PDA

View Full Version : гаден есенен косопад

08-31-2007, 19:53
как се справяте с този косопад?аз ползвам маска за коса,всичко си е ОК и изведнъж идва есен и ми падат кичури и маската не ми действа.. :smt013
моля ви споделете какви маски използвате(по възможност домашни) [-o<

08-31-2007, 19:56
i moita mn pada ot izvestno vreme izpolzvam detski 6ampoan te poneje nali sa po 6tadq6ti kosata ;] taa zapona po malko da mi pada :} ii nedei se 4udi kvi maski i kvi laina da i lsaga6 na tazi kosa ostavi q malko da po4ine ;]

ArTanDra
08-31-2007, 20:01
Есента още не е дошла , иначе имате есенен косопад :-D

MostHated
08-31-2007, 20:08
остарявате какички.... хах :smt005 :smt005 :smt005
ама както и да е! не са стряскайте много!

dafi86
09-01-2007, 08:57
На мен лятото от слънцето много ми се изтощава косата и започва да пада.. Ще ти кажа аз как се справих с гадния косопад :) Използвам заздравяващ шампоан Pregaine (продава се в аптеките по 8-10 лв.). Направи си отвара от коприва (бабина рецепта, която мноооого помага), след като си измиеш косата, накисни я хубаво в отварата и постой малко така и после изплакни. Копривата заздравява косъма. След 3-тата такава процедура вече няма да имаш проблеми. :) Много е ефикасно, дано и на теб ти помогне. Даже не е необходимо да си купуваш такъв лечебен шампоан, първо може да пробваш само с копривата, мисля че пак ще помогне. :)
Успех :)

namina
09-01-2007, 09:01
аз пък нямам косопад.мойта коса си е здрава и хубава. :-D
ми кво да ти кажа пляскай сорово яйце в/у косата си до като се къпеш и после го отмивай. :-D :wink: :smt016

devil4e_kiss4e
09-01-2007, 09:47
normalno e da vi pada kosata...i az imam too problem,ama ni6to ne praq,ostavqm q sama da si spre da pada

ThePainIsReaL
09-01-2007, 20:06
Маските с чесън помагат много. Хиляди бременни го правят след раждане. Шварцкопф имат такава, както и др. БГ фирми. Повече информация търси във форума на БГ мама, много такива теми има. Аз лично имам същия проблем всяка есен и съм открила, че себорал форте лосион + маски с чесън помагат наистина. Както и косата да се плакне с концентриран чай от коприва и лайка.

09-02-2007, 09:42
Dafi` Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 11:57 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

На мен лятото от слънцето много ми се изтощава косата и започва да пада.. Ще ти кажа аз как се справих с гадния косопад Използвам заздравяващ шампоан Pregaine (продава се в аптеките по 8-10 лв.). Направи си отвара от коприва (бабина рецепта, която мноооого помага), след като си измиеш косата, накисни я хубаво в отварата и постой малко така и после изплакни. Копривата заздравява косъма. След 3-тата такава процедура вече няма да имаш проблеми. Много е ефикасно, дано и на теб ти помогне. Даже не е необходимо да си купуваш такъв лечебен шампоан, първо може да пробваш само с копривата, мисля че пак ще помогне.
Успех

Искам да те питам за отварата от коприва- от корени или от цялата коприва се приготвя и откъде я взимаш тази коприва- от атеката, или си я береш ти. Извинявай за тъшия въпрос, но моля те кажи ми :)