PDA

View Full Version : Как да възбудя едно момче?

ИвЕтАаАаАА
08-31-2007, 17:56
Эдравейте.Ще эадам глупав въпрос,но не съм много веща в теэи неща.КАк да въэбудя едно момче?Какво точно ще го въэбуди,не искам да е много директно...е слушам :-D

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

monityY
08-31-2007, 18:02
zapo4ni s celuvki,po ustata.. pusni ezi4e...posle se spusni po vrutleto,moje6 da mine6 prez u6eto da pusnne6 edin ezik tam,da si mu6ne6 ru4i4kite pod bluzkata mu,da gali6 gurdite mu tqloto mu,posle da go pipne6 nejno,t.e da go hvane6,ili prosto da si sloji6 rukata na huq mu toi 6e po4ne da se vuzbujda... i na tatak mislq 4e stava qsno :::

machoka
09-01-2007, 22:31
Беше изтрит целия ненужен боклук от темата.

hungry_vampire_f
09-01-2007, 23:25
zapo4ni s celuvki,po ustata.. pusni ezi4e...posle se spusni po vrutleto,moje6 da mine6 prez u6eto da pusnne6 edin ezik tam,da si mu6ne6 ru4i4kite pod bluzkata mu,da gali6 gurdite mu tqloto mu,posle da go pipne6 nejno,t.e da go hvane6,ili prosto da si sloji6 rukata na huq mu toi 6e po4ne da se vuzbujda... i na tatak mislq 4e stava qsno :::
Чак се чудя как ти се занимава да отговаряш на толкова тъп въпрос :)

naMy4Ho_KoTe
09-01-2007, 23:34
Эдравейте.Ще эадам глупав въпрос,но не съм много веща в теэи неща.КАк да въэбудя едно момче?Какво точно ще го въэбуди,не искам да е много директно...е слушам :-D

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

Ако си близка с момчето, няма нищо лошо в това да го подпиташ къде са му ерогенните зони - някои обичат да им смучеш възглавничката на ухото, друго да ги галиш по врата, трети обичат чувствени масажи по гърба (че кой не ги обича тях!). Вътрешната страна на бедрата също е много чувствителна зона, но там прилагай повечко натиск с ръката си, докато го галиш, за да не го е гъдел. Отърквай тялото си в неговото с много сласт и др. такива. Можеш да пробваш ако се усамотите, да си пуснете музика. И задължително ти да избереш каква да е музиката - музика, която те надъхва, кара те да се чувстваш секси, да чувстваш, че света е в краката ти. Когато пусна такава музика докато съм с приятеля ми се превръщам в истинска сексуална тигрица! :-D

nohuty
09-01-2007, 23:52
Тук ще видим аджеба колко е перверзна младежта :smt005

Смучки - Те туй е ... когато правиш смучка кръв-та се събира на 1 място ... като спреш, тя започва да се разсейва но силата на гравитацията я дърпа надолу, надолу, надолу и стига до едно конкретно място което ти толкова много желаеш...
Тъй че просто му направи смучка :Р може и 2, 3, 4, зависи ... гали го с езиче ... навсякъде :::

shadow4e
09-01-2007, 23:57
Обожавам смучките по врата. Адски много ме възбуждат, направо си умирам за тях. Но много рядко се съгласявам, защото е грознои ако се съглася, то това е отзад на врата, частта, което ми е скрита от косата.
Ххаххаха точно преди 10 минутки си разглежзах снимки от преди 1 година и видях една снимка, на която целият ми врат е лилав, бая се чудех дали да я постна :lol:

nohuty
09-02-2007, 00:02
Обожавам смучките по врата. Адски много ме възбуждат, направо си умирам за тях. Но много рядко се съгласявам, защото е грознои ако се съглася, то това е отзад на врата, частта, което ми е скрита от косата.
Ххаххаха точно преди 10 минутки си разглежзах снимки от преди 1 година и видях една снимка, на която целият ми врат е лилав, бая се чудех дали да я постна :lol:
дай дай :р
аз някой ден ще сложа моята
само да ми я пратят
... 36 смучки ... на вратлето пък
за другите няма да говоря :::

shadow4e
09-02-2007, 00:18
Жалко, че не се сетих веднага да го снимам. Това е 6 дена след като ми беше усмукал врата и то си е вече бледичко.

http://img204.imageshack.us/img204/6262/s5300104yn8.jpg

Един път така ме беше засмукал, че ми беше станало огромно черно петно и един съученик ме попита дали не ме е уцелил някой с камък...

На морето му дадох да ми направи едничка, но скоро няма даима :(

Специално за слънчицето :-D

rashito0o
09-02-2007, 11:47
Жалко, че не се сетих веднага да го снимам. Това е 6 дена след като ми беше усмукал врата и то си е вече бледичко.

http://img204.imageshack.us/img204/6262/s5300104yn8.jpg

Един път така ме беше засмукал, че ми беше станало огромно черно петно и един съученик ме попита дали не ме е уцелил някой с камък...

На морето му дадох да ми направи едничка, но скоро няма даима :(

Специално за слънчицето :-D

малеее :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: тфа е смучка :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: немоа повярвам

`Death`Whore``
09-02-2007, 11:48
Защо да не са смучки? Браво на момчето, така се правят. Но може и ти да имаш чувствителна кожа.

rashito0o
09-02-2007, 11:53
Защо да не са смучки? Браво на момчето, така се правят. Но може и ти да имаш чувствителна кожа.
е да :D ама такофа нещо леле как я е крила аз имах две на вратлето седяха 1седмица :lol:

`Death`Whore``
09-02-2007, 11:55
Те са отзад ;) А и не е срамно...нормално е млад човек да има гадже и да се смучат :lol:

Communist
09-02-2007, 12:02
Отвратително :-&

krem4et0
09-02-2007, 12:07
Те са отзад ;) А и не е срамно...нормално е млад човек да има гадже и да се смучат :lol:
Смучките са отврат.

`Death`Whore``
09-02-2007, 12:13
И хапането по врата е отврат, но е толкова възбуждащо... :roll: :twisted:

^Sam90^
09-02-2007, 12:17
Език в ушето :-D Лееко го гъгеличкаш и може да го гризнеш малко ама МАЛКО - не да му го отхапеш. С целувки и езичета се пусни от устата, надоло по връта, по корема и точно когато стигнеш областта над члена, спри и се върни обратно нагоре - това ще го подлуди...

rashito0o
09-02-2007, 12:33
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ че що смучките да са отфратително нещо мене поне ме усмучиха за да се знае на кой съм :smt005

MAiK88
09-02-2007, 13:02
A smuchka na dolnata glava da li she se poluchi ... :roll: :smt005

rashito0o
09-02-2007, 13:20
A smuchka na dolnata glava da li she se poluchi ... :roll: :smt005
ем кажи на некой да пробва ммое пък на тебе да ти стане смучката

sexy99
09-02-2007, 21:38

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ama vie s mom4eto gajeta li ste ili ste fr i ti har mom4eto i iska6 da go vuzbudi6

Schnitzer
09-02-2007, 21:46
Фани го за хуя ама не много силно.При мен баца безотказно. :lol: Лесно и бързо

Quasar
09-02-2007, 22:04
Фани го за хуя ама не много силно.При мен баца безотказно. :lol: Лесно и бързо
Точно...иначе можеш да го засмучеш за врата...ушите..мммм можеш като минаваш край врата да слезеш надолу и както казаха..като достигнеш малко под пъпа- се върни нагоре, целуни го страстно с език и го хвани за члена...можеш да го размачкаш ЛЕКО...ефектът е безотказен ;)
Пък за смучките-мразя да правя и да ми правят...

naMy4Ho_KoTe
09-02-2007, 22:08
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ че що смучките да са отфратително нещо мене поне ме усмучиха за да се знае на кой съм :smt005

Тъй тъй, аз правя смучки по скришни места за да маркирам територията.. По-добре отколкото да го препишкам :-D

shadow4e
09-02-2007, 22:16
Грозни са си смучките. в Смисъл ако съм някъде само с приятеля ми-няма проблем. Но не мисля, че да отида така на училище е добра идея.
Аз в нас си вдигам косата с шнола лятно време и затова, ако ми направи някоя, то тя е лекичка, която да изчезна за 2-3 дена, а и 1 път месечно :) Обожавам усещането, страхотно е, направо полудявам. Нямммм....

А иначе кожата ми не е чувствителна, примерно синка ми излиза веднъж на 4 месеца :)
А на приятелят ми му много чувствителна на бузите, два пъти съм му правила на бузата, при това без да се усетя, добре че бяха съвсем бледички, но е грозно :) Баба му го беше тпитала "Комар ли те е ухапал"
"Да, ама един по-голям"

Fs_Impulse
09-02-2007, 22:34
to po4ti vseki razli4no se vuzbujda, no ima i nqkoi universalni strategii , koito deistvat po4ti pri vseki .. i vaprosa e dosta tupi4uk..ako po takiva forumi razbira6 takiva raboti si bahti propadnalata :D

Quasar
09-02-2007, 22:39
Ей да вярно че от смучки може да се възбуди...при много от нас това е факт ;)

hforce
09-03-2007, 07:48
otnosno smu4kite - moq vrat be6e po zle 1 put :)
otnosno vuzbudata - ve4e ti kazaha, a i izledvaneto koi sa mu erogennite zoni e zabavno

miss sweety
09-03-2007, 21:30
говори му мрасотии :smt013 или го целуни небревно на място дето тряа се държите на ниво :smt008 де знам направи не6то перверзно така да се каже