Влез

View Full Version : Когато загубите голямата любов...

`Just_Love`U
08-28-2007, 22:18
Намирам се в такова положение че незнам какво да правя.супер тъпо и кофти ми е.Какво правите вие когато се разделите с някой който много обичате и някой на който държите?някой за когото бихте направили невъзможното,някой който е единствен за вас и неискате никой друг?Какво правите след разделите си,тук не говорим за тия които много много не ни пука за другия,а тези в които познаваме половинката си до болка били сме с него дълго време и отново искаме да сме.Може би има мн такива теми.сажалявам предварително.
:smt010 ](*,) :smt010 :smt011 :-k :?:

Blab
08-28-2007, 22:30
Да започна с клише - "Времето лекува..."...'ми така си е
На мен ми трябваха 4 години, но аз съм от адски сантименталните модели.Какво правя?Плача, самосъжалявам се, пригласям на баладите на Марая Кери, Уитни Хюстън, Тони Бракстън.....
Не знам какво точно се е случило, защо сте се разделили, но щом не е споменато смятам, че си отписала варианта да се съберете...тъй че не го мисли много, само губиш ценно време, радвай се на живота и безгрижието и свободата си...

vvs_go
08-28-2007, 22:35
datelen padej NA KOGOTO!

Blab
08-28-2007, 22:42
datelen padej NA KOGOTO!

хех, добре бе... има много по-очевидни грешки, а ти къде задълбаваш...+ това детето е разстроено

`Just_Love`U
08-28-2007, 22:56
Има шанс да се съберем,има начин да сме заедно,но ако го направим трябва да се отделим от всички.всички са против нас и постоянно трябва да се крием от родителите ми,приятелите.А това не си е работа.Обичаме се много,но............или те или той.Ако избера него трябва да остана с него завинаги и никой от близките ми няма да ме признава за човек.А в живота се случва всичко може да се скараме да стане нещо,тогава при кого ще ида,на кой на рамото да поплача - няма да има никой :smt010

w0sh
08-28-2007, 22:57
datelen padej NA KOGOTO!
Това не е дателен ами винителен падеж..... тц тц дателен е НА КОМУТО нуб.

naMy4Ho_KoTe
08-28-2007, 23:06
Oтивам на фризьор и си променям леко прическата. Помага удивително много :) Също така прекарвам повече време с приятелите ми.. Малките неща помагат най-много :)

П.П. Разбирам, че в момента имаш чуството, че няма да се влюбиш в друг никога.. Той е специален, различен, дъра-дъра.. Но не е така. С времето ще се убедиш, че тепърва ще се срещнеш истинската, голяма любов.

LoveHim
08-28-2007, 23:09
Мила първо съжелявам за положението ти, но щом Ви пречат да сте заедно значи има причина и може би ще ги разбереш след време, поговори с тях току виж Ви дадат да сте заедно, ако не здраве да е ще срещнеш друг. Успех!

naMy4Ho_KoTe
08-28-2007, 23:16
Има шанс да се съберем,има начин да сме заедно,но ако го направим трябва да се отделим от всички.всички са против нас и постоянно трябва да се крием от родителите ми,приятелите.А това не си е работа.Обичаме се много,но............или те или той.Ако избера него трябва да остана с него завинаги и никой от близките ми няма да ме признава за човек.А в живота се случва всичко може да се скараме да стане нещо,тогава при кого ще ида,на кой на рамото да поплача - няма да има никой :smt010

На мен ми е любопитно има ли конкретна причина родителите ти до такава степен да го мразят? Защо?!

BAYO
08-29-2007, 05:43
ОМГ ..... е , пускам параструйката и си мия колата :Д хъхъхъ :-D

alkobalko
08-29-2007, 05:46
Не ми се е случвало, надявам се да не стане скоро.
Иначе колкото и банално да звучи "Времето лекува". Може да не е лесно и бързо, но все някога болката ще отмине. Накрая ще останат само хубавите ви спомени.

quench
08-29-2007, 05:52
много е просто - не се изискват особени усилия

просто трябва да стимулираш производството на серотонин - има определени храни, като бананите и какаото, които помагат

плюс това, химичният шок, свързан с изгонването на примата от семейната му група, го поставя в шок - което е механизъм за увеличаване на приспособителните сили - но ако не бъде намерена нова група, този шок преминава в травматично състояние

говоря буквално за химията на зарязването

което като го заместиш с езика на нормалните хора става така:
- разгул и приятели
- не почвай нова връзка

quench
08-29-2007, 05:55
допълнение:
- не тормози тялото си с наркотични и уповйващи в-ва и алкохол

Like the wind`
08-29-2007, 12:18
Предполагам,че първо ще мине малко време,в което да се съвземеш,а после ще се убедиш колко е вярно,че клин клин избива и ще срещнеш нова любов.Да ти кажа убедила съм се,че всяка следваща любов ни изглежда голямата,най-истинската,последната и даже понякога ни се струва,че преди това въобще не сме обичали.Всичко тече и всичко се движи.Ще видиш,че нещата ще се оправят. :) А ако мислиш,че още има чувства между теб и въпросното момче се бори за тази връзка,ако откриваш смисъл и ако има надежда. :wink:

08-29-2007, 12:31
naistina trqbva da pogovori6 s va6te i ako moje6 da gi obedi6 4e toi te zaslujava ako i ti go misli6 de

KaLiNcHo
08-29-2007, 12:32
moje puk i da stane no ako i dvamata imate 4uvstva edin kum drug trqbva da se borite za tazi lubov

KaLiNcHo
08-29-2007, 12:33
davai bez strah i uspeh ot men :)

FiRe_LaDy
08-29-2007, 13:43
ами aз когато се разделих с момчето,което обичах гледах да бъда сред приятели и да има кой да ме подкрепя и да ми помага да преживея мъката.ако не бяха тези хора нз какво щях да правя ... а и изтърканото клише " времето лекува " е много вярно!

`Death`Whore``
08-29-2007, 13:46
Когато загубиш любовта, страдаш много...аз не си представях да съм с друг...изобщо...после решаваш, че няма смисъл да "умираш" и се вземаш в ръце. Живот има и без него...ако имаш приятели, уповавай се на тях...аз ако нямах приятели, щях да съм развалина...

08-29-2007, 15:01
Времето лекувало.. Да бе, сигурно. След като се разделих (момче съм, да) с.. как да го нарека - първата си любов? Голямата си любов? Все тая, та след като се разделихме, никой не е успявал наистина да ме докосне. И да го въртя, и да го суча, това е истината. Години бяхме заедно, минаха години откакто се разделихме, а чувствата ми не са мръднали ни на йота.

Отдавна свърши детската ни "приказка", бил съм с жени и по-хубави, и по-умни, и по-всякакви. Хубава работа имам, страхотни приятели имам, а и от женско внимание не мога да се оплача, но.. всеки път когато я зърна, просто всичко ми се обръща.

Тъжно, но факт. Животът наистина продължава, моментите и гледките, които ти подкосяват краката все още ги има.. ала когато видя двама влюбени, просто сгушени на една пейка и ми става мъчно. За мен самия и за това колко много имам, но най-важното липсва. Какво да го правиш - съдба!

Авторката - в първия пост пишеш, че била направила и невъзможното, пък после се оправдаваш с "приятелите си". Еми, няма какво да кажа.. Като използвате някои думи, запознайте се предварително със значенията им.

08-30-2007, 07:54
Oтивам по курви... за да нестрадам :(

hforce
08-30-2007, 08:45
pfffffffff mene nqkoi da me razdeli s priqtelkata mi pfffffff da we.... tva ako 6te i nqkoi da se ubie nqma da go postigne, edinstveniq na4in da se razdelime e tq ako me skusa (turpelivo kopele sum ko da napraa)

tegli6 im 1 na va6te i na priqtelite i se iznasq6 pri nego... ako gi ima6 godinite de, ako gi nqma6 - zaedno ste ama se kriete, urejdate si sre6ta nekade na mainata si ot si4ki cel den ste si zaedno i posle koi ot kade e i si4ko e tok i jica, ako vi se e*e otivate v nqkoi negov priqtel na mainata si ili u teh ako stava (predpolagam 4e ne stava 6tot se pak nali se kriete) ako vi hvanat va6te 6te im kaje6 4e ti si durji6 na nego i 4e 6te si s nego i ne ti dreme ko mislat po vuprosa, 6te se stigne do skandal nakraq, no ti pak 6te si s nego
za priqtelite - ko ti dreme za teh? te ako ti bqha priqteli 6tqha da se radvat 4e ti si 6tasliva s nego
i ko mu e na pi4a 4e nikoi ne go haresva? durtak e, narkoman e, sutenior e... mne mislq taka, nai-malkoto ti ne bi se zahvanala s takuv, ti si go obi4a6, toi te obi4a i ne mislq 4e trqbva da ti dreme kvo mislat ostanalite za vruzkata vi

08-30-2007, 08:56
bori se da si s nego,vse pak rodninite ti nqma da sa s nego a ti!!

mechtaq_za_teb
08-30-2007, 09:06
Имала съм само една такава раздяла.В същия ден си изплаках очите.Толкова ми беше гадно,че незнаех какво ще правя без този човек.Следващите дни също не бяха по-различни.Бях напълно отчаяна,не се хранех.Излизах с приятели,но на сила за да не съм сама.Може би това ми беше един от най-гадните периоди досега,който все още продължава.Но как да кажа...вече свикнах с мисълта,че не ми е писано да съм с него и всичко е свършило.По-добре съм,макар че все още чувствам една гадна празнота...
Един съвет:Ако знаеш,че все още имаш шанс с този човек не го пропилявай.След раздялата аз не направих абсолютно нищо.Незнам дали съм имала шанс да оправя нещата,но и да искам вече е късно.

monityY
08-30-2007, 09:11
Намирам се в такова положение че незнам какво да правя.супер тъпо и кофти ми е.Какво правите вие когато се разделите с някой който много обичате и някой на който държите?някой за когото бихте направили невъзможното,някой който е единствен за вас и неискате никой друг?Какво правите след разделите си,тук не говорим за тия които много много не ни пука за другия,а тези в които познаваме половинката си до болка били сме с него дълго време и отново искаме да сме.Може би има мн такива теми.сажалявам предварително.
:smt010 ](*,) :smt010 :smt011 :-k :?:

namira6 si drug i go zabravq6,tova e tradicionniq podhod :::

koalka
08-30-2007, 15:29
Еми...какво правя-примирявам се, каткто направих и сега.Той няма чувства, но аз все още имам, въпреки че това моето, което изпитвам не мисля, че ечак любов, все едно.Но това, както казах-ще се примиря и това е.

angelcheto_bs
08-30-2007, 16:36
mi ne mislq 4e kato tratgne6 s nqkoi drug i 6e go zabravi6... az ve4e 2 godini ne moga da zabravq purvata mi lubov (i se opasqvam i 4e e edinstvenata) vseki put kato go vida i zapo4vam da treperq, znam 4e i toi me obi4a, ne mi go e kazval samo vednuj, vseki put kogato sme na 1 i su6to mqsto za pove4e ot 30 min i otnovo vsi4ko zapo4va otna4alo... hodih s mn mom4eta ottogava no ne e su6toto.. kato go vidq i zabravam za vsi4ko.. i ne mislq 4e vremeto lekuva.. obi4a6 li vednuj - obi4a6 zavinagi.. probvai da ne se sre6tate mn 4esto - - pomaga dinqkade , i se kontrolirai da ne stane otnovo ne6to mejdu vas za6toto nikoga pove4e nqma da e su6toto :( :( prosto go otbqgvai i ne misli za nego (kolkoto i trudno da ti zvu4i)

COME_BACK
08-30-2007, 16:46
още не се е намерил тоя, който да ми грабне сърцето така че да ме боли когато се разделиме ;) при мен всичко е през пръсти, жалко че никой досега не е бил достатъчно умен за да го разбере :lol: е, нека мислят, че ме боли :-D заблудата си е тяхна, мен ми е добре :-D

`Just_Love`U
08-30-2007, 16:56
Никой от моите познати и близки не го харесва само защото е с друга религия,тва е цялата работа.Никога няма да се примирят че съм с него.затова казах че или те или той.Но нямам ги годините да изчезна с него без да ми кажат нищо,още няколко месеца и ги навършвам.само дето ще е прекалено късно.Той ще си е отишъл вече.Само още половин месец та и по малко е тук,после си заминава в неговия град.казваме че така е по добре но и двамата знаем че не е :smt010 Много се обичаме,много ни е тежко но...............

Korni_ReSeRvE
08-31-2007, 06:32
purvo vij za kvo va6ta ne davat i sa protiv.ako se pak neuspeete da ste zaedno ima na4in da preodolee6 razdqlata.az li4no nikoga ne sum imala tolkova tejki razdeli.no obiknoveno kato mi e gadno i sum tujna si puskam nqkoi baladi slu6am i taka...vreno kolkoto i banalno i izturkano da zvu4i "vremeto lekuva" ne se znae koga to4no 6te te izlekuv ama se pak lekuv.prosto se postarai da ne misli6 mn za nego.drug varqnt e da zapo4ne6 da se zanimava6 s ne6to novo s ne6to koeto malko ili mnogo 6te te otvli4a ot mislite za nego.ne6to koeto ti haresva.vij varianti kolkoto 6te6 samo trqbva da si izbere6 nqkoi.uspeh mila :wink:

radito
08-31-2007, 06:49
Може да ми мине само ако си намеря друг. Мразя да седя вкъщи и да се обвинявам, самосъжалявам и т.н.

love_actually
08-31-2007, 07:11
hmm neznam dali "vremeto lekuva"pomaga no na men nikoga ne mi e bilo v pomo6t :-k po-skoro se opitvai da se razseiva6 da izliza6 s priqteli daje da ne ti se iska :? gledai komedii ili prosto slu6ai muzika(ama ne ot onezi sduhva6ti baladi [-( )

zmey
08-31-2007, 11:58
Спирам да я обичам... и започвам да я мразя ! :twisted:
А След това започвам да си търся нова ! Ако не стане >>>
Отивам... По... Курви... :smt016 :smt016 :smt016
да добавя > (луксозни курви, а не тия мърди по магистралите)
.. :-k .. :? :twisted: :evil:

08-31-2007, 12:20
.. :-k .. :? :twisted: :evil: хахахаххаххахахахаххахах ти си тъп курвар !!!

zmey
08-31-2007, 12:26
.. :-k .. :? :twisted: :evil: хахахаххаххахахахаххахах ти си тъп курвар !!! Добре, ти си умен и не си курвар... Какво да седа на сухо ли ? от 3 години нямам гадже ! А това че лъжеж някакви малки пикли неозначава че си нещо по голямо !

08-31-2007, 12:38
.. :-k .. :? :twisted: :evil: хахахаххаххахахахаххахах ти си тъп курвар !!! Добре, ти си умен и не си курвар... Какво да седа на сухо ли ? от 3 години нямам гадже ! А това че лъжеж някакви малки пикли неозначава че си нещо по голямо !
Ооо.. Големия Змей ! ПИЧ на колко си годинки ? И защо мислиш че не ти пускат като от 3 години не си имал ? Нека да позная- Грозен Си ! Ай няма да спорим ! Но помислиси, 3 години да нети пускат има нещо много странно в това ! Със сигурност в теб е причината ! :smt019

08-31-2007, 12:44
в такъв случай - газ до ламарината и в стълба срещу мен

zmey
08-31-2007, 12:52
Ооо.. Големия Змей ! ПИЧ на колко си годинки ? И защо мислиш че не ти пускат като от 3 години не си имал ? Нека да позная- Грозен Си ! Ай няма да спорим ! Но помислиси, 3 години да нети пускат има нещо много странно в това ! Със сигурност в теб е причината ! :smt019 КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА НА КОЛКО СЪМ ГОДИНИ ВЕ! НА 21 СЪМ !
А ТИ НА КОЛКО СИ ВЕ ! НЕКА ДА ПОЗНАЯ - НА 14 !! А ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ГРОЗЕН ? АЕ ОСТАВАЙ МЕ НАМИРА ! НЕ Е ХИЧ ЛОШО ДА ХОДИШ ПО КУРВИ !! ЗА КАКВО СЕ ЗАЯЖДАШ САМО !! МАЙ ТИ СИ ГРОЗНИЯ ТУК ! АЙ КЪШ ОТ ТУК ЧЕ МИ СКАЧАШ ПО НЕРВИТЕ !!

08-31-2007, 13:00
Ооо.. Големия Змей ! ПИЧ на колко си годинки ? И защо мислиш че не ти пускат като от 3 години не си имал ? Нека да позная- Грозен Си ! Ай няма да спорим ! Но помислиси, 3 години да нети пускат има нещо много странно в това ! Със сигурност в теб е причината ! :smt019 КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА НА КОЛКО СЪМ ГОДИНИ ВЕ! НА 21 СЪМ !
А ТИ НА КОЛКО СИ ВЕ ! НЕКА ДА ПОЗНАЯ - НА 14 !! А ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ГРОЗЕН ? АЕ ОСТАВАЙ МЕ НАМИРА ! НЕ Е ХИЧ ЛОШО ДА ХОДИШ ПО КУРВИ !! ЗА КАКВО СЕ ЗАЯЖДАШ САМО !! МАЙ ТИ СИ ГРОЗНИЯ ТУК ! АЙ КЪШ ОТ ТУК ЧЕ МИ СКАЧАШ ПО НЕРВИТЕ !!

спокойно змейче озлобено !
първо. не ми говори в мъжки род ! [-X
второ. аз съм на 18, объркал си кабелите нещо *(+4)
трето. никой не те спира ходи където щеш..
четвърто. помислиси хубаво какво да правиш ако ти се скъса презерватива
пето. неможе да няма причина за да не ти пускат
шесто. оставям те да размислиш четвърта и пета точка

zmey
08-31-2007, 13:11

КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА... МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАК СЕ СЛАГА ПРЕЗЕРВАТИВ, НЕ СЪМ ТЪП !!! А ПЪК АЗ СЪМ БАВЕН КАТО КОСТЕНУРКА ТАКАЧЕ НЯМА ДА СЕ СКЪСА !!!

МОЖЕ И ПРИЧИНАТА ДА Е В МЕН ЗА ДА НЕ МИ ПУСКАТ !!! НО ВСЕ ОЩЕ Я ТЪРСЯ ! АБЕ ВСЪЩНОСТ КАКВО ЛИ СЕ ОБЯСНЯВАМ КАТО ПУТКА..
ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА И МАЛЧИ...

sh3_1s_7h3_0n3
08-31-2007, 13:57
излизаш с приятели и по смъртно не оставаш вкъщи...

ако пък се застоиш у вас, си взимаш невъобразимо количество шоколадови лакомства, множество пакетчета носни кърпички и гледаш разни комедиии или тийн филми... или к'вото и да е само да е сладникаво и блудкаво... ако пък историята от филма се припокрива с твоята лична... идеално...
нареваваш се докато очите ти пресъхнат и стигнеш до момента, когато искаш да плачеш, но не можеш и рай... 2-3пъти като го направиш т'ва... и Му теглиш една майна на Оня, и толкова...
после започват купоните с приятели... 8)

08-31-2007, 18:55

КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА... МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАК СЕ СЛАГА ПРЕЗЕРВАТИВ, НЕ СЪМ ТЪП !!! А ПЪК АЗ СЪМ БАВЕН КАТО КОСТЕНУРКА ТАКАЧЕ НЯМА ДА СЕ СКЪСА !!!

МОЖЕ И ПРИЧИНАТА ДА Е В МЕН ЗА ДА НЕ МИ ПУСКАТ !!! НО ВСЕ ОЩЕ Я ТЪРСЯ ! АБЕ ВСЪЩНОСТ КАКВО ЛИ СЕ ОБЯСНЯВАМ КАТО ПУТКА..
ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА И МАЛЧИ...
Бати тЪпаците...

La Fille En Rouge
08-31-2007, 18:56
Az sym na pyt da q izgubq sled sedmica dve ochakvai nov post ot mene , moje da si plachkame dvete zaedno

Krem4eto
08-31-2007, 21:12
Леле колко общо...Да и при нас беше майка му против нас и...тя успя раздели ни :smt010 . Какво правих ли....Ами аз още не съм го забравила...Казвала съм му,че още го обичам,но....не става....не сме се събрали пак :smt010

sweetteddy
08-31-2007, 21:19
mnogo hora kazvat 4e vremeto lekuva no vs16tnost ne e taka...vremeto prosto pritapqva 4uvstvata ti...kolkoto po-malko go vijda6 tolkova pove4e si misli6 4e si go zabravila,no kato go sre6tne6 dori za sekunda 6te razbere6 4e ne si.kazvam ti ot li4en opit...a za da si go v1rne6 trqbva da ima6 mn silna volq i da si mn silna psihi4eski,za6toto nikak ne e lesno...az probvah i spe4elih sled d1lgi bitki s stra6no mn momi4eta koito bqha ne6to pove4e ot men...no ako tvoeto mom4e te e obi4alo kolkoto teb 6te se s1berete pak stiga da uspee6 da razpali6 plam1ka na lubovta otnovo...POJELAVAM TI USPEH MILA!

littlestar
09-01-2007, 11:05
Какво правя....ами в момента и аз се намирам в същото положение като твоето,с тази разлика че родителите ми не са против....И аз тука седа и плача като обезумяла чудя се как да си го върна...ама нищо не ми идва на ума...вече не намирам изход и аз като теб няма на кой на рамото да поплача освен на майчиното,знам че тя ще ме разбере и ще ми даде правилния съвет...но не мога вечно да я натоварвам с проблемите си....Стегни се няма смисал да се самоизмъчваш нали знаеш ''когато обичаш някого пусни на свобода,а ако той те обича ще се върне пак във твоята страна,ако ли не няма за какво да съжаляваш...'' Надявам се всичко да се оправи и да сте заедно на пук на всички които са против вас...Успех

ThePainIsReaL
09-01-2007, 21:22
страдам.. много страдам. Боли ме, плача на рамото на мама като малко момиче, изпадам в депресия, огромна депресия и не мога да контролирам живота си, правя неща, които не искам.. Самосъжалявам се, слушайки балади..
Опитвам се да заменя въпросния човек, да намеря някого, който да попълни празното място в сърцето ми. Опитът ми показва, че греша.. така само наранявам невинни хора..
Накрая от много рев, сълзи.. и обещания, че ЩЕ мога без него, че ще се науча да живея без него.. ставам инат! И си казвам: "Или ще си го върнеш, или ще си го върнеш. Точка" Може би много греша.. но така правя вече 3 пъти с човека, с когото съм сега. Получава се.. Не се давам лесно на съдбата.. гледам някакси да си я пренастроям, да си създам сама случайни събития, които да ни съберат. Успявам обикновено.. наистине не е лесно.. адски боли.. но си заслужават всички сълзи, голямото чакане и изтърпяната самота, болка, отчаяние и обърканост. Обичаме се повече от всичко.. Любовта ни не заслужава да страда заради грешки на двама 15-16 годишни пикльовци, каквито сме били, когато сме се държали така.
Именно и затова понякога съжалявам, че не срещнах този човек на 19-20 години, а на крехките 14 години и няколко месеца, когато допускаме много грешки. Имаме късмета, че с него не се даваме лесно.. засега г/д 3 години успяваме да запазим любовта си, въпреки много изпитания.

machoka
09-01-2007, 21:25
Ако си на 40 години, ще разбера ако се притесняваш..

ако ли не.. поредната тийн драма, която ще отшуми с малко пуканки и готин филм с приятели.

DivoTo_KoTe
09-01-2007, 22:52
оф мързи ме да прочета 4 страници,2 часа е затварят ми се очите така,че може някой да е написал същото....
Та по темата не мислиш ли,че ако е голямата ти любов ще свърши,не се сдухвай ще си намериш момиче което да те обича и да ти даде всичко което тфа девойче не е

09-02-2007, 14:53
mi da ti kaja i az sam milana prez tva .. tiq zau4ni frazi kato" sled vreme nqma ti puka " .."vremto lekuva " i tn ne sa verni :smt018 prosto 6te svikne6 da jivee6 s taq misal kolkoto i da te boli .. s vremto prosto se primirqva6 pak te boli no malko po-mlako misli6 za tva i .. trqa prosto da razbere6 4e toi e minalo i da se griji6 za nastoq6teto si ..;)

09-02-2007, 14:59
na men kato mi se slu4i prosto izpadnax v adskata depresiq parvata sedmica ne mojex da go osaznaq .. mislex si "taka e po-dobre " 6te si pojiveq kato drugite .. no posle vse da mi lipsva prekaleno mn .. ne mi se govore6e s nikoi izlizax i se razxojdax sama po cql den xodex izgorite i bqgax dokato ne mojex da mardam.. kogato sse pribrax v ka6ti si vlizxax v stasqta i slu6ax mzika po cqla ve4er i taka bez da komunikiram s nikoi .. a kogato nqoi me zagovori se pravex 4e mi nqma nt 4e ne mi puka ... daje ne kazax na nai-dobarat si pr-ka poneje me boleje adski mn i se sramuvax ot tva .. za6to ?.. i az ne zn 4esno kazano .. prosto bqxd obrakano xlape ...posle po4nax da se zaribqva s mom4eta i tai postoqnno imax nqkvi svalki po edna sedmica i mi pisva6e ot tqx i pka na novo .. dokato osaznax 4e prodaljava da me boli za nego i mu omrazva vseki nezavisimo kolkko e dobar .. ta sq prostos e primirix i si jieq jijovta .. predi sa6testvuvax samo kato go iz\digax v nqkakav kult i vs svarzvax samo s nego ... seld vreme osaznax 4e toi e prosto edno obiknovenno prostosmartno mom4e s prekaleno golqmo samo4uvtvie ... no i sega go jelaq tolkova silno kato togava ...