- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не може момичетата да правим SEX като момчетата???
Искам само да задам 1 въпрос кви са тея глупости момчетата могат да го прават с която си искат и кво те са големите газари а момичето ако върти по няколко момчета тя е КУРВА !!! Кви са тея глупости бе!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Винаги е било така .....![]()
Е винаги е било ам тфа е тъпо !!! И не е честно спрямо момичетата !!!
ем един фр ми обясни неговата логика тупа е но се пак е мъжко мнение
на моми4етата ни е лесно отиваме и казваме искам секс да ре4ем и те не му мислят мн мн
а ако едно мом4е дое и каже на непознато моми4е ае да праим секс и наи мн да изяде една топалка и за тфа мом4етата който омаиват пове4е моми4ета са пи4ове![]()
аз не съм мн съгластна де смисъл ние плащаме за тфа 4е мом4етата са курви кой им е жиножен 4е не мислят мн мн преди да из4укат някоя![]()
е тфа е супер тъпо аз съм курва примрено щот спа с повече момчета ама тои като е с повече момичета е бати пича не е така и двамта изпитваме едно и също от секса така че ква е разликата значи и момчетата са курви в случая...!!
menta_loverka Аз праа същото ама де дазнам почна да ми праи вече впечатление тфа АмА щоМ моГа ще го праа![]()
ем за жалост е така но пък има моми4ета кат мен дет не ги инт мнението на хората и си праат квот искатПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
Хахахах разсъждаваш точно като една "приятелка" дето й казах някои истини в очите и после разправяше,че съм й била завиждала,че се ебе с много момчета.Първоначално написано от menta_loverka
Не е завист това. Просто лошо впечатление. Аз лично от една страна съм съгласна,че е глупаво на момиче,което ХОДИ с повече от 1 да му се лепва етикет "курва", а на момчетата да им викат плейбои. Обаче ходи-не спи! Да спиш с много и различни момчета наистина не е геройство. Обаче съм забелязала,че на почти всяко момиче,което ходи с 2-ма примерно (не е казано,че трябва да спи с тях просто ходят) й се вика веднага курва. Аз мога да нарека едно момиче "курва" когато знам,че спи с много момчета - поне аз така си определям значението. Да ходиш с много момчета не е курвенство,а хитрост на жената
От друга страна евала на курвите - не им дреме от хорското мнение
![]()
За мен не е нормално нито момиче, нито момче, да върти по няколко пратнюра (ако могат така да се нарекатПървоначално написано от MeGiTyY
). Но определено срещу момичето, ще има повече упреци, както казаха, винаги е било така, но не мисля, че е правилно.
![]()
Първоначално написано от thefreak
абсолютно ЕВАЛА !!
тиХо Ся
така еаз преди ходех с 4 момчета и сички ми се кефеха че мога но кфо като спях с 3-ма от тях и кво курва съм е кви са тея глупости тфа е просто секс не убиваш никои не нарняваш никои...има двойнствен стандарт за момичетата и винаги ще има да върви подяволите двойнственият стандарт!!сички други момичета на които им
е омръзнало да играят играта... по техните
правила е бъди много дебела... или много слаба... или
много... тъмна или много светла... не бъди много сексуална
или много желана или много умна или много тъпа! Бъди себе си. Но гледай да ти харесва. НО ТФА НЕ Е ТОЛКО ЛЕСНО!!
А така!Мога само да добавя една моя теория-момичетата харесват,когато едно момче го е правило много и има опит.Затова за нея не е такъв проблем дали момчето е с много,докато на нас ни е гадно,когато знаем,че едно момиче се е ебало с 200 души преди тебе...Все пак и ние искаме да сме специални за васПървоначално написано от thefreak
Поне аз искам
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
az puk sum devstvena ama problema na nqkoi moi "fr" e 4e az izlizam v kompaniq v koqto ima pove4e mom4eta ot momi4etata i te sa po golemi ot mene i ve4e mi vikat kyrva TVA E ABSOLUTNA GLYPOST predi mi prai6e vpe4etlenie ama sq edna moq mn dobra fr (koqto su6to e v tazi kompaniq) mi kaza izob6to da ne im obru6tam vnimanie i na mene ve4e ne mi pyka!!! a puk te kat iskat da izlizat s idiotite ot klasa mi i da si gleat rabotata FUCK OFF na si4kite!!!
i spored men e glupavo momi4etata da se nari4at "k**vi" ako sa s mnogo mom4eta , mnogo pyti sym 4uvala 4e ako edno momi4e e bilo s pove4e ot dvama e kurva ... ne vi razbiram vas mom4etata ako e spala s nqkoe mom4e e kurva ako ne e e zadrystena i typa ... o6te pove4e 4e ne mi e nikak priqtno kato znam 4e priqtelqt mi e bil s 20 predi men i navsqkade da 4uvam "porednata mu jertva" ili "be6e svqstno momi4e ..."
za syjalenie momi4eta trqbva da priemem surovata istina ... o6te v drevnite vremena na jenata ni6to ne i e bilo pozvoleno i kolkoto i da se tvyrdi 4e majyt i jenata sa ednakvi nikoga nqma da e taka ...
izvinqvam se ako sym prozvu4ala kato feministka nqmam ni6to protiv mom4etata no to4no tova mislene e glupavo
Един истински мъж не прави секс с много жени. 1 мъж може да прави секс само с една жена и пак да е пълнокръвен мъжкар. Важното е да задоволява жената до себе си и да се държи подобоващо и достойно с нея. Един мъж има мъжество. Този, който спи с много момичета не е мъж. Той е простак. А за момичетата нямам коментар. Не го одобрявам, но се случва. Прието е така, защото момичетата уж влагат чувства, а е курвенско да влагаш чувства в секс с непознат. И двете неща за мен са еднакво недостойни!
Първоначално написано от krem4et0
Напълно съм сагласен с теб =D>
Гледаш прекалено много "Секса и градът"Първоначално написано от MeGiTyY
![]()
![]()
Никой не е казал че не може-естествено че може...просто обществото е с такива възприятия...затова сме наречени и "по-нежния пол"...Всеки може да прави кфото си иска...ако не ти пука от коментарите по тфой адрес и погледите с възмущение....защо да не го правиш? Прави кфото ти е кеф-се пак ти ша си носиш последствията...няма да съм аз виновна я
Айде алоха![]()
![]()
![]()