PDA

View Full Version : Кажете ми защо

жес
08-27-2007, 19:45
Здравейте първо искам да кажа че съм гей.Имам интимна връзка с едно момче.Във нашата връзка аз съм жената заради него си купувам
токчета поли сутиени прашки чорапогашти жартиери за да говъзбуждам правим анален секс разбира се той ми го вкарва правя му свирки и така нататък.Днес поисках да ми направи една свирка а той ме удари и ми се развика.Какво да правя влюбен съм в него.И най вече не искам да го загубя защото той има пенис 24 см и свирките са удоволствие чакам отговори

08-27-2007, 20:05
''bate'' ne haresvam takiva kato teb i to kazvam napravo,ne bih ti otgovoril no pravq izklu4enie! Ama si mi mn interesen zaredi nekvi si 24 sm. ne iska6 da go zareje6.

Emi neka ti bie shamari togava!

08-27-2007, 20:09
4ovek mn si zle da znae6

chikiboec
08-27-2007, 22:22
Деееееба педало смотан дееееба ... умирай некаде беее !
](*,)

Seducti0n
08-27-2007, 22:30
Това ебавка ли е :?:

kr1s0
08-27-2007, 22:50
не знам кво ама умри в родилни мъки боклук (знам че си момче) :-D :smt005 :smt005 педал

Prokopi
08-27-2007, 22:57
Поговорете.Ако не иска да си размените ролите.Просто го зарежи.Пишки има на всякаде.Успех

naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 23:03
Здравейте първо искам да кажа че съм гей.Имам интимна връзка с едно момче.Във нашата връзка аз съм жената заради него си купувам
токчета поли сутиени прашки чорапогашти жартиери за да говъзбуждам правим анален секс разбира се той ми го вкарва правя му свирки и така нататък.Днес поисках да ми направи една свирка а той ме удари и ми се развика.Какво да правя влюбен съм в него.И най вече не искам да го загубя защото той има пенис 24 см и свирките са удоволствие чакам отговори

В случай, че не е ебавка -
хубу, тъжно ми е, че той не те третира като равен в леглото. Но самия факт, че една от главните причини да си с него е, че има 24 санта пенис ме навежда на мисълта, че определено не го обичаш. Спокойно можеш да си намериш половинка с нормални размери и да ти е даже по-приятно отколкото с тоя егоист.

BaByCaT
08-27-2007, 23:06

Samo tova da ne e ebavka!!!Stiga ste si izbivali kompleksite tuka.Vseki ima pravo da bydet takyv kakyvto iska.Haresva myje i tolkova!Koito ne iska da pomogne na mom4eto po dobre da ne pi6i gluposti.

P.p. Em kaji mu, 4e i ti iska6 da ti napravi svirka 6tot ot negova strana taka ne e mn 4estno!Ako i toi te haresva 6te te razbere, ako ne - pitai go za6to ne iska?!

Seducti0n
08-27-2007, 23:11
Сега се сетих,вие да не си правите някакви ролички-тип,,Строгата господарка,, :lol:

naMy4Ho_KoTe
08-27-2007, 23:15
Сега се сетих,вие да не си правите някакви ролички-тип,,Строгата господарка,, :lol:

Според мен си падат само по cross-dressing или там както му се вика :roll:

krem4et0
08-28-2007, 06:13
т.11