- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесвате ли пълнички Момчета
Момичета харесвате ли пълнички Момчета
кажете интересно ми е какво мислите ?
Хората гледат прекалено повърхностно....![]()
to4no za tva mi e interesno kakfo mislite![]()
Колко пълнички? Всъщност не, не харесвам. Харесвам с релефни тела, но в никакъв случай със сланини! Да не се обижда никой! Това е мое мнение. И НЕ смята, че съм пповърхностна, това е въпрос на вкус!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
az ne ama ako e s dobar harakter mil i si4ko ok.. 6to pyk ne :P
....
последното момче което си харесах беше такова![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ае ти дето си пуснал темичката та...да не си с леко наднормено тегло?
Raise your fist!
виж ся, мъж с коремче означава, че е добре гледан
това привлича жените, определено
е, ако си грозно дебел определено няма да искат да си зарият муцунките в тлъстините ти
![]()
+1 kum chocolate`kiss i az ne haresvam pulni...e moje ama da ne e prekaleno debel i celiq v slaninigadno e
![]()
Не харесвам.
quench, зависи за какво коремче става дума.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чакайте малко офтопик.Оня ден си ходим с един фр и гледаме едно момиче буквално кожа и кости. И му викам "Баце,пред тая предпочитам момичето да е дебеличко".А по темата имам една приятелка чието гадже е 160кг,а тя е...
.. Зависи си от човека.
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
em to vsa6tnos6 ne opira vsi4ko do van6niq vid![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
E не всичко..Почти всичко.Мне не се заглеждам по пълни момчета.Едно дебело момче не може да ме спечели,може да е пич да ми е приятел но аз търся други преспективи.Първоначално написано от didsy
Bring the violence
Еее... чак пък шкембето да привлича жениПървоначално написано от quench
![]()
Не може да се каже, че едър човек е най-дорбата гледка, но това далеч не е най-важното!
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Първоначално написано от StayClose
мм зависи колко е пулно и какав характер е![]()
според мен външният вид е не е толкова важен.Но повечето хора това гледат...
+1Първоначално написано от meaning
Ако момчето няма хубава фигура, просто няма как да ме привлече на чисто сексуално ниво, което изключва възможността за интимни отношения. Разбира се, това не означава, че не може да си е пич и супер готина личност, просто няма да е мое гадже![]()
не можеш да се бориш с природата си, въпреки че субкултурните кодове се опитват да я заличатПървоначално написано от meaningless
както не би желел/а да имаш дете от увреден човек - например, от някой, загубил краката си в катастрофа - иначе напълно здрав, интелигентен, даже бивш спортист - просто инстинктът ти казва "не е подходящ, защото е позволил на живота да го победи"
съзнанието се гради на 2 пласта - първият е инстинктът, а вторият е психиката, която е съзнание и подсъзнание едновременно
когато получавате информация и си вадите извод, процесите са такива:
iинстинкити = i 2
iсъзнание = i 3
i 3инстинкти = i 4
i 2съзнание = i 5
и 4 къмто и 5 = извод
сега, съзнанието ви може да е повлияно от културните кодове, които ви акрат да се стремите към релефни тела, но релефът е свързан със силата, която е пак качество на подходящият мъж по инстинкт
доброто хранене и дори неговата обилност и прекомерност проличават във фигурата, както и в поведението - например хедониистичните прояви, които показват, че индивида се чувства достатъчно осигурен, за да си позволи небрежност и удоволствия -те също са качества на подходящият мъж
идеята е, че каквото и да правите, информацията винаги се пречупва двойно през инстинктите и не можете да избягате от тях
зад монитора за никой не е важен външния вид,каквото и да ми кажеш,външния вид има огромно значение ...Първоначално написано от vesko921
няма кой да ми убеди в обратното!
![]()
Bivshia mi priatel beshe pulen, no ne izglejdashe debel , beshe sladukmoga da kaja , che sex-a s nego beshe neshto veliko
![]()
Ооо така ли?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Каква е тази дискриминация не мога да разбера...
Аз съм малко пълничък и вие ме изкарахте някакъв жалък импотентен нещастник![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Аз не съм , но имам много приятели пълнички . Едни по-малко , едни повече , които си имат гаджета . Ква е тая дискриминация тука . Това че е пълен , значи е някакво животно . ГлупостиПървоначално написано от Communist
Най-добрата ми приятелка е пълничка и ако сега си нямах гадже нямам никакъв проблем да тръгна с нея . Ааа кво е тва да се набляга на външния вид
Зависи от човека
![]()
![]()
kakto nito edno debelo momi4e nemoje da hvane okoto na mom4e taka e i pri momi4etata do kolkoto geldam no vijdal sum mnogo fini macki sus debeli 4i4kovci
i love the the KOF 2007