View Full Version : Обичаме,наранявам го а тои ме пренебрегва
seksi_kote_f
09-01-2007, 17:02
ходя с приятеля ми вече 3 месеца обичаме се но според него моето държание не е нормално ,уж съм го била наранявала и нз си какво.Че характера ми бил мн гаден и че е време малко да се променя към добро(така си е но не става на веднъж)И почнах да се държа по добре и по добре ,но днес уж почува и трябва да сме заедно ,но не сме.Днес тои не влезе в скупе аз реших да отида на плаж и като се върнах тои пак го нямаше звънах му и тои ми вика че е на мач.казвам му ади 8:30 ела да се видим и тои след малко се пребирам и ще се разберем.Това след малко стана 2 часа :( нз какво става помогнете ми :smt017
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-01-2007, 17:08
ee..ostavi go malko..ne e zadyljitelno postoqnno da ste zaedno..Dai mu vreme za priqtelite..da si po4ine..Tva e golqma gre6ka deto go pravim nie momi4etata-4e iskame da sme vse zaedno...
A pyk tva 4e ti e kazal 4e trqa da se promeni6 e mnogo hubavo..Ako ne te haresva6e takava ..nqma6e da e s tebe..A toi iska da e s tebe i ti kazva 4e po-dobre 6te e ako si druga..
Vypreki 4e ne e hubavo da im ugajdame ... ama...kato se obi4kate :P
MiMcHeToOo
09-01-2007, 17:14
ходя с приятеля ми вече 3 месеца обичаме се но според него моето държание не е нормално ,уж съм го била наранявала и нз си какво.Че характера ми бил мн гаден и че е време малко да се променя към добро(така си е но не става на веднъж)И почнах да се държа по добре и по добре ,но днес уж почува и трябва да сме заедно ,но не сме.Днес тои не влезе в скупе аз реших да отида на плаж и като се върнах тои пак го нямаше звънах му и тои ми вика че е на мач.казвам му ади 8:30 ела да се видим и тои след малко се пребирам и ще се разберем.Това след малко стана 2 часа :( нз какво става помогнете ми :smt017
кофти ситуация.. не му върви след гъза !
кат ходи6 след баткуфци тъй става
StayClose
09-01-2007, 18:49
това е защото ме опреличи на змия. :smt012
ти сама каза че днес почива,може да е много изморен,да е имал проблеми или просто да не е в настроение,остави го да си почине и утре пак.
:smt006
kotetyyy
09-01-2007, 18:53
ili go zareji ili mu dai vreme
StayClose
09-01-2007, 18:54
ili go zareji ili mu dai vreme
ти на колко беше? :|
Е какво толкова е станало?Недей да се ядосваш.Един ден е прекарал с приятели,поэабавлявал се е...кво лошо има?А и как да ти помогнем?Просто му се обади и му кажи ,че искаш да се видите.
StayClose
09-01-2007, 19:13
Е какво толкова е станало?Недей да се ядосваш.Един ден е прекарал с приятели,поэабавлявал се е...кво лошо има?А и как да ти помогнем?Просто му се обади и му кажи ,че искаш да се видите.
е де ...звъннала му е,ма човека Левскар и гледа Левски:Локо плд - (3:1 май)
е де ...звъннала му е,ма човека Левскар и гледа Левски:Локо плд - (3:1 май)
Лошо нема :-D
eu.hyricane
09-01-2007, 19:26
stiga si go presovala ostavi go da relaxira ot kirliviq ti harakter XD
ZaHaRcHe
09-01-2007, 19:38
aham