- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли риск за забременяване?
Здр,имам един въпросима ли риск за забременяване,ако партньорите не са правили секс,а само момчето си е търкало пениса във п**ката на приятелката си ?
10х
Ако момчето не се изпразни, докато се търкат, няма.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Явно няма.И сега накратко,тъй като и аз не претендирам за богата сексуална култура,ще се постарая да ти го обясна максимално простичко.Едно момиче може да забременее,ако сперматозоид,оплоди яйцеклетка.Най-често това се случва,когато момичето съврши във влагалището на жената или когато кондомът се изхлузи/скъса.В подобни случаи се използват медикаменти за спешна контрацепция,които се приемат до 3 дни-72 часа след половия акт.Първоначално написано от thefreak
Това е в общи линии.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Супер тъпо е как...
Някакви хора с години се опитват да имат деца, а вие си мислите, че сте бременни.... от глупост е така.
За пореден път показва няква супер незрялост....
аааа ужас, вече не сме нужни .Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Аууу каква богата сексуална култура имаааш, направо ме учуди. мерси за инфотоПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от anonimen88
wtf?!![]()
Ако беше чела по-внимателно постта ми,щеше да разберешче съм написала тъкмо обратното.Първоначално написано от radito
Опитах се да бъда максимално ясна,защото,очевидно много момичета не знаят как се забременява,при какви усломвия и т.н.
Защо се заяждаш,безпричинно.
![]()
Допуснала съм малка правописна грешка.Слувча се.Първоначално написано от anonimen88
![]()
Усилието, което полага сперматозоида да стигне до яйцеклетката е все едно човек да преплува атлантическия океан при положение, че беше пълен с карамелизирана захар. Ако момичето забременее от търкане, бебето определено ще си струва да се запази.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Спокойно бе, ташак си правя простоПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Let The BEAT Control Your Body