View Full Version : Незнам какво да правя!!
GaMe OvER BoY...
08-31-2007, 14:39
незнам сигурно ще ви прозвучи тъпо но аз наистина незнам какво да правя има едно момче което е наистина мн сладко и тои ме харесва и ме обича но аз незнам харесвам го само че тои е skater поне така се обича де а аз тфа не го харесвам Тъпо е дрехите да имат значение но имат .. аз дори незнам как ме търпи аз от 3 месеца само го върта а през тфа време хода с различни момчета ...и когато скъсам с някои както вчера зарязах момче което обичам пак тръгвам към skater4eto и тои се се съгласява тои е толкова сладък...един ден доиде в моя квартал и ще ходим на кафе а като го видях някакъф супер смъкнат с нефки големи слушалки и викам са ако някои ме види с него ужас и кво помотахме се 1 4ас и аз му казах че трябва да си ходи и от тогава нищо нито ми говори нито нищо аа на мен ми е гадно от това аз го помолих да се промени а сега тои е на море и ми каза че като се върнел искал да ми покаже колко се променил външно и вътрешно ... а някои приятели са ме виждали с него и аз се викам тоя е некъф навлек и некфи такифа и те само го обиждат и кво ли не... и аз си трая и аз го обиждам Моля ви хора помогнете ми..
И мене ме нервят скейтърете. Съгласен съм с теб.
MeTaL4eTo`f
08-31-2007, 14:44
Тъпо е да изпуснеш това момче заради дрехите му ](*,) Не мислиш ли,че си е негова работа как ще се облича ?!
Irrepresible
08-31-2007, 14:55
ако толкова ти харесваше нямаше да те интересуват дрехите.. щом го харесват какво ти пука за мнението на хората ](*,)
ShiT_HappenS
08-31-2007, 15:00
Здрасти.Значи до колкото разбрах ти не искаш приятелите ти да те виждат с това момче и те не го одобряват така ли? Ако е така аз бих те посъветвала просто да се вслушаш в сърцето си,защото ако наистина харесваш момчето и искаш да си с него тогава действай :wink: а приятелите ти... все пак не може всичките да мислите еднакво нали така? Това че те не го харесват не означава че и ти не трябва. Просто действай. =) А и ако са ти истински приятели не би трябвало да ти си разсърдят,а да те разберат! Иначе за дрехите... наистина не трябва го изпускаш шот не се облича така както ти искаш.
Obsession
08-31-2007, 15:09
тои ме харесва и ме обича
харесвам го само че
аз тфа не го харесвам
вчера зарязах момче което обичам
аз го помолих да се промени
и аз го обиждам
Виж какво, ти май изобщо не знаеш нито какво искаш, нито кого искаш! Изясни се пред самата себе си, после искай съвети! И коя си ти, че да караш някого да се променя? И какви са тия фр, които ти контролират разума, че и чувствата?
ако толкова ти харесваше нямаше да те интересуват дрехите.. щом го харесват какво ти пука за мнението на хората ](*,)
:!: :!: :!:
GaMe OvER BoY...
08-31-2007, 15:10
аз дори незнам вече кво искам е то никои фр незнае че аз го харесвам аз им викам че като нема кво да права излизам с него ... аз нямам чувсфа към него аз го харесвам само тои има към мен но ...де дазнам.. немога като го погледна и незнам от една страна ме е срам тъпо е но е така... ...един ден отидох в тях .. само двамата... и ще гледаме филм хаха секи знае кво става ... с тея филми и колко ги гледаме и кво направихме го беше мн хубаво ходехме 3 4 дни и аз го зарязах неможех така...сутрин се засичам с него като на спирката и сичките ми фр и тои доиде при мен и седи и мен ми е гадно така... Харесвами в него това че винаги е честен и знае как да се държи просто незнам... като се върне след 1 седмица ще видим дали.. се е променил и наи вече дали аз ще се навия... :smt017
ShiT_HappenS
08-31-2007, 15:42
"аз нямам чувсфа към него аз го харесвам" - хаха как става тоя номер? Без да се обиждаш ама аз ако бях на мястото на момчето отдаааавна да те бях зарязала ебати ебеш се с него, ходите - късаш го, лъжеш френдовете си, караш го да се промени и ся не стига,че се е променил, а и ти не си сигурна дали искаш да си с него,не го харесваш,харесваш го простооо НЯМАМ ДУМИ!!! :-#
Ем виж дали се е променил, ако не - разкарай го! Къв е проблема?! Ма той и да се е променил приятелите ти пак ще му се подиграват, защото преди все пак преди е бил смешен (според тях) Подигравките винаги ще си ги има. Мене ако питаш хич няма смисъл да се занимаваш с него като ще те е срам и всеки път ще се криеш като си с него...
StayClose
08-31-2007, 16:14
Майната им на такива като теб. :::
GaMe OvEr BoY...
08-31-2007, 16:40
"аз нямам чувсфа към него аз го харесвам" - хаха как става тоя номер? Без да се обиждаш ама аз ако бях на мястото на момчето отдаааавна да те бях зарязала ебати ебеш се с него, ходите - късаш го, лъжеш френдовете си, караш го да се промени и ся не стига,че се е променил, а и ти не си сигурна дали искаш да си с него,не го харесваш,харесваш го простооо НЯМАМ ДУМИ!!! :-#
Da taka e .... ima momenti kogato iskam da e do men.... i kogato se suglasq da sme zaedno idva nqkoe super sladko mom4e v jivota mi i zarqzvam skatera .. sled nqkolko sedmici pak sam sama... i pak trugvam kum nego ... neznam.. kvo da prava toi o4akva nqkakuf posleden otgovor sled sedmica kato si doide a az neznam kato sme samo az i toi az sam si prosto az .. durja se super milo kakto i toi kum men haresvam 4e se durji mn dobre s men i vinagi e mn mil i znae kakvo iskam....
GaMe OvEr BoY...
08-31-2007, 16:42
харесвам го само че
аз тфа не го харесвам
и аз го обиждам
Виж какво, ти май изобщо не знаеш нито какво искаш, нито кого искаш! Изясни се пред самата себе си, после искай съвети! И коя си ти, че да караш някого да се променя? И какви са тия фр, които ти контролират разума, че и чувствата?
Em az iskam mnogo mom4eta to tfa e qsno koi ne gi iska.. :smt017 em az mu kazah 4e ako iska da e s men trqbva da se promeni...toi go re6ava tfa..em poprincip fr-ta mi nqmat predstava kvo iskam... prosto mn e oburkano vsi4ko... tfa e...
ShiT_HappenS
08-31-2007, 19:50
Еми доколкото разбирам от думите ти той е нещо като резерва така ли? "i kogato se suglasq da sme zaedno idva nqkoe super sladko mom4e v jivota mi i zarqzvam skatera .. sled nqkolko sedmici pak sam sama... i pak trugvam kum nego ... " ----> абе те винаги ще излизат нови момчета ама не може все да зарязваш старите щот то рано или късно всички стават стари. :wink: А за приятелите ти просто трея да говориш с тях и тва е и да опраите малко нещата щот като гледам бая ти е объркан живота а и ти само като се измъкваш го объркваш още повече.
Майната им на такива като теб. :::
Мммммммда... :roll:
deathproof
08-31-2007, 19:58
Абе ти коя си, че да му променяш живота? Момчето е супер и въпроса е как той се навива да го мотае така няква повърхностна мацка с дефицит на мозък като теб. Явно наистина мн е хлътнал по теб, ама ти не можеш да го оцениш. Какво като е скейтър? Слуша готина музика, атлетичен е и екстремен...ама по- добре с изрусените лигльовци по кафетата, нали? Остави момчето на мира да си намери някое готино момиче, а ти си се сваляй с " яките пичове" от чалга клубовете.
PINK_FLoyD
08-31-2007, 20:00
не съм скейтър обаче не се ли чувстваш малко нахална да искаш да го променяш момчето? И мене една такава дето я обичах повече от всичко искаше да ме променя ама не стана........а и като гледам отношението ти към момчетата не заслужаваш да прави такива жертви за теб.Ако можеш го харесвай такъв какъвто е.........
The Girl From Mars
08-31-2007, 20:12
Амм ще си позволя де цитирам една песен която мн харесвам =)
...He was a punk, she did ballet what more can I say?
He wanted her, she'd never tell secretly she wanted him as well
All of her friends stuck up their nose & they had a problem with his baggy clothes...
...He was a sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, she had a pretty face but her head was up in space, she needed to come back down to earth...
ам точно за тебе-вади си изводите....
...Five years from now she sits at home, feeding the baby she's all alone, she turn on the t.v. guess who she sees sk8ter boy rockin' up MTV, she calls up her friends they already know, and they've all got tickets to see his show, she tags along and stands in the crowd, and looks up at the man that she turned down...
...was sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, now he's a superstar slammin' on his guitar does your pretty face see what he's worth...
хммм =)
Ако не можеш да преведеш(в което се съмнявам)
Той беше пънк,тя тренираше балет,какво повече мога да кажа.Той я искаше,тя никога не му каза че и тя го иска тайно.Всичките и приятели го обиждаха и имаьа проблеми с неговите размъкнати дрехи.
Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче,той не беше достатъчно добър за нея,тя имаше красижо лице,но неиният нос се беше извисил до небесата-имаше нужда да слезе пак на земята.
...След 5 години тя седи в къщи и гледа бебето съвсем сама,пуска ТВ и познайте кой вижда-скейтърчето разтърсва МТВ,тя каза на приятелите си-те вече знаеха-имаха билети за неговият концерт.Тя отиде сама и застана в ъгъла гледайки мъжът на който беше обърнала гръб.
...Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче-той не беше достатъ4но добър за нея.Сега той е звезда,свири на китара,нека нейното красиво лице види каква грешка е направила.
превода е ,,малко,, нескопосан ама =)
sladkish_14
08-31-2007, 20:18
незнам сигурно ще ви прозвучи тъпо но аз наистина незнам какво да правя има едно момче което е наистина мн сладко и тои ме харесва и ме обича но аз незнам харесвам го само че тои е skater поне така се обича де а аз тфа не го харесвам Тъпо е дрехите да имат значение но имат .. аз дори незнам как ме търпи аз от 3 месеца само го върта а през тфа време хода с различни момчета ...и когато скъсам с някои както вчера зарязах момче което обичам пак тръгвам към skater4eto и тои се се съгласява тои е толкова сладък...един ден доиде в моя квартал и ще ходим на кафе а като го видях някакъф супер смъкнат с нефки големи слушалки и викам са ако някои ме види с него ужас и кво помотахме се 1 4ас и аз му казах че трябва да си ходи и от тогава нищо нито ми говори нито нищо аа на мен ми е гадно от това аз го помолих да се промени а сега тои е на море и ми каза че като се върнел искал да ми покаже колко се променил външно и вътрешно ... а някои приятели са ме виждали с него и аз се викам тоя е некъф навлек и некфи такифа и те само го обиждат и кво ли не... и аз си трая и аз го обиждам Моля ви хора помогнете ми..
ТИ СИ УЖАСНА! :smt011
GaMe OvEr BoY...
08-31-2007, 20:27
death proof ... az kvo mu promenqm jivota toi ako iska da e s men 6e se promeni mi ne haresvam da hodi nekuf razdurpan ... tfa e az nqmam ni6to protiv za muzikata koqto slu6a... em ok takfa mi e kompaniqta kakto ti vika6 rusite ligliovci em az hoda po 4alga diskoteki em tfa haresvam .. i tfa e ...hm... moje bi go preebah malko ... de toi si be6e haresal edno momi4e i tq nekfa takafa kato nego skaterka am .. az togava spah s nego i uj hodihme i tq ni vidq na spirkata i poe4e ne mu obru6ta vnimanie .. az neiskam toi da e s drugi .. gadno e ama tfa e iskam go po nqkoga ... e da kakto nqkoi kaza toi e rezerven variant i toi go znae.. tfa az mu kazah predi 4e iskam da sam s nego i s o6te edin toi se suglasi am posle se otkaza de... i pak ne si govorihme mn vreme... am eto sega pak go iskam nego... i kato se vurne v petuk ili 4etvurtuk 6te go vida kolko se e promenil
GaMe OvEr BoY....
08-31-2007, 20:28
Амм ще си позволя де цитирам една песен която мн харесвам =)
...He was a punk, she did ballet what more can I say?
He wanted her, she'd never tell secretly she wanted him as well
All of her friends stuck up their nose & they had a problem with his baggy clothes...
...He was a sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, she had a pretty face but her head was up in space, she needed to come back down to earth...
ам точно за тебе-вади си изводите....
...Five years from now she sits at home, feeding the baby she's all alone, she turn on the t.v. guess who she sees sk8ter boy rockin' up MTV, she calls up her friends they already know, and they've all got tickets to see his show, she tags along and stands in the crowd, and looks up at the man that she turned down...
...was sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, now he's a superstar slammin' on his guitar does your pretty face see what he's worth...
хммм =)
Ако не можеш да преведеш(в което се съмнявам)
Той беше пънк,тя тренираше балет,какво повече мога да кажа.Той я искаше,тя никога не му каза че и тя го иска тайно.Всичките и приятели го обиждаха и имаьа проблеми с неговите размъкнати дрехи.
Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче,той не беше достатъчно добър за нея,тя имаше красижо лице,но неиният нос се беше извисил до небесата-имаше нужда да слезе пак на земята.
...След 5 години тя седи в къщи и гледа бебето съвсем сама,пуска ТВ и познайте кой вижда-скейтърчето разтърсва МТВ,тя каза на приятелите си-те вече знаеха-имаха билети за неговият концерт.Тя отиде сама и застана в ъгъла гледайки мъжът на който беше обърнала гръб.
...Той беше скейтър,тя му каза ще се видим после момче-той не беше достатъ4но добър за нея.Сега той е звезда,свири на китара,нека нейното красиво лице види каква грешка е направила.
превода е ,,малко,, нескопосан ама =)
Ah taq pesen q znam toi mn puti me e pozdravqval s neq ;)
deathproof
08-31-2007, 20:35
death proof ... az kvo mu promenqm jivota toi ako iska da e s men 6e se promeni mi ne haresvam da hodi nekuf razdurpan ... tfa e az nqmam ni6to protiv za muzikata koqto slu6a... em ok takfa mi e kompaniqta kakto ti vika6 rusite ligliovci em az hoda po 4alga diskoteki em tfa haresvam .. i tfa e ...hm... moje bi go preebah malko ... de toi si be6e haresal edno momi4e i tq nekfa takafa kato nego skaterka am .. az togava spah s nego i uj hodihme i tq ni vidq na spirkata i poe4e ne mu obru6ta vnimanie .. az neiskam toi da e s drugi .. gadno e ama tfa e iskam go po nqkoga ... e da kakto nqkoi kaza toi e rezerven variant i toi go znae.. tfa az mu kazah predi 4e iskam da sam s nego i s o6te edin toi se suglasi am posle se otkaza de... i pak ne si govorihme mn vreme... am eto sega pak go iskam nego... i kato se vurne v petuk ili 4etvurtuk 6te go vida kolko se e promenil
Нямаш никакво ама никакво право да се опитваш да променяш хората. Или го харесваш какъвто е или не. Извинявай, но дори не мога да проумея начина ти на мислене. Никога не би ми хрумнало да се държа толкова подло с някой. Той наистина те харесва. Сигурно се надява, ако е до теб като резерва изведнъж да си промениш мнението и да бъдеш само с него. Остави го да си продължи живота и не се виждайте повече. Направи поне нещо добро за него и го лиши от твоята компания, която очевидно му влияе зле.
The Girl From Mars
08-31-2007, 20:48
Доколкото разбрах от теб-той е забавн,умен,харесва ти по характер,и е сладък и страшно те обича-какво повече може да искаш от едно момче?!Ам може би-розова ризка Конверс(не маркова при това-само упорочават готините кецове),руси кичури,дънки каквито носиш и ти самата,и телефона му да звъни на поредната модерна чалфа-мразя тоя тип ,,момчета,,....незнам ти си решаваш-ама звучиш доста повърхностно-синтетик бейби(надявам се да не си)Аз харесвам този тип мпмчета -Емо,Пънк,Метъл-защото не са комерсиално,не се страхуват да изразят своята личност и индивидуалност.
GaMe OvEr BoY...
08-31-2007, 20:50
em az ne se durja podlo s nego az napravih dosta ne6ta za nego ima6e dni ne hodeh na daskalo ne 4e hoda tolko 4esto ama bqh s nego prez teq dni v tqh ... bqh pravih sex s nego...bqh mu purvata... i tfa nqma6e problem za men ...toi posle be6e na 7-to nebe posle edin den si be6e srqzul rakata ama mn gadno.. i kvo az bqh do nego na lekar posle v tqh az mu pomagah.... haresvam go prosto.. iskam da se promeni vun6no ne i vutre6no ... kvo mu pre4i da si sloji edni hubavi dunki edna bluzka po nego i nekfi maratonki ne KECOVe i gotovo ...... edin den bqhme zaedno po centara i kvo nekoi ot daskaloto (v sportno u4a) minavat i mi vikat "ohoo" i az ei i te nqma li da idva6 s nas kum diskotekata i az aa mi s edin priqtel sam i te koi be koi i az em e tfa mom4e deto idva nasam i te po4naha da se smeqt super mn .. i mi vikat ti si luda i az em huu are i kvo otidoh s nego na kafe a ne na disko tfa malko li e!!
Бай Гроздан
08-31-2007, 20:52
...toi ako iska da e s men 6e se promeni mi ne haresvam da hodi nekuf razdurpan ...toi si be6e haresal edno momi4e i tq nekfa takafa kato nego skaterka am .. az togava spah s nego i uj hodihme i tq ni vidq na spirkata i poe4e ne mu obru6ta vnimanie .. az neiskam toi da e s drugi .. gadno e ama tfa e iskam go po nqkoga ... e da kakto nqkoi kaza toi e rezerven variant...am eto sega pak go iskam nego...
наиш кво такива кат тебе баш си Лигли не заслужават да живеят... :evil: :evil: :evil:
1.не го обичаш харесваш или каквото и да е...просто кат си свободна "ай да не съм без гадже" ама след тва ще го зарежеш кат се появи някое чалгарче ама и на него не даваш да ходи с друга щото ти кат останеш сама може да няма кой да ти е "резервен вариант"
2.да си се замисляла че той може би не обича чалгарски стил така да го кажа...може би не а да се е опитвал да те променя-не щото те харесва или обича и аз нз а ти понеже не те кефът дрехите му и се смяташ за едва ли не длъжна да го промениш :smt013
Бай Гроздан
08-31-2007, 20:56
em az ne se durja podlo s nego az napravih dosta ne6ta za nego ima6e dni ne hodeh na daskalo ne 4e hoda tolko 4esto ama bqh s nego prez teq dni v tqh ... bqh pravih sex s nego...bqh mu purvata... i tfa nqma6e problem za men ...toi posle be6e na 7-to nebe posle edin den si be6e srqzul rakata ama mn gadno.. i kvo az bqh do nego na lekar posle v tqh az mu pomagah.... haresvam go prosto.. iskam da se promeni vun6no ne i vutre6no ... kvo mu pre4i da si sloji edni hubavi dunki edna bluzka po nego i nekfi maratonki ne KECOVe i gotovo ...... edin den bqhme zaedno po centara i kvo nekoi ot daskaloto (v sportno u4a) minavat i mi vikat "ohoo" i az ei i te nqma li da idva6 s nas kum diskotekata i az aa mi s edin priqtel sam i te koi be koi i az em e tfa mom4e deto idva nasam i te po4naha da se smeqt super mn .. i mi vikat ti si luda i az em huu are i kvo otidoh s nego na kafe a ne na disko tfa malko li e!!
да малко е...направила си 1-2 неща за него...тебе те е СРАМ от него...което не може да компенсира едно кафе и 2-3 пропуснати учебни дни... (съжелявам за поста си че такива не са ми в стил ама тая ако ми падне ще я удуша направо)
The Girl From Mars
08-31-2007, 21:00
е че кво имаш против кецовете?ох почваш наистина да изнервяш.представиси че енгови причтели го подиграват за тебе-,,пфуфу с тая лигла ли си тръгнал,, ,, с тая барби ли бе,, ,,с таз чалгарка,, ама на него не му пука-важна си ти.туй момче треа си анмери няква свяатна приятелка-не да се размотава с ку*вички(щото по тва дет излзиа си такава-с тоз била с дръгия,с коуи спала)пробвах се да бъда мила ама...ти си ограничена-да си сложи ризка и що?????щот тва е мн ,,модерно,, и да е розова мей би.и маратонки а не кежове и що-щот може би едне маратонки мои си купиш от пазара за 20 лева примерно а едне кецове за 150.Ама тебе не те радва това-щом не го харесваш такъв какъвто е значи не харесваш него-а твоят идеал за него...
GaMe OvEr BoY...
08-31-2007, 21:03
em ne sam 4ak tolkova golqma ligla :-D :-D prosto az si iam principi i vkus haresala sam go nego toi e super mil vinagi e suglasen s men ne se karame i znam 4e me obi4a i moga da raz4itam na nego .. prosto ne6to ne mi stiga .. da buda s nego... tfa e.. a neznam kakvo e tfa... :smt017
Бай Гроздан
08-31-2007, 21:06
em ne sam 4ak tolkova golqma ligla :-D :-D prosto az si iam principi i vkus haresala sam go nego toi e super mil vinagi e suglasen s men ne se karame i znam 4e me obi4a i moga da raz4itam na nego .. prosto ne6to ne mi stiga .. da buda s nego... tfa e.. a neznam kakvo e tfa... :smt017
напротив ти си ЛИГЛА :smt018 принципите ти и вкуса ти не струват...и като ти гледам "вкуса" и без тва си тръгнала натам...по добре се фани с азис и без тва е в твоя стил,ще те смятат за велика щот си тръгнала с идола на сичките ти приятели а и нали хуя си е уголемил...
deathproof
08-31-2007, 21:08
Ми мозък не ти стига дано да компенсираш с визия иначе си го закъсала :D
GaMe OvEr BoY...
08-31-2007, 21:15
iam dostatu4no mozuk e s viziq kompensiram ama ne e tam vuprosa be..
ami 4e znam kvo tree da naprava haresvam go ne tree mi puka kvo mislqt drugite no nemoga probvam se ... a ne moga .. mislite 4e mi e mn zabavno tfa li vuob6te ne e taka.. i kvo mislite si 4e sam nekfa praznoglava putka.. tfa su6to ne e taka predi bqh prosto edno momi4e koeto se zabavlqva6e .. i hode6e s edno smuknato mom4e i kvo zarqzah go tfa be6e predi 2 godini i ot tam zapisah se v novoto Sportno daskalo uj da produjla da treniram volibol ama ni6to ne stana s4upih si kraka i do tam i kvo po4nah da hoda po kak vie vikate 4algarskite klubove i tam sa takifa horata az postepenno se promenih.. i na men ne mi e priqtno kogato averite po4vat da ebavat tam nekfi momi4eta emo ili metalki am az kvo da naprava ili v moq klas kato ima edna raparka i teq q pravat sama da si govori i az kvo da naprava... neiskam da e taka.. i kvo imam dosta hubavi ocenki v daskaloto i 1-vo mi vikaha zubar sled tfa se promenih vun6no.. dosta boqdisah se i t.n.. i kvo stanah ebati putkata.. az su6to neiskam da se durja taka s tfa mom4e haresvam.. go no prosto nemoga si zareja ob6to vzeto celiq svqt za da sum s nego predi nqkoklo dni skusah s mom4e koeto stra6no mnogo obi4ah i toi ne be6e edin ot tolko golemite gazeta no az go priemah .. i sa me boli ot tova... i iskah da probvam s skatera.. za6toto znam 4e toi me obi4a... no prosto ponqkoga nemoga da si pozvolq .. kakvoto az iskam... tfa e i kato si doide 6te mu go kaja si4ko tova!!
харесвам го само че
аз тфа не го харесвам
и аз го обиждам
+1
The Girl From Mars
08-31-2007, 21:20
О как да не си лигла-точно такава си.Мраза момичета като тебе-водещи се по общоприетите стандарти,влияещи се толкова много от хорското мнение.Моя съвет остаи момчето-прекалено свестем ми звучи а ти си хвани някои фешънче-ама задалйително розова ризка и руси кичурчета и всички ши го харесват-пак кав кретен ши е -карай-важното е че ще ходите заедно на кафенца,ши мои си менкате дънкити и лубимата ви певица ще е Преслава/Андреа и незнам си коя си другъъъъ лигла.!!!!!!!!Къв човек си бе!!!
neverand
08-31-2007, 21:21
гадно е че дрехите влияят на решението ти,но се пак,опитай се да се абстрахираш оттова...а ако бях намястото на пича нямаше да се променям за едно момиче ;) нищо лично,но 1 гадже е просто временно :) а да се променям за човек,който не би се променил за мен не си заслужава...ти се влияеш от едни дрехи и той да се промени за тебе,глупаво е...един ден ще го проумее и ще е късно :)
GaMe OvEr BoY....
08-31-2007, 21:22
:smt007 :smt007 :smt007 toku 6to mi se obadi :-D :-D :-D basi super mn se zaradvah i mu kazah 4e 4akam ad se vurne toi mi vika otiam na disko da zabur6a 1 2 i az mu vikam po dobre nedei .. i toi 6to i az em edno momi4e v sf te o4akva .. i toi nadqvam se auu llele kolko se kefa lipsva mi super mn ... :smt016 :mrgreen: :mrgreen:
Да довабя-хубу че не сам в твойто у-ще щеха ма спукат от подигравки-не че ши ми пукъ.И в моито даскало на почит са ръсите барбита с къси полички и огромни очила и аз точно за тфа се кефя че не сам кат тях....дано наистина да го чакаш-радвам се че се обадил.Сори че те обидих ама мн се изнервих[/list]
The Girl From Mars
08-31-2007, 21:27
tva po gore bqh az
GaMe OvEr BoY...
08-31-2007, 21:36
a i mejdu drugoto az ne hoda s takifa model4eta i futbolist4eta hodeh purvata godina f tfa daskalo ve4e gi znam kakvi sa no pone za priqtel4eta sa ex3a prosto priqtelkite mi si4kite hodat s nekfi takifa am edin den sam v edna priqtelka i gadjeto i tam i tq ne6to otide da se kupe i az vikam 4ei da si posuskuba vejdite i toi vika ee verno i az tree axax i az kato po4nah da se smeq i vikam a be valio ti da ne si nekfo momi4e i toi po4na mi obqsnqva tam nekfi gluposti aaxxa ... Az ne gi haresvam te sa nekfi idioti sladki sa i to super mn telata sa im ubiistveni no .. ve4e ne sa mi interesni.. i se drazna 4e ne6to ne me razbrahte az ne sam nekfa tapa4ka ili nekfo bezmozu4no barbie... prosto... takifa sa obstoqtelstvata... i taka se slu4i si4ko..
pRedi malko kato govorih po tela i kato mu 4uh glasa i nekfo surceto mi 6te6e da izbie :smt007 i toi mi vika kvo prai6 i az 4akam te da se obadi6 i toi em sori 6te ti se obajdam ve4e non stop i az em kakto isak6 po dobre za men i toi dali? iaz da i toi kvo ti stava be i az ni6to tuka si haresvam edno mom4e koeto lugah i ebavah dosta vreme i toi radvam se i az mu vikam nqam turpenie da si doide6 i toi vika em az mn neiskah da se pribiram ama ve4e isakm i e taka surceto mi naprao otak4i i nakraq mi vika aide 4ao slunce 6ot trqbva da trugvam i az takafa mul4a i toi kvo ti e i az emi iskam da si doide6 i da ti kaja mn ne6ta i toi em kato si doida 6e govorim i az mu vikam ok 4a0 mily mn celuvki i toi nekuf uuu 6te si gi iskam i mi vika leka no6t mily
lLELELE qko se radvam 4e nai posle osuznah kvo mom4e me obi4a :smt007
The Girl From Mars
09-01-2007, 08:17
радвам се че си осъзнала. :D
Дали се е осъзнала...Или пак докато се появи следващия...
Deni4ka93
09-01-2007, 08:58
Поредната тъпа, надута лигла-момиченцето на мама и тате...
Не че аз съм много голяма, но поне не се правя на господ-не решавам кой, какъв ще е...
Сега те търпят и те слушат-променят се заради теб, един ден обаче ще си размените ролите-ще заобичаш някой истински, а той ще иска от теб да поумнееш например и тогава ми е наистина любопитно как ще се чувстваш. :smt011 :smt011
GаМе ОvEr BoY...
09-01-2007, 13:34
mai ni6to nqma da stane kum 3 sutrinta mu zvunnah i mi digna nqkfo momi4e ... i az kazah ceco tq mi go dade az mu vikam koq e taq i toi vika emi edna priqtelka i az vikam s neq li si i toi emi da i az e kvo kato si doide6 kvo praim s neq li ostava6 i toi emi da tochnite dumi mu bqha Sori mily no ti moje6e da bude6 s men po4ti 4 meseca te 4akah .. i ti kvo napravi ni6to.. sori no nemoga da sam s teb... obi4am te adski mnogo i kvo ti uj me haresva6 do koga dokato Kalin(biv6iq) ne ti se obadi pak i ti kaje mily obi4am te isakm pak da sme zaedno...Ne moga razberi i nemislq 4e pak 6te se vidim... sutrin kato po4nem daskalo az 6e te podminavam i ti pravi su6toto sujalqvam.. No ti propusna 6ansa is .. .
Phpaxpxaha toq e mn zle ... propusna 6ansa si s men zaradi nekfa povlekana .... deto go obi4ala .. .pfff :smt012 6te sujalqva za tfa.. E mai prosto ne ni e pisano da budem zaedno!!!
ShiT_HappenS
09-01-2007, 15:32
Абе ти май си по-зле от него ... ти кво очакваше да те остави да си играеш с него цял живот ли?!Е сори мацка ама не стаа така! Мисля,че малко трея да се замислиш поне сега.А момчето не ти е виновно за нищо ти май просто незнаеше кво искаш :)
mai ni6to nqma da stane kum 3 sutrinta mu zvunnah i mi digna nqkfo momi4e ... i az kazah ceco tq mi go dade az mu vikam koq e taq i toi vika emi edna priqtelka i az vikam s neq li si i toi emi da i az e kvo kato si doide6 kvo praim s neq li ostava6 i toi emi da tochnite dumi mu bqha Sori mily no ti moje6e da bude6 s men po4ti 4 meseca te 4akah .. i ti kvo napravi ni6to.. sori no nemoga da sam s teb... obi4am te adski mnogo i kvo ti uj me haresva6 do koga dokato Kalin(biv6iq) ne ti se obadi pak i ti kaje mily obi4am te isakm pak da sme zaedno...Ne moga razberi i nemislq 4e pak 6te se vidim... sutrin kato po4nem daskalo az 6e te podminavam i ti pravi su6toto sujalqvam.. No ti propusna 6ansa is .. .
Phpaxpxaha toq e mn zle ... propusna 6ansa si s men zaradi nekfa povlekana .... deto go obi4ala .. .pfff :smt012 6te sujalqva za tfa.. E mai prosto ne ni e pisano da budem zaedno!!!
Така е!Наистина си си изпуснала шанса!Еми зимаи си поуката и така :wink:
Той не е зле,ти си зле! :smt018 Прав е!4 месеца си се правила на путка и накрая си недоволна... :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
А,и вземи да си намалиш самочувствието малко... :smt013 :smt013 :smt013
GaMe OvEr BoY...
09-01-2007, 16:15
ah.. i kvo mi e zleto 4e znam kakvo iskam.. i v pove4eto slu4ai go imam.. tfa 4e nekfo oburkano skater4e si misle6e 4e kato e s men e golqmo dupe ..i ni6to mi nqma na samo4uvstvieto az sam takafa kakvato sam.. ne sam nekfa hiper naduta... ili super zduhana...Re6ih 4e moga da buda s tovaa mom4e po dobre kusno otkolkoto nikoga.. ok toi e re6il da bude s nqkakvo momi4e takofa kato nego nqma lo6o .. seki si ima izbor no predi toi mi kaza edno ... iskam da bude6 4oveka koito zaslujava6.. ti ne si tova momi4e koeto vsi4ki vijdat i az go znam.. prosto ti trqbva vreme za da go razbere6... I az znam tova az sam mn po dobra ot si4ki teq gluposti i etiketi deto gi pravat metali skateri.. fashioni.. 4algari.. emovci li sa seki ima pravo na izbor.. i az napraavih moq izbor.. taka e .. az prosto haresvam stila a ne su6tnosta...boli me 4e tova mom4e mi kaza 4e sam zakusnqla... no oK toi kazva 4e me obi4a togava kakvo mu pre4i ..???
rashito0o
09-01-2007, 16:17
ТИ СИ УЖАСНА! :smt011
И ти Нз кфо искаш и кфо не :!: :!: :!: :!:
GaMe OvEr BoY..
09-01-2007, 16:31
[-X [-X [-X [-X [-X
Ти си тъпа...
П.С.:Спирам да пиша в тая тема... :smt011 :smt011 :smt011
rashito0o
09-01-2007, 16:42
Ти си тъпа...
П.С.:Спирам да пиша в тая тема... :smt011 :smt011 :smt011
и аз :!: :!: :!:
GaMe OvEr BoY...
09-01-2007, 16:52
i koe mi e tupoto be ????????????????????A??????????????
Treselle_s
09-01-2007, 16:52
харесвам го само че
аз тфа не го харесвам
и аз го обиждам
8-[ Мен пък точно скейтъри ме кефат..Баси и хората дето сте.....все едно той да те обижда щото сигурно си някфа кифла.....тстстс :lol:
Treselle_s
09-01-2007, 17:00
ah.. i kvo mi e zleto 4e znam kakvo iskam.. i v pove4eto slu4ai go imam.. tfa 4e nekfo oburkano skater4e si misle6e 4e kato e s men e golqmo dupe ..i ni6to mi nqma na samo4uvstvieto az sam takafa kakvato sam.. ne sam nekfa hiper naduta... ili super zduhana...Re6ih 4e moga da buda s tovaa mom4e po dobre kusno otkolkoto nikoga.. ok toi e re6il da bude s nqkakvo momi4e takofa kato nego nqma lo6o .. seki si ima izbor no predi toi mi kaza edno ... iskam da bude6 4oveka koito zaslujava6.. ti ne si tova momi4e koeto vsi4ki vijdat i az go znam.. prosto ti trqbva vreme za da go razbere6... I az znam tova az sam mn po dobra ot si4ki teq gluposti i etiketi deto gi pravat metali skateri.. fashioni.. 4algari.. emovci li sa seki ima pravo na izbor.. i az napraavih moq izbor.. taka e .. az prosto haresvam stila a ne su6tnosta...boli me 4e tova mom4e mi kaza 4e sam zakusnqla... no oK toi kazva 4e me obi4a togava kakvo mu pre4i ..???
за каква се имаш ? Ти някфа пикла на 13 години можеш да имаш това ,което поискаш :lol: :lol: ....на тебе баща ти да не е Бил Гейтс а?? Бахти и самочувствието дето вадиш......
ShiT_HappenS
09-01-2007, 17:03
А,и вземи да си намалиш самочувствието малко... :smt013 :smt013 :smt013
Съгласна съм!!! Знаеш ли къв ти е проблема? Че явно прекалено много мом4ета ти4ат по тебе и за тва си решила 4е си нещо пове4е от другите!Ама мили4ка осъзнаи се малко и стига ве4е си обвинявала мом4ето.Ако искаше да си с него сега тая тема изобщо нямаше да я има!
за каква се имаш ? Ти някфа пикла на 13 години можеш да имаш това ,което поискаш :lol: :lol: ....на тебе баща ти да не е Бил Гейтс а?? Бахти и самочувствието дето вадиш......
Не,тя не е цитирам : "некфа хипер надута";"аз сам такаФа какфато сам" тя си е най-нормално момиче... :smt011 :smt011 :smt011
Лошото е,че не се осъзнава,но ТОВА СИ Е ЗА НЕЯ :wink: И мене не ме интересува много много!Ае майната ти (тука бях груб,но донякъде е заслужено... :roll: )
Treselle_s
09-01-2007, 17:09
Баси и филмите дето ги съчиняваш....айде вземи прави нещо по-смислено може и да се оправиш.......
ebeti sa y guza we srani fashin4etaaaaaaaaa
GaMe OvEr BoY...
09-01-2007, 17:28
mi ne ba6ta mi ne e bil geits.. i ne govoreh v smisul 4e sum super bogata i iam vsi4ko koeto iskam ne govora za tfa...of i kvo zna4enie ima kva sam be em ok ... seki e takuf kakufto iska em tfa sa moite priqteli i moita kompaniq.. men mi e se taq dali 6e sa fashioni..kak im vikate vie ili ne ..zabavlqvame se i kvo kvi sa teq tupi etiketi be hora.. az se zabavlqvam po su6tiq na4in kvo zna4enie .. ima kak se obli4am da
Az prosto iskah nekfa pomo6t i kvo ligla sam do nqkude...am tfa e samo pred nqkoi hora ... tupo e no tova koeto sam kogato izlizam s uj priqtelite mi ..nqma ni6to ob6to s tova koeto sam naistina.. i to4no zaradi tova po nqkakuf na4in haresvam tova mom4e za6toto toi mi pomogna pone kogato sam s nego da buda takava kakvato sam..I kvo se zubite tuka ne trqa6e li po nqkuf na4in mi pomognete i sa 6e kajete e iskai pomo6t ot priqtel4etata si !! Em ne e tolko lesno..4esno az nqmam priqteli na koito moga da raz4itam imah edno vreme... no gi zarqzah.. tfa e druga tema i mejdu drugoto ima6e vreme v koeto i az noseh kecove.. i t.n.. no tova be6e predi i ne mi haresa za6toto se bqh piqna ii drusana.. A sega ne se mislq za ne6to pove4e ot drugite.. ne za6titavam tova koeto bqh... predi a za6titavam tova koeto sam seGa!!
Баси и филмите дето ги съчиняваш....айде вземи прави нещо по-смислено може и да се оправиш.......
Аз ли? :-s
подсети ме за една песен на Аврилка-sk8tr boi(чуй я)..ми кво да кажа,тъпа си,момчето да не ти е играчка,че като се появял някой друг ще го остайш,пък после пак ще се върнеш,ма пък той те харесвал,че и те обичал,ма ти си го харесвала,ама не си го харесвала..и на 'сичкото отгоре говориш така,все едно си нещо повече от него само заради стила му на обличане,а и нали "kvi sa teq tupi etiketi be hora"..ми махни му и ти етикета 'скейтър' де..
та аз доколкото разбрах от 1ната страна имаш момче,което те обичало,а от другата-"приятели"..
еми момиче,тряяло е да избираш навреме,ся sorry girl but you missed out..
GaMe OvEr BoY...
09-01-2007, 20:08
подсети ме за една песен на Аврилка-sk8tr boi(чуй я)..ми кво да кажа,тъпа си,момчето да не ти е играчка,че като се появял някой друг ще го остайш,пък после пак ще се върнеш,ма пък той те харесвал,че и те обичал,ма ти си го харесвала,ама не си го харесвала..и на 'сичкото отгоре говориш така,все едно си нещо повече от него само заради стила му на обличане,а и нали "kvi sa teq tupi etiketi be hora"..ми махни му и ти етикета 'скейтър' де..
та аз доколкото разбрах от 1ната страна имаш момче,което те обичало,а от другата-"приятели"..
Taka e pravi ste pove4e ot tuka no kakvo da napravq da se promenq li.. promenqh se dostatu4no ... pieh drusah se...izkliu4iha me ot u4ili6te..imah si problemi s na6te... smenih daskaloto... i kvo tam puk bqh zadrustenq4kata koqto u4i....na sledva6tata godina pak smenih daskaloto i kvo trugnah da treniram.. ni6o ne stana.. teq ot moq klas 1-viq mesec me poburkvaha ot ebavki za si4ko... 6ot az se si traeh.... i tfa samo v daskaloto hodeh si po kafeta diskoteki na sekude no ne haresvah suo4enicite si i kvo edno ot momi4etata deto be6e mn golqma gazarka se zasqkohme v edna diskoteka a az poznavah si4ki a neq 6tqha da q biqt i ot tam aide iaz 6e se praa na nekfo dupe v daskaloto zarqzah si priqtelite..i kvo postignah ot tfa ni6to...trq se kriq primerno 4e haresvam edno mom4e koeto ne e nekuf futbolist trqq se kriq 4e slu6am rock .. trqq se kriq 4e haresvam.. basketbola....i si4ko tova za da sam kakto se kazva edna ot populqrnite v daskaloto i sa kato znam 4e pak po4va daskalo i se drazna za6toto pak trqbva da igraq nqkakuf teatur...Tfa mi e problema!!!
FiRe_LaDy
09-01-2007, 20:53
Мила струва ми се че ти самата незнаеш какво искаш,а камо ли приятелите ти.Не че и аз та разбрах.Да разбрах едно - ти нямаш чувства а само го харесваш и само тои има чувства .... Ъъъ чакаи д аси го представя как става.Еми невъзможно.Ти си един объркан пубертет .... изясни си за себе си какво искаш и тогава искай съвети. ](*,)
GaMe OvEr BoY....
09-01-2007, 20:58
e kak da ne stava taka prosto toi se e vliubil v men a az v nego ne prosto e sladak i me razbira haresvam go ...nujno li e vsqko mom4e koeto haresam da go obi4am ...
ako go haresva6 6e go haresva6 kufto e.. ne trqq se mu4i6 da go promeni6,i btw deto kazva6 4e si xodila s mn mom4eta li kfo i si zarqzala nekaf det go obi4a6 :smt005 6e me spuka6 ot smqh,ako go obi4a6e nqma6e da xodi6 s drugi.... po temata- ne vijdam ni6to lo6o v skeitarite i smuknatite drehi,kfo iska6 da stane 4algar li? :D ili skeitur4e s 4algarski dre6ki,mdaa mnoy fe6yn... pfff
Започни да ходиш резвлечено и ти и няма да ти пука :-D
rashito0o
09-02-2007, 11:01
Treselle_s съвсем съм сагласна с теб :!: :!: :!: абе вии хуу имате самочуствие ама аре малко покритие а :?: :?: :?:
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 11:18
ako go haresva6 6e go haresva6 kufto e.. ne trqq se mu4i6 da go promeni6,i btw deto kazva6 4e si xodila s mn mom4eta li kfo i si zarqzala nekaf det go obi4a6 :smt005 6e me spuka6 ot smqh,ako go obi4a6e nqma6e da xodi6 s drugi.... po temata- ne vijdam ni6to lo6o v skeitarite i smuknatite drehi,kfo iska6 da stane 4algar li? :D ili skeitur4e s 4algarski dre6ki,mdaa mnoy fe6yn... pfff
Ne be pf da zarqzah go no ne poredi nekfa druga pri4ina a za tfa 4e toi samo lqtoto e v sf ... mda i go obi4am..no kvo kato znam 4e toi e na mainata si...kvo da naprava...i ne hoda s mn mo4eta...dokato sum s edin!!a prosto poprincip gledam da sum bez gadje ;) a ne ne6to drugo... EMi a be 4etete kvo sam napisala predi tfa a ne samo purvoto!!
Бай Гроздан
09-02-2007, 11:24
GaMe OvEr BoY... къде живееш да дойда да ти счупа главата та и на тебе да ти влезе малко разум в тъпата тиква :evil:
евала на момчето че те е зарязал и се е усъзнал ква си курва...щото като ти четах мненията направо си личеше че си такава...ходиш със стотина и имаш един резервен който ти определено искаш да ти е под ръка всеки момент всяка минута и секунда а ако си хване друга то той тогава ще е много "тъп" щото заради нея зарязва теб в момент в който точно резервата ти трябва...тъпа преебана п****а :smt013
от къде ти идва тъпото непокрито смочувствие :?:
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 11:58
em az si re6avam be moga da sam kak ti vika6 sus 100 i pak da iam rezerva...e kvo mi e sabo4uvstvieto az probvam ne6to to stava.. i eto puf gotovo da ne e taka... az ako poiskam toi kato se vurne ot moreto pak moga da buda s nego.. za6toto znam 4e mu puka za men.. i 4ovek koito si obi4al ne se zabravq za 1 2 sedmici :-D :P
`Death`Whore``
09-02-2007, 12:00
От къде знаеш, малка курветино, каквото и да е за любовта?
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 12:07
em ni6o neznam :D :D ama znam 4e moga da go vurta...kakto si iskam..mhm.. misleh 4e trqbva az da se promenq ili ne6to takova..ama za kvo..kuf e smisula takafa kakvato sum priqtelite si me haresvat tfa e nai vajnoto .. a mom4etata pff tfa e nai lesnoto..ot si4ko... :-D :-D :::
`Death`Whore``
09-02-2007, 12:11
Приятелките ти очевидно са същите курви, след като одобряват начина ти на живот. Но нямаш представа колко жалко е отстрани подобно поведение...да не говорим за това, че можеш да имаш стотици мъже. Ти няма да ги имаш, защото те вътре в себе си ще знаят каква си, колкото и да са оптимистични и да са влюбени в теб...и ще те презират.
MiMcHeToOo
09-02-2007, 12:14
Да се смея ли, да плача ли !?...
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 12:15
phaxphax ne6o si se oburkala nikoi nqma predstava kakva sam vseki si misli 4e az sam nai dobrata i nai milata i nekfi takifa... tfa e hubavo za men i mom4etata si nqmat predstava kakva sam az poprincip sam nai vuzpitanata i serioznata paxhaxhaxpha 1 priqtelka samo znae kakva sam xaax a kogato se suberem stava ludnica...hmm.. da skoro trqbva da se prai kupon :smt016 :smt016 :smt016
`Death`Whore``
09-02-2007, 12:19
И това са ти приятелки? Хахаххахаххаа, започваш да ме забавляваш. А като се съберете с нея, се ебете с всички, които ви попаднат ли?
И няма как хората да те мислят за добра, благородна и чувствителна, а ти да си безчувствена отрепка. Освен ако не са много глупави. Но всъщност наистина...само глупаво момче ще се остави да го баламосваш.
MiMcHeToOo
09-02-2007, 12:27
phaxphax ne6o si se oburkala nikoi nqma predstava kakva sam vseki si misli 4e az sam nai dobrata i nai milata i nekfi takifa... tfa e hubavo za men i mom4etata si nqmat predstava kakva sam az poprincip sam nai vuzpitanata i serioznata paxhaxhaxpha 1 priqtelka samo znae kakva sam xaax a kogato se suberem stava ludnica...hmm.. da skoro trqbva da se prai kupon :smt016 :smt016 :smt016
Ае да ти кажа нещо.. Не ме интересува ква лудница става като се съберете (най вероятно се напивате кат свиня може и да се понадрусвате).. Не ме интересува дали си възпитана, сериозна, добра и т.н, защото на мене ми изглеждаш едно лигаво момиче, което се подиграва с хората.. Лесен ти е на тебе животеца засега, някой ден обаче ше паднеш от височко и.. И тогава няма да те свърта на едно място, щото ше те боли.. Ае спри да се излагаш вече достатъчно ни беше на всички.. Нагледахме се на простотията и на лигавщината ти!
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 12:33
mdaa taaka ee ligava sum i to mnogo...hmm i prava si napivame se kato svine i se drusame :lol: :lol: :-D :-D haresvam si dosta jivota... em misleh si lele az sam mn gadna taka se durja pff bla bla.. ne e taka moga go i go prava :smt016 :smt016 :-D :-D :mrgreen: mda pomognahte mi dosta sega se haresvam daje pove4e ot predi
Бай Гроздан
09-02-2007, 12:36
абе зайци как сте днеска :smt016
MiMcHeToOo
09-02-2007, 12:36
как може да си толкова надута по дяволите.. !? :-s
`Death`Whore``
09-02-2007, 12:37
Може. Да се радва на вниманието, щом И харесва. :)
Бай Гроздан
09-02-2007, 12:38
sporeд мене няма за кво да се нервиме...глупава е и проста но това няма как да се промени дай да наспамиме темата 8)
MiMcHeToOo
09-02-2007, 12:39
на мен пък ми е смешна.. :-s
Бай Гроздан
09-02-2007, 12:40
и това...
MiMcHeToOo
09-02-2007, 12:42
дам.. :wink:
GaMe OVeR BoY...
09-02-2007, 12:50
xpxahpaxpaxphpha are mahaite q temata hmm lele sa se 4uvstvam perfe :D :D i mn qsno 4e nqma da haresvam nekfi drugi nekfi deto ga6tite mu visat do...zemqta.... i pff grozna gletka ili nekfi metalisti phphaxhpaxhpax sekvi idioti ima zakleam se:D :D aeee
MiMcHeToOo
09-02-2007, 12:55
[quote="GaMe OVeR BoY..."]xpxahpaxpaxphpha are mahaite q temata hmm lele sa se 4uvstvam perfe :D :D i mn qsno 4e nqma da haresvam nekfi drugi nekfi deto ga6tite mu visat do...zemqta.... i pff grozna gletka ili nekfi metalisti phphaxhpaxhpax sekvi idioti ima zakleam se:D :D aeee[/quote
ти си умствено ограничен човек..
Treselle_s
09-02-2007, 13:12
Виж кво малка отрепке....За мен ти си една объркана 12-13 годишна пикла дето СИ МИСЛИ или СИ МЕЧТАЕ ,че може да има всяко момче....Нещо много се филмираш....Ходила с кецове и се друсала пфахаха ,че като ходиш смъкнато тряя си наркоман така ли ?! #-o #-o #-o Въобще на 90% от нещата дето си ги писала в тая тема ги преувеличаваш .......Нито въртиш толкова момчета ,нито си талкова хубава и прекрасна.... Дано само наистина да си измисляш както си и мисля де.....Щото жалко иначе за сигурно доброто момче дето разиграваш..... Пф такива като тебе са ми ясни ГЛУПАЧКА! :roll: И спри с тея филми ,в които се вкарваш смешна си ... Кви театри ...кви простотии човек веднъж избира какъв да бъде и следва избора си докрай.... И кво ти пука толкова много от мнението на приятелите ти......Уж ги зарязваш , а в следващия момент се притесняваш какво те ще си помислят ,ако те видят с въпросното момче.....Боже ,колко мъка има по тоя свят ,Боже!!!!!!! :arrow: :arrow:
eu.hyricane
09-02-2007, 13:18
Treselle, gj :)
naistina mn ograni4eno razsajdava6... daje ne ograni4eno, a prisa6to na poluidioti :/
haresva6 go, 6oto e mil i sladak, ama ne go haresva6 6oto e skeitar... otgovori mi na sledniq vapros: ti prosta li si kfa si ? ili haresva6 nqkogo, ili ne go haresva6, nqma sredno polojenie.. predlagam ti da namaje6 vaje sas sapun i da go zavarje6 okolo vrata si, 6te napravi6 dobro na ob6testvoto, edin kreten po-malko . gl !
vanchence_89
09-02-2007, 13:19
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
Здравей и добре дошъл в portaL.ICQ.bG Бъди свободен да постваш теми, анкети и всякакви писания. Викай приятели за да се лафим на воля.
MiMcHeToOo
09-02-2007, 13:57
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
Здравей и добре дошъл в portaL.ICQ.bG Бъди свободен да постваш теми, анкети и всякакви писания. Викай приятели за да се лафим на воля.
кво ?! :-s
Бай Гроздан
09-02-2007, 14:01
...otgovori mi na sledniq vapros: ti prosta li si kfa si ?
по добре е :ти проста ли си или да :idea:
Treselle_s
09-02-2007, 14:08
Taka e pravi ste pove4e ot tuka no kakvo da napravq da se promenq li.. promenqh se dostatu4no ... pieh drusah se...izkliu4iha me ot u4ili6te..imah si problemi s na6te... smenih daskaloto... i kvo tam puk bqh zadrustenq4kata koqto u4i....na sledva6tata godina pak smenih daskaloto i kvo trugnah da treniram.. ni6o ne stana.. teq ot moq klas 1-viq mesec me poburkvaha ot ebavki za si4ko... 6ot az se si traeh.... i tfa samo v daskaloto hodeh si po kafeta diskoteki na sekude no ne haresvah suo4enicite si i kvo edno ot momi4etata deto be6e mn golqma gazarka se zasqkohme v edna diskoteka a az poznavah si4ki a neq 6tqha da q biqt i ot tam aide iaz 6e se praa na nekfo dupe v daskaloto zarqzah si priqtelite..i kvo postignah ot tfa ni6to...trq se kriq primerno 4e haresvam edno mom4e koeto ne e nekuf futbolist trqq se kriq 4e slu6am rock .. trqq se kriq 4e haresvam.. basketbola....i si4ko tova za da sam kakto se kazva edna ot populqrnite v daskaloto i sa kato znam 4e pak po4va daskalo i se drazna za6toto pak trqbva da igraq nqkakuf teatur...Tfa mi e problema!!!
И щайго тъпа не ръзбрах що тряя да се криеш?! Правиш се на интересна! Просто толкова си елементарна ,че ме шокраш :shock:
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 14:51
phxapha kvo tolko lo6o prava ok znam 6e kajete 4e sam nekfa gadna ku4ka deto e primerno bez surce...( i mejdu drugoto sum na 16)
OK Taka e takafa sum po to4no stanah pisna mi vse az da sum s razbito surce ot nekfi idioti.... i vse az da pla4a...neiskam tova pove4e!!!
Tova i prava zabavlqvam se i sega po nqkakuf na4in e moi red da naranqvam... TFA E!! NE sum nqkfa kurva ili nekfi takiva ne6ta pff spala sum samo s 3-4 mom4eta... tfa kurvensko li e??I vseki put tezi mom4eta mi razbivaha surceto.. tfa poe4e nqma da stane za tfa se durja taka!!
MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:56
phxapha kvo tolko lo6o prava ok znam 6e kajete 4e sam nekfa gadna ku4ka deto e primerno bez surce...( i mejdu drugoto sum na 16)
OK Taka e takafa sum po to4no stanah pisna mi vse az da sum s razbito surce ot nekfi idioti.... i vse az da pla4a...neiskam tova pove4e!!!
Tova i prava zabavlqvam se i sega po nqkakuf na4in e moi red da naranqvam... TFA E!! NE sum nqkfa k***a ili nekfi takiva ne6ta pff spala sum samo s 3-4 mom4eta... tfa kurvensko li e??I vseki put tezi mom4eta mi razbivaha surceto.. tfa poe4e nqma da stane za tfa se durja taka!!
мда хубаво мислене за повърхностен човек..
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 15:18
ne sum povurhnostna prost prieh ne6tata takifa kakvito sa... a to e 4e mom4etata sa idioti...Te vse me naranqvaha e stiga tolkova...promenih se da moje bi ne za tolko dobre .. no pone surceto si mi e ok...i ne me boli..
Tova e nqma kvo drugo da kaja..prosto ...LOVE SUX!!!
ne sum povurhnostna prost prieh ne6tata takifa kakvito sa... a to e 4e mom4etata sa idioti...Te vse me naranqvaha e stiga tolkova...promenih se da moje bi ne za tolko dobre .. no pone surceto si mi e ok...i ne me boli..
Съгласен съм. Но за това,че момчетата са идиоти се чувтвам личностно обиден. Аз не съм идиот просто съм дебил. :-D :-D
До другите имам въпрос. Защо хората които живеят извън нормите ви лазят по нервите толкова. Сигурно няма да си признаете но за мен това са комплекси.
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 15:29
w0sh tnx ... i az misql 4e e taka... :) edin 4ovek pone da me razbere :-D
Бай Гроздан
09-02-2007, 15:29
Съгласен съм. Но за това,че момчетата са идиоти се чувтвам личностно обиден. Аз не съм идиот просто съм дебил. :-D :-D
До другите имам въпрос. Защо хората които живеят извън нормите ви лазят по нервите толкова. Сигурно няма да си признаете но за мен това са комплекси.
просто разсъжденията й ме издразниха и ме издразни как се гаври с момчето пък и едва ли не му забранява да ходи с други щото когато й потрябва може да го няма за другото да си прави каквото ще :::
`Death`Whore``
09-02-2007, 15:30
И как смени мнението си толкова бързо?
Бай Гроздан
09-02-2007, 15:34
И как смени мнението си толкова бързо?
аз ли :? ако си забелязал само затва я упреквах и затва че не я кефът дрехите му и я е срам заради тва и че тя и френдчетата и са чалгари ест
`Death`Whore``
09-02-2007, 15:36
Ъъъ...аз съм женско...и говорех на нея :)
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 15:36
emi kak lesno ... razbrah 4e nqma kvo da si mislq 4e v men e problema e to i az sum vinovna... no az prava svoq izbor...i tova e toi nqma poe4e mi razbivat surceto Sega e moi red pahaxphahpx Zamislih se v tfa 4e pove4eto ne6ta deto napisah e v moment na slabost i samosujalenie.. :smt016 :smt016 az si se haresvam takava kakvato sum.. POne sum iskrena i znam kakvo iskam
Бай Гроздан
09-02-2007, 15:39
Ъъъ...аз съм женско...и говорех на нея :)
оу сри :roll:
emi kak lesno ... razbrah 4e nqma kvo da si mislq 4e v men e problema e to i az sum vinovna... no az prava svoq izbor...i tova e toi nqma poe4e mi razbivat surceto Sega e moi red pahaxphahpx Zamislih se v tfa 4e pove4eto ne6ta deto napisah e v moment na slabost i samosujalenie.. :smt016 :smt016 az si se haresvam takava kakvato sum.. POne sum iskrena i znam kakvo iskam
Яко е да знаеш,че си гаден. Тфа ми е любимото чувтво :-D
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 15:43
w0sh ne e tolko qko da si gaden...prosto kogato si dobur ti tup4at surceto..
Taka 4e po dobre gadna ..kakto se kazva bez surce ot kolkoto mila s razbito surce
w0sh ne e tolko qko da si gaden...prosto kogato si dobur ti tup4at surceto..
Taka 4e po dobre gadna ..kakto se kazva bez surce ot kolkoto mila s razbito surce
Свят голям, хора всякакви. Но аз лично смятам. Ноу фън бийнг гууд.
vseki si e takuv kuvto e roden,,,i ako sega se prai6 na "gadna",,,,edin prekraSEN den 6te si milata s nejnoto surce
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 16:09
ve4e bqh mila i kak ti vika6 s nejno i ne mi haresa ;)
Jewel`1`````
09-02-2007, 17:48
Ti kakvo nqkoq nova zvezda li si??Momcheto si e super gotovo e da napravi vsichko za tebe a ti si go imash prosto za ei taka kato nqmash ko da praish...dano pone ot komentarite dotuka da se vrazumish i da osuznaeesh kolko jalka otrepka si i da go ostavish da si nameri nqkoe naistina gotino momi4e a ne da se zanimava s kifladjiika kat tebe....hodi sys izrusenite 4alga pedali ....nakraq s teb shte stane sushtoto kato kakto e napisano v pesenta....samo che toi shte e mnogo nad tebe i nqma dori i da te zabeleji...
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 18:05
phxaphax sled vreme moje da stanat 10000 ne6ta az jiveq za momenta i nqma si go propilqvam zaradi nego .. tree si jiveq jivota.. misleh 4e trqbva da sum s nego i bla bla bla dneska bqh na kafe s ebati sladura utre pak taka 4e da se opravq toi
Treselle_s
09-02-2007, 19:15
Ама глупачке,ако имаше малко мозък щеше да се замислиш какво е виновно това момче за предишните глупаци,които са ти разбивали сърцето?! :smt006 това ,че те са се дължали кофти не значи ,че и с него ще е като с тях....Но да лесно е да се държиш гадно....трудно е да влезеш в ситуацията на някой ......да помислиш дали с нещо не го нараняваш незаслужено...Защото това момче едва ли заслужава несериозното ти отношение към него...И не се оправдавай ,че всички са еднакви и ,че и ако с него си мила и той ще ти разбие сърцето и ето затова се държиш гадно...защото хора от хора и всеки е различен...не всяко момче ще ти разбие сърцето.....Просто мислиш доста повърхностно! :smt006
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 21:26
Emi mom4eto ne e nacelilo momi4eto za nego... Em da moje bi ne si4ki sa ednakvi no v momenta to4no tfa ne me interesuva..mnogo mnogo...
Izvesno vreme trqbva i na men da ne mi puka...dali 6te narana nqkoi.. a ne vse da mislq koi 6te naranq pisna mi ot tova... za tfa ..sa si praa kefa kato buda gadna ... phaxphax 6e si prava kolekciq ot razbiti mom4e6ki surca... :-D :smt016 :smt016 Da Ima kandidati???
CvEtI`KiSs
09-02-2007, 21:32
ТИ НЕЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ !!! Е това е моето мнение ... изясни се сама за себе си ... с кой искаш да си ... И на мен ми се е случвало моите приятели да не харесват гаджето ми ... но нали аз ходя с него а не те ...Разбираш ли ... това за мен не са истински приятели , а и ти самата не си добре...обичам тоя ... нз си кво си ... ам ти знаеш ли въобще какво е обич ???
ПП : мен пък много ме кефят скейтърчетата ;)
GaMe OvEr BoY...
09-02-2007, 21:50
mi da znam kakvo e ... dostatu4no me e bolqlo zaradi taq tupa LIUBOV....
a i ve4e neisakam da sum sus skatera... sa sum si haresala edin batko na 21 mhmm... moje puk v nego da se vliubq neznam 6e vidim :) :smt016 :smt016 :smt016 sega iskam da se zabavlqvam xixi
FUCK LOVE!!!
Jewel`1`````
09-03-2007, 08:44
Toi ne bil nacelil to4noto momi4e tyu li?!??NE!!!Sled vreme kato razbere shto za bokluk i ti bii 6uta shte razberesh 4e ti ne si nacelila mom4eto i ne si go zaslujavala...Kat si izliza6 sys sladurite izlizai si s tqh no nego go ostavi
GaMe OvEr BoY...
09-03-2007, 16:52
Toi ne bil nacelil to4noto momi4e tyu li?!??NE!!!Sled vreme kato razbere shto za bokluk i ti bii 6uta shte razberesh 4e ti ne si nacelila mom4eto i ne si go zaslujavala...Kat si izliza6 sys sladurite izlizai si s tqh no nego go ostavi
Emi to4no tova pravq :P hmmm Ne mislq to4no taka...kato teb...az prosto se zabavlqvam.. kakto vseki normalen teen... :P
_Ana_Carenina_
09-03-2007, 18:15
ама тъпа краво, първо се научи да не пишеш всяка дума с Ф и не дели хората на скейтъри и нз кви си..ако тебе трябва да те определя ще те сложа в графата-"тъпи безчувствени боклуци"!!!!!НЕ приближавай!
Ypotrebena
09-03-2007, 18:24
phaxphaxhp a be az si re6avam kak da si pi6a i az si re6avam na koi kak da vikam... Se6 li se?? pFf lelele lelelelle nema tolko smeh tuka be :D :D
Vikitooo
09-03-2007, 23:21
Не ти харесва, не ти... :::