View Full Version : Има ли риск за забременяване?
Здр,имам един въпрос :roll: има ли риск за забременяване,ако партньорите не са правили секс,а само момчето си е търкало пениса във п**ката на приятелката си ? :oops: 10х
`Death`Whore``
08-27-2007, 15:22
Ако момчето не се изпразни, докато се търкат, няма.
thefreak
08-27-2007, 15:42
Ае няма ли кой да ги научи тия лапета, как се правят бебета и какво е нужно...
Seducti0n
08-27-2007, 16:05
Ае няма ли кой да ги научи тия лапета, как се правят бебета и какво е нужно...Явно няма.И сега накратко,тъй като и аз не претендирам за богата сексуална култура,ще се постарая да ти го обясна максимално простичко.Едно момиче може да забременее,ако сперматозоид,оплоди яйцеклетка.Най-често това се случва,когато момичето съврши във влагалището на жената или когато кондомът се изхлузи/скъса.В подобни случаи се използват медикаменти за спешна контрацепция,които се приемат до 3 дни-72 часа след половия акт. :wink: Това е в общи линии. :wink: :wink:
Made_of_Pain
08-27-2007, 16:10
Супер тъпо е как...
Някакви хора с години се опитват да имат деца, а вие си мислите, че сте бременни.... от глупост е така.
За пореден път показва няква супер незрялост....
Супер тъпо е как...
Някакви хора с години се опитват да имат деца, а вие си мислите, че сте бременни.... от глупост е така.
За пореден път показва няква супер незрялост....
anonimen88
08-27-2007, 16:23
.Най-често това се случва,когато момичето съврши във влагалището на жената
аааа ужас, вече не сме нужни .
Ае няма ли кой да ги научи тия лапета, как се правят бебета и какво е нужно...Явно няма.И сега накратко,тъй като и аз не претендирам за богата сексуална култура,ще се постарая да ти го обясна максимално простичко.Едно момиче може да забременее,ако сперматозоид,оплоди яйцеклетка.Най-често това се случва,когато момичето съврши във влагалището на жената или когато кондомът се изхлузи/скъса.В подобни случаи се използват медикаменти за спешна контрацепция,които се приемат до 3 дни-72 часа след половия акт. :wink: Това е в общи линии. :wink: :wink:
Аууу каква богата сексуална култура имаааш, направо ме учуди. мерси за инфото
аааа ужас, вече не сме нужни .
wtf?! :smt104
Seducti0n
08-27-2007, 17:06
Аууу каква богата сексуална култура имаааш, направо ме учуди. мерси за инфотоАко беше чела по-внимателно постта ми,щеше да разберешче съм написала тъкмо обратното. :wink: Опитах се да бъда максимално ясна,защото,очевидно много момичета не знаят как се забременява,при какви усломвия и т.н. :wink: Защо се заяждаш,безпричинно. :roll:
Seducti0n
08-27-2007, 17:08
аааа ужас, вече не сме нужни .Допуснала съм малка правописна грешка.Слувча се. :wink:
Усилието, което полага сперматозоида да стигне до яйцеклетката е все едно човек да преплува атлантическия океан при положение, че беше пълен с карамелизирана захар. Ако момичето забременее от търкане, бебето определено ще си струва да се запази. :)
Аууу каква богата сексуална култура имаааш, направо ме учуди. мерси за инфотоАко беше чела по-внимателно постта ми,щеше да разберешче съм написала тъкмо обратното. :wink: Опитах се да бъда максимално ясна,защото,очевидно много момичета не знаят как се забременява,при какви усломвия и т.н. :wink: Защо се заяждаш,безпричинно. :roll:
Спокойно бе, ташак си правя просто :wink: