Влез

View Full Version : Драги млади дами, опасността дебне навсякъде!!!

quench
08-30-2007, 16:01
Тв и светската звезда Зара зарибява малки момиченца в Интернет и им отправя оферти за горещи креватни ласки, алармира едно от шокираните деца.

14-годишна плевенчанка разкри, че разтропаната звезда от първия сезон на "Биг Брадър" настоятелно и предлагала да и покаже всички тайни на лесбийската любов.
Момиченцето се е запознало с Зара случайно в интернет-сайт. Не след дълго скандалната светска персона "минала директно на въпроса" и започнала да и отправя неприлични предложения. Хлапето се дърпало но брадърката продължавала да настоява за "близки срещи от третия вид" xD. "Вече няколко месеца ме увещава да прекараме една нощ заедно", споделя шокираната от тв-идола си девойка, която категорично отклонявала офертите от настоятелната вип-ка.
По думите на 14 годишното момиченце Зара й признала за лесбонаклонностите си и споделила, че именно те са основната причина за раздялата й с Найден.
Мадам "Ало, къщата", разкрила още на непълнолетния обект на чувствата си, че до нея няма мъж в момента и че вече изобщо не изпитва нужда от мачовски ласки.

ChRiSTiaNo_07
08-30-2007, 16:03
#-o

~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 16:04
зъбла нещастна :smt018

quench
08-30-2007, 16:07
Еееех куенч,куен,куенч.Всички знаем че ти си зарибявал малките дечица.Айде поне не изкарвай забутаните брадърки виновни и си признай!! :lol:

аз признавам, че съм форумният педофил, но никога не съм ги лъгал, че от мен ще получат "ласки", нито пък че съм жена

освен това моите гърди са по-големи от тези на Зара

:twisted:

gazarka
08-30-2007, 16:08
e moje da e lesbiika,no tova sa palni gluposti

marina star
08-30-2007, 16:08
apak az sam karmen elektra :lol: :lol: :lol:

quench
08-30-2007, 16:17
Еееех куенч,куен,куенч.Всички знаем че ти си зарибявал малките дечица.Айде поне не изкарвай забутаните брадърки виновни и си признай!! :lol:

аз признавам, че съм форумният педофил, но никога не съм ги лъгал, че от мен ще получат "ласки", нито пък че съм жена

Горкичката Зара.Ще се пукне от яд и завист ако те види! :smt009
А,куенч ти колко си? "D" ?

ДДД

истинските комунисти дават тройно за народа! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

VerryBerry
08-30-2007, 16:20
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 golqm vic...

thefreak
08-30-2007, 16:23
Ае незнам какви лесбонаклонности има, ама оная вечер не се оплакваше....

thefreak
08-30-2007, 16:40

Горкичката Зара.Ще се пукне от яд и завист ако те види! :smt009
А,куенч ти колко си? "D" ?

ДДД

истинските комунисти дават тройно за народа! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Жалко само че комунистите са умираща порода.
thefreak,как беше? :lol:
Не си спомням много добре...
Нали знаеш как е...
Един сън, колкото повече се опитваш да си го спомниш, толкова повече го забравяш....

^Sam90^
08-30-2007, 16:51
Всъщност Зара е скъсала с Найден, защото много са се карали... имам по-сигурни източници от жълтите вестници :-D
Куенч, от кога четеш ти клюкарските издания?

quench
08-30-2007, 16:59
Всъщност Зара е скъсала с Найден, защото много са се карали... имам по-сигурни източници от жълтите вестници :-D

опитвам се да отхвърля оковите на мачовската ми закрепостеност спрямо клюкарските издания, за да съм по-привлекателен ... ти се сещаш ;) :smt005

~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 17:02
кога темата ще стане 2 странициии искааам :smt010 ](*,)

^Sam90^
08-30-2007, 17:03
Добре бее :smt005

~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 17:04
кога темата ще стане 2 странициии искааам :smt010 ](*,)
ЛОЛ :lol: :lol: :lol: оо йеее :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

quench
08-30-2007, 17:11
добре бе момета и момичета, признайте си, че поне веднъж в живота си сте подтиквали по-малък човек от същия пол към неморални действия, свързани с разврат!

ето, аз си го казвам тук и се заклевам, че ракията, която ми донесоха от провинцията днес е като божествен еликсир!!! :D

Бай Гроздан
08-30-2007, 17:12
куенч да би ти да си бил 14 годишното момиче :shock:

брао борн ин лове =D>

~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 17:15
мерси дедо :smt058

quench
08-30-2007, 17:15
куенч да би ти да си бил 14 годишното момиче :shock:

брао борн ин лове =D>

аз никога не съм потвурждавал, но никога не съм и отричал!!!

всякое нещо в тоя живот подлежи на обстойно изследване и доказване!!!

quench
08-30-2007, 17:18

само аз съм дедо в тоя форум!!!! другите могат да са чичковци!

както армията може да има само един генерал, но много полковници!

[-X [-(

SunnyG
08-30-2007, 17:19

На мен майката на Зара ми преподава,знам много неща за тях,когато са живели заедно,причината да скъсат е свободолюбието на Зара и скандалите,заради това.

~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 17:22

[-X [-( дреме ми и двамата сте ми дедовци :-D

girl_in_black
08-30-2007, 17:23
От къде пък е сигурно ,ч е въпросната наистина е Зара, а не някоя, която се представя за нея :smt102 И аз имах позната, която в някакъв форум се представяше за Ивана.

Бай Гроздан
08-30-2007, 17:27

да аз съм чичо на AFT и другите :-D само дето съм на 17

ще го приема като комплимент :wink:

quench
08-30-2007, 17:28
ето, както казах, позицията и авторитета на възрастта ме поставят начело на дядовският батальон като най-дърт от присъстващите!

напред с маршово потропване на бастуни!!! леви, бастун, десни, бастун, леви....

^Sam90^
08-30-2007, 17:28

На мен майката на Зара ми преподава,знам много неща за тях,когато са живели заедно,причината да скъсат е свободолюбието на Зара и скандалите,заради това.
Еми аз също знам, че много са се карали и нещо там за разни дискотеки ала бала :-D

^Sam90^
08-30-2007, 17:30
Куенч, честна скаутска - никога не са ме привличали по-малки от мен :-D Може би, защото по-малко от мен съвсем е дете, но все пак.... :lol:

~BoRn^InLoVe~
08-30-2007, 17:31

да аз съм чичо на AFT и другите :-D само дето съм на 17

ще го приема като комплимент :wink: естествено че е комплимент бре тва е знак на уважение :wink: :D

deni4kata333
08-30-2007, 22:27

тфа мнение ме радва \:D/

hungry_vampire_f
08-30-2007, 22:30
Ае незнам какви лесбонаклонности има, ама оная вечер не се оплакваше....
Съчувствам ти :smt005

Селяк
08-30-2007, 22:40
Внимание , магарето сергеи дебне в тъмните пресечки..Всеки е в опасност

08-30-2007, 22:41
AZ SAM IZVANZEMNIQ BIUREK I IDVAM ZA VAS GOSPODA ROMI! 6A VI PLIU6TQ DO KRAEN PREDEL MALI MALI!

08-30-2007, 22:55
Като е нямало контакт лице в лице, откъде младата повлекана курветинка, която откровено се е забавлявала да си говори мръсотии в интернет е сигурна, че лицето на отсрещния монитор е била Светозара ?

Мамка им на всички чикиджии дето се гаврят толкова долно. :?

tuzaro
08-30-2007, 22:56
що не мъ зарибява мене да си поиграем с питона

пенчо чукача
08-30-2007, 22:57
Аз съм Пенчо и съм на 5, но много искам да еба. Мисля че съм достатъчно голям за това и си търся курвичка на възраст от 17 до 20 години. Сички кандидатки ще бъдат добре изебани и телата им захвърлени в канафките покрай магистралата :wink:

assd
08-30-2007, 23:01
Аз съм Пенчо и съм на 5, но много искам да еба. Мисля че съм достатъчно голям за това и си търся курвичка на възраст от 17 до 20 години. Сички кандидатки ще бъдат добре изебани и телата им захвърлени в канафките покрай магистралата :wink:
оригинален си, мам помага ли ти да го измислиш :D

Zagorql
08-30-2007, 23:02
това не е спам, просто ви казвам че не е.

RAWRRR
08-31-2007, 00:03
Определянето на Зара като лесбийка ме обижда ..

quench
08-31-2007, 07:01

развратното поведение без значение от формата му трябва да се наказва строго!

муахахахаха

Neo-Communist Power
08-31-2007, 09:52
През социализма всичко си беше спокойно и нямаше такива неща! Мразя тази сегашна система :evil: Искам да направим наново онова, което мръсните демократи разрушиха!

G3n4d1_LiVeRpOoL_Fen4e
08-31-2007, 09:54
Neo Communist Power [-X

rashito0o
08-31-2007, 09:56
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 golqm vic...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Наистина доста голем виц :lol: :lol: :lol: :lol:

RAWRRR
08-31-2007, 14:22

муахахахаха

че какво й е развратното на Зара ? (за Мел,която междудругото много ме радва съм съгласна че е перверзна) .. а Зара говорила мръснотийки на някакви хлапета-чудо голямо-и аз съм го правила..

Една песен на Хиподил много точно се вписва в темата на топика
"оо защото в наши дни е на мода педерастката порода" :lol:

quench
08-31-2007, 15:02

муахахахаха

че какво й е развратното на Зара ? (за Мел,която междудругото много ме радва съм съгласна че е перверзна) .. а Зара говорила мръснотийки на някакви хлапета-чудо голямо-и аз съм го правила..

няма значение - важното е наказание да има!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

Sweet__baby
08-31-2007, 15:04
Абе даааа...тва само човек на 4 - 5 бирички може да го напише.. :-D :smt019 :smt018

quench
08-31-2007, 15:09
Абе даааа...тва само човек на 4 - 5 бирички може да го напише.. :-D :smt019 :smt018

кое? бях на ракия, впрочем ;)

08-31-2007, 15:10

пръдла смотана [-X

tItEufFf
08-31-2007, 15:32
тъп кон-изнасилвач :smt011

K_O_K_A_T_A
08-31-2007, 15:42
лезбедофилка ... т.е. смесица от лезбийка и педофилка :mrgreen:

RAWRRR
08-31-2007, 16:25
лезбедофилка ... т.е. смесица от лезбийка и педофилка :mrgreen:
хо-хо-хо
кой не знае древногръцки :P
лезбедофил (макар че няма такава дума),но от морфологията й следва че трябва да значи човек,който обича лесбийките.

муахахахаха

няма значение - важното е наказание да има!!!

:twisted: :twisted: :twisted:
Садиста или мазохиста в теб го казва?

quench
08-31-2007, 18:24
коте, жалко че няма да те видя на 15-ти, за да ти покажа садистът Куенч - той е много забавен тип... :twisted:

иначе като си вземам хапчетата редовно съм добро дете :roll:

RAWRRR
08-31-2007, 19:05
коте, жалко че няма да те видя на 15-ти, за да ти покажа садистът Куенч - той е много забавен тип... :twisted:

иначе като си вземам хапчетата редовно съм добро дете :roll:

оф това за хапчетата..
ми е болна тема
ако знаеш колко човека са ме питали "дали съм си взела хапчетата" ..
последният път завърши с шамар в лицето на една *новоизгряла звезда от готините в гимназията*

колкото до разминаването ни на 15ти..
аз и друг път ще идвам,ако успея да си си изпрося секс от момчето при което ще спя .. :roll: някакви препоръки?

quench
08-31-2007, 19:09
за кое препоръки бе коте? :lol:

мъжете не отказват секс

кажи му, че най-накрая ще изпълниш съкровеното му желание в леглото

което се надявам да не е свързано с две кори яйца и стадо малки маймунки :lol:

TIMEX
08-31-2007, 19:12
Да дойде при мене и наклонностите и към момичета набарзо ще изчезнат :smt005 :smt005 :smt005

quench
08-31-2007, 19:22
Да дойде при мене и наклонностите и към момичета набарзо ще изчезнат :smt005 :smt005 :smt005

виж, не търси опит за заяждане в думите ми, но какво можеш да й предложиш? бурен секс?
какво значи "да задоволиш всяко нейно желание" или "да я накараш да се почувства жена"?

ще прочетеш какво пише в мислите й и ще налучкаш подсъзнателните й желания, за да й го дадеш ли?

^^

дай да се ебаваме на друга тема със Зара...

а ако RAWRRR иска да я защитава по някакъв начин - е, аз съм сексист и смятам, че жените трябва да си знаят мястото :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

RAWRRR
08-31-2007, 19:23
за кое препоръки бе коте? :lol:

мъжете не отказват секс

кажи му, че най-накрая ще изпълниш съкровеното му желание в леглото

което се надявам да не е свързано с две кори яйца и стадо малки маймунки :lol:
Ахаха,да но това важи за *пълнокръвни мъжкари*
а това момче е бисексуален.. :lol:

Аз му казах горе долу направо,че искам да го "ползвам" за да си усъвършенствам "ездачката" (този термин го научих от космополитан 8) :smt005 ) .. а той каза че не е схванал какво му казах.

пфу,коте, не е лесно :D

п.с.
междудругото имам алергия от котешка козина,
ненавиждам ги защото са лигави и защото са единствените животни,които убиват за удоволствие. :lol: :lol:

quench
08-31-2007, 19:29
ако някой трябва да дава съвети относно бисексулни момчета, то това е Sam90

:lol:

аз не разбирам специфичната им мотивация, за да ти дам съвети в тая област

иначе хм, котките са невероятни животни - те са жестоки и подли, напълно незвисими и егоисти - кажи, как да не им се възхищаваш

а твоята алергия явно е още един начин да го зачукат на още един човек :twisted:

хм, ако не си намериш начин да го изнудиш, мога да ти намеря момче, при което да спиш и той няма да те докосне, защото се "пази за голямата си любов"

демек, разбираш ;)

RAWRRR
08-31-2007, 19:48
ако някой трябва да дава съвети относно бисексулни момчета, то това е Sam90

:lol:

аз не разбирам специфичната им мотивация, за да ти дам съвети в тая област

иначе хм, котките са невероятни животни - те са жестоки и подли, напълно незвисими и егоисти - кажи, как да не им се възхищаваш

а твоята алергия явно е още един начин да го зачукат на още един човек :twisted:

хм, ако не си намериш начин да го изнудиш, мога да ти намеря момче, при което да спиш и той няма да те докосне, защото се "пази за голямата си любов"

демек, разбираш ;)

ахахаха
еми не,безсмислено е.
аз отивам за да се чукам с онова момче,ако не иска няма да ходя.

а ти не се гаври със сам90,че нали знаеш че отрицателната енергия се връща двойно..и ако обидиш някой,трябва подле да кажеш двойно повече хубави неща за него,за да запазиш "хармонията в природата" ..

:lol: :lol:

междудругото,радвам се,че помниш за 15ти..
аз подозирах,преди да отговориш,че ще ми откажеш,защото ти е фтръснало от форумните ти фенки :D

quench
08-31-2007, 19:53
аз не се гавря със Сам90 - ако искаш, попитай го! а от де да знам, може да стана бисексуален на стари години ;)

иначе ти не си ми типична форумна фенка

типичната ми форумна фенка иска да ми се натиска, но и тя не знае защо - така и не разбирам какво намират в мен????

:smt017

колко форумни фенки могат да ацната на върха на една игла?
на кой му пука???

RAWRRR
08-31-2007, 20:15
колко форумни фенки могат да ацната на върха на една игла?
на кой му пука???

1.Зависи от обема на една форумна фенка и от площа на иглата.

Колко е обемна една форумна фенка?

-Зависи от това дали е на токчета,дали има дълга (или в още по-лошият случаи-присадена коса);дали има 5 кила грим,и много синджирчета по дрехите.Такъв е обемът на голяма форумна фенка.

За да изчислим възможно най-точно..
ни трябва средна големина форумна фенка.
но аз нямам дефиниция каква е средната форумна фенка..затова нека я изразим като разлика между голяма форумна фенка и малка форумна фенка..и намерим общото кратно.

А колко е обемна една малка форумна фенка?
-Зависи от номера на кецовете които носи,или от дължината на шиповете на гривните си.А тези с кубинки са големи-малки форумни фенки.Аз съм нетипична малко малка форумна фенка.

За площа на върха на иглата няма да говоря,че стана прекалено екзистенциален въпроса.

Извода:Накарай всичките си фенки да търсят философският камък и която ти го данесе..ще й позволиш да се натиска с quench,и тя не знае защо :P

quench
08-31-2007, 20:25
ммм, н ека не забиваме към прекрасният въпрос "ала Торкемада" - "Може ли Бог да построи катедрала, която да повдигне във възуха?"

форумните фенки не са лошо нещо - те са като цветята в полето - като отиваш на пикник, те радват очите ти, но ти отиваш заради чистият въздух и отдалечеността от града,нали?

флудя темата, защото чувствам, че взема ли ти скайпа, ще се окаже грешка за мен - току-виж ти стана форумен фен!

освен това публичността на подобен разговор влива приятна топлина в тази студена вечер,нали? :D

Neo-Communist Power
09-01-2007, 15:05
В социализма нямаше такива опасности! Има ги само в тази мръсна демокрация!

Leksi23
09-01-2007, 15:23
що не мъ зарибява мене да си поиграем с питона
Щото не си момиченце :smt005