View Full Version : Отвратителен проблем ;(
Значи проблема е следния имам 1 приятелка , която е гадже с моя най-добър приятел. С него мога да си споделям всичко и никога не искам да си го изгубя . Проблема е там , че напоследък гаджето му ме заглежда и аз се плаша . Да вярно е , че тя е превликателна , умна и добра и ме привлича , но знам , че ако тръгна с нея много ще си нараня приятеля и сигурно няма да иска да ме види . А това ще е направо убийствено за мен :smt010 :smt009 Той ми е много ценен . Та проблема е там какво да направя ... той много я обича ... какво да направя , че тя да гледа само него и като цяло да му помогна . Не искам да му е тъжно и си го искам за приятел . Сега ми е ужасно ... Моля за съвет . Благодаря Ви предварително ! :(
Болшевик
08-27-2007, 10:50
Приятел vs. Женска
Мисли като мъж :wink: 8)
Ами ако толкова държиш на приятеля си просто не и обръщай внимание :)
Приятел vs. Женска
Мисли като мъж :wink: 8)
Ами не знам... казах че ме превлича . Може би не чак колкото за гадже . Аз просто не я познавам чак толкова добре а той ми е като брат , като част от семейството .. и ще ми е много мъчно ако му се случи така :-# :smt010
При мен я имаше подобна история . Значи първото поговори с нея и обясни колко той е ценен за теб , после и кажи ако го обича да не се заглежда по други , а ако не го обича предпазливо да скъса с него с възможно най-малко рани . Защото щом както ти казваш той я обича , значи ако скъсат тъга няма начин да няма :smt012
Rocko_perka
08-27-2007, 11:27
Дръж се мъжката и не се намесвай в отношенията им.Ако тя продължава,говори с нея насаме и и обясни,че нямаш чувства към нея и че поведението и спрямо най-добрия ти приятел не е правилното.
alkobalko
08-27-2007, 11:36
Като види, че не и обръщаш внимание ще спре да се занимава с теб.
kotetyyy
08-27-2007, 11:37
Не и обращай внимание! Може би ще спре и 6те остане с приятеля ти! :smt017
slavito007
08-27-2007, 11:50
Да изгубиш приятел заради женско ?!
Това е недопустимо.Така или иначе ще те зареже след няколко дена,за кво да го губиш???
Олее,ти сам трябваше да си отговориш на въпроса.
naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 11:53
Значи проблема е следния имам 1 приятелка , която е гадже с моя най-добър приятел. С него мога да си споделям всичко и никога не искам да си го изгубя . Проблема е там , че напоследък гаджето му ме заглежда и аз се плаша . Да вярно е , че тя е превликателна , умна и добра и ме привлича , но знам , че ако тръгна с нея много ще си нараня приятеля и сигурно няма да иска да ме види . А това ще е направо убийствено за мен :smt010 :smt009 Той ми е много ценен . Та проблема е там какво да направя ... той много я обича ... какво да направя , че тя да гледа само него и като цяло да му помогна . Не искам да му е тъжно и си го искам за приятел . Сега ми е ужасно ... Моля за съвет . Благодаря Ви предварително ! :(
Няколко съвета от мен:
1. Не я изчуквай
2. Ако тя недвусмислено ти покаже, че иска нещо повече от приятелство с теб, препоръчвам ти веднага да я ”изпееш” на приятеля си. Той заслужава да знае истината.
3. Ами, 1 и 2 са достатъчни, ама исках да са 3 за късмет :-D
swords1010
08-27-2007, 11:55
Не и обръщай внимание.
Sweet__baby
08-27-2007, 11:56
Дръж се по-студено с нея. Не и обръщай внимание.Като казвам не й обръщай внимание нямам впредвид да не и говориш... но все пак и приятеля ти трябва да знае , че тя ти е хвърлила око, а не после да ти каже-''глей къф си приятел...
:wink:
:smt006
BaByLisS
08-27-2007, 12:00
Еми просто не й обръщай внимание на тая кукла , а ти не трябва да го правиш , ако наистина приятеля ти е толко ценен колкото казваш .. Тя след като види , че не те интересува и държиш на приятеля си ще те остави .. ако не те остави сподели с приятеля си за палавите очички на приятелката му ..
абе аз, не че нещо, ама те ходят, ако тя ти се пуска, докато ходи с най-добрият ти приятел е боклук, а ти само ще спасиш горкия човек от нея
абе аз, не че нещо, ама те ходят, ако тя ти се пуска, докато ходи с най-добрият ти приятел е боклук, а ти само ще спасиш горкия човек от нея
Аз съм съгласен.Тя така може после и на други да се пуска.Ако продължи тряя да гледаш не как да ги задържиш заедно а как да си избавиш фр-да от нея :-({|=
Хммм незнам какво да те посътветвам ако тая гълта я изчукаи и я караи да гълта. Приятеля ти ще те разбере ако не караи го и тои да гълта. Тои гълта ли?
не предавай приятелството [-X
заради п*тка
п*тка не ставай !
+1
`Death`Whore``
08-27-2007, 15:38
Свинско ще бъде да правиш каквото и да е било с нея. Кажи И го и И кажи, че ако е с приятеля ти, ще бъде само с него, че ти пука за него и че ако тя не го обича, да го зареже и толкова.
ChRiSTiaNo_07
08-27-2007, 15:47
Не си заслужава заради 1 момиче да развалите приятелството си. :smt018
Дръж се мъжката и не се намесвай в отношенията им.Ако тя продължава,говори с нея насаме и и обясни,че нямаш чувства към нея и че поведението и спрямо най-добрия ти приятел не е правилното.
Made_of_Pain
08-27-2007, 16:06
Препрочете ли го?
Или др-а ти не ти е толкова ценен... Или се измъчваш напразно.
Не си струва заради едно такова момиче, да зарежеш човек, на когото държиш'
Ако те е харесала наистина(а това,че те е заглеждала не означава много),рано или късно ще скъсат...Чакаш да му мине на приятеля ти и действаш :)
Просто не и обраштаи внимание бе ...
Не си рискувай приятелството. :wink:
Дам приятелството е най-важното нещо :-) :smt006
rihannka
08-28-2007, 08:55
ne i obrashtai kapka vnimanie.i ako e razbrala che se ne se int ot neq shte te ostavi,no ne mislq che tva momi4e e za pr ti.toi mn q obicha a tq nego?struva mi se 4e ne... [-X