View Full Version : абе и аз да питам за тоя глупав скайп?
абе има едно момиче дето не искаше да ми даде скайпа си, а ми каза "ще го разбереш " и ми се хили :D тва кво значи- че иска да и пиша ли? щото аз го намерих верно след 1 ден ама не съм писал още...
кво да направя че ми е тъпо и искам да изляза с нея на кафе може би :D
боже колко са неразбрани тез момичета, аз като искам некой да м пише или да ми звънне казвам " звънни бе, деба" :lol:
Тествала те с това "ще го разбереш "
Изчакаи още два дни и пиши искаи тела. и на татък го знаеш... предполагам :-D
ми пиши и деба нищо не губиш :wink:
Dead`Paladin
08-26-2007, 20:53
абе пиши й бе пък ако ако излезне курва наречи я жена и повече не я обиждай :smt005
абе аз че ше и пиша ще и пиша тия дни, че са много късно вече - тя е послушно момиченце и си е легнала сигурно (може и от алкохола да е позаспала :lol: )
anichkaaaaa
08-26-2007, 20:55
абе аз че ше и пиша ще и пиша тия дни, че са много късно вече - тя е послушно момиченце и си е легнала сигурно (може и от алкохола да е позаспала :lol: )
хах ми пиши и
thefreak
08-26-2007, 21:14
Кажи къв е скайпа й.
cherinka
08-27-2007, 01:49
Абе, я изчакай още два месеца. :mrgreen:
_`SoMeThInG_StRaNgE`_
08-27-2007, 08:40
Е пиши и бе..
mechtaq_za_teb
08-27-2007, 08:46
Пиши й пък да става каквото ще.Ако не стане с нея има и други в крайна сметка.. ;)
Искала е да си поиграете малко просто..намерил си и скайпа-минал си теста..
Пиши и. ;)
Just_say_no
08-27-2007, 09:17
Не се офлянквай ами и пиши навреме, че нищо чудно някой друг да й пише преди теб. ;-)
bqsna_teenagerka
08-27-2007, 09:19
ами напиши й "е права беше разбрах ти скайпа...тъй като се постарах сега ще ме уледотвориш ли с едно кафе? :P
Писа ли И? :-D
писах и преди дни, ма излезна убавото "съобщението не е доставено още " :lol:
е после се разбрахме де 8)
`Death`Whore``
09-01-2007, 09:56
Или не си знае Скайпа, или се е опитала да те отреже.
Или не си знае Скайпа, или се е опитала да те отреже.
не бе не е била на компа, после си писахме, даже на кафе ходихме - ама тва беше сичко :lol:
Е, тя сигурно няма да ти каже "звънни бе, д***а", нали се сещаш?Но явно ти е загатнала, че искаш да й пишеш.Покани я на кафе и излезте.
StayClose
09-01-2007, 10:02
пиши и към 5-ети тогава кърмичния кръг е най-благоразположен по успешни връзки в скайп!!!
абе земете я изтрийте тая тема вече - писах, ходихме на кафе , ама не стана работата - много съм глупав :smt005 :smt005
абе има едно момиче дето не искаше да ми даде скайпа си, а ми каза "ще го разбереш " и ми се хили :D тва кво значи- че иска да и пиша ли? щото аз го намерих верно след 1 ден ама не съм писал още...
кво да направя че ми е тъпо и искам да изляза с нея на кафе може би :D
боже колко са неразбрани тез момичета, аз като искам некой да м пише или да ми звънне казвам " звънни бе, деба" :lol:
хах,само тя си знае кфо е искала,пи6и и ни6то не губи6