- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Драги млади дами, опасността дебне навсякъде!!!
Тв и светската звезда Зара зарибява малки момиченца в Интернет и им отправя оферти за горещи креватни ласки, алармира едно от шокираните деца.
14-годишна плевенчанка разкри, че разтропаната звезда от първия сезон на "Биг Брадър" настоятелно и предлагала да и покаже всички тайни на лесбийската любов.
Момиченцето се е запознало с Зара случайно в интернет-сайт. Не след дълго скандалната светска персона "минала директно на въпроса" и започнала да и отправя неприлични предложения. Хлапето се дърпало но брадърката продължавала да настоява за "близки срещи от третия вид" xD. "Вече няколко месеца ме увещава да прекараме една нощ заедно", споделя шокираната от тв-идола си девойка, която категорично отклонявала офертите от настоятелната вип-ка.
По думите на 14 годишното момиченце Зара й признала за лесбонаклонностите си и споделила, че именно те са основната причина за раздялата й с Найден.
Мадам "Ало, къщата", разкрила още на непълнолетния обект на чувствата си, че до нея няма мъж в момента и че вече изобщо не изпитва нужда от мачовски ласки.
зъбла нещастна![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
аз признавам, че съм форумният педофил, но никога не съм ги лъгал, че от мен ще получат "ласки", нито пък че съм женаПървоначално написано от Verminaard
освен това моите гърди са по-големи от тези на Зара
![]()
e moje da e lesbiika,no tova sa palni gluposti
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
apak az sam karmen elektra![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ДДДПървоначално написано от Verminaard
истинските комунисти дават тройно за народа!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
golqm vic...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Всъщност Зара е скъсала с Найден, защото много са се карали... имам по-сигурни източници от жълтите вестници![]()
Куенч, от кога четеш ти клюкарските издания?
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
опитвам се да отхвърля оковите на мачовската ми закрепостеност спрямо клюкарските издания, за да съм по-привлекателен ... ти се сещашПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
кога темата ще стане 2 странициии искааам![]()
![]()
Добре бее![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
оо йеееПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре бе момета и момичета, признайте си, че поне веднъж в живота си сте подтиквали по-малък човек от същия пол към неморални действия, свързани с разврат!
ето, аз си го казвам тук и се заклевам, че ракията, която ми донесоха от провинцията днес е като божествен еликсир!!!![]()
куенч да би ти да си бил 14 годишното момиче![]()
брао борн ин лове =D>
мерси дедо![]()
аз никога не съм потвурждавал, но никога не съм и отричал!!!Първоначално написано от Бай Гроздан
всякое нещо в тоя живот подлежи на обстойно изследване и доказване!!!
само аз съм дедо в тоя форум!!!! другите могат да са чичковци!Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
както армията може да има само един генерал, но много полковници!
![]()
![]()
Първоначално написано от ^Sam90^
На мен майката на Зара ми преподава,знам много неща за тях,когато са живели заедно,причината да скъсат е свободолюбието на Зара и скандалите,заради това.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
дреме ми и двамата сте ми дедовциПървоначално написано от quench
![]()
От къде пък е сигурно ,ч е въпросната наистина е Зара, а не някоя, която се представя за неяИ аз имах позната, която в някакъв форум се представяше за Ивана.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
да аз съм чичо на AFT и другитеПървоначално написано от quench
само дето съм на 17
ще го приема като комплиментПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
ето, както казах, позицията и авторитета на възрастта ме поставят начело на дядовският батальон като най-дърт от присъстващите!
напред с маршово потропване на бастуни!!! леви, бастун, десни, бастун, леви....