View Full Version : Как да кажа на мама?
zna4i problema e sledniq 4e hodq s mom4e vsi4ko e ok m/u nas ama edna fr iska da kaja na maika mi ne moga za6toto ako go napravq tq 6te me nakara da skasam s nego a az ne iskam i tq zapla6va 4e ako az ne i kaja tq 6e i kaje a mama i bez tva se samnqva plsss help kajete kvo da napravq ](*,)
P.P sry ako temata ne e za tuka
т.7 от Правилника!
Модерирано то sh3_1s_7h3_0n3
А эащо приятелката ти настоява да кажеш на майка ти?Да не би да не одобрява момчето?...
Иначе не виждам смисъл в това.Не мисля,че е нужно да информираш майка ти ,че имаш гадже.Не энам на колко си,но няма нищо лошо в това.Ако не искаш да и каэваш,недей.Ти си таэи ,която ще реши ,а не приятелката ти.Кажи и го.
MostHated
09-01-2007, 20:04
ти на колко си че майкати ти казва ко да правиш?
ти приятелката остави на нас...
кво ти трябва да казваш на майка ти?
тая приятелка може да я махаш вече.
Я верно думай на колко си :-D
да не я зимаш за жена?
ami az sam na 14 a fr-to na 13 a tq ina4e ne poznava mom4eto a nz 6to iska da kazvam na maika mi no ne mi se misli kvo 6e stava mama ni6to nqma da mi akje osven da skasam s nego a ne iskam na6te sa malko strogi v tva otno6enie iskat pove4e da u4a i po malko da se zanimavam s mom4eta ama sega kat razberat savsem 6e sgazq luka
tuzaro,
що не замълчиш с глупавите си включвания на слабо време?
Авторката - кажи на майка си.. за да те кара твоята приятелка, значи има повод... ти и сега се срещаш тайно с момчето от майка си - и да ти забрани, какво губиш? Пак същата ситуацията.. ще се срещате тайно. Но послушай моят съвет - кажи и ;)
ShiT_HappenS
09-01-2007, 20:19
Ами аз мисля,че,няма смисъл да казваш на майка си ако не искаш!:smt006 А и все пак дори да й кажеш нищо не губиш пак може да си се срещате тайно ;)
да не я зимаш за жена?
Още съм в дясно :-D
experiment_m
09-01-2007, 20:32
Защо се притесняваш да кажеш на майка си? Ако не мислиш, че момчето не е подходящо за теб, нямаш проблеми.Въпреки че са по възрастни и родителите ти са хора и най-вероятно ще ти кажат да внимаваш какво правиш и това е.Не се притеснявай ами просто отиди и кажи на майка си че вече си имаш гадже. :D
VaNicHkaa
09-01-2007, 20:34
Ти решаваш дали да казваш на майка си ..ако наистина харесваш момчето кажи на майка си ..така ще ти е по лесно , когато излизате някъде заедно няма да се притесняваш че някой може да ви види и после да и каже ..ще можете да сте си заедно когато си искате ..но пък друг е въпроса ако тя няма да позволи ..в което много се съмнявам ..може да и кажеш че не е нищо сериозно или нещо такова и предполагам няма да има нищо против :)
a da iamte nqkakav plan da kaja na mama 6toto 4estno kazano ni6to ne mi hrumva tq i bez tva predpolaga i ve4e nz ](*,)
a da iamte nqkakav plan da kaja na mama 6toto 4estno kazano ni6to ne mi hrumva tq i bez tva predpolaga i ve4e nz ](*,)
Еми отиваш и казваш на майка си че си имаш приятел,и мойте родители са консервативни,но приеха факта че си имам приятел.