View Full Version : Секс без презерватив
s moq priqtel pravihme sex bez prezervativ
no toi se izcepi na korema mi
bremenna li sam
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
DJTiesto
08-25-2007, 23:39
hmmmm mn interesno svar6va ti na korema OTVANKA da pod4ertaq i ti pita6 dali si bremena BOJE ta ti 6te ima6 bliznaci :smt005 kak moje da pi6ete takia smotani temi
DivoTo_KoTe
08-25-2007, 23:40
omg,pone da go beshe napravil v ushite ti
minava6t 4i4ko :)
08-26-2007, 00:02
bremenna li sam
Приятеля ти да не би да е някакъв извънземен а? :roll: като ти е свършил връз коремчето и неговата зелена течност да се е просмукала през тумба4ето ти търсейки пътя към яйциклетката :-k Обади се на Мълдър или Скъли те знаят какво да правят :wink: Случаят е за досиетата Х.
bloodranger
08-26-2007, 00:10
bremenna li sam
Приятеля ти да не би да е някакъв извънземен а? :roll: като ти е свършил връз коремчето и неговата зелена течност да се е просмукала през тумба4ето ти търсейки пътя към яйциклетката :-k Обади се на Мълдър или Скъли те знаят какво да правят :wink: Случаят е за досиетата Х.
Аз кат професионалист да уто4ня 4е вапросните сперматозоиди са коварен враг,трябва да сте много внимателни особено в сре6ти от 3-ти вид.Вайно е да се знае:
1.те са обу4ени от изванземни с една цел-родилното отделение
2.те минават през стени плът,дърво и сякви такива
3.няма спасение
4.О,боже те си имат и карта на йенското тяло и знаят каде ориват във всеки един миг
5.при секс се забременява 100%
6.мерси за вниманието
7.адрес на автора-НАСА специален екип за борба с масова идиотщина и изванземни ако няма идиоти наблизо
naMy4Ho_KoTe
08-26-2007, 00:12
bremenna li sam
Не чу ли... Според последни данни от научния тинейджърски институт (действащ под лозунга ”13-годишни, обединете се и правете секс, не любов”) яйцеклетките виреят в пъпа на малките, неинформирани, но много опитни в секса момичета.. Според мен трябва да си направи тест веднага! Та ако е бременна, да може да изчовърка ембриончето от пъпа си...
Vednaga hodi da pravish abord che ako vashte razberat losho ti se pisshe
minava6t 4i4ko :)
08-26-2007, 00:57
Vednaga hodi da pravish abord che ako vashte razberat losho ti se pisshe
не забелязвате ли че момата спря да отговаря..не искам да си мисля баш наи-ло6ото, но май закъсняхме с диагнозите...гледайте филма "Видове" 2 и ще разберете пове4е за съдбата на младата майка :smt010 :smt010 :smt010 :-({|= :-({|= :-({|=
abvgdejzi
08-26-2007, 05:44
za poreden pat MN SAJALQVAM no i ti nqma da uveli4i6 naselenieto na MILATA BALGARIA [-o<
PP.osven ako nqma6 ubica na p1pa ot tam moje da se e prosmukala sperma i da si zabremenqla :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
alkobalko
08-26-2007, 05:48
Щомсперма не е попаднала във влагалището ти няма как да си бременна.
Тряаше да ти свърши на лицето....поне като се ражда да ти счупи кухия череп отвътре ](*,) ](*,)
rihannka
08-29-2007, 12:52
of NAPRAU
miss sweety
09-04-2007, 20:43
a nie ot kade da znaim.i da ima nqkfa veroqtnost da zabremenne6 na sme nie det 6a ti kajem bremenna li si ili ne.za taq rabota ima testove.
ChRiSTiaNo_07
09-04-2007, 20:51
ооооооооооо не! бременна си с тризначки.честито!