View Full Version : Секса през комунизма
Neo-Communist Power
08-29-2007, 14:42
Тогава хората не са ползвали презервативи, защото не е имало опасност от болести. Имало е висока сексуална култура и не е имало момичета, които на 15 г да раждат!
Ziezi ex quo Vulgares
08-29-2007, 14:45
Абе ти май си нямаш друга работа , освен да ни занимаваш с твойте комунистически виждания , шибаняк ! това време отдавна мина , адаптирай се към новото !!!
Sweet__baby
08-29-2007, 14:48
Абе ти май си нямаш друга работа , освен да ни занимаваш с твойте комунистически виждания , шибаняк ! това време отдавна мина , адаптирай се към новото !!!
СъгЛасНа!!!!! :smt019 :smt019 :smt019
Neo-Communist Power
08-29-2007, 14:49
Абе ти май си нямаш друга работа , освен да ни занимаваш с твойте комунистически виждания , шибаняк ! това време отдавна мина , адаптирай се към новото !!!Анархията? НИКОГА! Това сега е анархия и груба експлоатация на човека!
PanzerFaust
08-29-2007, 14:55
Да, затова пък са си избивали врабчетата :))
Майтапа настрани, прав си.Не мисля че са използвали презерватив, пък не са изпоизмрели от спин така че... явно наистина е имало поне мапко по-висока култура.
А за величието на третия райх, и тогавашната култура...
Communist
08-29-2007, 14:56
Съгласен съм, другарю!
еххх, какви времена бяха :smt010
Но нищо, следващата комунистическа власт идва, и няма да се задържи 45, а 1045 години 8)
1 da pishe ot tolkova acc-ta!
dosta hitro !
Neo-Communist Power
08-29-2007, 15:11
1 da pishe ot tolkova acc-ta!
dosta hitro !Грешиш [-X
Вие май верно си нямате друга работа... :smt011
Communist
08-29-2007, 15:15
Моля?!
Моята работа е "Агитатор на социализма", плащат ми по 200 лв. на месец да проповядвам светлата идеология. Имам петима колеги, като на смяна сме 2ма.
Ти си намери работа момче, недей стоя по форумите, вредно е за здравето :!: :!: :!: :!: :!:
Много сте тъпи ... комунисти :-D Моля ви СА ! Живеем в свободна държава ве :-({|= Ако си мислите , че ще постигнете нещо много се лъжете. Събрали сте се квартал лапета да се правите на комунисти тука из форума и вижте се колко сте важни ... Много сте изпаднали ! Що някой не ги банне :smt017 :smt012
Хаха, айде и мене да ме взмеш на тая работа. Това било готино- да седиш пред компа, и да си търсиш форум, където да пускаш тъпи теми...cool...
Communist
08-29-2007, 15:20
Много сте тъпи ... комунисти :-D Моля ви СА ! Живеем в свободна държава ве :-({|= Ако си мислите , че ще постигнете нещо много се лъжете. Събрали сте се квартал лапета да се правите на комунисти тука из форума и вижте се колко сте важни ... Много сте изпаднали ! Що някой не ги банне :smt017 :smt012
Май ти си "лапето".
Аз съм стар член на форума и съм уважаван от всички!
Освен това не си ми на годините да ми говориш с такъв тон младежо
Май ти си "лапето".
Аз съм стар член на форума и съм уважаван от всички!
Освен това не си ми на годините да ми говориш с такъв тон момченце/момиченце!
Ти не си на ясно на колко години съм .. Това е тийн форум превод - форум за тинейджъри , което ще рече млади хора - не някви дядки , които си проповядват комунизма :smt005 Да ва е*а и в старомодните .. Пак повтарям живеем в свободна държава и група некадърни малоумници няма да ваведът комунизма :smt005 Оххх трагични сте еййй .. Сериозно заслужавате бан ! :smt013 Този форум е създаден за младото поколение да обсъждат проблеми не за такива като вас :smt019
Neo-Communist Power
08-29-2007, 15:44
Пак повтарям живеем в свободна държаваКаква свобода имам, като съм икономически зависим от капиталиста :smt011
Dr.Hause
08-29-2007, 15:47
Пак повтарям живеем в свободна държаваКаква свобода имам, като съм икономически зависим от капиталиста :smt011
къде си тръгнал ти ве педро погледи се къв си нещасник само за комунизма мисли ходи в Куба поне там е останал комунизъм а не стой в България тук сме демократическа държава боклук с боклуците :smt019 :smt019 :smt019
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 15:52
Съгласен съм, другарю!
Kaкви години бяха??? Абе, господин Червен, Вие на колко години сте? Сега ако ми кажеш, че си духа на Сталин в тялото на 13-годишен, наистина ще емигрирам в Полша.
Communist
08-29-2007, 15:55
Съгласен съм, другарю!
Kaкви години бяха??? Абе, господин Червен, Вие на колко години сте? Сега ако ми кажеш, че си духа на Сталин в тялото на 13-годишен, наистина ще емигрирам в Полша.
Отдавна минах 20-те 8)
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 15:56
ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!
ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!
+1 :smt006
Съгласен съм, другарю!
Отдавна минах 20-те 8)
Колко отдавна :) 3 дена ?!
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 16:00
Съгласен съм, другарю!
Отдавна минах 20-те 8)
Сиреч, максимум на 21 си. Което ще рече, че когато е сме се превърнали в демократична държава, ти си бил на 4?.. И МИ ТВЪРДИШ, ЧЕ НА 4 ГОДИНКИ СИ МОЖЕЛ ДА ПРЕЦЕНИШ КОЛКО Е ХУБАВО КОГАТО ЧЕРВЕНИТЕ ЧИЧКОВЦИ СА НА ВЛАСТ? Айде моля ти се. Хич не ме интересува кой те е запалил по тия пропаганди без хал-хабер да си имаш какво е комунизъм - защото едно е как изглежда запланувано и на хартия,друго е реалността. Не ме и интересува, че не можеш сам да преработиш информацията, която я намираш в нета, а я приемаш за истина първа ръка. Ти не ме интересуваш. Но ме интересуват другите хора в този форум - затова престани да спамваш ВСЯКА ВЪЗМОЖНА ТЕМА С ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА! Нищо няма да постигнеш така.
Намери си политически форум. О, забравих.. Там ще има хора, които могат да мислят и разбират от политика. Хора, които веднага ще оборят всяка твоя безмислена констатация..
Но тук.. Където има тинейджъри, които ги вълнува мода, секс, гаджета, даскало и пр.. Няма кой да ти се репчи на глупавите изявления.
някви дядки , които си проповядват комунизма
:smt005 :smt005 :smt005 Само като си го представя и ми става смешно :-D
Communist
08-29-2007, 16:00
Сигурно са някакви дисиденти [-X
В моето семейство има комунисти участвали в септемврийското въстание 1923 г., имали сме роднини в БКП, както и в местния комитет на партията и управлението града. Дядовците ми са били активни борци против капитализма и фашизма!
Така че знам какво е било!
Поздрав:
Аз съм мъничко детенце,
аз съм знаме на мира.
Ходя, бродя из гората
гъбки да си набера.
Но не щеш ли - мухоморка!!
Казва Партията зорка:
"Не бери я, остави я
тази гъбка, о дете,
нека тя да си расте.
Тук ще мине след момент
един гладен дисидент.
Ще я глътне кат муха,
ще се гътне, ха, ха, ха!
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 16:04
В моето семейство има комунисти участвали в септемврийското въстание 1923 г., имали сме роднини в БКП, както и в местния комитет на партията и управлението града. Дядовците ми са били активни борци против капитализма и фашизма!
[/i]
Това, че си имал дядо-запалянко, който е ходел на митинги да развява някви флагчета, както и това, че стратегически избираш какво да сложиш на аватара си, а и да не забравям - винаги пишеш с червено, не означава, че си радетел за свободата...
Очевидно теб това те радва - животът ти все пак има смисъл.. Ама айде да не тровиш живота на българските тинейджъри, особено, че повечето от тях не се интересуват от политика. Така няма да ги накараш като чукнат 18 да се дигнат на възстание с червени кепета на главите. Твоята пропаганда не спомага с нищо за каузата ти, а само вреди (ако случайно не си забелязал колко хора те нападат.. И колко малко те подкрепиха..). Седни и помисли върху това.
Хехе и дигаш ли го ?! Дядо разказва ли ти историйки за хубавото старо комунистическо време :) :?: :!: Как хората са били толкова равноправни :)
Dr.Hause
08-29-2007, 16:06
памучно коте остай болните на мира не бива подигравка с болни хора...
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 16:12
памучно коте остай болните на мира не бива подигравка с болни хора...
Ако не занимаваше постоянно другите със своите глупави вманиачавания, нямаше да ми пука! Ама се дразня когато някакви мухльовци чули-недочули и веднага се правят на голямата работа защото са ”богоизбраните”.. Каймака на обществото! Сега разбирам защо когато в Москва пръцнат, в България се насират..
Neo-Communist Power
08-29-2007, 16:25
ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!Един познат работи във фирма чийто собственик е чужденец. На поставеният въпрос от страна на работниците за повишаване на заплатите, отговорът му бил, че в страната средното месечно възнаграждение е 300 лв (става въпрос за преди две години), той плаща 350, и никой, и по никакъв начин не може да го накара да вдигне заплатите! До колкото разбрах човекът притежава фирма с аналогично производство в родната си страна, но плаща 1500 евро на тамошните работници, защото там по-малко не може!
А кажи ми това не е ли дива експлоатация?
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 16:37
ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!Един познат работи във фирма чийто собственик е чужденец. На поставеният въпрос от страна на работниците за повишаване на заплатите, отговорът му бил, че в страната средното месечно възнаграждение е 300 лв (става въпрос за преди две години), той плаща 350, и никой, и по никакъв начин не може да го накара да вдигне заплатите! До колкото разбрах човекът притежава фирма с аналогично производство в родната си страна, но плаща 1500 евро на тамошните работници, защото там по-малко не може!
Тези, които могат да работят си имат глава на раменете. Не е нужно Сталин или някой друг да дундурка държавата, защото точно това са правели комунистите - слагат ти капаци, за да не кривваш от пътя.. Но да те манипулират прави ли те по-щастлив? Да знаеш, че изпълняваш абсолютно всичко, което се изисква от теб.. Заради някакъв си там, който се мисли за богоизбран и се чуди как да си напълни гушата?
Ако имаш акъл в главата сам ще си преценищ дали възможностите ти позволяват да претендираш за по-висока заплата и ще си потърсиш друга работа. На тази работа в крайна сметка ще останат тези, които не се справят добре с друга работа и другаде не ги искат.
Neo-Communist Power
08-29-2007, 16:43
Тези, които могат да работят си имат глава на раменете. Не е нужно Сталин или някой друг да дундурка държавата, защото точно това са правели комунистите - слагат ти капаци, за да не кривваш от пътя.. Но да те манипулират прави ли те по-щастлив? Да, защото поне при тях няма гладни и бездомни!
yull brown
08-29-2007, 16:59
Промити мозъци :smt013
И мене ко ма и*е. Писна ми с тоя твоя комунизъм #-o Живей в настоящето кво гледаш едно време как е било?! :smt017
Neo-Communist Power
08-29-2007, 17:29
И мене ко ма и*е. Писна ми с тоя твоя комунизъм #-o Живей в настоящето кво гледаш едно време как е било?! :smt017Аз не гледам в миналото, а в бъдещето и това, което искам да направя е социализъм в България ;-) Искам хляб, справедливост равенство и братство :)
Ще ви се подобри и сексуалната култура тогава :)
И мене ко ма и*е. Писна ми с тоя твоя комунизъм #-o Живей в настоящето кво гледаш едно време как е било?! :smt017Аз не гледам в миналото, а в бъдещето и това, което искам да направя е социализъм в България ;-) Искам хляб, справедливост равенство и братство :)
браво на тебе :wink:
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 17:33
Щом си решил това да е смисъла на живота ти имам приятелски съвет - разкарай си червеното дупе от този форум и ходи си направи партия. И то в случай, че имаш 18. Иначе изчакай и тогава събирай други ”комунисти” и ходете по митинги и пр. Нямам представа какво целиш като дразниш всички във форума. Каквото и да целиш - нищо няма да постигнеш освен омраза и изнервени, псуващи тинейджъри :)
AntiKumunist!!!!!
08-29-2007, 18:53
ее мамти дееба кумунистическа утрепка умрии мака ти мършава!!!Гроб за всички комуняги мръсни мрете бе шибаняци не промивайте мозъците.!!!и сега са на власт шибаните турци и комунягите(БСП) затва един човек с висше образование и работа неможе хляба да си купи ](*,) ](*,) вие дойдете ли на власт преебвате живота на всичка скапани помации!!!! тъпи комунисти
Не случайно хората са се целували като е паднал комунизма... :smt011
Ти изобщо имаш ли представа какво е това комунизъм? Защото и моята не е много голяма, но съм тийнейджърка и слабо ме интересува. В тоя форум, мой човек, хората си споделят личните проблеми и очакват съдействие, но 98% от т.нар. хора сатийнейджъри. И подчертаването на думата не беше случайно :smt011
Тъй че и аз нямам други думи за теб освен- вдигни си червения задник и иди си направи свой форум, където можеш да събереш цялата си комунистическа рода+ всички останали в България червени дядки.:-({|=
Може би и аз един ден ще стана комунистка- не си правя никакви планове отсега, просто казвам ако случайно 1 ден науча нещо повече за комунизма, и му стана последовател. Но в този период от живота ми тия неща не ме вълнуват особено. И едва ли вълнуват някой от този форум. =;
Но обещавам- ако някой ден стана communist- ще ти се обадя, за да ми дадеш web адреса на форума ти. :smt019
И не промивай главите на всички тук, защото с акъла, който имаме на тази възраст, наистина може да промиеш нечии мозъци с комунистическите ти простотии.
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 19:09
И не промивай главите на всички тук, защото с акъла, който имаме на тази възраст, наистина може да промиеш нечии мозъци с комунистическите ти простотии.
To това му е целта. Ама според мен няма да успее :)
Бай Гроздан
08-29-2007, 19:10
да ти сера на комунизма :smt018 не смятам да ти казвам какво ме дразни защото няма да има смисал ти така или иначе няма да го възприемеш
Neo-Communist Power i Communist ei PUTKI MAINI 6te vi prusna ot tupanici we qsnoli vie we???? samo floodite foruma s va6te kuhi i tupi misli !!! az daje ako sum na moderatorite ( koito predpolagam imat ne6to ob6to s vas de ) 6te vi delna i nqma da vi dostigat tupite postove do o4ite na potrebitelite na foruma !!!!!!!!!
Communists SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK ........
vij milo dete (k1m avtora), 6tom kogato komunizma e padnal a xorata sa se radvali --> zna4i im e bilo po dobre i ne si misli 4e s t1pite postove tuk 6te promeni6 misleneto na nqkoi teenager [-X prosto ne e tova na4ina ..a 6tom tv1rdi6 4e si minal 20te kak moje da misli6 tolkova elementarno i ograni4eno :-k vse pak ne e nujno diktatorstvo za da iam red za6toto to4no po tova vreme B1lgariq e izostavala nazad ot dr strani v razvitieto si :( imalo e mn talantlivi xora , no te sa nqmali v1zmojnostta da pokajat talanta si v polza na stranata ni :x e tova dobre li e spored teb :-$ ami kato dobavim i tova 4e togava pove4eto visokopostaveni xora sa bili p1lni vr1zkar4eta kato dne6nite :smt012 e kakvo da ne bilo mn dobre q ili, p1k tova 4e xorata ot rabotni4eskata klasa sa se xraneli samo boklucite koito sa se predlagali na pazara i koito ne vkliu4vat MESO :smt006
xaide sega ako ibi4a6 dragi mi komuniste obqsni mi koe ot gore kazanoto 6te e ot polza na stranata ni :-s ???????????
ае кфо се занимавате тоя някфа отка4алка пропожядваща си някфо негожо си мислене ае луда раота ьои се прегледаи пи4 упсссс извинявай
ходи на доктор другарио и а дано на 4ти км те затжорят 4е ми писна да 4ета тъпи коментари написана от ваша милост #-o
В Китай не е ли експлоатация бре сладури :))
Там хората се претрепват да правят (попринцип) нискокачествена продукция.
А на нашата демокрация да пи.ая.
Не съм за комунизма-разбира се, но ни трябва диктатура.
RoyTheReaper
08-29-2007, 21:09
Не е имало момичета на 15 години да раждат, щото комунистите сте педали и не е имало кой да ги импрегнира. :smt005
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 21:14
Не е имало момичета на 15 години да раждат, щото комунистите сте педали и не е имало кой да ги импрегнира. :smt005
Велик си :shock: Може ли автографче? *подава деколте* :-D
хахахахаххахахах :lol: :lol: разби го напрао =D>
Болшевик
08-29-2007, 21:54
Секса като цяло е много остарял и опасен метод за възпроизвеждане.
Комунизма ще унищожи тези стари буржоазни и феодални останки.
ДА ЖИВЕЕ ЕПРУВЕТКАТА! =D>
Neo-Communist Power
08-29-2007, 22:01
Секса като цяло е много остарял и опасен метод за възпроизвеждане.
Комунизма ще унищожи тези стари буржоазни и феодални останки.
ДА ЖИВЕЕ ЕПРУВЕТКАТА! =D> Така е другарю :wink: Нека гледаме напред и нека загърбим секса! Трябва да унищожим всичо буржоазно, за да развием един нов модерен социализъм O:) А до възпроизвеждането мога да кажа, че технологиите ще се погрижат за това :wink: Живеем в 21 век и е*ането вече не е толова важно...
Да здраствует комунизъм!!!
оффф да ви еба майката тъпи комунисти.... боклуци долни..... край на тъпия комунизъм.... Сергей и долнопробната му партия ше трябва да се съобразяват с тва ! ако не искат да си навлекат мн сериозни проблеми !
и пак .... вие сте просто жалки !
mi6enceto
08-29-2007, 23:20
Моля?!
Моята работа е "Агитатор на социализма", плащат ми по 200 лв. на месец да проповядвам светлата идеология. Имам петима колеги, като на смяна сме 2ма.
Ти си намери работа момче, недей стоя по форумите, вредно е за здравето :!: :!: :!: :!: :!:
XaxaxaXaxaXA ama vie hem si nqmate dr rabota hem si vqrvate Xaxaxax =D> =D>
naMy4Ho_KoTe
08-29-2007, 23:24
Моля?!
XaxaxaXaxaXA ama vie hem si nqmate dr rabota hem si vqrvate Xaxaxax =D> =D>
О, богове! Не знаех, че така си изкарвате хляба, момчета.. Тогава повече няма да ви се карам тука. Всеки трябва да си вади хляба както може - на тях очевидно единственият им ”талант” е, че са упорити.
Тц, тц.. Не ви завиждам.. Не е лека и ваш'та :?
ОПТИМИСТИ ...
Меко казано!
vij milo dete (k1m avtora), 6tom kogato komunizma e padnal a xorata sa se radvali --> zna4i im e bilo po dobre i ne si misli 4e s t1pite postove tuk 6te promeni6 misleneto na nqkoi teenager [-X prosto ne e tova na4ina ..a 6tom tv1rdi6 4e si minal 20te kak moje da misli6 tolkova elementarno i ograni4eno :-k vse pak ne e nujno diktatorstvo za da iam red za6toto to4no po tova vreme B1lgariq e izostavala nazad ot dr strani v razvitieto si :( imalo e mn talantlivi xora , no te sa nqmali v1zmojnostta da pokajat talanta si v polza na stranata ni :x e tova dobre li e spored teb :-$ ami kato dobavim i tova 4e togava pove4eto visokopostaveni xora sa bili p1lni vr1zkar4eta kato dne6nite :smt012 e kakvo da ne bilo mn dobre q ili, p1k tova 4e xorata ot rabotni4eskata klasa sa se xraneli samo boklucite koito sa se predlagali na pazara i koito ne vkliu4vat MESO :smt006
xaide sega ako ibi4a6 dragi mi komuniste obqsni mi koe ot gore kazanoto 6te e ot polza na stranata ni :-s ???????????
Ей,тва мн ми хареса,защо комунягите го игнорират?
Владимир Илич Ленин
08-30-2007, 03:51
Тогава хората не са ползвали презервативи, защото не е имало опасност от болести. Имало е висока сексуална култура и не е имало момичета, които на 15 г да раждат!
Точно така, нека върнем старото време!
minava6t 4i4ko :)
08-30-2007, 06:05
Моля?!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Но бива ли така "Другарю", та ние всички във форума вярвахме че вие крепите у себе си чиста и безкористна вяраЧ :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 А така излиза че сте си продали задника, аа душата за жълти стотинки. :lol: :lol: :lol:
P.S. Надявам се да работите само до изборите :), а после да Ви съкратят че да си отдъхне малко форума от Вас и колегите Ви.
bunny_rabbit
08-30-2007, 06:10
EI TUP 6iban komunist da ti go na4ukam ovajvan bil ot vsi4ki kut si tolkova otvoren 6to ne vzemem da se sre6tnem nqkade kut izvikam vsi4kite SKEITARI PUNKARI awe ei ANARAHIA da go duha6 pedal tuka vsi4ki v toq sai i foruma sa gazeta i gi ovajavama tebe nai dobre vuri sa grumni ZA TOVA 6TE TI KAJA FUCK YOU BUT HAVE A NICE DAY :smt068
krem4et0
08-30-2007, 06:21
Нас това не ни интересува! Ние не живеем в комунизъм. Темата е без смисъл!