View Full Version : Момичета харесвате ли пълнички Момчета
vesko921
08-28-2007, 14:23
Момичета харесвате ли пълнички Момчета
кажете интересно ми е какво мислите ?
Made_of_Pain
08-28-2007, 14:26
Хората гледат прекалено повърхностно.... :roll:
vesko921
08-28-2007, 14:28
to4no za tva mi e interesno kakfo mislite :-k
Obsession
08-28-2007, 14:28
Колко пълнички? Всъщност не, не харесвам. Харесвам с релефни тела, но в никакъв случай със сланини! Да не се обижда никой! Това е мое мнение. И НЕ смята, че съм пповърхностна, това е въпрос на вкус!
az ne ama ako e s dobar harakter mil i si4ko ok.. 6to pyk ne :P
~BoRn^InLoVe~
08-28-2007, 14:59
последното момче което си харесах беше такова :cry:
MostHated
08-28-2007, 15:03
ае ти дето си пуснал темичката та...да не си с леко наднормено тегло?
виж ся, мъж с коремче означава, че е добре гледан
това привлича жените, определено
е, ако си грозно дебел определено няма да искат да си зарият муцунките в тлъстините ти
;)
CuteBaby
08-28-2007, 15:16
+1 kum chocolate`kiss i az ne haresvam pulni...e moje ama da ne e prekaleno debel i celiq v slanini :? gadno e :x
Violenza
08-28-2007, 16:02
Не харесвам.
quench, зависи за какво коремче става дума.
AnTiBuLLsHiTs
08-28-2007, 16:02
Чакайте малко офтопик.Оня ден си ходим с един фр и гледаме едно момиче буквално кожа и кости. И му викам "Баце,пред тая предпочитам момичето да е дебеличко". ](*,) А по темата имам една приятелка чието гадже е 160кг,а тя е... =P~ .. Зависи си от човека. ;)
em to vsa6tnos6 ne opira vsi4ko do van6niq vid #-o
E не всичко..Почти всичко.Мне не се заглеждам по пълни момчета.Едно дебело момче не може да ме спечели,може да е пич да ми е приятел но аз търся други преспективи.
StayClose
08-28-2007, 16:14
@vesko921
а ти харесваш ли пълнички момичета?
ChRiSTiaNo_07
08-28-2007, 16:17
Има такива,които гледат само външността...
meaningless
08-28-2007, 16:18
е, ако си грозно дебел определено няма да искат да си зарият муцунките в тлъстините ти
;)
Еее... чак пък шкембето да привлича жени =;
Не може да се каже, че едър човек е най-дорбата гледка, но това далеч не е най-важното!
vesko921
08-28-2007, 16:21
@vesko921
мм зависи колко е пулно и какав характер е :)
според мен външният вид е не е толкова важен.Но повечето хора това гледат...
Мне не се заглеждам по пълни момчета.Едно дебело момче не може да ме спечели,може да е пич да ми е приятел но аз търся други преспективи.
+1
Ако момчето няма хубава фигура, просто няма как да ме привлече на чисто сексуално ниво, което изключва възможността за интимни отношения. Разбира се, това не означава, че не може да си е пич и супер готина личност, просто няма да е мое гадже ;)
;)
Еее... чак пък шкембето да привлича жени =;
Не може да се каже, че едър човек е най-дорбата гледка, но това далеч не е най-важното!
не можеш да се бориш с природата си, въпреки че субкултурните кодове се опитват да я заличат :)
както не би желел/а да имаш дете от увреден човек - например, от някой, загубил краката си в катастрофа - иначе напълно здрав, интелигентен, даже бивш спортист - просто инстинктът ти казва "не е подходящ, защото е позволил на живота да го победи"
съзнанието се гради на 2 пласта - първият е инстинктът, а вторият е психиката, която е съзнание и подсъзнание едновременно
когато получавате информация и си вадите извод, процесите са такива:
i :arrow: инстинкити = i 2
i :arrow: съзнание = i 3
i 3 :arrow: инстинкти = i 4
i 2 :arrow: съзнание = i 5
и 4 къмто и 5 = извод
:)
сега, съзнанието ви може да е повлияно от културните кодове, които ви акрат да се стремите към релефни тела, но релефът е свързан със силата, която е пак качество на подходящият мъж по инстинкт
доброто хранене и дори неговата обилност и прекомерност проличават във фигурата, както и в поведението - например хедониистичните прояви, които показват, че индивида се чувства достатъчно осигурен, за да си позволи небрежност и удоволствия -те също са качества на подходящият мъж
идеята е, че каквото и да правите, информацията винаги се пречупва двойно през инстинктите и не можете да избягате от тях
StayClose
08-28-2007, 16:40
@vesko921
зад монитора за никой не е важен външния вид,каквото и да ми кажеш,външния вид има огромно значение ... :roll: няма кой да ми убеди в обратното! ;-)
Bivshia mi priatel beshe pulen, no ne izglejdashe debel , beshe sladuk :) moga da kaja , che sex-a s nego beshe neshto veliko :mrgreen:
Communist
08-28-2007, 17:27
Мне не се заглеждам по пълни момчета.Едно дебело момче не може да ме спечели,може да е пич да ми е приятел но аз търся други преспективи.
+1
Ако момчето няма хубава фигура, просто няма как да ме привлече на чисто сексуално ниво, което изключва възможността за интимни отношения. Разбира се, това не означава, че не може да си е пич и супер готина личност, просто няма да е мое гадже ;)
Ооо така ли?! :smt013
Каква е тази дискриминация не мога да разбера...
Аз съм малко пълничък и вие ме изкарахте някакъв жалък импотентен нещастник :smt019
+1
Аз съм малко пълничък и вие ме изкарахте някакъв жалък импотентен нещастник :smt019
Аз не съм , но имам много приятели пълнички . Едни по-малко , едни повече , които си имат гаджета . Ква е тая дискриминация тука . Това че е пълен , значи е някакво животно . Глупости [-X Най-добрата ми приятелка е пълничка и ако сега си нямах гадже нямам никакъв проблем да тръгна с нея . Ааа кво е тва да се набляга на външния вид :smt011 Зависи от човека :smt019 :smt006
Don_mani
08-28-2007, 17:35
kakto nito edno debelo momi4e nemoje da hvane okoto na mom4e taka e i pri momi4etata do kolkoto geldam no vijdal sum mnogo fini macki sus debeli 4i4kovci
Insulter
08-28-2007, 17:37
Ми , аз не съм дебел, в никакъв случай, но не съм и кой знае колко слаб. Словоухотлив съм и разчитам на това сред момичетата . Просто си градя авторитет не на база външен вид , а на това колко съм накарал някого да се смее през отминалия ден. :)
А някой зададе ли въпроса колко момчета обръщат внимание на дебеланите... опс... на пълничките момичета. :)
Insulter
08-28-2007, 17:46
Никога не бих се занимавал с пълна жена, просто няма такава. Че , дори слабите момичета рядко ми правят впечатление, трябва да са доста красиви, за да ми се мярнат в погледа. И долавям в поста ти - 'пълнички'! Ами не знам дали ще мина за дебел, но щом съм 1.80 + тежа 66 килограма не можете да ме изкарате баш дебел, а?
DjBaloon
08-28-2007, 17:47
Mnogo momicheta se izkazaha :-D
Insulter
08-28-2007, 17:49
Хаха, напълно прав си! Но аз смятам, че никое момиче няма да иска да се 'секса' с 'пълно' момче. Ако говорим за любов, ех любов, тя се простира извън границите на познатото. :)
DjBaloon
08-28-2007, 17:50
Хаха, напълно прав си! Но аз смятам, че никое момиче няма да иска да се 'секса' с 'пълно' момче. Ако говорим за любов, ех любов, тя се простира извън границите на познатото. :)
Abe za pari praat sichko be :-D
Никога не бих се занимавал с пълна жена, просто няма такава. Че , дори слабите момичета рядко ми правят впечатление, трябва да са доста красиви, за да ми се мярнат в погледа. И долавям в поста ти - 'пълнички'! Ами не знам дали ще мина за дебел, но щом съм 1.80 + тежа 66 килограма не можете да ме изкарате баш дебел, а?
Ти си просто клечо.
80кг са нормални за момче и то да са маса, а не тлъстини.
66кг са като за някой 7-8 класник...
Insulter
08-28-2007, 17:56
Ей, мухльо! Знаеш кво дупе барам, а , знаеш ли ? - мухльо в рамките на шегата :)
Neo-Communist Power
08-28-2007, 18:01
Аз пък харесвам едрички жени от работническата класа :oops:
krem4et0
08-28-2007, 18:04
повече ме кефеше моя приятел като имаше тлъстинки по коремчето и малко по-стабилни любовни дръжки. Сега заслабна нещо и...........не, че не е секси, но просто преди ми беше по-сладък!
Neo-Communist Power
08-28-2007, 18:06
повече ме кефеше моя приятел като имаше тлъстинки по коремчето и малко по-стабилни любовни дръжки. Сега заслабна нещо и...........не, че не е секси, но просто преди ми беше по-сладък!Омръзнал ти е :)
krem4et0
08-28-2007, 18:14
Ами............и така не мога да му се нарадвам. Просто преди като го гушнех беше по-мекичко :lol:
Neo-Communist Power
08-28-2007, 18:18
Ами............и така не мога да му се нарадвам. Просто преди като го гушнех беше по-мекичко :lol:Aaaaaaaaахаахахахаха
Харесваш шоковци :lol:
krem4et0
08-28-2007, 18:33
Неееееееее не е шишко. Даже е слаб. Просто е мекичък на места като коремчето да речем!
to4no za tva mi e interesno kakfo mislite :-k
Апак аз мисля че ти е инт щото си по пълен...
evilkaAaAa
08-28-2007, 19:47
ами аз лично харесвам леко закръглените момчета :D
bebito0o
08-28-2007, 20:27
Колко пълнички? Всъщност не, не харесвам. Харесвам с релефни тела, но в никакъв случай със сланини! Да не се обижда никой! Това е мое мнение. И НЕ смята, че съм пповърхностна, това е въпрос на вкус!
\:D/
Made_of_Pain
08-28-2007, 20:35
То тука половината се изкарахте, че по- пълните хора не стават занищо освен за приятелство.
Какво разбирате под "по-пълни" да питам само?
Защото за да говориш за нещо ти трябва ад знаеш, какво е то, а в случая не е дадено определение нито за "слаб", нито за "кльощав", "дебел" още по-малко за "по-пълен".
Всеки вика "Според зависи".
Да се съвземе автора и да даде някви граници, защото тва е все едно аз да питам "Какво ще стане ако тръгна НА ТАМ?"
Къде "на там" ? :-s
Who knows...
Insulter
08-28-2007, 20:40
И аз те обичам, много!
evilkaAaAa
08-28-2007, 20:46
И аз те обичам, много!
и аз и аз :smt005
Еми аз съм на 19 години, 80 кг. и съм висок 184 см. имам бирено коремче мъничко и само това много приятелки му се кефят иначе съм с добра фигура не съм някоищй който му висят сланинките по блузката а съм си супер :-D :-D ама тва коремче си го подържам за да му се кефя и да му се кефят :mrgreen: :mrgreen:
`Death`Whore``
08-29-2007, 06:42
Принципно харесвам кльощави. Бившият си беше дебеличък, но беше и висок 2 метра. Ако е 1.70 разбира се, че няма да изглежда добре...както и кльощав мъж, висок 2.10.
Neo-Communist Power
08-29-2007, 06:46
Принципно харесвам кльощави. Бившият си беше дебеличък, но беше и висок 2 метра. Ако е 1.70 разбира се, че няма да изглежда добре...както и кльощав мъж, висок 2.10.А ти?
две от гаджетата ми са били пълнички и то точно тези с които съм изкарвала най много време и едното е това с което съм :) но пълно зза мен означава смалко коремче ни6то пповече
предпочитам приятно закръглените пед щеките
Az puk haresvam pulni4ki mom4eta! Za6toto obiknoveno te sa dobrqci, a takiva me kefqt mnogo pove4e ot oniq s plo4kite po korema, deto si mislqt 4e mogat da imat vsqka...
wRinKleS
08-29-2007, 07:16
А ти?
Ти може ли да си държиш носа на лицето и да не го пъхаш където не му е работа?
rihannka
08-29-2007, 08:23
mi chesno kazano ne ne haresvam.haresvam mom4eta s po atletichni tela kato moito pile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Откаде да знам за момичетата они са капризни колко си сакаш :D инече аз си падам и по закръглени момичета но нямам предвид дебели .... все пак да има какво да фанеш :twisted:
Dr.Hause
08-29-2007, 16:04
СЛАБИ-ДА
ПЪЛНИ-НЕ
слабите печелят :D
нали се сещате че като е малко по пълни4ак (едър) може да ви защити по добре от някои хилка може на някои да му се стори тъпо но е така
щото може да е 1.80 и 75-85 кг или 1.65-170 и 40-50кг :) които само като види едно "пълничко" мом4е и ще избяга като немски военнопленник :mrgreen:
korabokroshenec
08-29-2007, 17:27
тоя/тая па и за бой тръгнал/а да мисли...може да е дребен ама да го положи в хоризонтално положение за 10 сек..а по темата...на кой му харесва повече сланина пред мусколи..а и само мърлячите са дебелаци щот ги мързи да спазват някфа диета или хранителен режим..така че тфа че са дебели не ги оправдава,ако искат да отслабнат ще го направят! Щом има желание има и начини.
Ако обичаш човека до себе си няма да ти пука дали е дебел или не,дали е плешив или с коса.Ти го обичаш заради това което е,заради сърцето и душата му.Или аз съм прекалено сантиментална или светът е станал прекалено повърхностен,но аз наистина мисля така. O:)
Az puk haresvam pulni4ki mom4eta! Za6toto obiknoveno te sa dobrqci, a takiva me kefqt mnogo pove4e ot oniq s plo4kite po korema, deto si mislqt 4e mogat da imat vsqka...
Bravo! ma nema koi da te 4ue
bqsna_teenagerka
08-29-2007, 19:48
зависи от много неща :roll:
аз ли4но оба4е си умирам от кеф когато видя мом4е с мусколи и пло4ки :smt007
и не 4е съм повърхностна....но просто обожавам такива мом4ета...докато майка ми напримерно не понася мъже с мусколи! вси4ко е до мнения. но ако го оби4ам и е пълни4ък защо не... :-k
sorry za otkrovennosta no spored men nqma znachenie kakav si a e vajno dali imash pari kola i tem podobni prostotii. Nikoi na dneshno vreme ne gleda vutreshnata krasota na edin chovek a materialnoto polojenie.Pochti vsichki momicheta veche sa "Materialni Princeski" 8)
menta_loverka
08-29-2007, 22:16
4estno kazano ne
Made_of_Pain
08-29-2007, 22:17
sorry za otkrovennosta no spored men nqma znachenie kakav si a e vajno dali imash pari kola i tem podobni prostotii. Nikoi na dneshno vreme ne gleda vutreshnata krasota na edin chovek a materialnoto polojenie.Pochti vsichki momicheta veche sa "Materialni Princeski" 8)
Ето такива плужеци съсипват човшкия морал...
Black Heart
08-29-2007, 22:21
не е важно какъв си външно, а вътрешно
StayClose
08-29-2007, 22:40
не е важно какъв си външно, а вътрешно
тия не на мен ...
BlueAvalanche
08-30-2007, 06:40
Не знам за момчета, но аз като момче си падам по по-пухкави, да има за какво да я хванеш :-D
CrazyBear
08-30-2007, 09:49
Ne haresvam mnogo napompani muskolesti tela!Neestestveno e i grozno daje!Ne obi4am harbite imah edno gadje mn slab strah me be6e da go stisna makar 4e i az sam nekva slabi4ka imah 4yvstvoto 4e sam po silna ot nego...
palni4ki s dobar harakter-za6to ne....ama palni4ki a ne DEBELI
_butterfly_
08-30-2007, 09:58
Знам че е повърхностно, но едно момче дори и да ми допада мн по характер ако не ме привлича физически нищо няма да се получи.
MnOu StE ZlE sI4KiTe Bee E e e Ee e E IMA LI CIGULKA - STAVA , NQMA LI CIGULKA - podarete I I .. GOTOVO NUBsSsSS . CIGULKA POWER BOOHOO BOO HOO BOO HOO :-({|=
нееееееееееееееееееееееее еееееееееееее
не харевам нито пълнички нито дебели - приличат ми на плужеци с разплутите си сланини
спортувайте малко бе мъже стига игри и чипс
и кво, дебелите са обречени на нещастие ли? :x
до тук видях и двете крайности едни казват че обичат по пълнички други че ги мразят трето че те били надути и злобни
Това лято реших да се стегна и упорито си ходя на фитнес запознах се с много хора и да 50% са пълни кретени :-D но другите са си съвсем нормалниаз съм 68 кила 180 висок стегнато тяло и според някой преди съм си бил по добре според други не това за злобата и надутоста е напълно грешновсеки може с 3 мсеца фитнес да се стегне достатъчно всеки си има преценка какво значи пълничък не мисля че говорим за 90 кила 170 висок а просто за човек които не спортува много а вече дали ги харесват забелязал съм че момичетата харесват основно по "големите" вс смисал по масивните а тези 50 кила 180 не :smt009 но и тях им се кефят кат чета так че всеки всеки му добро :-({|=
да, що да не си дойна крава и ти?
est 4e da
08-30-2007, 11:31
da....... :-({|=
ъххх изобщо не ми харесват даже не ги възприемам като сексуален обект - за приятели може и да стават някои но не ме кефят. Мъжественото не е обвързано с бебешки сланинки и шкембе а със стегнато тяло което да вдъхва увереност и сигурност на партньорката - мисля че е генетически заложено момчетата да харесват и пухкавите момичета(дето уж са по здрави) докато при момичетата е обратното нуждаят се от яки мъжаги - просто инстинкт за самосъхранение и запазване на рода
plamitu_ruse
06-03-2008, 08:42
Зависи колко.А и , телосложението не е чак най-важното.[/list][/quote]
НЕ падам си по слабичките :P
venitywe
06-03-2008, 08:46
да точно такива обичам! критериите ми за перфектния мъж са: 160см 110кг най-малко мазна коса очила с дебелина на стъклото най-малко 1см и дебели пръсти
firesnow
06-03-2008, 08:55
х2
emi to si zavisi kolko p1lni4ko i kak razbira6 dymata p1lni4ko 6toto za teb edno p1lni4ko mom4e za nas moje da si e debelo
х2
x3 ... Зависи колко е "пълничък" ако е с 5-10 кила над нормалното за ръстта му,ще го надъхам да ходим на фитнес и...Те ще се стопят.Пък и ако е с готин характер..какво като е с няколко килца отгоре...Телосложението лесно се променя,но характера :? :?
Стига да може да е*е хубаво, ще си го харесвам и пълничък, поне ще знам, че другите не се заглеждат по него.. :D
аз сам мом4е . Някои от моми4ета ако каже да или е много грозна или е дебела.
Wrathchild
06-03-2008, 10:29
Ннне... не харесвам. Не ме привличат такива просто, а за да е истинска една любов, трябва да има и сексуално привличане.
xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Нито съм грозна,нито дебела :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Всичко зависи от човека
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
06-03-2008, 10:39
Не
ANTIHUMAN
06-03-2008, 10:44
Ако обичаш човека до себе си няма да ти пука дали е дебел или не,дали е плешив или с коса.Ти го обичаш заради това което е,заради сърцето и душата му.Или аз съм прекалено сантиментална или светът е станал прекалено повърхностен,но аз наистина мисля така. O:)
Прекалено повърхностни станаха хората!
Няма какво да кажа по тази тема!Ако генетично е заложено да е пълен ,невъзможно е да отслабне и да стане мускулест и т.н. А ве момичетата гледат парите или по-точно материалното състояние! Ако имаш пари ще имаш всяка !
:)
А ти ДЕБЕЛ ли си, та изразяваш някакво мнение по въпроса?! :shock: :o
sykrovishteto
06-03-2008, 11:11
И аз преди време не харесвах пълните,но в момента съм с точно такова момче и го обикнах толкова много,че сега не си го заменям дори зааа 10 мусколести мъже! :-) :-)
snow__queen
06-03-2008, 11:13
Ами,аз принципно си падам по атлетични момчета,просто аз съм спортистка и до сега все със спортисти съм ходила,но знае ли човек какво ще му дойде на ума и сърцето :) А и килограмите не са най-важното
get_high
06-03-2008, 11:21
аз обожавам момчето да има коремче (е не като да е глътнал бъчва де... леко закръглено)за мен е досте привлекателно :oops: .... и дупето му ... мн ми е гадно като видя момче с една шепичка дупе.. трябва да има какво да се пипне... клиощавите момчета са кофти ... пълничките rlzzz :grin:
ghostwisper
06-03-2008, 11:23
ох направо ги обожавам !! Хич не ме кефят мъже с плочки по коремите,с мускули колкото главата им .. и някви супер цепеняци .. Мн обичам такива леко пухкавички,с добре уформени гръдни мускули и на ръцете също :) (като мойту бу :grin: ) .. Прекалено слабите не са ми по вкуса (даже имах гадже дет постоянно беше на диета :lol: ужс ужс ужс !! )
аз обожавам момчето да има коремче (е не като да е глътнал бъчва де... леко закръглено)за мен е досте привлекателно :oops: .... и дупето му ... мн ми е гадно като видя момче с една шепичка дупе.. трябва да има какво да се пипне... клиощавите момчета са кофти ... пълничките rlzzz :grin:
И аз кльощавите не мога да ги гледам.. т'ва мъже ли са или палячовци?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
OtherDimension
06-03-2008, 12:23
+1
ама ако имат ланец и количка стават секси, нали?
джадии гнусни
Не за всички мускулите са хипер сексуално привличащо нещо!!! :-x За някои само една бемчица на определено място може да е секси за него или пък шкембенцето или нещо друго!
charlotte
06-03-2008, 12:28
Абе кaкво общо има всичко с външността??На мен не ми пука как изглежда момчето,стига да си пасваме като интереси...Иначе не харесвам кльощави...имам чувството,ще се счупят..,а тия с мускулчетата...още по-зле...веднага ги свързвам с надутост и малоумие
flabarflabar
06-03-2008, 14:08
+1
+1 SI4KI SA SE ZAGLEDALI PO VAN6E6 VID :-x :-x :-x :-x :-x
flabarflabar
06-03-2008, 14:11
Абе кaкво общо има всичко с външността??На мен не ми пука как изглежда момчето,стига да си пасваме като интереси...Иначе не харесвам кльощави...имам чувството,ще се счупят..,а тия с мускулчетата...още по-зле...веднага ги свързвам с надутост и малоумие
1 TREZVO MISLE6TO MOMI4E
Mariolcheto
06-03-2008, 14:11
НЕ!
sladka_celuvka
06-03-2008, 14:47
стегнете се бе външния вид няма никакво значение приятеля ми казва че е дебеличак ама мен к'во ми пука нали го обичам той е прекрасен човек със супер характер и сичко какво толкова дали има коремче или не :?
Glezanka
06-03-2008, 15:12
Да,харесвам пълни,но не и дебели мъже :)
Shareefa^
06-03-2008, 16:08
мне...харесвам атлетични 8)
Anna5339
06-03-2008, 16:48
Според мен всичко мнооого зависи. И характер,и стил,и държание,и възпитание. Всичко.
ne
Martini_Chick
06-03-2008, 16:59
В момента си харесвам едно пълничко момче :oops:
SlYn4iCe
06-03-2008, 17:39
1 TREZVO MISLE6TO MOMI4E
Съгласна :-)
Абе да не е някакъв скелет, нито да върви и да се търкаля. Тей умерено най - добре :]
са сигорност 41 килограма на 13 не е дебел 4овек :P
са сигорност 41 килограма на 13 не е дебел 4овек :P
Точно за това НЕ може да имаш компетентно мнение по въпроса!!! :booooomb:
donkihot
06-03-2008, 18:20
какво зна4и пълни??? ако харесвам едно мом4е не ме ебе с извинение какво тяло има. А как съм го харесала??? амии о4ите,устните..да пак външност,но не и 4ак такава...примерно може да е пълен,но да ходи на фитнес и просто да е едър,а може и да има тук таме някоя сланинка,кво ми пука? все едно трябва да е холивъдска звезда..не не ми пука колко тежи,стига да е пове4е от 50,защото все пак той трябва да е по-тежък от мен
Thoughtless
06-03-2008, 18:27
...
firesnow
06-03-2008, 18:29
Не виждам нищо лошо в по-пълничките момчета. Е да, и слабите са хубави, но предпочитам пълен младеж (под пълен нямам предвид 150 кг.) отколкото някой скелет.
Абе зависи от характера. Няма нищо по-привлекателно от красивия характер.. :)
а ако е с красив характер и е 150 кила??? :D
Абе,всички тука ми говорите,че външния вид не бил от значение. Ми аз пък ще ви кажа "на баба ви фърчилото". Зад монитора всеки се прави,но на пръсти се броят тези от вас които биха тръгнали с някой не толкова добре изглеждащ. От значение е и още как. Тук става въпрос единствено до човека,кой какъв вкус има, аз лично,да,харесвам пълнички момчета(ако под "пълнички" нямате предвид някой затлъстял 170 кг-мов гигант който по цял ден се тъпче с пица и чипс и седи пред компютъра)та,харесвам ги,много повече от някой суполива хърба дето като го духнеш се клати. :-)
firesnow
06-03-2008, 19:11
дебело момиче...да не се чуа ! :(
Темата е за пълните момчета!
firesnow
06-03-2008, 19:16
@firesnow, ти от сочните ли си 8-)
от пресните съм
firesnow
06-03-2008, 19:16
мързи ни да си напрайм наша и флуудим тук
стиа комплексира!
стиа комплексира!
Бате, почваш да ме кефиш :D
По темата: Не съм момиче 8)
Няма за к'во да се комплексирам ;)
Добре, че му каза навреме, иначе до ся щеше да ти е налетял :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
firesnow
06-03-2008, 19:21
стиа комплексира!
Бате, почваш да ме кефиш :D
По темата: Не съм момиче 8)
чи кво казал за теб??
firesnow
06-03-2008, 19:26
от пресните съмНово попълнение в колекцията ми :-D
Имаш 2 дена присъствие в този форум и вече си навъртяла над 240 публикации :shock: Яко скучаеш :lol: Ако бях свободен, щях да ти предложа 8-)
ако ми беше предложил щях да ти откажа ;)
miloto_girl_4e
06-03-2008, 19:27
Ми...нямам против да е по-пълно,
стига да то прикрива умело и да не е нещо фрапиращо... :)
firesnow
06-03-2008, 19:29
Имаш 2 дена присъствие в този форум и вече си навъртяла над 240 публикации :shock: Яко скучаеш :lol: Ако бях свободен, щях да ти предложа 8-)
ако ми беше предложил щях да ти откажа ;)Това пък защо?
U r not my type :P
firesnow
06-03-2008, 19:33
@Модераторке, харесваш ми. Чистокръвна арийка :grin:
ако ми беше предложил щях да ти откажа ;)Това пък защо?
U r not my type :P :shock:
w/e
BeautifulWorld
06-03-2008, 19:34
"Пълничък" ако е - нямам нищо против, даже по принцип предпочитам не толкова слаби момчета - не е много нормално да може да ми носи дрехите :-D Но ако е доста дебел, вече не ме кефи.
BeautifulWorld
06-03-2008, 19:37
:grin: Точно така мисля и аз :) Коремчето е много секси част от мъжкото тяло :-)
Щом не си момиче, ако не си и пълно момче, значи нямаш работа в тази тема.. :booooomb:
firesnow
06-03-2008, 19:44
Охххх.... Големи се злета... Казах, че не съм момиче, защото темата е... забраих ква беше, но нема значение :D Казах го само за да мнението ми да не е изцяло спам 8)
:shock: :shock: :shock:
Щом не си момиче, ако не си и пълно момче, значи нямаш работа в тази тема.. :booooomb:
Как ме отбичи :cry: Може ли такова нещо.. Слушам и не вярвам на очите си :D
бтв: Не съм пълен.. Гориш 8-)
Много си про3! Не си момиче, не си пълен, не може да имаш достоверно мнение по темата, следователно всичко, което пишеш тук е СПАМ! :booooomb:
firesnow
06-03-2008, 19:52
всичко, което пишеш тук е СПАМ! :booooomb:
не пълен :D
Virtuallll
06-03-2008, 20:26
Можеби не повърностни, но за жалост почти всички момичета гледат първо външния вид на момчетата... => ако даденото момче е с релефна фигура, веднага се впечатляват, а ако е леко пълен, та дори доста повече от нормално започват веднага да си правят глупави изводи... /лично мнение/
Аз обичам пухкавелчовци! Даже до скоро се мъчех да измисля пъклен план за да освиня гаджето. :D
Да, харесвам :)
Много сте зле, ей! Цялата тема из4етох, оказва се, 4е мъжът трябва да е едва ли не културист, за да има някви шансове. Много високи критерии имат вси4ки мацки, а в момента пове4ето моми4ета са безкрайно запуснати и не мога да разбера тези претенции на какво се основават :?
4естно казано, за мен една занемарена жена е много по-противна картинка от един занемарен мъж. Някак си на мъжете им отива да са пълни. Аз ли4но ужасно много се кефя да имат корем4е и изобщо да има къде да ги хванеш. Секси е :)
Кльощавите не са ми мъжествени изобщо. Такива мацката им може да ги хване и да измете пода с тях.
Мъжът трябва да е мъж - да е голям и силен, а не моми4ето да изглежда едра, ако застанат един до друг.
А тоя релеф, по който вси4ки толкова си падате, това са някви напомпани мускули, които за мен дори не изглеждат добре.. Да не говорим, 4е са си въздух под налягане :?
Marina__
06-04-2008, 13:48
Да, харесвам :)
Много сте зле, ей! Цялата тема из4етох, оказва се, 4е мъжът трябва да е едва ли не културист, за да има някви шансове. Много високи критерии имат вси4ки мацки, а в момента пове4ето моми4ета са безкрайно запуснати и не мога да разбера тези претенции на какво се основават :?
4естно казано, за мен една занемарена жена е много по-противна картинка от един занемарен мъж. Някак си на мъжете им отива да са пълни. Аз ли4но ужасно много се кефя да имат корем4е и изобщо да има къде да ги хванеш. Секси е :)
Кльощавите не са ми мъжествени изобщо. Такива мацката им може да ги хване и да измете пода с тях.
Мъжът трябва да е мъж - да е голям и силен, а не моми4ето да изглежда едра, ако застанат един до друг.
А тоя релеф, по който вси4ки толкова си падате, това са някви напомпани мускули, които за мен дори не изглеждат добре.. Да не говорим, 4е са си въздух под налягане :?
Права си :)
Ivalinka
06-04-2008, 13:56
харесвам момчета с оформени тела.....
Marina__
06-04-2008, 13:58
харесвам момчета с оформени тела.....
А с оформен интелект? 8-)
firesnow
06-04-2008, 13:59
Вий сте си виновни!
Ако ни хранихте по 20+ пъти на ден
...и има винаги мусака...
сичките ще сме с коремче!!
mim4ety_sara
06-04-2008, 18:47
Mrazq debeli mom4etaa :-x :D
Kataklysm
06-04-2008, 19:07
аз си падам по едри мъже 8-)
И аз съм имал проблеми по отнешение на теглото(не че сега съм много слаб) ,според мен зависи от човека има някои ,които ги кефи да са с по-закръглени момчета има и други които си падат по тип планина от мускули ,аз съм момче и не мога да кажа какво точно искат жените и определено не разбирам от мъже(слава на бога).
soul1199
06-05-2008, 11:45
zavisi,ako go haresam,kvo pak,ako e po-pyhkav
PollyPoi
06-05-2008, 12:50
Ебаси как го казва пълнички момчета,та като са пълнички да не би да не са хора бе?!Ебаси ограничените хора!
:-x :x
kateto_sladkata
06-05-2008, 12:54
NE! :D
Abigoria
06-05-2008, 13:27
kakto nito edno debelo momi4e nemoje da hvane okoto na mom4e taka e i pri momi4etata do kolkoto geldam no vijdal sum mnogo fini macki sus debeli 4i4kovci
Пфф, скрий се бе, грозен :-x
iLoveChocolate
06-05-2008, 13:45
признавам си,че не ме влечат :(
Love_Is_The_Answer
06-05-2008, 14:11
+1 :)