View Full Version : Нерешителност
Здравейте на всички! И аз се реших да ви пиша. Значи моя случай е следния. С момчето за което ще ви разкажа се познаваме от години но напоследък започнах да си падам по него. Ние сме пълна противоположност но въпреки това и той не е безразличен. Проблема е че никои не прави нищо за да се получи между нас. Така ли да оставя нещата? Да чакам ли и да се оставя по течението?
Какво точно имаш предвид?Дали ти да действаш ли?
Ако той седи беэучастно и чака да му падне от небето,ти не стой :-D !Е така се пропиляват доста шансове..!Единият трябва да направи крачка...!Няма лошо да е момичето,в случая ти.Щом и двамата имате чувства,има ли смисъл ча чакате..?Какво всъщност чакате?Отговори си на тея въпроси и сама ще откриеш отговора.
GaNgStAz
08-28-2007, 21:16
Ако той седи беэучастно и чака да му падне от небето,ти не стой :-D !Е така се пропиляват доста шансове..!Единият трябва да направи крачка...!Няма лошо да е момичето,в случая ти.Щом и двамата имате чувства,има ли смисъл ча чакате..?Какво всъщност чакате?Отговори си на тея въпроси и сама ще откриеш отговора.
Точно така.
Мнооого те моля, действай. Няма какво да се чудиш. Какво течение, бтв, никакво течение няма. Ей, живота си го правим ние!
Точно така.
Така така!
neverand
08-29-2007, 09:01
ами направи нещо по-въпроса ти ;)
Ch0c0la73
08-29-2007, 10:06
Ако той седи беэучастно и чака да му падне от небето,ти не стой :-D !Е така се пропиляват доста шансове..!Единият трябва да направи крачка...!Няма лошо да е момичето,в случая ти.Щом и двамата имате чувства,има ли смисъл ча чакате..?Какво всъщност чакате?Отговори си на тея въпроси и сама ще откриеш отговора. =D>
Just_say_no
08-29-2007, 10:26
Действай бе ! Кво те спира ??? Щом той също те харесва.... тъй де симпатична си му. :mrgreen:
Like the wind`
08-29-2007, 12:13
Щом и двамата се харесвате - действай!Какъв е проблемът?Можеш само да спечелиш..пък нерешителността до никъде няма да те доведе. :wink:
kotetyyy
08-29-2007, 12:22
Какжо се 4уди6 о6те аре тръгваи!!!
Ами......поканих го да излезем и той ми отказа като каза, че по натам ще се видим. Аз мисля да остава нещата така :?
Ако не деистваш ти и чакаш другите ти сваршат работата няма да стане да ти кажа ... Действаи :)
Здравейте на всички! И аз се реших да ви пиша. Значи моя случай е следния. С момчето за което ще ви разкажа се познаваме от години но напоследък започнах да си падам по него. Ние сме пълна противоположност но въпреки това и той не е безразличен. Проблема е че никои не прави нищо за да се получи между нас. Така ли да оставя нещата? Да чакам ли и да се оставя по течението?
по добре 4акай да :)
Ъммм аз съм почти в същата ситуация само че аз го познавам от доста по-малко време .... иии се пак излизах с него ... нооо ме е страх :oops: да направя каквото и да било повече от това да излезем ... :smt010
rashito0o
09-01-2007, 14:57
Точно така.
Sweet__baby
09-01-2007, 15:17
Точно така.
Така така!
Ми така де !!! :smt006 :smt005 :smt005
_Blue Light_
09-01-2007, 15:19
Ами ако си сигурна, че те харесва, нищо не ти пречи да пуснеш някой и друг намек, за да му покажеш, че не си безразлична. Тогава той може да се отпусне и да направи първата крачка. Ако и тогава не направи нищо, нападай директно. :wink:
po dobre zasega nasitina ostavi ne6tata taka - toi puk, na vajna kokona li 6te se pravi .....
Щом и двамата се харесвате - действай!Какъв е проблемът?Можеш само да спечелиш..пък нерешителността до никъде няма да те доведе. :wink: