View Full Version : Материалисти ли сте?
Ако едно момче или момиче освен че Ви привлича физически и да кажем че харектерът му/и Ви допада, ще бъде ли от значение неговото материално положение .Все пак ако ходите с момче с кинти това означа по голям купон,партита ,дискотеки ,коли и т.н ,а ако човекът е финансово зависим повечето неща отпадат.Отговорете честно ,не бъдете дяволчете с ангелски криле :lol:
Не е от эначениерако го обичам
да, до някаква степен съм материалистка. До преди 1 година не мислех, че е така, но явно е.
А и съгласете се, че ако единия има средства, а другия не, се получава кофти :roll:
Тъй като аз създадох темата е редно и аз да отговоря.ДА -материалист съм , всеки желае да опитва от сладкото в живота.Видял съм как реагират хората на скъпите и хубави неща.Момичетата обичат да бъдат возени в скъпи коли ,да поглеждат от малко по-високо другите.
Еми не съм материалист. Според мен е хубаво в една връзка семействата и на 2мата да са в горе доло еднакво материално положение, защото иначе единия може да се чувства кофти. И все пак е по-добре момчето да е по-заможно.... :roll:
Тъй като аз създадох темата е редно и аз да отговоря.ДА -материалист съм , всеки желае да опитва от сладкото в живота.Видял съм как реагират хората на скъпите и хубави неща.Момичетата обичат да бъдат возени в скъпи коли ,да поглеждат от малко по-високо другите.
но нова не те прави истински щастлив, само една заблуда е.
За мен парите не са от значение ако момчето ми харесва, така че не мога да кажа че съм материалистка.
Аз не съм.Мисля,че т'ва не е от значение... :wink:
ArTanDra
08-27-2007, 08:05
Ако едно момче или момиче освен че Ви привлича физически и да кажем че харектерът му/и Ви допада, ще бъде ли от значение неговото материално положение .Все пак ако ходите с момче с кинти това означа по голям купон,партита ,дискотеки ,коли и т.н ,а ако човекът е финансово зависим повечето неща отпадат.Отговорете честно ,не бъдете дяволчете с ангелски криле :lol:
Не съм материалистка , ама не искам да е по - беден от мене. Ще се комплексира.. ще иска един път да плати сметката ( на първата среща) , а няма да може и ще е кофти. Или примерно няма да може да излезе за едно кафенце , защото парите не му достигат. Иначе съм против колите , злато , дрехи боклуци мразя някой да си вдига самочувствието заради тези неща , ама колите най - много ми пречат :lol:
Настъпиха времена ,в които всичко е пари.Власт,заможност/Дори неща като любов и здраве могат да бъдат купени с пари.Колко пъти сте срещали призиви за парична помощ ,защото дадена болест можела да бъде излекувана само с цената на много пари т.е за парите няма граница.
mir4ovski
08-27-2007, 08:09
ne za men nqma zna4enie kakva vrazka shte e ako ne mojem da izmislim drygo osven kafence,kyoin4e i nezma, si kvo spored e vajno da sme shtastlivi zaedno
IKisseDAGirL
08-27-2007, 08:11
Моето материално положение не е кой знае колко високо, така че не очаквам нещо повече от отсрещната страна. Ако може да ми го предложи - О.К., ако не - не бих го правила на проблем.
Абсолютно не.Явно съм твърде старомодна,но последното нещо което ще погледна в партньора си е финансовото му състояние,бил той мъж или момче.И извинявам се какви са тия въпроси-примерно на мен да кажем финансовото МИ състояние може да се определи ,защото работя,живея сама,абсолютно никои не ме издържа.Докато повечето от младежите до 20,че да не кажа и след това,ги издържат още мама и тати,така ,че това ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ,бързо може да се размие леко,ако видиш ли, младежа почне сам да се оправя .Така ,че такива критерий за сравнение е още твърде раничко да има; )
`Death`Whore``
08-27-2007, 08:35
Даже би ми повлияло отрицателно, ако има пари. Защото:
1. Много рядко се срещат хора с пари, които да са стъпили на земята.
2. Не обичам да ме "водят" по разни места - ако имамЕ пари, отиваме и двамата. А един човек със средства е свикнал да ходи навсякъде и няма да ми е приятно.
mechtaq_za_teb
08-27-2007, 08:35
Интересна тема.
Моето мнение е,че всеки човек до някаква степен е материалист.В крайна сметка ако говорим за връзка през тийн годините материалното положение не е от такова значение.Достатъчно е да има чувства и от двете страни.Но вече след години когато двама човека решат да създават семейство материалното положение е много важно.
Така,че до някаква степен и аз сам материалистка.
Настъпиха времена ,в които всичко е пари.Власт,заможност/Дори неща като любов и здраве могат да бъдат купени с пари.Колко пъти сте срещали призиви за парична помощ ,защото дадена болест можела да бъде излекувана само с цената на много пари т.е за парите няма граница.
Абе,млъкни бе смешен!Отакто ти прочетох темата и сичките ти отговори отдолу...Почвам да се чудя накъде върви света..
Как ше кажеш,че любов се купува с пари ве,келеш неориентиран?!
Любовта на някоя лесна и глупава курветинка сигурно да!Говорим за оная любов обаче дето не я ебе кой в каква кола возел мацките,кой с колко пари излизал и как се обличал,сещаш ли се или си много плиткоумен,за да схванеш не особено трудния замисъл?!
А това,че здравето секупува ние си го направихме сами....
За да не умре малко дете трябва да се платят хиляди долари...Нямам какво да кажа по този въпрос,както е тръгнало след някоя друга година и любовта ще се купува,мда
Щото ще са останали само малоумници като тия тука дето ми разправят как мацките обичали да гледат другите от по-високо и да им се купуват скъпи неща...Аре,бегай,нема нужда
Комплексарски истории
Нямаше нужда да ме обиждаш,нали? Това е форум ,тук се дискутира. Това че имаш проблеми със своята психическа лабилност не значи ,че трябва да си я изкарваш на мен.
А келеш можеш да наричаш само себе си.Ако баща ти е знаел какво ще станеш да беше се изхвърлил в мивката
`Death`Whore``
08-27-2007, 08:52
Интересна тема.
Моето мнение е,че всеки човек до някаква степен е материалист.В крайна сметка ако говорим за връзка през тийн годините материалното положение не е от такова значение.Достатъчно е да има чувства и от двете страни.Но вече след години когато двама човека решат да създават семейство материалното положение е много важно.
Така,че до някаква степен и аз сам материалистка.
Права си, но при една сериозна връзка човек трябва да бъде сигурен, че човекът до него има акъла и способностите да изкарва пари за евентуално семейство. Ако връзката е наистина сериозна, разбира се :) Но не е нужно човек да има средства. Тези с колите и парите вземат парите си от мама и тати и ако ги няма тях, нямаше да изкарат и 1 стотинка от мързел и неспособност.
Нямаше нужда да ме обиждаш,нали? Това е форум ,тук се дискутира. Това че имаш проблеми със своята психическа лабилност не значи ,че трябва да си я изкарваш на мен.
А келеш можеш да наричаш само себе си.Ако баща ти е знаел какво ще станеш да беше се изхвърлил в мивката
Тихо,бе!
Казах ти да мълчиш,не ме ли чуваш?
Освен прост бил и глух хаъхахахауаха
kobrichka
08-27-2007, 09:09
Всеки малко или много е материалист,всеки иска нещо по-добро.Честно казано аз смятам че е добре и двете страни да са горе долу равнопоставени.Семействот ми има възможности и до този момент не са ми отказвали нищо,ако момчето до мен има мн по-малки възможности самият той няма да се чувства на място.Но материалното не е най-важният фактор,важен е но ако момчето има мн пари,но капка акал в главата е мерси ама не го искам.И по темата да до една степен съм материалиска.
bqsna_teenagerka
08-27-2007, 09:16
баба ми казва :"няма вечна любов,има вечни интереси" до някъде я подкрепям...но от друга страна ако е амбициозен,умен и се старае да изкарва пари,не е мързелив защо не? въпреки че ако притежава тези качества не би трябвало да е материално затруднен. не е задължително да е някой богат гъзар...стига ми да дава всичко от себе си.
Mom4e sum, ne sum materialist
priqtelkata mi finansovo e po-zle ot mene (govorime za djobni, no puk tehnite i kupuvat si4ko, dokato az trqbva da si kupuvam si4ko sami4uk, 6tot trqbva da si spestqvam ot djobnite koito mi davat taka 4e e se taq)
ne mi pre4i tva 4e moite djobni sa ob6ti, no spored planovete koito sum si napravil sled vreme 6te polu4avam ednakvi pari
tweeetyreni
08-27-2007, 10:41
Nikoga parite ne trqbva da vliqqt na edna vryzka.Ako iskash da si s daden chovek nqma da te interesuvat parite.spored men pone e taka za dr neznam
`Death`Whore``
08-27-2007, 10:45
баба ми казва :"няма вечна любов,има вечни интереси" до някъде я подкрепям...но от друга страна ако е амбициозен,умен и се старае да изкарва пари,не е мързелив защо не? въпреки че ако притежава тези качества не би трябвало да е материално затруднен. не е задължително да е някой богат гъзар...стига ми да дава всичко от себе си.
Ако човек изкарва сам парите си, най-вероятно е самостоятелен и като всички знаем положението в България в момента, ще се чуди как да си плати сметките и за партньора няма да остава нищо. Така че това не е "човек със средства".
да, материалистка съм, както всички мои връсници, а за следващите поколения не се и съмнявам.Такъв е светът около нас.
А м/у другото - едно е да си материалист, съвсем друго да ходиш с мъже заради парите им...пфу...второто не е за мен, под достойнството ми е, а и смятам, че сама мога да се оправям в живота.
`Death`Whore``
08-27-2007, 10:54
А какво е да си материалист? На мен лично ми харесва новият ми фотоапарат, но съм минавала без него много години и мога да живея и без него. Мога да живея без много глезотии.
Да си материалист ням нищо общо с любовта. Аз примерно вечно търся как да се облажня някак си. Това е винаги да търсиш материална изгода.
`Death`Whore``
08-27-2007, 11:05
А тогава защо темата е в този форум? :lol:
alkobalko
08-27-2007, 11:07
Никога не съм била материалистка. Финансовото положение на момчето не е от значение за мен.
А какво е да си материалист? На мен лично ми харесва новият ми фотоапарат, но съм минавала без него много години и мога да живея и без него. Мога да живея без много глезотии.
http://www.istinataotvadmateriata.com/theonlyabsolutebeing/theonlyabsolutebeing.htm
ако определението на автора за "материалист" приемем за вярно, то не съм ни най-малко..."всичко е химия" не е за мен...способна съм да изпитвам чувства, да дискутирам и т.н. и т.н.
аз под "материалист" разбирам човек, който се радва на материалните неща и те са неизменна част от живота му, да не кажа водеща
kameliqbaby
08-27-2007, 12:29
Zavisi kakvo e momi4eto.Ako e nqkoe s po-golemi vazmojnosti ne moje da si pozvoli da e s nqkoi bez kinti,ne za6toto e naduta,a zashtoto samoto mom4e nqma da se 4ustva dobre v neinata kompaniq.Ako primerno tq iska da ide nqkade kadeto trqbvat pove4e kinti kakvo 6te kaje toi "nqmam pari" taka li?Ne mislq,4e 6te mu e mn komfortno...
CrazyWitch
08-27-2007, 12:33
Ако от това зависи дали съм материалистка.. Бих казала не, защото авера ми е безенджия.
BunnYY_f
08-27-2007, 12:36
Zavisi kakvo e momi4eto.Ako e nqkoe s po-golemi vazmojnosti ne moje da si pozvoli da e s nqkoi bez kinti,ne za6toto e naduta,a zashtoto samoto mom4e nqma da se 4ustva dobre v neinata kompaniq.Ako primerno tq iska da ide nqkade kadeto trqbvat pove4e kinti kakvo 6te kaje toi "nqmam pari" taka li?Ne mislq,4e 6te mu e mn komfortno...
Съгласна съм с това! А колкото до мен, да до известна степен съм материалистка. Не се гордея с това си качество (ако въобще може да се нарече качество), но това е !
naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 12:42
Естествено, че бих предпочела богаташче. Но никога не съм тръгвала с момче, заради финансовото му положение, колкото и изкушаващо да е.
Sweet__baby
08-27-2007, 12:44
Абе аз като го обичам толкова много , че всичко бих направила за него... Та кво значение има дали е богат или не..
Пфффф темата ми се струва безсмислена! :smt019
VaNicHkaa
08-27-2007, 12:47
По принцип не гледам това..но няма лошо ако е с повече пари хах..познам много момичета които се хващат с много богати момчета само заради парите им ..всички го знаят и отстрани изглеждат смешни ..но да правят каквото си искат
kofti_nick
08-27-2007, 13:10
Аз не съм.Мисля,че т'ва не е от значение... :wink:
+1
VerryBerry
08-27-2007, 13:47
ne,vajni sa 4uvstvata :wink:
не съм материалистка но естествено се радвам на по скъпите подаръци
Не обичам да ходя с мъже, които имат много пари!
:-k 4esno kazano DA ,materialistka sam NO! OT DRUGA GLEDNA TO4KA, KOQTO NQMA NI6TO OB6TO S 4OVEKA DO MEN, I S LUBOVTA!!!!! Materialistka sam ot takava strana 4e iskam da postigna ne6to v jivota si, i ne moga da se primirq s tova koeto imam na momenta.... iskam vinagi da ima gradaciq(za sega ne v pari4en plan),pone do edno opredeleno nivo.no ima i ne6to drugo, nejelaq i ne iziskvam ot partniora si sa6toto! ako go ima- ok,ako go nqma pak -ok. mn po vajno e otno6eniqta na dvama du6i ot kolkoto materqlnoto
Все пак тия партита, коли и кинти все някога ще ти омръзнат.Нямам нищо против да ги има, обаче човека до мен наистина да ме обича и цени, а не да не ми обръща внимание.
flowerlina
08-27-2007, 16:59
Не съм материалистка , ама не искам да е по - беден от мене. Ще се комплексира.. ще иска един път да плати сметката ( на първата среща) , а няма да може и ще е кофти. Или примерно няма да може да излезе за едно кафенце , защото парите не му достигат. Иначе съм против колите , злато , дрехи боклуци мразя някой да си вдига самочувствието заради тези неща , ама колите най - много ми пречат :lol:
Повече ще се зарадвам ако разбера че дадено момиче ме обича истински и държи на мен от колкото на пари,коли и т.н.
Аз не съм срещнала голямата любов и когато я срещна няма да има значение дали има пари.
Иначе сега докато още съм малка :wink: и мога да правя почти всичко, което си пожелая ако две момчета са ми симпатични, но едното има пари, кола и златни ланци, а другото е ...хмммм... голо като пушка много е ясно кой ще избреа! Докато няма любов ще искам пари и коли!
PINK_FLoyD
08-27-2007, 20:06
не много ясно.........та нали най-хубавите неща немогат да се купят с пари.
Polinkaaaaa
08-27-2007, 21:50
Ако кажа че несам ще излая...
Polinkaaaaa
08-27-2007, 21:53
Ако кажа че несам ще излая...
Sorry исках да кажа
Ако кажа че несам ще излъжа...
`Death`Whore``
08-28-2007, 19:41
Sorry исках да кажа
Ако кажа че несам ще излъжа...