View Full Version : дребните жестове
интересно ми е дали момичетата се кефят на малките жестове например букет или подаръче без повод или е по-уместно това да се прави с повод?Знам че всяко момиче обича подаръците,но все пак дали и те не омръзват?Освен това харесват ли ви добрите обноски(нямам в предвид непросташкото поведение,а подчертано добрите обноски) или това не е нужно когато си мн близък с някой,а и времето им е отминало?
Разбира се, че ми харесват подобни малки жестове. Не заради подаръците, просто е още едно доказателство, че той мисли за мен. Иначе, има хиляди други начини да засвидетелстваш любовта си. :-) По втория въпрос в поста ти бих казала, че малко се колебая дали ми харесват подобни обноски, но по-скоро отговорът ми е "да":-) Естествено, това може да са само плюсове за един мъж, но не са задължителни. :-)
Obsession
09-01-2007, 17:12
Да, малките жестове мен лично мн ме кефрят :-) И харесвам възпитани момчета, не каруцари. Искам да ме уважават! А, пък едно цвете винаги прави на момичето страхотно впечатление. Ние обичаме цетята :smt006 Иии какво като се близък с някоя, не е редно отношенията ви да стават някак рутина...
MiMcHeToOo
09-01-2007, 17:12
интересно ми е дали момичетата се кефят на малките жестове например букет или подаръче без повод или е по-уместно това да се прави с повод?Знам че всяко момиче обича подаръците,но все пак дали и те не омръзват?Освен това харесват ли ви добрите обноски(нямам в предвид непросташкото поведение,а подчертано добрите обноски) или това не е нужно когато си мн близък с някой,а и времето им е отминало?
почти всяко момиче иска това.. за жалост много малко момчета са такива..
vij sega,vaprosat ti e leko glupovat.ne moje da pita6 dali MOMI4ETATA se kefqt na drebni ne6tica,za6toto ne moje da sloji6 vsi4ki momi4eta pod 1 znamenatel.ima momi4eta i momi4eta,t.e.1ni obi4at,a na dr moje da im se stori malko i glupavo/primerno/.a za durjanieto...druj se taka kakto ti idva otvutre,ako momi4eto ne te haresa takuv kakuvto si zna4i prosto ne e za teb
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-01-2007, 17:27
Mene pyk pove4e me kefi da mi pusne nqkoq hubava pesni4ka :smt035 ..tva 6te mi e kato podaryk (mnogo rqdko puska metyl :smt005 )
т'ва малки жестове ли са?
Аз харесвам и оценявам "малките жестове", като отварянето на вратата, отстъпването на място, подаването на кърпичка..., а "по-големите" - цветя и други подаръци, малко ме притесняват...не обичам изненадите!
naMy4Ho_KoTe
09-01-2007, 18:37
Аз се кефя. Пък и мразя букети О.о Предпочитам едно глухарче, откъснато от градината, но подарено без повод. Вместо да правиш скъпи и големи подаръци, когато има повод - купувай/прави сам мънички неща, които да подаряваш със и без повод. А относно добрите обноски - не само ми харесват, те са критерии. Харесва ми, когато другият простее - но на правилните места, без да прекалява и с огромно чувство за хумор.
krem4et0
09-01-2007, 18:39
Когато е без повд е най-сладко. 1 мъж за мен на първо място трябва да е кавалер. Влюбих се в приятеля ми, защото ми дръпна стола в кафенето, където се срещнахме, изпрати ме до дома без да ми е гадже и плати сметката без да ме познава почти никак. сега позабравя някои нещица като отварянето на врати или помощ с палтото, но доброто му отношение и отзивчивостта му да ми помага в много ситуации, компенсират тез пропуски. Аз съм дама до мозъка на костите си. Държа на кавалер до себе си!
Аз се кефя. Пък и мразя букети О.о Предпочитам едно глухарче, откъснато от градината, но подарено без повод. Вместо да правиш скъпи и големи подаръци, когато има повод - купувай/прави сам мънички неща, които да подаряваш със и без повод. А относно добрите обноски - не само ми харесват, те са критерии. Харесва ми, когато другият простее - но на правилните места, без да прекалява и с огромно чувство за хумор.
оу, оу...такива спомени ме навяват за жълтурчета в парка :P
Това е прекрасен жест...докато се разхождате някъде да откъснеш някое цветче и да го закичиш в косите на момичето...оуу...
kotetyyy
09-01-2007, 18:43
haresvat mi jestovetemn sa sladki no za men e vajno uvajenieto!