View Full Version : Май съм раздвоена...
{Kiss_My_Lips}
09-01-2007, 08:57
Така ето моята история.Аз съм на 15 години от Варна.Преди две години се запознах с едно момче-умно,красиво,дуржащо се стархотно с мене.Аз не го харесвах но тръгнахме щото и френдовете ми и родителите ми мн го харесваха.С времето се научих да го харесвам и ценя много.Всичко беше ал райд доакто...Преди 2 месеца отидох с нашите на море-пълна скука.Там беше едно момче което е от моето даскало,брадчед на моя приятелка и който бегло познавах.Носеше му се слава на голям сваляч и на лиглио.Но аз се движих с него щото ми беше адски тъпо-ходихме на плаж,на кафенца,на дискотеки,вечер се разхождахем по плажа.той стана мой мн добър френд-беше интелигентен.страшно забавен,адски сладък и чаровен е да беше малко лигав ама и аз съм тай че.Върнахем се в Пловдив.казах на гаджето си за моя нов френд(Мишо)Ама гаджето ми адски се разлути-тоз бил идиот,сваляч...ревнуваше ме от него всеки пат кат излзиахме,а ние с мишо излзиахме често.Гаджето ми ме подлодяваше с непрестанната си речност...затова веше не излзиахме мн често..на кои да предпочета компанията на вечно мрънкащото си гадже или на забавния и чаровен Мишо.Така веднъй бяхме излезли на кафе.Седяхме и си бъбрихме и той ме целуна аз в началото се дръпнах но после го целунах и аз-харесваше ми страшно много.Изжевнъж видях през прозореца гаджето си той ни беше видял.тва беше преди 2 дни не съм говорил НИТО С ЕДИНИЯ НИТО С ДРЪГИЯ КВО ДА ПРАЯ.И КИШИ СИ ИМА ПРИЯТЕЛКА...
Като за начало се научи да пишеш грамотно!
Гадно си постъпила спрямо гаджето си и предполагам, че доста си го наранила. Това е лошо.
Но пък от друга страна, най-важното е ти да си щастлива, тъй че щом харесваш Мишо, отивай при него.. само гледай после да не съжаляваш ;)
StayClose
09-01-2007, 09:02
ах,този Мишо :smt007 :smt012
Cherkeza
09-01-2007, 09:08
Ми... ти след време ще постъпиш така и с Мишо.
[-X
sreji si venite i gledai kak kravta ti se sti4a na poda taka 6te ti olekne ;)
FuckLove
09-01-2007, 09:51
Мом4ето сигурно те е оби4ало а ти ..... :smt092
`Death`Whore``
09-01-2007, 09:52
Божеее...за 2 години "си се научила да харесваш гаджето си"...после хлътваш по първия срещнат, излизаш с него повече, отколкото с гаджето си и обвиняваш гаджето за всичко. :smt005 :smt005 :smt005
мишо маца навсякъде... добре че има пронто
MiMcHeToOo
09-01-2007, 10:09
мишо маца навсякъде... добре че има пронто
:smt005
Дай ся по темата.. Постъпила си тъпо.. Верно е.. Ама изясни на самата себе си кой искаш и действай..
Щом сте се целунали, нещата вече не са съвсем приятелски, не мислиш ли?Явно гаджето ти е бил прав, че е "мрънкал".Но, ако бях на негово място, до сега да съм те скъсала 100 пъти.Като не ти харесва, бъди с най-добрия ти приятел, да не говорим и, че си му изневерила.
П.П:И моля те, пиши малко по-грамотно, защото наистина нищо не ти се разбира.
Anti-Paris Hilton
09-01-2007, 18:11
ахх,лош опит имам от 'забавни и чаровни' Мишовци :lol:
та ти ся от Варна или от Пловдив си?всъщност няма значение..
щом страшно много харесваш Мишо,а гаджето ти "мрънка"(нищо,че с основание,а и вече се съмнявам да ти е гадже) отивай при него
eu.hyricane
09-01-2007, 18:26
i az nosq sa6toto ime xD
ako zareji6 gajeto si za da tragni6 s ada6a si ku4ka
ako ostani6 s gajeto si, makar 4e te iznervq (ost. s takova vp4tlenie), zna4i si slaboumna
=> zareji gajeto si i ne tragvai s drugiq 8)
kotetyyy
09-01-2007, 18:26
Щом сте се целунали, нещата вече не са съвсем приятелски, не мислиш ли?Явно гаджето ти е бил прав, че е "мрънкал".Но, ако бях на негово място, до сега да съм те скъсала 100 пъти.Като не ти харесва, бъди с най-добрия ти приятел, да не говорим и, че си му изневерила.
П.П:И моля те, пиши малко по-грамотно, защото наистина нищо не ти се разбира.
podkrepqm
kotetyyy
09-01-2007, 18:29
trqbva da te ostavqt i dvamata za da se nau4i6 da ceni6 4oveka do teb pove4e #-o
mmmmmm opitai da pogledne6 otvisoko