Влез

View Full Version : Просто искам да споделя

Невидимка
08-26-2007, 19:30
Съжелявам,че точно към вас се обръщам,но просто няма къде да излея мъката си в този момент.
Значи,преди месец почина милата ми мама..моята любима мама :|
Бях съсипана,съкрушена и т.н. (това не е от значение)
Това се случи на рожденият и ден . На същият ден е родена най-добрата ми приятелка.
Дори не можах да й се обадя да й кажа колко много я обичам... колко държа на нея ..
Та да си дойдем на думата..искам съвет.
Напоследък не говоря с баща си изобщо, с него никога не съм се разбирала ,никога не съм му искала съвети дори,а сега положението е най-зле. Разговорите ни се състоят в "Имаш ли пари? -Имам. -Добре,чао."
Та кажете ми как да го спечеля . Много ви благодаря предварително!

Rofl4e
08-26-2007, 19:48
Поговори с него и му кажи как се чустваш че неискаш да разговорите ви да са само аз пари предполагам на него също нему е лесно след смърта на майка ти но..вече не можете да варнете нещата на зад тай че...поговори с него

Seducti0n
08-26-2007, 19:59
Здравей,миличка.Искам да знаеш,че най-искрено ти съчувствам за загубата. :? Не казвай, че това,че страдаш няма значение,защото точно в този момент,може би едно от най-лошите неща които може да направиш за себе си е да се затвориш в черупката си.Питаш,как да спечелиш баща си-това някакси глупаво ми звучи или пък просто не мога да го разбера.Поговори с него,кажи му,че се чувстваш самотна и че имаш нужда от него,още повече,сега,когато си изгубила майка си.Той,също страда за нея,но може би изживява мъката си вътрешно и умело я прикрива от околните и от теб. :wink: Дано да се прамени към по-добро и да промени отношението си спрямо теб. :smt008 успех,миличка.

Polinkaaaaa
08-26-2007, 20:00
Доверието се гради мн трудно,и аз мн не се разбирам с баща си но понякога сме добра комбина..съгласявай се с него,слушай го и лека полека ще успееш...Убедена съм че бащати също би искал да може да разговаря с теб.

^Sam90^
08-26-2007, 20:10
А защо трябва да се сближаваш с него, щом никога не сте се разбирали? За да сте били в такива отношения, трябва да е имало някаква причина... каква е тя?

Seducti0n
08-26-2007, 21:01
А защо трябва да се сближаваш с него, щом никога не сте се разбирали? За да сте били в такива отношения, трябва да е имало някаква причина... каква е тя?Сам,до някъде си прав. :wink: Същевременно,обаче,момичет о не е казала на колко години е.Още повече,че сега е уязвима и има нужда от близък човек до себе си.Дори и да не е в добри отношения с баща си и двамата трябва да положат усилия и да се подкрепят,просто да са в добри отношения и т.н. :wink: Може би авторката преди загубата на майка и,не и е правело впечатление,това,че почти не общува с баща си.Сега,обаче обстоятелствата са се променили и тя търси,обяснима близост от негова страна. :roll:

Blab
08-26-2007, 22:02
А защо трябва да се сближаваш с него, щом никога не сте се разбирали? За да сте били в такива отношения, трябва да е имало някаква причина... каква е тя?
Защото не е хубаво да държи всичко в себе си и да се измъчва все повече и повече...Аз съм на мнение, че човек трябва да е близък с родителите си.

Искрено съжалявам за майка ти, но това на дали ще помогне с нещо.
Помисли...баща ти също е изгубил близък човек, нормално е да е тъжен, вглъбен...отдалечен....В такива моменти хората изпитват гняв и са в повече егоисти(казвам го от личен опит)...мислят само какво са загубили те.
Прегърни го, покажи му че си там за него и той ще разбере, без думи дори.
Бъди силна!Желая ти усмивки!

swords1010
08-26-2007, 23:23
Здравей,миличка.Искам да знаеш,че най-искрено ти съчувствам за загубата. :? Не казвай, че това,че страдаш няма значение,защото точно в този момент,може би едно от най-лошите неща които може да направиш за себе си е да се затвориш в черупката си.Питаш,как да спечелиш баща си-това някакси глупаво ми звучи или пък просто не мога да го разбера.Поговори с него,кажи му,че се чувстваш самотна и че имаш нужда от него,още повече,сега,когато си изгубила майка си.Той,също страда за нея,но може би изживява мъката си вътрешно и умело я прикрива от околните и от теб. :wink: Дано да се прамени към по-добро и да промени отношението си спрямо теб. :smt008 успех,миличка.
Съгласен съм с ЦвЕтИт0. Моите съболезнования. Искам само да допълня, че винаги можете, да потърсите помощ от психлог, дори и само за един разговор. :wink:

Успех!

JaklinA
08-27-2007, 19:00
sujelqvam mnogo za tova koeto ti se e slu4ilo ami prosto sednete i si pogovorete

Presley
08-28-2007, 07:28
Та кажете ми как да го спечеля
Така эададен,въпросът эвучи доста глупаво.Все пак става дума эа собствения ти баща.Съмнявам се да трябва да го `спечелиш`.ТОй ти е баща и при всяко положение ,ако имаш нужда от съвет или някаква помощ би ти съдействал.Може би проблема е в теб,може би не си направила крачката.А той се държи на дистанция,эа да не те притеснява (преди време аэ и баща ми бяхме в подобно положение,но напоследък раэчупихме леда)!Някой път,когато сте на маса например,просто отвори някаква тема-эа училище,эа эдравето ти,или просто му раэкажи нещо от ежедневието ти.А пък ако найстина имаш нужда от съвет,пойскай му го-няма нищо лошо,баща ти е !!!Надали ще ти откаже...!!
А и не эабравяй нещо МНОГО важно-той също е эагубил скъп човек.Не энам какви са били отношенията му с майка ти,но е сигурно ,че и той преживява эагубата.Може и на това да се дължи мълчанието...!Трябва време.Ако е нужно,поговорете и эа това,което ви се е случило.Все пак ,когато усетите че се подкрепяте нещата ще се променят..!Абе раэговори,раэговори и пак раэговори-това е.Направи крачка към него.
Ох говоря малко несвърэано,на порции,но имам още нещо да ти кажа.Не пренебрегвай мъката си и чувствата си.По-добре сподели с някого как точно се чувстваш.Може на някоя приятелка.Сподели всичко,иэлей душата си,беэ да се ограничаваш.Може би ще ти олекне..!Ако пък не ти е комфортно да говориш эа това с приятел,потърси психолог.Доста хора ,когато се спомене таэи дума реагират с `Неее`,но все пак ще ти окаже помощ.Така,че иэлей мъката си,не я пренебрегвай,както тук...!Ще бъде много добре ,ако поговориш эа това е с баща ти,въпреки че може би ще ти е трудно да се отпуснеш..!Все пак не эабравяй че эа момента ,той е най-блиэкия ти човек...

П.С:Съболеэнования эа майка ти.

so^sweet
08-28-2007, 07:43
mnogo mi e poznato vs14ko tova
radvam se 4e ne se e slu4ilo li4no na men no znam kakvo e ot mn bliz1k 4ovek
na4ina e da ne misli6 za tova i da jivee6 na max kolkoto i da e trudno v na4aloto i da ne pravi6 gluposti
vremeto lekuv-tova e