PDA

View Full Version : Нерешителност

Тя
08-28-2007, 20:59
Здравейте на всички! И аз се реших да ви пиша. Значи моя случай е следния. С момчето за което ще ви разкажа се познаваме от години но напоследък започнах да си падам по него. Ние сме пълна противоположност но въпреки това и той не е безразличен. Проблема е че никои не прави нищо за да се получи между нас. Така ли да оставя нещата? Да чакам ли и да се оставя по течението?

Presley
08-28-2007, 21:01
Какво точно имаш предвид?Дали ти да действаш ли?
Ако той седи беэучастно и чака да му падне от небето,ти не стой :-D !Е така се пропиляват доста шансове..!Единият трябва да направи крачка...!Няма лошо да е момичето,в случая ти.Щом и двамата имате чувства,има ли смисъл ча чакате..?Какво всъщност чакате?Отговори си на тея въпроси и сама ще откриеш отговора.

GaNgStAz
08-28-2007, 21:16
Ако той седи беэучастно и чака да му падне от небето,ти не стой :-D !Е така се пропиляват доста шансове..!Единият трябва да направи крачка...!Няма лошо да е момичето,в случая ти.Щом и двамата имате чувства,има ли смисъл ча чакате..?Какво всъщност чакате?Отговори си на тея въпроси и сама ще откриеш отговора.

Точно така.

Gia
08-28-2007, 21:59
Мнооого те моля, действай. Няма какво да се чудиш. Какво течение, бтв, никакво течение няма. Ей, живота си го правим ние!

BAYO
08-29-2007, 06:04

Точно така.

Така така!

neverand
08-29-2007, 09:01
ами направи нещо по-въпроса ти ;)

Ch0c0la73
08-29-2007, 10:06
Ако той седи беэучастно и чака да му падне от небето,ти не стой :-D !Е така се пропиляват доста шансове..!Единият трябва да направи крачка...!Няма лошо да е момичето,в случая ти.Щом и двамата имате чувства,има ли смисъл ча чакате..?Какво всъщност чакате?Отговори си на тея въпроси и сама ще откриеш отговора. =D>

Just_say_no
08-29-2007, 10:26
Действай бе ! Кво те спира ??? Щом той също те харесва.... тъй де симпатична си му. :mrgreen:

Like the wind`
08-29-2007, 12:13
Щом и двамата се харесвате - действай!Какъв е проблемът?Можеш само да спечелиш..пък нерешителността до никъде няма да те доведе. :wink:

kotetyyy
08-29-2007, 12:22
Какжо се 4уди6 о6те аре тръгваи!!!

Тя
08-31-2007, 19:23
Ами......поканих го да излезем и той ми отказа като каза, че по натам ще се видим. Аз мисля да остава нещата така :?

TIMEX
08-31-2007, 19:26
Ако не деистваш ти и чакаш другите ти сваршат работата няма да стане да ти кажа ... Действаи :)

monityY
09-01-2007, 14:45
Здравейте на всички! И аз се реших да ви пиша. Значи моя случай е следния. С момчето за което ще ви разкажа се познаваме от години но напоследък започнах да си падам по него. Ние сме пълна противоположност но въпреки това и той не е безразличен. Проблема е че никои не прави нищо за да се получи между нас. Така ли да оставя нещата? Да чакам ли и да се оставя по течението?
по добре 4акай да :)

MayKyTy
09-01-2007, 14:56
Ъммм аз съм почти в същата ситуация само че аз го познавам от доста по-малко време .... иии се пак излизах с него ... нооо ме е страх :oops: да направя каквото и да било повече от това да излезем ... :smt010

rashito0o
09-01-2007, 14:57

Точно така.

Sweet__baby
09-01-2007, 15:17

Точно така.

Така така!
Ми така де !!! :smt006 :smt005 :smt005

_Blue Light_
09-01-2007, 15:19
Ами ако си сигурна, че те харесва, нищо не ти пречи да пуснеш някой и друг намек, за да му покажеш, че не си безразлична. Тогава той може да се отпусне и да направи първата крачка. Ако и тогава не направи нищо, нападай директно. :wink:

june
09-01-2007, 15:22
po dobre zasega nasitina ostavi ne6tata taka - toi puk, na vajna kokona li 6te se pravi .....

MoHuTo
09-01-2007, 15:28
Щом и двамата се харесвате - действай!Какъв е проблемът?Можеш само да спечелиш..пък нерешителността до никъде няма да те доведе. :wink: