View Full Version : подкожни косъмчета
Здравейте!
използвам епилатор за интимните чести от скоро и имам проблем с подкожните косъмчета опитвам се да ги махам с пинсета но стават много гадни ранички вие как се справяте с тях?с ексфолиант ще стане ли?ако да какъв трябва да е той?има ли такива специлано за интимните части или става с такъв за тяло и може да препоръчате марка и да кажете цената
много благодаря
da s epilator se oqvqvat podkojni kosam4eta :cry: az izpolzvam syvsem tyn4ka igli4ka i se mahat lesno i ne boli sryvneie s pinsetata s koqto naistina stavat ran4ki kakto kaza ](*,)
da s epilator se oqvqvat podkojni kosam4eta :cry: az izpolzvam syvsem tyn4ka igli4ka i se mahat lesno i ne boli sryvneie s pinsetata s koqto naistina stavat ran4ki kakto kaza ](*,)
Sweet__baby
09-01-2007, 11:23
ДА! Както казва namina! За първия ти път по-добре е щяло да е със кола маска... :roll:
probvai s krem kerapil na led. mnogo e dobyr. prodava se v aptekite. struva kum 15lv.
probvai s krem kerapil na led. mnogo e dobyr. prodava se v aptekite. struva kum 15lv.
ThePainIsReaL
09-01-2007, 20:01
Дам.. познато. Но този Керапил на мен лично НЕ ми помага, само дето дадох 15лв за него. Ама съм свикнала, на мен нищо НЕ ми помага. Стават ми подкожни от епилатора и после остават грозни петна, които не са се махнали вече от месеци, ама какво да правя. Не мога да чакам да растат за кола. Иначе преди ходех на кола и нямах такива проблеми. Сега за разнообразие понякога ходя на кола и проблемът се оправя, остават само белезите, но като ги мина с епилатор и край.. всичко се повтаря (: Ляляля.. колко весело :smt012
merilin1
09-01-2007, 22:40
аз питах моята козметичка за подкожните, тъй като имам по краката и тя ми каза, че полза от мазила и кремове няма... единствено помага бръснача...тъй, че предпочитам да имам 5-6 подкожни косъма ;) внимавай с пинсетата, че тези ранички са много гадни и трудно заздравяват