.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Секс без презерватив

s moq priqtel pravihme sex bez prezervativ
    no toi se izcepi na korema mi
    bremenna li sam

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

hmmmm mn interesno svar6va ti na korema OTVANKA da pod4ertaq i ti pita6 dali si bremena BOJE ta ti 6te ima6 bliznaci kak moje da pi6ete takia smotani temi

omg,pone da go beshe napravil v ushite ti
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Re: sex bez prezervativ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bremenna li sam
    Приятеля ти да не би да е някакъв извънземен а? като ти е свършил връз коремчето и неговата зелена течност да се е просмукала през тумба4ето ти търсейки пътя към яйциклетката Обади се на Мълдър или Скъли те знаят какво да правят Случаят е за досиетата Х.

Град
    nqkade tam

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    bremenna li sam
    Приятеля ти да не би да е някакъв извънземен а? като ти е свършил връз коремчето и неговата зелена течност да се е просмукала през тумба4ето ти търсейки пътя към яйциклетката Обади се на Мълдър или Скъли те знаят какво да правят Случаят е за досиетата Х.
    Аз кат професионалист да уто4ня 4е вапросните сперматозоиди са коварен враг,трябва да сте много внимателни особено в сре6ти от 3-ти вид.Вайно е да се знае:
    1.те са обу4ени от изванземни с една цел-родилното отделение
    2.те минават през стени плът,дърво и сякви такива
    3.няма спасение
    4.О,боже те си имат и карта на йенското тяло и знаят каде ориват във всеки един миг
    5.при секс се забременява 100%
    6.мерси за вниманието
    7.адрес на автора-НАСА специален екип за борба с масова идиотщина и изванземни ако няма идиоти наблизо
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    bremenna li sam
    Не чу ли... Според последни данни от научния тинейджърски институт (действащ под лозунга ”13-годишни, обединете се и правете секс, не любов”) яйцеклетките виреят в пъпа на малките, неинформирани, но много опитни в секса момичета.. Според мен трябва да си направи тест веднага! Та ако е бременна, да може да изчовърка ембриончето от пъпа си...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Vednaga hodi da pravish abord che ako vashte razberat losho ti se pisshe
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Vednaga hodi da pravish abord che ako vashte razberat losho ti se pisshe
    не забелязвате ли че момата спря да отговаря..не искам да си мисля баш наи-ло6ото, но май закъсняхме с диагнозите...гледайте филма "Видове" 2 и ще разберете пове4е за съдбата на младата майка

za poreden pat MN SAJALQVAM no i ti nqma da uveli4i6 naselenieto na MILATA BALGARIA [-o<
    PP.osven ako nqma6 ubica na p1pa ot tam moje da se e prosmukala sperma i da si zabremenqla

Щомсперма не е попаднала във влагалището ти няма как да си бременна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Тряаше да ти свърши на лицето....поне като се ражда да ти счупи кухия череп отвътре
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    LuNaTa
    of NAPRAU
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

a nie ot kade da znaim.i da ima nqkfa veroqtnost da zabremenne6 na sme nie det 6a ti kajem bremenna li si ili ne.za taq rabota ima testove.
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

ооооооооооо не! бременна си с тризначки.честито!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си