PDA

View Full Version : Защо не може момичетата да правим SEX като момчетата???

MeGiTyY
08-26-2007, 21:55
Искам само да задам 1 въпрос кви са тея глупости момчетата могат да го прават с която си искат и кво те са големите газари а момичето ако върти по няколко момчета тя е КУРВА !!! Кви са тея глупости бе!!

Made_of_Pain
08-26-2007, 21:57
Винаги е било така ..... :roll:

MeGiTyY
08-26-2007, 22:00
Е винаги е било ам тфа е тъпо !!! И не е честно спрямо момичетата !!!

08-26-2007, 22:02
ем един фр ми обясни неговата логика тупа е но се пак е мъжко мнение
на моми4етата ни е лесно отиваме и казваме искам секс да ре4ем и те не му мислят мн мн
а ако едно мом4е дое и каже на непознато моми4е ае да праим секс и наи мн да изяде една топалка и за тфа мом4етата който омаиват пове4е моми4ета са пи4ове :roll:

аз не съм мн съгластна де смисъл ние плащаме за тфа 4е мом4етата са курви кой им е жиножен 4е не мислят мн мн преди да из4укат някоя :smt011

thefreak
08-26-2007, 22:06
Голямо геройство ли е за едно момиче да изчука 10-ма за 1 седмица?
Не мисля.... Напълно възможно е, и даже ви е лесно, стига да искате.
Няма по-лесно нещо за вас, от това да си намерите секс.
Затова, ако си с много си кyрва, а аз ако съм с много съм пич 8)

MeGiTyY
08-26-2007, 22:09
е тфа е супер тъпо аз съм курва примрено щот спа с повече момчета ама тои като е с повече момичета е бати пича не е така и двамта изпитваме едно и също от секса така че ква е разликата значи и момчетата са курви в случая...!!

thefreak
08-26-2007, 22:14
на моми4етата ни е лесно отиваме и казваме искам секс да ре4ем и те не му мислят мн мн
а ако едно мом4е дое и каже на непознато моми4е ае да праим секс и наи мн да изяде една топалка и за тфа мом4етата който омаиват пове4е моми4ета са пи4ове :roll:

аз не съм мн съгластна де смисъл ние плащаме за тфа 4е мом4етата са курви кой им е жиножен 4е не мислят мн мн преди да из4укат някоя :smt011
Не си съгласНА, ама това е самата истина :D

thefreak
08-26-2007, 22:17
е тфа е супер тъпо аз съм курва примрено щот спа с повече момчета ама тои като е с повече момичета е бати пича не е така и двамта изпитваме едно и също от секса така че ква е разликата значи и момчетата са курви в случая...!!
Обеснил съм каква е разликата(и не само аз), вместо да задаваш отново и отново един и същи тъп въпрос, прочети внимателно написаното.

menta_loverka
08-26-2007, 22:17
Kak da ne moge moge i si e super dori .... na men ne mi puka ako 6tut da me nari4at kurva te 6te go pravqt 6tot mi zavigdat 4e sum vs ve4er s razli4ni i 4e te ne mogat taka da se ebat kato men

MeGiTyY
08-26-2007, 22:20
menta_loverka Аз праа същото ама де дазнам почна да ми праи вече впечатление тфа АмА щоМ моГа ще го праа :smt016

thefreak
08-26-2007, 22:24
Не е точно завист това....

08-26-2007, 22:24

Не си съгласНА, ама това е самата истина :D

ем за жалост е така но пък има моми4ета кат мен дет не ги инт мнението на хората и си праат квот искат :smt019 :smt019 :smt019

08-26-2007, 22:28
:lol:

g1rL
08-26-2007, 22:40
Kak da ne moge moge i si e super dori .... na men ne mi puka ako 6tut da me nari4at k***a te 6te go pravqt 6tot mi zavigdat 4e sum vs ve4er s razli4ni i 4e te ne mogat taka da se ebat kato men

Хахахах разсъждаваш точно като една "приятелка" дето й казах някои истини в очите и после разправяше,че съм й била завиждала,че се ебе с много момчета. 8) Не е завист това. Просто лошо впечатление. Аз лично от една страна съм съгласна,че е глупаво на момиче,което ХОДИ с повече от 1 да му се лепва етикет "курва", а на момчетата да им викат плейбои. Обаче ходи-не спи! Да спиш с много и различни момчета наистина не е геройство. Обаче съм забелязала,че на почти всяко момиче,което ходи с 2-ма примерно (не е казано,че трябва да спи с тях просто ходят) й се вика веднага курва. Аз мога да нарека едно момиче "курва" когато знам,че спи с много момчета - поне аз така си определям значението. Да ходиш с много момчета не е курвенство,а хитрост на жената 8) От друга страна евала на курвите - не им дреме от хорското мнение 8)

swords1010
08-26-2007, 22:41
Искам само да задам 1 въпрос кви са тея глупости момчетата могат да го прават с която си искат и кво те са големите газари а момичето ако върти по няколко момчета тя е КУРВА !!! Кви са тея глупости бе!!
За мен не е нормално нито момиче, нито момче, да върти по няколко пратнюра (ако могат така да се нарекат :-k ). Но определено срещу момичето, ще има повече упреци, както казаха, винаги е било така, но не мисля, че е правилно. :?

Insulter
08-26-2007, 22:48
Момчетата, които се ебат с много момичета не са ебачи, а курви... Това че някакви господа с много високо его са си го измислили като произвище ги прави не друго, а курви... Мъжки курви, женски курви - просто е.

kr1s0
08-26-2007, 22:50

абсолютно ЕВАЛА !!

MeGiTyY
08-26-2007, 22:54
така е :) аз преди ходех с 4 момчета и сички ми се кефеха че мога но кфо като спях с 3-ма от тях и кво курва съм е кви са тея глупости тфа е просто секс не убиваш никои не нарняваш никои...има двойнствен стандарт за момичетата и винаги ще има да върви подяволите двойнственият стандарт!!сички други момичета на които им
е омръзнало да играят играта... по техните
правила е бъди много дебела... или много слаба... или
много... тъмна или много светла... не бъди много сексуална
или много желана или много умна или много тъпа! Бъди себе си. Но гледай да ти харесва. НО ТФА НЕ Е ТОЛКО ЛЕСНО!!

rali4ka91
08-26-2007, 23:31
'Щото мъжете са животни, що ... на тях им е простено, просто си им е в природата
Т'ва в кръга на шегата (:

hasaiko
08-26-2007, 23:45

А така!Мога само да добавя една моя теория-момичетата харесват,когато едно момче го е правило много и има опит.Затова за нея не е такъв проблем дали момчето е с много,докато на нас ни е гадно,когато знаем,че едно момиче се е ебало с 200 души преди тебе...Все пак и ние искаме да сме специални за вас :) Поне аз искам :D

08-27-2007, 01:44
az puk sum devstvena ama problema na nqkoi moi "fr" e 4e az izlizam v kompaniq v koqto ima pove4e mom4eta ot momi4etata i te sa po golemi ot mene i ve4e mi vikat kyrva TVA E ABSOLUTNA GLYPOST predi mi prai6e vpe4etlenie ama sq edna moq mn dobra fr (koqto su6to e v tazi kompaniq) mi kaza izob6to da ne im obru6tam vnimanie i na mene ve4e ne mi pyka!!! a puk te kat iskat da izlizat s idiotite ot klasa mi i da si gleat rabotata FUCK OFF na si4kite!!!

08-27-2007, 01:53
i spored men e glupavo momi4etata da se nari4at "k**vi" ako sa s mnogo mom4eta , mnogo pyti sym 4uvala 4e ako edno momi4e e bilo s pove4e ot dvama e kurva ... ne vi razbiram vas mom4etata ako e spala s nqkoe mom4e e kurva ako ne e e zadrystena i typa ... o6te pove4e 4e ne mi e nikak priqtno kato znam 4e priqtelqt mi e bil s 20 predi men i navsqkade da 4uvam "porednata mu jertva" ili "be6e svqstno momi4e ..."
za syjalenie momi4eta trqbva da priemem surovata istina ... o6te v drevnite vremena na jenata ni6to ne i e bilo pozvoleno i kolkoto i da se tvyrdi 4e majyt i jenata sa ednakvi nikoga nqma da e taka ...
izvinqvam se ako sym prozvu4ala kato feministka nqmam ni6to protiv mom4etata no to4no tova mislene e glupavo

krem4et0
08-27-2007, 06:43
Един истински мъж не прави секс с много жени. 1 мъж може да прави секс само с една жена и пак да е пълнокръвен мъжкар. Важното е да задоволява жената до себе си и да се държи подобоващо и достойно с нея. Един мъж има мъжество. Този, който спи с много момичета не е мъж. Той е простак. А за момичетата нямам коментар. Не го одобрявам, но се случва. Прието е така, защото момичетата уж влагат чувства, а е курвенско да влагаш чувства в секс с непознат. И двете неща за мен са еднакво недостойни!

Super_Mitio
08-27-2007, 06:45
Един истински мъж не прави секс с много жени. 1 мъж може да прави секс само с една жена и пак да е пълнокръвен мъжкар. Важното е да задоволява жената до себе си и да се държи подобоващо и достойно с нея. Един мъж има мъжество. Този, който спи с много момичета не е мъж. Той е простак. А за момичетата нямам коментар. Не го одобрявам, но се случва. Прието е така, защото момичетата уж влагат чувства, а е курвенско да влагаш чувства в секс с непознат. И двете неща за мен са еднакво недостойни!

Напълно съм сагласен с теб =D>

KimBerLy1912
08-27-2007, 06:56
Гледаш прекалено много "Секса и градът" :lol: :lol: :lol: Никой не е казал че не може-естествено че може...просто обществото е с такива възприятия...затова сме наречени и "по-нежния пол"...Всеки може да прави кфото си иска...ако не ти пука от коментарите по тфой адрес и погледите с възмущение....защо да не го правиш? Прави кфото ти е кеф-се пак ти ша си носиш последствията...няма да съм аз виновна я :lol:
Айде алоха :smt006 :lol: :smt006

hforce
08-27-2007, 08:20
az sum na mnenie 4e seki koito vurti po 2ma e kurva, nezavisimo dali e mom4e ili momi4e
draznat me i si4kite koito se praskat koito im padne
draznat me i teq koito smenqt gadjetata prez 1 mesec

ne im zavijdam, naprotiv, sujalqvam gi, za6toto po4ti si4ki sa nqkvi neosuznati puberi i gi interesuva samo sex-a, no se radvam 4e pove4eto sa takiva :) ima po-malko svesni mom4eta i po-malko konkurenciq, po-malko svesni momi4eta i trudno se namirat, no si zaslujavat turseneto, vupreki 4e s priqtelkata mi se namerihme slu4aino, no tva sa podrobnosti :)

marina star
08-27-2007, 08:32
tazi tema e komentirana bezbroi mn pati ne samo vav foruma,a po princip,nqma konkreten otgovor,nqma i da go otkrie6

MoHuTo
08-27-2007, 08:47
И така ще си остане за жалост... :?

Val4etoO
08-27-2007, 09:30
Момчетата, които се ебат с много момичета не са е**чи, а курви... Това че някакви господа с много високо его са си го измислили като произвище ги прави не друго, а курви... Мъжки курви, женски курви - просто е. :wink:

ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 09:34
абе,просто не трябва да ви дреме кво мислят за вас :P

bqsna_teenagerka
08-27-2007, 09:35
хората така са възприели това правило. нищо голяма работа! оказва се че ние имаме по голямо достойнство!

kotetyyy
08-27-2007, 09:39
[b] За съжаление виндги е било така и така ще си остане! И аз съм против тфа! :smt011 а и не ми пука какво мислят хората щом искам да съм курва такава 6те съм си!!!

Don_mani
08-27-2007, 09:45
taka e zashtoto edno momi4e vinagi moje da hvani nqkoe mom4e za da pravqt sex a pri mom4etata e po slojno

LoFe_SeX
08-27-2007, 09:52
awe kato iska6 da se ebe6 postoqnno bes da ti kajat kurva.. togava kato doida pri tebe i ti kaj aai sa ebem ne da mi zabii6 6amar mi kaji "kade" ;] .. vi6 kfa e raslikata pone 7 4oeka ti go obqsniha .. i ti pak prodaljava6.. puskaite i vie na vseki kakto mom4etata i togaa nqma da vi vikame kurvi :)

Leksi23
08-27-2007, 09:57
A така крем4е, и аз не го одобрявам, но всеки има право да прави каквото си иска. :smt023

MeGiTyY
08-27-2007, 10:45
въпроса не е ф тфа да спиш с непознати а с момчета с които ходиш говора за поече от 2 ... е кво ако ходиш с едно момче 1 2 месеца смиш с него е ако са 2 3 за толко време кво не тряа ли да го праиш?!?

hasaiko
08-27-2007, 11:01
Аре четете и коментарите на момчетата,бе!Колко пъти казахме едно и също,а никое от момичетата не коментира по това...Всяка си знае"така е било и така ще си остане","те са курви","и мене мноо ме дразни тва","ше бъда кват си искам" :D Айде бъдете курви и цял живот никой няма да ви възприема на сериозно,нито пък някой ше има истински чувства към вас :) Кеф голям,нали?Просто сме коренно различни!

Muca_mnogo_cuca
08-27-2007, 12:02
Am imashe podobne tema... no naistina ne e pravilno.. Momche,koeto spi s mnogo jeni e PICH.. a momiche, koeto go pravi s mnogo myje/momcheta.. e KURVA.. no mashe edna mnogo hubava prikazka.. razlikata mejdu KUCHKA I KURVA.. KURVA e tazi koqto puska na vsi4ki.. a KUCHKATA - na vsi4ki, osven teb.. prosto pove4eto myje tretirat jenata kato seksualen obekt i .. osnovnata im cel e da q vkarat v legloto.. i kogato im pusne za tq ve4e e lesna.. kurva i t.n... a pyk jenite.. zavijdat na edno takova momiche koito moje da ima vseki myj koito si poiska i postavqt takiva "opredeleniq"... :wink: no spored men ne e pravilno :roll:

naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:08

Не забравяй, че в манталитета на обществото все още има остатъци от каменната ера.. :D Колкото и да върви света към еманципация, двойния стандарт винаги ще съществува :)

naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:10
taka e zashtoto edno momi4e vinagi moje da hvani nqkoe mom4e za da pravqt sex a pri mom4etata e po slojno

Ъ. Сложно било. Оправдания :-D

meaningless
08-27-2007, 12:11
Еми, това е защото на момичетата повече им пука кво мислят за тях. Момчетата не ни интересува кой за кви ни мисли и за това са се отказали да ни обиждат така :lol: А пък на някоя кат и' кажат ку*ва и вече АУУУ тавана падна... ем кво ви пука дали ще ви мислят за такива?! :roll:

naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:17
ем кво ви пука дали ще ви мислят за такива?! :roll:

Така е, важното е да не си курва. ”Когато те обиждат и е лъжа - смей се, ако е истина - поправи се”.

PePsItY
08-27-2007, 13:07
A така крем4е, и аз не го одобрявам, но всеки има право да прави каквото си иска. :smt023

nap1lno s1glasna s1m s tvoito mnenie \:D/

Болшевик
08-27-2007, 13:13
Кой както се уреди :twisted:

08-27-2007, 13:13
to4no =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
nqmam ni6to protif nimfomankite :smt038

Stopman
08-27-2007, 13:14

Ъ. Сложно било. Оправдания :-D

Хаха оправдание били :mrgreen: Ти да беше момче щеше да видиш :mrgreen:

Защо не можете да правите секс като момчета? .... защото не сте момчета и няма и да бъдете :mrgreen:

Insatiable
08-27-2007, 13:15
За мен всяко момиче, което си ляга с много момчета си е курва и също така всяко момче, което си ляга с много момичета е женкар ... нема никфи газари и никфи пичове :)

tX - not so dead
08-27-2007, 13:18
И кой ти каза, че момчетата могат да правят секс със всяка ?!
Думата "курва" има и мъжки род - "курвар".

bLiNdchY
08-27-2007, 13:41
Mojete koi e kazal 4e nemojete ... Pravete k'voto iskate no te overqvam 4e ako si vida gadjeto da se ... s nqkoi 6e go s4upa ot boi onq a s neq 6te skysame

AnTiBuLLsHiTs
08-27-2007, 13:42
Скоро даваха по абе не помня канала беше някъв документален филм.Та пропускам подробностите,но хората които го правеха бяха погледнали като цяло живота на един женкар и една курва.
И накрая се стигна до извода,че ако мъжат е женкар от малък той си остава такъв цял живот,създава семейство изневерява..и т.н. При жената се оказа по сложно,след време когато вече трябва да има дом,работа,семейство,човек които да я обича,тя продължаваше да е курва.Общо взето които си е курва курва си остава за цял живот. :::
А по темата. Ми никой не е казал,че момичетата немогат да си лягат с всеки. :] Просто в историята на нашата нация(за другите нз) се е създало едно неписано правило,жената когато се жени да бъде девствена и т.н. Ама т'ва е било в миналото,тогава е имало по-голям контол на родителите и така се е запазило и до днес.Макар,че трудна да намериш таква жена,но.. Демокрация е всеки може да прави каквото си иска и после да си носи последствията. А при мъжете секса е по-лесен,сваляш гащите,свършваш работа и си заминаваш (поне аз го виждам така),докато жените (като по нежни) вкарват повече чувства(предимно любов) преди да си легнат с някой.Е изключвам случайте когато всички са пияни :).

Made_of_Pain
08-27-2007, 13:53
Ох... то винаги си е било така.
За да задавате подобни въпроси значи и Вие сте от комплексарите на които им пука какво мислят за тях и дори 83 годишните Ви съседки.

Не схващам, защо така сте се залетели да се чукате с тоя и ония...
На мен лично никога не ми се е виждало проблем да бъдеш с един човек.
По мое мнение просто.... хората, които още си задават подобни въпроси още не са намерили себе си...
1-во, че много се интересуват какво мислят всички останали,
2-ро, че явно не се харесват такива, каквито са....

.... Който е толко разгонен да не пише, а просто да хваща пъти я тва е. :roll: :roll: :roll: :roll:

AnTiBuLLsHiTs
08-27-2007, 14:03
Ох... то винаги си е било така.
За да задавате подобни въпроси значи и Вие сте от комплексарите на които им пука какво мислят за тях и дори 83 годишните Ви съседки.

Не схващам, защо така сте се залетели да се чукате с тоя и ония...
На мен лично никога не ми се е виждало проблем да бъдеш с един човек.
По мое мнение просто.... хората, които още си задават подобни въпроси още не са намерили себе си...
1-во, че много се интересуват какво мислят всички останали,
2-ро, че явно не се харесват такива, каквито са....

.... Който е толко разгонен да не пише, а просто да хваща пъти я тва е. :roll: :roll: :roll: :roll:
Прав си (сори ако си женско,че по ника немоа разбера), може да си с един човек и пак да си се лашкате по цял ден :) Като сте толко ненаситни.

MeGiTyY
08-27-2007, 14:28
хм аз не говора да си лягаш с непознати некфи и аре просто хода с мн момчета смисъл на веднъж и то по 2 месеца макс 3 и кво мога да сам с няколко и да ги върта ама немога да спа с теб щот ше сам курва хаха А ПЪК И ТОВА Е САМО СЕКС!!! да някои ше каже всички знаем че секса никога не е само секс...по добре така отколкото да продължават да ти разбиват сърцето ...

kAdrOkoSkA
08-27-2007, 14:35
Оффф !!! Т'ва се едно "Защо черното е черно, а бялото е бяло?!" #-o

Dark_Angel_F
08-27-2007, 14:57
Тва наистина е ужасно и според мен е полова дискриминация ..... Не може момичетата да спят с доста момчета и да им виакт курви , а момчетата да спят с адски много момчета и да ги изкарват някви яки пичове......... ЕХООООООО ВЕЧЕ Е 21-ВИ ВЕК ОСЪЗНАЙТЕСЕ И СПРЕТЕ С ТАЗИ ГЛУПОСТ.............

ivilin
08-27-2007, 14:58
Затoва на проституткиет путките им ги наричат, че са станали кат кофи. Понеже различни хуъове ги ебат(щом искате да ставате курви). Дефеницията си е точна: момчетата им викат "курвари", а на момичетата "курви" !!! Сами си водете изводите млади дами ква е разликата ::: ::: :::

nofi
08-27-2007, 16:09
:smt071

08-27-2007, 16:26
ахах брато къртиш :smt005 :smt005 :-D

nofi
08-27-2007, 16:41
Всичко е въпрос на психика. Гледах такъв документален филм, в който е обяснено това, че жената до някъде свързва секса с бременността, а мъжа го свързва само с удоволствието. За времето за което една жена износва бебето-9 месеца 98 жени забременяли от някакъв си арабски принц! На принца не му пречи да гледа толкова деца все пак... Отплеснах се, исках да кажа, че в подсъзнанието си жените се страхуват от бременност и после изоставяне, а на мъжете не им пука толкова. Ако една жена е курва значи просто от нищо не й пука. Надявам се да ме разбрахте!

rebel_kid
08-27-2007, 18:59
Kak da ne moge moge i si e super dori .... na men ne mi puka ako 6tut da me nari4at k***a te 6te go pravqt 6tot mi zavigdat 4e sum vs ve4er s razli4ni i 4e te ne mogat taka da se ebat kato men
#-o

kameliqbaby
08-27-2007, 19:10
Kurva si ako ti se 4ustvash taka.A ako ne se 4ustva6 moje da go pravish s koito si iskash.I nqma da te int kvo mislqt drugite.

TIMEX
08-27-2007, 19:14
Ами случайно вече на някои момчета им викат вече Курвари дет се заглеждат по други момичета :) а иначе признанието курва и проститутка си е женско :-D Абе има и положителни страни бе момичета !!!!

MeGiTyY
08-27-2007, 20:18
има по хубаво нещо от сичко тфа
ПРИЯТЕЛИ С ПРИВИЛЕГИИ!! хаха :P ф тфа е истината сичко си е екстра

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
08-28-2007, 09:46
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 1:09 am Заглавие:

Нe момчетата не са курви...момичетата сме пичове ::: ::: ::: :::

hasaiko
08-28-2007, 10:40
Добре,замислих се и най-накрая мисля,че формулирах отговора на разбираем език,дори и за най-големите курвички тука :)

Когато ние правим секс с много момичета,значи сме ги свалили,значи сме показали чар,интелигентност,разбира ме нещата ! А когато вие правите секс с много момчета ВИЕ СТЕ СЕ ПУСНАЛИ!!!!!!!РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ВСЯКО МОМИЧЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ СЕКС,А НЕ ДА СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТЕ МНОГО КРАСИВИ И ВИ ЗАВИЖДАТ-ЛЕСНИ СТЕ ПРОСТО!!!Е ТВА Е КУРВА! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

rihannka
08-28-2007, 11:01
i az mnogo chesto se chudq na tova .edno momiche ako e spalo s pove4e mom4eta vednaga taq e kurva bokluk i tei natatk,pak ako mom4e e spalo s mn momi4eta ebati picha stana.tova sa palni tapotii i super gadna diskriminaciq.za men vaobhste ne e spravedlivo ,ne go kazvam samo zashtoto sam momiche a zashtoto naistina e taka..vednaj bqh s edno mom4e no nishto ne sme pravili i iaz grada tragnaha ebati sluhovete i vse az kakvo sam pravila..pak toi kakvo e napravil nishto ne se kazva..tva e izklu4itelno tapo za men i acki mnogo me drazni :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

hasaiko
08-28-2007, 11:37
Добре,замислих се и най-накрая мисля,че формулирах отговора на разбираем език,дори и за най-големите курвички тука :)

Когато ние правим секс с много момичета,значи сме ги свалили,значи сме показали чар,интелигентност,разбира ме нещата ! А когато вие правите секс с много момчета ВИЕ СТЕ СЕ ПУСНАЛИ!!!!!!!РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ВСЯКО МОМИЧЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ СЕКС,А НЕ ДА СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТЕ МНОГО КРАСИВИ И ВИ ЗАВИЖДАТ-ЛЕСНИ СТЕ ПРОСТО!!!Е ТВА Е КУРВА! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Black_JAG_Bundy
08-28-2007, 12:09

Лесно и разбираемо!
Най-точното мнение до тук =D>

МЪЖЕТЕ СМЕ ПИЧОВЕ И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ТАКИВА, ЧУХТЕ ЛИ МЕ МАЛКИ КУ***ЧКИ 8)

LoFe_SeX
08-28-2007, 12:37
Epa Nqma Da pravite !

Reed
08-28-2007, 13:21
и ще си остане.. :-D
п.п-къв беше смисъла да пишеш секс на английски? :-s

hasaiko
08-28-2007, 13:58

ИСКАМ ДА ВДЕНЕТЕЕЕЕ!! :evil: :evil: :evil: :evil:

MeGiTyY
08-28-2007, 14:17
мхм преди ми пукаше хаха са като чета тея глупости въобще не ми пука курва звучи мн гадно Приятелски настроена е по хубаво.. ПРИЯТЕЛИ ЛИ С ПРИВИЛЕГИИ!! Секс без обвързване познаваш го и сичко си е ЕКСТРА!!!

hasaiko
08-28-2007, 14:24
"Не курва,ами приятелски настроена"-дам,това са думи на курва :smt005
Прави квото искаш.Вече го казах-така никой няма да те възприема на сериозно и няма да има истински чувства към тебе :) Ама и такива като тебе трябва да има :)

sh3_1s_7h3_0n3
08-28-2007, 14:26
всичкото са едни поооооошли предразсъдъци....
и в крайна сметка всеки си го разбира както му е угодно... 8)

lips_of_anegel
08-28-2007, 14:44
Искам само да задам 1 въпрос кви са тея глупости момчетата могат да го прават с която си искат и кво те са големите газари а момичето ако върти по няколко момчета тя е КУРВА !!! Кви са тея глупости бе!! ne tva sa prosto jeni,koito im e kef.verno e mn tupo.......v nqkoi slu4ai oba4e naistina e taka.az poznavam momi4eta koito ne sa kurvi i praktikuvat to4no tva...

MeGiTyY
08-28-2007, 15:38
mi i az misla taka ama ...kak da go obqsni6 na nqkoi Tova e samo sex ni6to pove4e ....

ScouTman`
08-28-2007, 16:38

ИСКАМ ДА ВДЕНЕТЕЕЕЕ!! :evil: :evil: :evil: :evil: =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Emi apsolutno si prav,i a3 misla taka !
Nqma jena koqto da ne e kurva!samo maikami ne e kyrva,no i tq e jena !!!!!

nofi
08-28-2007, 19:25

За да подкрепя това обяснение мога само да дам един пример много близък до всички:
Когато във футболен мач бъде вкаран гол какво става? Всички казват "Ау, тоя вратаря е голям некаърник, фасул, педераст...", а нападателя който вкарва гола е "Аааааа, аз казах ли ви, тоя е най-печения, най-точния, това е човека!" В секса е същото-като ти го вкарват те плюят, като вкарваш те възхваляват! И все пак не всичко във футбола има смисъл... ](*,)

TIMEX
08-28-2007, 19:27
Момичетата са набутани :smt016 \:D/ Момчета радваите

AWE
08-28-2007, 19:44
ne mojete da pravite sex kato mom4etata za6toto nqmate KUR SIMPLE ISNT IT?

_Snow_
08-28-2007, 20:25
За мен е тъпо да има викаме курви защото после искаме някоя да ни пусне ама като знаят кво ги чака после сяка ще е трудна!!! :smt011 :smt011 :smt011

08-28-2007, 20:42
menta_loverka Аз праа същото ама де дазнам почна да ми праи вече впечатление тфа АмА щоМ моГа ще го праа :smt016

:smt007 Щом го правиш дай да го направиме с тебе ;)

09-05-2007, 22:42

lelele stiga be osuznaite se v koi vek jiveete??? za6to za vas da ima udovolstviq a nie da go duhame a? tva 4e vie ne znaete kak da si polu4ite sexa ne ni prai nas vinovni...a to4no obratnoto!Ako ima6e pravilen podhod nqma6e da se oplakvate.TVA 4E NQKOI OBI4A DA PRAVI SEX NE GO PRAVI PO-MALKO SPOSOBEN DA OBI4A!!!! i To4no puk ti hasaiko ne mi govori tolko protiv kurvite 6toto...ne si ot tiq det ne im puska ;)

shadow4e
09-05-2007, 23:13
Уффф, като толкова ти пука за чуждото мнение, стой девствена цял живот.
Въпросът е какво е поведеинето ти, може да си спала с 30 момчета, а много хора да те мислят за девствена.

MajeStic
09-05-2007, 23:24

А думата женкар... тя за кой е измислена :roll: Точно ей за такива пикльовци.

maini4ka_sladka
09-06-2007, 04:06
Въпросът е какво е поведеинето ти, може да си спала с 30 момчета, а много хора да те мислят за девствена.
така е!

crs
09-06-2007, 12:09
Боже нямам думи каква е станала сегашната младеш-наркомани,идеоти и много малка част-Спортисти с нормално мислене и начин на живот..Та според мен е най-хубаво:

Момче като мен да се занимава с планинско колоездене,да си държи на приятелката,да го прави само с нея..И това е..незнам какво им става на всички но не е нормално и повечето са някакви комплексари [-(

Обичайте се и това да е..Какво е това нещо да го правите с някви различни глупаво и т.н.правете каквото искате!!!! :smt013

RafaNadal
09-06-2007, 12:13
Може да се поспори досат по темата :wink:

А crs аз съм спортист също ... всякъв спорт практикувам , не пуша , не се друсам , не пия прекалено (а само че неам приятелка :lol: ) такива като нас са малко :wink:

sladkish_14
09-06-2007, 12:15

Просто е така :smt102

sladkish_14
09-06-2007, 12:19

Мнооого точно!Има ги такива който самото поведение им е такова,че като ги видиш и казваш КУРВА!Ако имаш правилното поведение никой няма да те мисли за курва... :roll:

mir4ovski
09-06-2007, 13:49
emi kvo te boli gaza koi kvo misli za teb minavash polovinata grad i kvot stane

Soy_tu_mujer
09-06-2007, 14:47
Da, tupo e, no kakvo da se pravi. spored men puk ne e taka. Za men edno momi4e, koeto vurti nqkolko na vednaj e kurva, no za mom4eto absolutno sushtoto se otnasq. Za men takova mom4e ne e pich... a to4no obratnoto - kurvar, a kolko gi "obi4am" tiq samo... !
No 4estno kazano ne mi puka, 6toto az ne sum takava... i priqtelq mi ne e takuv.

B1ZzY
09-06-2007, 15:48
Наи мраза накоя ми се прави на коя сум АЗ :smt011 :smt011 :smt013 :smt013 =;

CrazyBear
09-06-2007, 20:18
Az 6e obqsnim spored mene!
Edna jena moe da ima seki muj i zatva e kurva kat se vazpolzva ot vazmojnostite si
edin maj e pi4 kat pokorqva pove4e jeni 6toto jenite se darpat
a pove4eto jeni se darpat za da gi iskat majete pove4e i za da im kupuvat i ugajdat za da gi fkarat y legloto
mene ako pitate za tva razbirane sa vinovni i jenite i majete
jenite za6toto se vazpolzvat ot majete po nai gadni na4ini
a majete za6toto pravqt jenite kurvi kato im prodavat telata i t.n.
znaete li kolko MALKO majka erotika ima v neta!??!? NE GOVORQ ZA PEDALSKI KLIPOVE I SNIMKI A ZA EROTIKA!!!!
A kolko jenki pornografii ima...neam dumi!Ma tva e 4e jenite se prodavate!!!
:smt013 :smt013 :smt013
A majete sa gadove!
Hora predstavete si 4e be6e takmo obratnoto...?!?

NIkolay Dimitrov 24
09-07-2007, 13:33
Искам само да задам 1 въпрос кви са тея глупости момчетата могат да го прават с която си искат и кво те са големите газари а момичето ако върти по няколко момчета тя е КУРВА !!! Кви са тея глупости бе!! Защото немате пишки!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marakuq_baby
09-07-2007, 14:44
awe vseki moje da pravi kakvoto si iska i kolkoto si iska,prostoto pravilo e da sloji6 edna maska za pred drugite i tva e! :-D :-D :-D sa primerno mnogo hora sa alkoholici ili drusat ama za pred drugite se kriqt.Taka 4e ti moe primerno da si se izpraskala s 2-3-ma navednuj ama kat ne kaje6 na nikoi koi 6e te znae.Taka deistvat golqma 4ast ot jenite-ne 4e go pravqt s po-malko partniori ot majete prosto ne se hvalqt tolkova.Moje da zvu4i kofti no horata sa LICEMERI :!:
A otnosno tova za dvoiniq standart emi 4e te i mujete sa dosta precakani-primerno ot tqh se o4akva da pla6tat smetkite po zavedeniq,te trqbva da doidat da vzemat momi4eto ot vku6ti i sled tova da go izpratqt,da kupuvat cvetq i podaraci i t.n...Edna jena moje da si pozvoli da se pokaje slaba i dori da se razpla4e,no ako go napravi muj toi e liglio,putio i t.n.Taka 4e priemi 4e jivota ne e ednakuv za vsi4ki i tva e!prosto se nau4i da izvli4a6 max polza i udovolstvie ot nego bez da ti padne renometo :-D

09-07-2007, 15:00
i az sum se 4udela,moje bi za6toto mom4etata ni go vkarvat :roll: :lol:
Xax!buzik we!

maini4ka_sladka
09-07-2007, 18:39
i az sum se 4udela,moje bi za6toto mom4etata ni go vkarvat :roll: :lol:
Xax!buzik we! :smt088 #-o :smt064

09-07-2007, 21:05
Така е било винаги и така ше си остане! За мене лично момиче, дето спи с различни постоянно е боклук! Момче, дето спи с различни постоянно също е боклук! Е тва е! Който иска нека си говори! За мене е тва!

bloodranger
09-07-2007, 21:06
Така е било винаги и така ше си остане! За мене лично момиче, дето спи с различни постоянно е боклук! Момче, дето спи с различни постоянно също е боклук! Е тва е! Който иска нека си говори! За мене е тва!
+1 =D>

miloto_girl_4e
09-07-2007, 21:06

И винаги ще си остане така ... Никой според мен не може да ти даде логично обяснение..
Наистина това е тъпо, но ..
Аз лично никога не съм намирала някое момче за супер пич, ако върти няколко мацки, та ми е все едно общоприетото мнение на останалите...

Valar
09-07-2007, 21:07
Бати откачената анкета! :-D

09-07-2007, 21:19
На колко години викаш, че си ? :-k В крайна сметка кво ти пука кой кво ти вика ;) Обичай си мъжо и мъжо да си те обича и цъфтите ;)

1337 user
09-07-2007, 22:16
ЯП!!

МОМИчеее врътка яко бастуние = КУРВЕТИНА

БАСТУН врътка ЯкоООО кучки = ВЪЛКОДАВ?!?!

Escarina
09-07-2007, 22:32
Винаги е било и най-вероятно ще си остане всеобщо мнението, че ако момиче прави секс с много момчета е курва, а за момчетата точно обратното. Честно казано и аз съм се дразнела, но момчетата са прави, на нас ни е доста по лесно. Но да не забравяме, че да живееш за хорското мнение не си струва и ако толкова ви се кръшка просто внимавайте с кой и си затваряйте устата:)

MAJKO^MOMCHE
09-07-2007, 22:42
shtoto edno e da butash drugo e da te butat

gangstata
09-07-2007, 22:56
taka e ystroeno ob6testvoto.

*nejna_droga*
09-07-2007, 22:59
Щото те са момчета,а ние момичета.Кво сложно има ? Момчетата имат пишка,ние дупка. Ебати глупавата тема.
Що хората не се е*бат като животните ?! :-({|= :-({|= :-({|=

1337 user
09-07-2007, 23:01
Щото те са момчета,а ние момичета.Кво сложно има ? Момчетата имат пишка,ние дупка. Ебати глупавата тема.
Що хората не се е*бат като животните ?! :-({|= :-({|= :-({|=
ВСЕКИ СЪДИ СПОРЕД СЕБЕ СИ \:D/

*nejna_droga*
09-07-2007, 23:02
Ма не,просто темата е глупава.Нормално след като едните чукат,а другите са чукани да има разлика. :-({|= Безмислена тема ... :-({|=

1337 user
09-07-2007, 23:02
Ма не,просто темата е глупава.Нормално след като едните чукат,а другите са чукани да има разлика. :-({|= Безмислена тема ... :-({|=
+1

Escarina
09-08-2007, 00:07
Ма не,просто темата е глупава.Нормално след като едните чукат,а другите са чукани да има разлика. :-({|= Безмислена тема ... :-({|= А ти какво си мислиш, че момичетата не могат да чукат ли? :lol:

09-08-2007, 08:14
Ебахти поколенията, ебахти чудото...Що не е нормално...ми щото се предполага, че ние сме различни от животните и не се предполага да си бъркаме по дупките със всеки срещнат,ами трябва да играят и някакви чувства, емоции и тем подобни. Къде е тръпката, ако се ебеш всяка вечер с различен/на ???? Само голото ебане ...ми то аз същия ефект го постигам с дясната си ръка...аре баста!

09-08-2007, 08:16
Ебахти поколенията, ебахти чудото...Що не е нормално...ми щото се предполага, че ние сме различни от животните и не би трябвало да си бъркаме по дупките със всеки срещнат,ами трябва да играят и някакви чувства, емоции и тем подобни. Къде е тръпката, ако се ебеш всяка вечер с различен/на ???? Само голото ебане ...ми то аз същия ефект го постигам с дясната си ръка...аре баста!

MajeStic
09-08-2007, 08:30
Айде бе едните се продавали повече от другите :D а в... нормалнто порно филми нали има мъж и жена... всичко е балансирано :D

Stigma
09-08-2007, 12:45
Женските курви са наистина гадно нещо.... Но! Мъжките курви са още по гадо нещо :)

hasaiko
09-08-2007, 16:03

lelele stiga be osuznaite se v koi vek jiveete??? za6to za vas da ima udovolstviq a nie da go duhame a? tva 4e vie ne znaete kak da si polu4ite sexa ne ni prai nas vinovni...a to4no obratnoto!Ako ima6e pravilen podhod nqma6e da se oplakvate.TVA 4E NQKOI OBI4A DA PRAVI SEX NE GO PRAVI PO-MALKO SPOSOBEN DA OBI4A!!!! i To4no puk ti hasaiko ne mi govori tolko protiv kurvite 6toto...ne si ot tiq det ne im puska ;)

Горкото,колко е просто :smt009 Не ми се спори...Ти не каза нищо,с което да ми противоречиш.Даже не си схванала кво казвам... #-o

hasaiko
09-08-2007, 16:06
[quote="*nejna_droga*"]Ма не,просто темата е глупава.Нормално след като едните чукат,а другите са чукани да има разлика. :-({|= Безмислена тема ... :-({|=[/quot

=D> \:D/

miss sweety
09-08-2007, 17:00
da ama mom4etata sa kurvari :smt019