View Full Version : Защо все на мен?
HenPuJIu4Ha
08-30-2007, 12:47
Ето го и моят пробем.Значи преди време майка ми се оплакваше че не споделям с нея , тогава се разбахме че ще започна да споделям повече с нея и така и стана.Започнах да споделям с нея за всичко момчета,приятели,желания,м� �чти всичко,даже започнах да се държа с нея като с приятелите си,макар на моменти да ми казваше че не трябва да се държа така с нея аз продължаваах (тя постянно ми повтаряше ,че родителите са и приятели) и така стигнахме и до проблема когато тя кажеше своето мнение не ми дава да мисля и друго и сега капризничи че не съм и зачитала мнението и сега е на път да разбие най-голямата ми мечта ако не съм си била променила държанието. Моля ви кажете ми каквода правя (ако говоря с нея тя пак ще ме изкара виновна) :smt010
BlueAvalanche
08-30-2007, 13:05
Кажи и', че държиш тя да уважава мнението ти и да не налага своето
Аз за щастие нямам такъв проблем, с майка ми не споделям нищо ( все пак съм момче ) а споделям с баща ми, той е най-добрия ми приятел, с него говоря за момичета, секс, футбол и други жизненоважни за мен въпроси :)
Maimunche_f
08-30-2007, 20:30
Аз споделям само това което сметна че трябва да знае, без много подробности. Така всички са доволни :)
zvezdichkaaa
08-30-2007, 20:38
Аз споделям само това което сметна че трябва да знае, без много подробности. Така всички са доволни
Аз също така аз си спестявам малко конско,а тя нерви.
sexy&crazy
02-20-2008, 19:42
mu pogovori s neq maikaami vobshte nqma pretencii spodelqm li s neq ili ne e ako iam nujda ot savet togava ama ina4e........ :) :) :)
BlackWings
02-20-2008, 21:17
Може да и обясниш че нямаш нищо против да чуеш нейното мнение и че го зачиташ , но че не ти е приятно да го налага и да те изкарва виновна. Майка ти едва ли ти мисли лошото, но лично на мен родителите са за едно , приятелите са за друго , и аз с майка си не мога да споделям толкова лични неща , може би е дбре просто да запазите дистанция ... :neutral:
Vanko_Bs1
02-21-2008, 07:27
Кво ви кая?
Само в даскало тая по български ми вика????? Тва е голям проблем!!!
На 13 сам И не ми ся учи хич :Д:Д: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: