View Full Version : Любов към играчки:Играете ли си още с играчки?
Theater Ghost
09-01-2007, 17:59
Здравейте,и да моето нахалство няма край-все пиша.Искам да проверя,дали има хора който обичат играчки и все още се анимават с тях.Аз съм на 14 и майна спя с плюшен тигър или мечка(зявиси от къде съм и с кой)Все още си пазя играчките от преди и от време на време си ги разглеждам-луд ли съм много?Аз като всяко лапе си харесвах Костенурките нинджа и ПОуър Рейнджърс,вече ме дразнят много здраво,ама за какво си пазя играчките и какво толкова много ме кефят?
П.П.-Никъде не отивам без плюшена играчка и малка фигурка на Соник(аз съм идиот лапе к'во да ви кажа,бях де.)Немоога вече да спя без тях.
Та да се върнем на темата-луд ли съм,е то,че съм съм ама много ли? :-D :-D :-D :-D
naMy4Ho_KoTe
09-01-2007, 18:12
Не си. Аз съм по-зле. След 3 месеца правя 18, но спя с плюшената мишка Маркиз, розовото жирафче Пингвин, костенурката-травестит Гошо и мяукащата ми плюшка Дукесата. За малко да забравя - и едно огромно червено куче на име.. Ъ. Няма име. Той просто е Голямото червено плюшено кучел
Не само това, но вчера приятелят ми ми каза, че когато спим на едно легло заедно и той ме ръчне без да иска, като се събудя мърморя в просъница, лапам палец, след 2-3 секунди го вадя от устата си и заспивам.
kotetyyy
09-01-2007, 18:13
az ne si o6te minalata godina sprqh!!! a sym na 13
:-D Спя с Един гепард на сини точки-Оз,и две плюшени мечки-теди и Мадридос-аз луд+това кога за последно си виждала човек да е нервен и от нямане к'во да прави да извади играчка от костенурките нинджа с 5 лица да спре да говори и да сменя лицата на играчката и да прави мимики с нея вместо да говори?Та много ли съм луд?
+Приятелят ти те събужда,аз го намирам за салдко,когато спя с мойта тя ми казва,че съм сладък заобиколен от играчки,за бога спя с момиче а съм заобиколен от 2 мечки и един гепард,лошото е,че се чудя ако се събудя вечерта кой да гушкам-нея или Ози.... ](*,) :smt017
ПП.Няма вече какво да се чудя,тя нали замина :smt010 :smt010
хехе:))
Аз никога не съм си играла с играчки(кукли и тем подобни), но си пазя плюшките, дори допълвам колекцията.
FuckLove
09-01-2007, 18:32
Никога не заспивам без надуваемата си кукла :smt005 :::
naMy4Ho_KoTe
09-01-2007, 18:34
Аз никога не съм си играла с играчки(кукли и тем подобни), но си пазя плюшките, дори допълвам колекцията.
И аз не обичам кукли :| Но обожавааааам плюшки. Розовото жирафче Пингвин ми е от мъжо :) Подари ми го, когато направихме 2 месеца. А мен ме беше бъзе даже да му ги честитя, за да не ме помисли за някаква маниячка на тема обвързване и да се уплаши и да ме зареже :shock: А сега е такава голяма любов.. :-D :-({|=
StayClose
09-01-2007, 18:35
даже в момента заигравам едно роботче и лего човече,баси мелето ...
krem4et0
09-01-2007, 18:36
От 2 годишна спя с куклата си Тони(Антоанета), която тати ми донесе от Германия. Когато съм си в моето легло не мога без нея.
`Death`Whore``
09-01-2007, 18:37
Преди спях с Мечото без очи, който е бил на тати. Но вече не. :) Спя самичка или с едно друго космато нещо :)
И аз не обичам кукли :| Но обожавааааам плюшки. Розовото жирафче Пингвин ми е от мъжо :) Подари ми го, когато направихме 2 месеца. А мен ме беше бъзе даже да му ги честитя, за да не ме помисли за някаква маниячка на тема обвързване и да се уплаши и да ме зареже :shock: А сега е такава голяма любов.. :-D :-({|=
хах, sweet:))
и, за да не флуудя:
Събирам плюшени кученца(е, не само, но предимно), защото нямам възможност да си взема истинско...засега:))
Любимото ми е кръстено Даки(което не е дакел:))
eu.hyricane
09-01-2007, 18:42
spa s gumena kukla da imam pove4e mokri sani6ta -_-
btw, po-qko e s vazglavnica, vmesto igra4ka, poslednoto e rabesto i s nepravilna forma, a vazglavnicata si e meki4ka prodalgovata, moje6 dori i s krakata si da q sgrab4i6 :)
naMy4Ho_KoTe
09-01-2007, 18:43
Преди спях с Мечото без очи, който е бил на тати. Но вече не. :) Спя самичка или с едно друго космато нещо :)
Какво космато нещо???! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
crazy_ligla
09-01-2007, 19:22
az puk spq s plu6eno ku4e koeto se kazva Pufi a sum na 12 mn sum zle :smt005
Curse Of Destiny
09-01-2007, 19:26
Аз все още си пазя най-ценните лимки.
az puk spq s plu6eno ku4e koeto se kazva Pufi a sum na 12 mn sum zle :smt005
Не си зле, аз какво да кажа, като съм на 17 и откакто се помня, не заспивам без един голям сив заек, носещ името Митко (:shock:)... :? 8-[
Аз от около 3 години спя с едно мече - Сънчо. :-D Не обичам куклите, даже когато бях малка не си играех почти с тях, а само правех дрехи за куклите на разни приятелчета от блока. :lol: Винаги съм харесвала играчките на момчетата повече от тъпата Барби. :roll:
аз от година и 8 месеца спа с един черен мопс :-D
sh3_1s_7h3_0n3
09-01-2007, 19:37
вече 18год спя с мечока ми... 8) освен това имам много плюшки навсякъде из стаята... обааааче не си играя с тях... само си ги гушкам... и то най-вече 2та ми мечока на леглото...
а пък сега съм решила да си взема един от онези огрооооооооомни плюшени мечоци дето са направо като фотьойл...така ще има кой да ме гушка постоянно ^^ :roll: 8-[ но все не мога да си харесам някой... повечето са с мн сплескани муцуни :|
U perv! =;
U perv! =;
да бе браво...
alkobalko
09-01-2007, 19:54
Имам си един мечо, който тате ми донесе от Франция като бях малка. Още си спинкам с него и дргуто ми мече (живото).
обичам да засипвам с едно плюшено куче Плуто :lol:
FiRe_LaDy
09-01-2007, 20:37
Ами до миналото лято преди да направим ремонт на стаята ми спях с около 10 играчки.Но сега имам само един голям мечок,които е на половината на мен голям и едно малко патенце,което много обичам.А когато си ходя в леля ми спя при големите играчки,те са 3 ама са големи колкото мен.Много е яко .... ясе едно спя с някого,но мога да го изритам,когато си поискам :lol:
CuteBaby
09-01-2007, 21:25
Спинкам си с едно голямо мече :roll:
Явно всички писали в темата сте още деца...
Явно всички писали в темата сте още деца...
явно ти все още си си боклук...нема се оправиш мачок...нещастник си ! :-({|=
Тая цигулка можеш да си я пъхнеш там, където инак пъхат други неща от човешко-анатомичен характер. Ако не влезе отведнъж, ще ти помогна с отмерено праволинеен шут.
От 2 годишна спя с куклата си Тони(Антоанета), която тати ми донесе от Германия. Когато съм си в моето легло не мога без нея.
И аз така с мойта кукличка, без нея не спя спокойно, ама не спя само с нея де..и с плюшения слончо дето бебето ми го подари като направихме 1 месец... :roll: :-D
`Death`Whore``
09-01-2007, 22:09
Какво космато нещо???! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Иска ми се да кажа, че е котето, но е просто едно с брада и коса...котето не ще да станем 3 неща в леглото :)
DivoTo_KoTe
09-01-2007, 22:49
ми не мога да кажа,че играя с играчки,но си имам едно розово кученце което гушкам всяка нощ ( понеже няма друго ) :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
evilkaAaAa
09-01-2007, 23:20
аз си имам един папагал дето си го гушкам докато спя 8-[ :smt016 :oops:
MajeStic
09-01-2007, 23:24
Играя не... спя с някоя понякога... да:)
emo_girl91
09-02-2007, 01:05
Emi az ko da kaja na 16 sam i spq s 3 plu6kovci edni mnoo qki me4ki..dori iamt nekvi imena ahah nai-golqmoto e sa6a,po malkoto sa6a mlad6i a ani-malkoto..sa6a djunior..kuku sam ahahha =)
Theater Ghost
09-02-2007, 05:57
Лего РУЛЗ,то ако си изхвърлиш легото си луд,забавно е,правиш к'вото и да е,от това бях направил панел на 4 компа,беше зарибено,ама ги махнах,щото бяха не разположени развномерно и залитаха като пияни.Един приятел още си играе с тя и е изобретявал всичко от вибратор до кенеев)_с бионкъл(_Аз само си ги гледкам,като ме хфане лигавата и си изкарвам малко соникче и си цъкам като ненормален,ама понеже повечето мацки дето познавам ги кефо това-продължавам да си го правя!!! :-D :-D :-D
Това съм аз-вече се регнах :-D ,та легото кърти мивки!
rashito0o
09-02-2007, 07:26
:smt005 :smt005 :smt005 Спинкам с един голям лилав слон :smt005 :smt005 :smt005
Само аз ли не гушкам играчкиииии :smt005 :smt005 Имам си, ама не спя с тях :wink:
beyond_transience
09-02-2007, 09:56
Това горе бях аз ...
rashito0o
09-02-2007, 11:04
Само аз ли не гушкам играчкиииии :smt005 :smt005 Имам си, ама не спя с тях :wink:
аз не винаги гушкам играчки просто когат ми скимне си зимам слона подарък от гаджитууу :lol:
MajeStic
09-02-2007, 11:05
аз не винаги гушкам играчки просто когат ми скимне си зимам слона подарък от гаджитууу :lol:
И като скъсате с какво ще спиш :lol:
rashito0o
09-02-2007, 11:19
И като скъсате с какво ще спиш :lol:
Пак с него мене не ме бърка тфа че сме скъсали :lol:
Violenza
09-02-2007, 11:22
Аз си се кефя на голямата ми зелееена плюшена жаба! и на любимото ми пухкаво куче.
Но рядко спя с тях.
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-02-2007, 11:46
е не си играя ;) но още си спя с мечето което баба ми прати когато бях в 3ти клас ;)
sexy_for_you
09-02-2007, 11:53
Нищо ти няма,споко.И аз съм на 14,но спя с едно мече-Мечо и едно куче-Шарпи.Много си ги обичкам.Шарпи го нося почти навсякъде.И понякога даже си играя с кукли :-$
Не не си играя с играчки имам плюшки и аз стаята но си седят само там :) като спя имам навих да гушкам възглавницата (една мъничка) или мойто мило..но играчки одавна не гушкам :?
DivoTo_KoTe
09-02-2007, 12:37
Нищо ти няма,споко.И аз съм на 14,но спя с едно мече-Мечо и едно куче-Шарпи.Много си ги обичкам.Шарпи го нося почти навсякъде.И понякога даже си играя с кукли :-$
и аз тей,веднъж бях помъкнала плюшеното кученце с мен на една хижа,просто защото съм свикнала да гушкам нещо нощем :smt005
die eiskoenigin
09-02-2007, 13:07
Пръсъединявам се към клуба на порастналите дечица!Имам 30 плюшки, всяка от които си има име и история! само на леглото ми имам 17 , но гушкам само 2-3 и то предимно като е студено , 4е в жегата много затоплят. Освен това не тръгвам никаде без Мечо и Мунка( това са най-първите ми плюшени играчки)А да и забравих да спомена ,че скоро станах на 18! :roll:
hahavteen
09-02-2007, 13:17
Ами аз пък никога не съм обичала много плюшки и имам само 3 които са от приятеля ми.Когато някой ми подари ги давам на сестра ми че тя си прави колекция.Иначе спинкам с едно бяло мече с крилца на име Амор което ми е подарък за Св.Валентин (даже си го носих с мен в БГ) и едно огромно куче което все още няма име :-$ :lol:
Спа с много плюшени играчки и си ги обичкам :-D От детството ми,като съм ходила в Мк доналдс имам огромни колекции и си ги паэя по човалите. :-D