View Full Version : Какво правихте преди и след първия ви път?
Molq vi kajete mi kak to4no mina parviq vi pat. V smisal kakvo pravite vie i kakvo partniora vi. Toi kakvo pravi a sled tova vie nali se se6tate. za6toto iskam da go napravq no mi e pritesneno 4e ne sam zapoznata mn s ne6tata . :oops:
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ChRiSTiaNo_07
08-28-2007, 19:03
Като не си запозната къде си тръгнала?После и ти ще пишеш тема "Ооо не,бременна съм!" :smt013
rano ti e mace ranooo.az go napravih sega predi da stana na 18 . vav foruma sam ot 1 godina pone (ne sam si v rega sega) . napravihme go i se okaza che nqkoi raboti pak nz . taka cheee parvo prouchi neshtata kakto trqbva :wink:
wRinKleS
08-28-2007, 20:32
Музика - секс - цигара и малко игра с домашните животни (де'йш любопитното племе!) и пак секс...
Made_of_Pain
08-28-2007, 20:38
Авторката има... супер смисления пост...
Ми ако не се сещам?
Хоро се играе и преди и след, а за напредналие- и повреме на секса.
Яде се захарен памук.
Ритуали колко 'щеш.
Хубаво ти го каза ChRiSTiaNo_07... просто не ти е време...
Като те гледам... и без да те питам какво правиш ти мога ад отговоря вместо теб -> притесняваш се ;)
Ами то при всеки е различно..пък и то в такива моменти да не мислиш, че действам според план..всичко си става от само себе си..пък и както каза Made_Of_Pain после и едно хоро може да се друсне :-D :smt005
ммм първия път не го вдигнах. Втория ме секнаха. Третия - тя е на леглото гола и ме чака да вляза в действие. :)
rihannka
08-29-2007, 08:34
mi napraihme go..posle si lejahme i pushihme i malko po kasno go povtorihme \:D/
bunny_rabbit
08-29-2007, 12:02
be6e na kupon NAPIH SE MNO ZDRAVO PREDI SEX-A SLED SEX-A SPAH KATO PUN
Sexapilna_kukla
08-29-2007, 14:01
Авторката има... супер смисления пост...
Ми ако не се сещам?
Хоро се играе и преди и след, а за напредналие- и повреме на секса.
Яде се захарен памук.
Ритуали колко 'щеш.
Хубаво ти го каза ChRiSTiaNo_07... просто не ти е време...
Като те гледам... и без да те питам какво правиш ти мога ад отговоря вместо теб -> притесняваш се ;)
Този пост е убиец 8)
Тук има повече от 100 статии по темата http://www.teenproblem.net/c/52.html . Прочети всички статии, които се отнасят за твоята ситуация защото там ще намериш отговори на повечето въпроси, които те интересуват в момента, а от коментарите ще добиеш представа как нещата са се случили в реални ситуации :)
А относно въпроса - бях на купон... това е с 3 думи :) Подробносите не ги помня защото беше преди доста време но определено не беше това, което очаквах. След 5-тия път (не същата вечер) нещатата започнаха да изглеждат много много по-добре :)
pitan4icata
08-29-2007, 22:07
spored men avtorkata iska6e da razkajete za va6iq 1-vi pyt a ne da i kazvate dali e gotova ili ne
i men me interesuva pr dali ste se izkapali predi tva,smisal malko predi da zapo4enete ,nqkavi podrobnosti kak sa tragnali ne6tata,dali mom4eto si e slojil sam prezervativa ili ste mu pomognali, momi4eto kakvo e pravilo prez tva vreme takiva ne6ta maina ...
aide davaite opitnite :)