View Full Version : усет
правим с гаджето секс от скоро..работата е там, че като го вкара все още ме боли, след тва свиквам и болката изчезва, обаче пък нищо не усещам..някак си всичко се притъпява...
та, чудех се, ще отмине ли с времето?нормално ли е ?
ами да ти кажа тва може да е от мн неща! :-k например от страх или от небрежност от страна на момчето!споко ще се оправиш с времето! :wink:
s moq pr sme zaedno ot 1 godina pravim go pri vseki udoben sluchai, no men lichno hiper mn trqbva da me vyrbudi che da ne me boli inache si me boli.Imala sym i takiva sluchai nikvo udovolstvie da ne izpitvam i kakto kazvash ni6to ne useshtam i mn typo tyi.Zavisi ot mn neshta v seksa tva.
Кажи на гаджето ти да е по внимателно,да те възбужда повече време при мене беше същото,но отмина ей така със времето.Така,че spox мацка ще ти мине. :wink:
moje bi o6te ne si sviknala,trea pove4e vreme,aa i ako ne te vle4e dostata4no ili vuzbujda,pak moje da stane :roll:
правим с гаджето секс от скоро..работата е там, че като го вкара все още ме боли, след тва свиквам и болката изчезва, обаче пък нищо не усещам..някак си всичко се притъпява...
Ми то и аз още съм така, въпреки, че го правя от 1 година
KrisLovePuti
08-31-2007, 20:44
100% обаче че на момчето му е гот : :-D
та, чудех се, ще отмине ли с времето?нормално ли е ? eM da....to i men v nachaloto me boli oshte,ama suvsem malko....(otskoro pravq seks i az)
Ще отмине с времето.Отпусни се максимално и не мисли за нищо.
Ще отмине с времето.Отпусни се максимално и не мисли за нищо.
Това бях аз. :-D
naMy4Ho_KoTe
08-31-2007, 21:12
Нормално е. По-младите жени нямат толкова чувствителна вагина. Малък процент от тях успяват да свършат от вагинално проникване без директна стимулация на клитора (дефакто тези щастливки, когато правят секс, члена се търка в лабия минора, т.е. малките срамни устни, които пък стимулират клитора с достатъчен натиск).
Моят съвет е да ти удари едно хубаво лизане преди секса, да се отпуснеш едно хубаво и да изберете поза, която много ти допада (аз лично обожавам ездачката - първия ми оргазъм беше при тази поза, тъй като жената контролира всичко), мацваш малко вазелин, гентамицин или каквото се сетиш (трябва да е мазничко, ако ползвате капут - използвай лубрикант на водна основа) на пръста си и почваш да пипаш клитора си. Гарантирано удоволствие.