.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

ИвЕтАаАаАА
    Guest

Как да възбудя едно момче?

Эдравейте.Ще эадам глупав въпрос,но не съм много веща в теэи неща.КАк да въэбудя едно момче?Какво точно ще го въэбуди,не искам да е много директно...е слушам

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    zapo4ni s celuvki,po ustata.. pusni ezi4e...posle se spusni po vrutleto,moje6 da mine6 prez u6eto da pusnne6 edin ezik tam,da si mu6ne6 ru4i4kite pod bluzkata mu,da gali6 gurdite mu tqloto mu,posle da go pipne6 nejno,t.e da go hvane6,ili prosto da si sloji6 rukata na huq mu toi 6e po4ne da se vuzbujda... i na tatak mislq 4e stava qsno
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на machoka
    Беше изтрит целия ненужен боклук от темата.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    zapo4ni s celuvki,po ustata.. pusni ezi4e...posle se spusni po vrutleto,moje6 da mine6 prez u6eto da pusnne6 edin ezik tam,da si mu6ne6 ru4i4kite pod bluzkata mu,da gali6 gurdite mu tqloto mu,posle da go pipne6 nejno,t.e da go hvane6,ili prosto da si sloji6 rukata na huq mu toi 6e po4ne da se vuzbujda... i na tatak mislq 4e stava qsno
    Чак се чудя как ти се занимава да отговаряш на толкова тъп въпрос

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Как да възбудя едно момче?

Цитирай Първоначално написано от ИвЕтАаАаАА
    Эдравейте.Ще эадам глупав въпрос,но не съм много веща в теэи неща.КАк да въэбудя едно момче?Какво точно ще го въэбуди,не искам да е много директно...е слушам

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Ако си близка с момчето, няма нищо лошо в това да го подпиташ къде са му ерогенните зони - някои обичат да им смучеш възглавничката на ухото, друго да ги галиш по врата, трети обичат чувствени масажи по гърба (че кой не ги обича тях!). Вътрешната страна на бедрата също е много чувствителна зона, но там прилагай повечко натиск с ръката си, докато го галиш, за да не го е гъдел. Отърквай тялото си в неговото с много сласт и др. такива. Можеш да пробваш ако се усамотите, да си пуснете музика. И задължително ти да избереш каква да е музиката - музика, която те надъхва, кара те да се чувстваш секси, да чувстваш, че света е в краката ти. Когато пусна такава музика докато съм с приятеля ми се превръщам в истинска сексуална тигрица!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Тук ще видим аджеба колко е перверзна младежта

Смучки - Те туй е ... когато правиш смучка кръв-та се събира на 1 място ... като спреш, тя започва да се разсейва но силата на гравитацията я дърпа надолу, надолу, надолу и стига до едно конкретно място което ти толкова много желаеш...
    Тъй че просто му направи смучка :Р може и 2, 3, 4, зависи ... гали го с езиче ... навсякъде
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Обожавам смучките по врата. Адски много ме възбуждат, направо си умирам за тях. Но много рядко се съгласявам, защото е грознои ако се съглася, то това е отзад на врата, частта, което ми е скрита от косата.
    Ххаххаха точно преди 10 минутки си разглежзах снимки от преди 1 година и видях една снимка, на която целият ми врат е лилав, бая се чудех дали да я постна

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Обожавам смучките по врата. Адски много ме възбуждат, направо си умирам за тях. Но много рядко се съгласявам, защото е грознои ако се съглася, то това е отзад на врата, частта, което ми е скрита от косата.
    Ххаххаха точно преди 10 минутки си разглежзах снимки от преди 1 година и видях една снимка, на която целият ми врат е лилав, бая се чудех дали да я постна
    дай дай :р
    аз някой ден ще сложа моята
    само да ми я пратят
    ... 36 смучки ... на вратлето пък
    за другите няма да говоря
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    София
    Жалко, че не се сетих веднага да го снимам. Това е 6 дена след като ми беше усмукал врата и то си е вече бледичко.

http://img204.imageshack.us/img204/6262/s5300104yn8.jpg

Един път така ме беше засмукал, че ми беше станало огромно черно петно и един съученик ме попита дали не ме е уцелил някой с камък...

На морето му дадох да ми направи едничка, но скоро няма даима

Специално за слънчицето

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Жалко, че не се сетих веднага да го снимам. Това е 6 дена след като ми беше усмукал врата и то си е вече бледичко.

http://img204.imageshack.us/img204/6262/s5300104yn8.jpg

Един път така ме беше засмукал, че ми беше станало огромно черно петно и един съученик ме попита дали не ме е уцелил някой с камък...

На морето му дадох да ми направи едничка, но скоро няма даима

Специално за слънчицето
    малеее тфа е смучка немоа повярвам
    OnLy God CaN Judge Me !

Защо да не са смучки? Браво на момчето, така се правят. Но може и ти да имаш чувствителна кожа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защо да не са смучки? Браво на момчето, така се правят. Но може и ти да имаш чувствителна кожа.
    е да ама такофа нещо леле как я е крила аз имах две на вратлето седяха 1седмица
    OnLy God CaN Judge Me !

Те са отзад А и не е срамно...нормално е млад човек да има гадже и да се смучат

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Отвратително
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Те са отзад А и не е срамно...нормално е млад човек да има гадже и да се смучат
    Смучките са отврат.

И хапането по врата е отврат, но е толкова възбуждащо...

Град
    София
    Език в ушето Лееко го гъгеличкаш и може да го гризнеш малко ама МАЛКО - не да му го отхапеш. С целувки и езичета се пусни от устата, надоло по връта, по корема и точно когато стигнеш областта над члена, спри и се върни обратно нагоре - това ще го подлуди...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Бургас
    \/ \/ \/ \/ че що смучките да са отфратително нещо мене поне ме усмучиха за да се знае на кой съм
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    varna
    A smuchka na dolnata glava da li she se poluchi ...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MAiK88
    A smuchka na dolnata glava da li she se poluchi ...
    ем кажи на некой да пробва ммое пък на тебе да ти стане смучката
    OnLy God CaN Judge Me !

sexy99
    Guest

Re: Как да възбудя едно момче?

Цитирай Първоначално написано от ИвЕтАаАаАА

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    ama vie s mom4eto gajeta li ste ili ste fr i ti har mom4eto i iska6 da go vuzbudi6

Фани го за хуя ама не много силно.При мен баца безотказно. Лесно и бързо

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Фани го за хуя ама не много силно.При мен баца безотказно. Лесно и бързо
    Точно...иначе можеш да го засмучеш за врата...ушите..мммм можеш като минаваш край врата да слезеш надолу и както казаха..като достигнеш малко под пъпа- се върни нагоре, целуни го страстно с език и го хвани за члена...можеш да го размачкаш ЛЕКО...ефектът е безотказен
    Пък за смучките-мразя да правя и да ми правят...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    \/ \/ \/ \/ че що смучките да са отфратително нещо мене поне ме усмучиха за да се знае на кой съм

Тъй тъй, аз правя смучки по скришни места за да маркирам територията.. По-добре отколкото да го препишкам

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    София
    Грозни са си смучките. в Смисъл ако съм някъде само с приятеля ми-няма проблем. Но не мисля, че да отида така на училище е добра идея.
    Аз в нас си вдигам косата с шнола лятно време и затова, ако ми направи някоя, то тя е лекичка, която да изчезна за 2-3 дена, а и 1 път месечно Обожавам усещането, страхотно е, направо полудявам. Нямммм....

А иначе кожата ми не е чувствителна, примерно синка ми излиза веднъж на 4 месеца
    А на приятелят ми му много чувствителна на бузите, два пъти съм му правила на бузата, при това без да се усетя, добре че бяха съвсем бледички, но е грозно Баба му го беше тпитала "Комар ли те е ухапал"
    "Да, ама един по-голям"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си