иначе за нищо повече... :roll: :wink:
*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
08-26-2007, 13:41
Аз съм на принципа : ако ще се чувстват по-добре разделени няма смисъл да седат заедно, няма смисъл от скандали всяка вечер, от побоища .. не се опитвай да ги събираш.Зрели и възрастни хора са знаят от какво се нуждаят и какво и най-доброто за тях ! :wink:
FreeSpirit
08-29-2007, 08:16
Родителите ми вече са разведени,понякога с един родител е по-лесно.Има си и трдуни моменти,но нали ако живота беше лесен нямаше да почва с плач :)
tItEufFf
08-29-2007, 10:40
Ще преживееш развода им бе... :wink: Не е трагично..даже така като са разведени ми е по-добре...
Samotno_Angel4e
09-01-2007, 12:19
Kak mojete da kajete,4e e po-dobre da sa razvedeni... :smt013 Na6te sa skarani i ako re6at da se razvedsat az 6a se samoubiq... :smt010
HopeLesss
09-01-2007, 15:49
Kak mojete da kajete,4e e po-dobre da sa razvedeni... :smt013 Na6te sa skarani i ako re6at da se razvedsat az 6a se samoubiq... :smt010
Значи си егоистка и не ги обичаш. Как предпочиташ? Да са заедно нещастни, или разделени, но намерили собственото щастие. Един развод не е края на света. :roll:
Значи си егоистка и не ги обичаш. Как предпочиташ? Да са заедно нещастни, или разделени, но намерили собственото щастие. Един развод не е края на света. :roll:
Съгласен съм.
Много по-неприятно е да живеят заедно, да вдигат скандали редовно, а може и да се бият (както е при мен например). Аз лично се надявам да се разберат, защото ми е писнало да им слушам глупостите, ама ... те си мислят, че така е по-добре за мен - дали?!
HopeLesss
09-01-2007, 16:06
Съгласен съм.
Много по-неприятно е да живеят заедно, да вдигат скандали редовно, а може и да се бият (както е при мен например). Аз лично се надявам да се разберат, защото ми е писнало да им слушам глупостите, ама ... те си мислят, че така е по-добре за мен - дали?!
Да, това е грешката на повечето родители. Смятат, че едно дете има нужда и от майка и от татко. Това е така наистина, но когато виждаш пред себе си едно неидеално семейство, това рано или късно се отразява в бъдеще. Израстнала съм без баща и не смятам, че съм по-некачествен човек от останалите. По-добре да живееш с любов и разбирателство само с единия родител, отколкото с кавги и караници с двамата.
Samotno_Angel4e
09-02-2007, 08:51
Nesam egoistka... :smt018 No prosto nz ko 6a praq ako re6at da se razdelqt... :smt009
rashito0o
09-02-2007, 09:00
и аз така даже не ми е званнал да ми каже честит рожден ден представете си :twisted:
HopeLesss
09-02-2007, 09:51
Nesam egoistka... :smt018 No prosto nz ko 6a praq ako re6at da se razdelqt... :smt009
Продължаваш напред. Ако тръгнеш да се тръшкаш и цупиш никак няма да им помогнеш. Те ще продължат да бъдат твои родители и това никога няма да се промени. От теб зависи как ще приемеш нещо, което е вече факт.
katerica_s_avtomat
09-02-2007, 15:52
Наще са разведени вече от 11 години.
Еми така са решили хората развели са се вероятно и за твоите родители това е най-доброто решение до което са стигнали.Те не са малки могат да преценяват и сами какво да правят с живота си.
Ako nqkoi iska da si pogovorim po temata da pi6ee!!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
ми то на6те са разделени,ма кфо?знае6 ли къф купон е да си без майка... ем.. едва ли,ама ако има6е майка като моята 6те6е да знае6 :wink:
Родителите ми вече са разведени,понякога с един родител е по-лесно.Има си и трдуни моменти,но нали ако живота беше лесен нямаше да почва с плач :)
Твърдо съм "ЗА"!Точно така е! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
love_only_one_boy
09-04-2007, 08:55
Може би след това ще съжалявам,но ми се иска наще да се разведат или за месец-два на не са заедно! Постоянно се карат! Баща ми включва климатика,а майка ми: "Изключи го веднага,ще готвя и ще капе на пода!" връщаме се вечерта, а тя изобщо не е готвила! Не мога да живея в това семейство всеки всеки ден с някой се кара! Ужасно е! ](*,)
tedi_sunny
09-04-2007, 10:09
Моите от 3 години са разведени и ми е 1000000000000 пати по-добре :) дано и при теб е така :wink:
FiRe_LaDy
09-04-2007, 11:40
Ами наще до сега са се разделяли 4 пъти.И беше много гадно,но беше сравнително по - добре от колкото да слушам всяка вечер как се карат,чушят се чаши,чинии и т.н. ... колкото и гадно да звучи - някой път най - добрия вариант е раздялата.Така хем няма да се доизнервят един друг,хем няма и ти да слушаш скандали и т.н. ... и все пак дано се оправят и да не се разделят.
и наще ще се разведат до 2-3 месеца...и кво? и без тва не съм виждала баща ми от...кога беше...2005та? не помня...
да се разведат, тъкмо мама ще е по-спокойна, а като стана на 18 ще имам пълно право на някакви проценти от имотите на баща ми... :-D