Влез

View Full Version : хора,загазих...

monityY
09-02-2007, 14:24
na4i bqh pusnala edna tema predi vreme,4e bqh oti6la na disko i se bqh napila i edno mom4e me izprati posle do nas,iska6e da staame gadjeta nz si kfo,nqma da obqsnqvam cqlata istoriq... ta az go otrezah nai nakraq i sega toi mi ima i tela i adresa i me zapla6i... a lo6oto e 4e do kolkoto go opoznah mislq 4e 6te izpulni zaplahite si,6te prati mom4eta da me iznasilqt...znam 6e me opreknete 4e sum vinovna az,no sum tupa 4e mu pozvolih da me izprati do nas i da razbere kade jiveq,zapla6i me 4e do 1 sedmica 6e si otmuski,kakvo da pravq? naistina me e strah,nikoga pove4e nqma da pozvolq da me izprati nepoznato mom4e ili da si dam tela,makar4e toi sam si go nameri ne sum mu go davala... pls daite nekfi suveti, bez ebavki pls,6toto temata ne e ebavka,znam 4e sum zagazila... mn mn mn... :smt010 :smt010 :smt010 ](*,) каква СЪМ ТЪПА лелеле убийте ме :smt005

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:26
кажи на родителите си като за начало.. после можеш да кажеш и на някои твой близки приятели с повече физически възможности, за да те пазят.. и най важното.. внимавай занапред кви ги вършиш :!:

Бай Гроздан
09-02-2007, 14:29
много си зле :smt005
скъсай си вените със зъби за да се самонакжеш и най найкрая да пукнеш...

monityY
09-02-2007, 14:32
pomolих без ебавки,6тото темата е сериозна,ама на вас не ви пука,на на6те няма как да кажа,в момента живея само с баба ми,не познавам хора които да ме за6титят а и не могат да седят деноно6тно пред вратата ми и да ме пазят

VerryBerry
09-02-2007, 14:33
az si mislq 4e toi blafira :|

monityY
09-02-2007, 14:34
аз пък мисля 4е е напълно сериозен... :cry:

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:34
pomolих без ебавки,6тото темата е сериозна,ама на вас не ви пука,на на6те няма как да кажа,в момента живея само с баба ми,не познавам хора които да ме за6титят а и не могат да седят деноно6тно пред вратата ми и да ме пазят

е тогава постой си малко у вас и не излизай..

VerryBerry
09-02-2007, 14:35
ok,togava,ti si go poznava6,mi v takav slu4ai kaji na va6ite

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:37
аз пък мисля 4е е напълно сериозен... :cry:

я кажи на колко години е тоя ?

monityY
09-02-2007, 14:40
17.. ама той кат ми знае адреса и ме запла6и 4е ония имало как да отворят вратата макар 4е е железна,да не дойдат в нас да ме изнасилят... знам4 е зву4и сме6но,но до са не съм имала такива проблеми и стра6но се паникиосах

evilkaAaAa
09-02-2007, 14:40
ми честно казано, ако бях на твоето място и аз нямаше да знам какво да правя, но за сега можеш да си стоиш у вас седмица - две или там колкото време ти е нужно, за да се успокоиш :-k :-k колкото до това, че могат да влязат у вас - не вярвам, че могат да го направят.. :smt017

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:42
17.. ама той кат ми знае адреса и ме запла6и 4е ония имало как да отворят вратата макар 4е е железна,да не дойдат в нас да ме изнасилят... знам4 е зву4и сме6но,но до са не съм имала такива проблеми и стра6но се паникиосах

няма как да отворят вратата.. на 17.. хм... странно не му отива да се държи така детски за годините си.. според мен нищо не те заплашва когато си си в къщи, защото не живееш сама.. + тва имаш телефон.. някой ако тръгне нещо да ти прави веднага ще звъннеш в полицията.. така че успокой се, не се стресирай...

monityY
09-02-2007, 14:44
е да живея с баба ми,която няма как да ми помогне... ами ако дойдат през но6та?наистина ли няма на4ин да отворят железна врата? #-o аз докът се обада на полицията тия 6е са ме изнасилили

09-02-2007, 14:44
Най-вероятно блъфира, но това не означава, че трябва да чакаш със скръстени ръце и разтреперано сърце да се разбереш дали е така.

Първо, ти нищо лошо не си направила, така че не трябва да се притесняваш да кажеш какво се е случило на някого.

Второ, направи го веднага! Кажи на някой близък човек - най-добре да е възрастен, защото тези на твоите години ще знаят как да реагират точно толкова, колкото и ти знаеш. Така че разкажи на баба си, на чичо си.. Все едно, важното е да не си сама.

Трето, не се паникьосвай. :) Още нищо не е станало. А докато си вкъщи пред компа, няма как да стане. :)

Успех! :)

`Death`Whore``
09-02-2007, 14:45
И как ще отворят желязна врата? #-o

MiMcHeToOo
е да живея с баба ми,която няма как да ми помогне... ами ако дойдат през но6та?наистина ли няма на4ин да отворят железна врата? #-o аз докът се обада на полицията тия 6е са ме изнасилили

баба ти има как да ти помогне, все пак не е на 10.. да найстина няма начин да отворят вратата, защото все пак и съседи имат, те ще чуят, ще се разбудят.. пак ти повтарям не изпадай в паника..

monityY

ми имали си някфи на4ини .. де да знам

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:46

ми имали си някфи на4ини .. де да знам

дааа те си имали начини и никой не знае кви са тия начини... стегни се!

`Death`Whore``
09-02-2007, 14:47
Ще я отворят с ключ или като я разбият...няма да посмеят да я разбият заради съседите, а не вярвма този десетокласник да има приятели, които да са готови на такова нещо и да са ключари.

monityY
09-02-2007, 14:48
Най-вероятно блъфира, но това не означава, че трябва да чакаш със скръстени ръце и разтреперано сърце да се разбереш дали е така.

Първо, ти нищо лошо не си направила, така че не трябва да се притесняваш да кажеш какво се е случило на някого.

Второ, направи го веднага! Кажи на някой близък човек - най-добре да е възрастен, защото тези на твоите години ще знаят как да реагират точно толкова, колкото и ти знаеш. Така че разкажи на баба си, на чичо си.. Все едно, важното е да не си сама.

Трето, не се паникьосвай. :) Още нищо не е станало. А докато си вкъщи пред компа, няма как да стане. :)

като кажа на баба си,най много да полу4и инфаркт ... така4е мисля да не я притеснявам,мога да кажа на майка си,но тя не живее с мен незнам как 6е ми помогне,а ба6та ми е в 4ужбина и се връ6та след 2 седмици,по телефона неискам да го притеснявам

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:49

като кажа на баба си,най много да полу4и инфаркт ... така4е мисля да не я притеснявам,мога да кажа на майка си,но тя не живее с мен незнам как 6е ми помогне,а ба6та ми е в 4ужбина и се връ6та след 2 седмици,по телефона неискам да го притеснявам

абе не мога да разбера значи! хем си супер стресната и загрижена за себе си.. хем не искаш да кажеш на някой да ти помогне..

09-02-2007, 14:49
майка ти не живее с теб, ама в твоя град ли е?
ако е така, обади й се дойде у вас и й кажи всичко. :)

много е важно да знае някой друг освен теб.

`Death`Whore``
09-02-2007, 14:50
А защо не си размърдаш сивото вещество, за да се сетиш, че слд като той иска да излиза с теб, би било логично да заплаши, че той ще те изнасили. Какъв му е кефът да те изнасилят други хора?

monityY
09-02-2007, 14:50
ок как 6е ми помогне 4овек който не живее с мене?като майка ми например?а за баба ми,просто ви казвам най много да полу4и удар,как да и кажа такова не6то,вие не я познавате

monityY
09-02-2007, 14:51
А защо не си размърдаш сивото вещество, за да се сетиш, че слд като той иска да излиза с теб, би било логично да заплаши, че той ще те изнасили. Какъв му е кефът да те изнасилят други хора?

da ne sе забърква в неприятности той после...

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:52
ок как 6е ми помогне 4овек който не живее с мене?като майка ми например?а за баба ми,просто ви казвам най много да полу4и удар,как да и кажа такова не6то,вие не я познавате

е все пак майка ти се интересува от теб малко или много, нали ?

monityY
09-02-2007, 14:52
майка ти не живее с теб, ама в твоя град ли е?
ако е така, обади й се дойде у вас и й кажи всичко. :)

много е важно да знае някой друг освен теб.

ок 6е кажа на майка ми,в моя град е да... па 6е я вида кфо 6е каже,ама като я знам кфа е,нема да земе никфи мерки

qg0dkata
09-02-2007, 14:53
Доста си загазила,но е наистина добре да кажеш на някой,няма значение къде е..обади се на майка ти,майките знаят най-добре да помагат..Не се притеснявай,всичко ще е наред [-X

`Death`Whore``
А защо аз съм сигурна, че и да беше той, щеше да питаш нас какво да правиш и нямаше да отидеш в полицията? А и той те е заплашвал и е замесен, дори да не го е извършил самият той.

monityY

ми не особено.. :smt009

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:54

ми не особено.. :smt009

мм разбирам.. да обаче.. все нещо ще направи, най малкото заради тва, че си и дете..

monityY
09-02-2007, 14:55
ми ок 6е и кажа или о6те днес по тела или утре 6е я викна да дойде да и кажа ли4но

`Death`Whore``
09-02-2007, 14:57
Ако искаше да ти направи нещо, нямаше да те заплашва. Ако е толкова спихясал, че да го направи, ще действа. Куче, което лае, не хапе. Научи това.

MiMcHeToOo
09-02-2007, 14:57
по добре давай лично.. телефона не е за такива неща.. като гледаш човека пред теб можеш по ясно да му прецениш реакцийте и по добре да си подбереш думите..

monityY
09-02-2007, 15:00
Ако искаше да ти направи нещо, нямаше да те заплашва. Ако е толкова спихясал, че да го направи, ще действа. Куче, което лае, не хапе. Научи това.

не винаги поговорките са вярни,аз днеска го отрезах и е нормално като 6е действа и да ме запла6и преди тфа... па той пак 6е си действа след някой ден

`Death`Whore``
09-02-2007, 15:03
Има едни кучета в моя квартал /в този ред на мисли/, които мен ме гониха, а сестра ми я ухапа едно от тях...те не лаят никога.

Добре, защо да те заплашва? Да те предупреди да залостиш вратата ли?

А бтв...няма ли някоя приятелка, при която да отидеш?

monityY
09-02-2007, 15:04
не,доста съм зле с приятелките... и да оставя баба ми сама,кой знае кфо може да и напраат на нея като е сама,а и да имах приятелка няма6е да ме пуснат да хода при нея да спя

tedi_sunny
09-02-2007, 15:05
ми честно казано, ако бях на твоето място и аз нямаше да знам какво да правя, но за сега можеш да си стоиш у вас седмица - две или там колкото време ти е нужно, за да се успокоиш :-k :-k колкото до това, че могат да влязат у вас - не вярвам, че могат да го направят.. :smt017

+гледай да не си сама.Направо се чудя как може като е на 17 години да се държи така,не разбира ли от откъзи,защото доколкото разбрах се дэржи така,защото не искаш да имаш нищо общо с него :| и все пак се съмнявам да направи нещо ](*,) ](*,)
Споко 8)

Presley
09-02-2007, 15:23
Не се паникьосвай толкова.Ако ти е такова търсене,кажи на някого.Дали ще е на майка ти или на някой приятел-ти си реши.Просто кажи на някого ,эа да си по-спокойна.А иначе `Death`Whore`` каэа нещо мнооого вярно- куче,което лае,не хапе.

09-02-2007, 15:36
Prosto i ti go filmirai!kaji my naprimer 4e ako nqkoi ot tqh te dokosne s prust na miga 6te otide6 v policiqta da saob6ti6 za poboq,kaji my su6to 4e nqma kak da se izmukne za6toto 6te ima6 dokazatelstva 4e te e bil/t.e.nqkoq rana,sinka,ne6to/.i za kapak go svetni 4e makar da e nepulnoleten i da ne moje da go vkarat v zatvora,6te go vkarat v nqkoi izpravitelen dom,a tam.....................6te go karat mn da raboti

koalka
09-02-2007, 16:39
Твърде е вероятно да не говори сериозно и просто да заплашва, но кой го знае.Въпреки че няма да има смелостта, после ще знаеш кой е.Можеш да разпознаеш и момчетата...
За всеки случай не ходи по тъмно сама, най-добре с приятел момче.Ходи по оживени места и да са светли.

monityY
09-02-2007, 16:39
а другото не6то което запла6и да направи е да ми даде тела на поне 100 4овека ... хах.. :smt009 и са 6тели да ми званът непрекъснато да ме тормозат и през но6та и така,а ко направи това,6тото др може да го достра6и какво да правя,ако по4не да ме тормози?

Presley
09-02-2007, 16:47
а другото не6то което запла6и да направи е да ми даде тела на поне 100 4овека ... хах.. :smt009 и са 6тели да ми званът непрекъснато да ме тормозат и през но6та и така,а ко направи това,6тото др може да го достра6и какво да правя,ако по4не да ме тормози?
Еми да,това по може да го направи.Ако стане,просто си смени номера.

MiMcHeToOo
09-02-2007, 16:48

смени си номера :!:

monityY
09-02-2007, 16:53
а няма ли как да се обада в полицията и те да разберат от кои номер са ми звъняли и от там да намерят адреса им и... или никои нема се разпраа

Presley
09-02-2007, 17:05
а няма ли как да се обада в полицията и те да разберат от кои номер са ми звъняли и от там да намерят адреса им и... или никои нема се разпраа
Эа момента нищо не е станало.А и се съмнявам да стане де...но ако стане нещо по-сериоэно,тогава ще ти обърнат внимание в полицията.Но ако им кажеш `Иэвиняваите,ама едно момче ми эвъни преэ пет минути,помогнете`,нищо няма да направят.Съветвам те даже направо да си смениш номера,не чакай.Ей така-эа твое спокойствие.

hasaiko
09-02-2007, 18:23
Наистина ли вярваш,че ше го напраи #-o Ебати,ти дори знаеш КОЙ го е направил-СЪД!!Няма да посмее ;) А пък и имаш доказателство вече-това мнение във форума :lol:

Th3MaN
09-02-2007, 18:38

Полицията няма да се разправя но телефоните си имат функция с която можеш да избереш само кой да ти звани. Избираш си само хората който искаш да ти звънят и другите не могат. И нямаш никакви проблеми.

M&M
09-02-2007, 18:40
я си кажи адреса аз ше дойда да те паза \:D/ съвсем сериозно говора O:) ;) :oops: пши ми на Sкype:tashev3 ;)

MiMcHeToOo
09-02-2007, 18:46
я си кажи адреса аз ше дойда да те паза \:D/ съвсем сериозно говора O:) ;) :oops: пши ми на Sкype:tashev3 ;)

love is in the air :::

Veno0m
09-02-2007, 18:47
Ми според мене това ти е нещо като урок,надявам се все пак да не изпълни заплахите си...Моя съвет е да се пазиш повече и да не правиш втора такава грешка,защото може да бъде фатална :|

StayClose
09-02-2007, 18:48
съмняям се,че е толкова тъпа да нправи една и съща грешка два пъти...

M&M
09-02-2007, 18:54
ако ми трябва да я изнасилвам ше си го направа сам ... ама не ща
просто мога да и помогна 8-[ пък и приятелката ми ме заряза и ... :oops: :oops: :smt008 8-[ не я задължавам, просто исках да помогна , вие пък как ми се хвърлихте :? тя ако иска ше ме потърси ... :::

MiMcHeToOo
09-02-2007, 18:59
просто мога да и помогна 8-[ пък и приятелката ми ме заряза и ... :oops: :oops: :smt008 8-[ не я задължавам, просто исках да помогна , вие пък как ми се хвърлихте :? тя ако иска ше ме потърси ... :::

никой не ти се е нахвърлил :wink:

bobka
09-02-2007, 19:00
кажи на родителите си като за начало.. после можеш да кажеш и на някои твой близки приятели с повече физически възможности, за да те пазят.. и най важното.. внимавай занапред кви ги вършиш :!: :smt023

Th3MaN
09-02-2007, 19:04
кажи на родителите си като за начало.. после можеш да кажеш и на някои твой близки приятели с повече физически възможности, за да те пазят.. и най важното.. внимавай занапред кви ги вършиш :!: :smt023

Не видя ли че е написала че не живее с техните и няма на кой да каже

MiMcHeToOo
09-02-2007, 19:09

аз видях, тва ми беше първото мнение.. тя каза по късно, че не живее с техните..

Th3MaN
09-02-2007, 19:10

аз видях, тва ми е първото мнение.. тя каза по късно, че не живее с техните..

За теб знам че си видяла аз говоря за bobka

LoveHim
09-02-2007, 19:20
Ами викай майка си и си сменяй номера. А пък ако баба ти е паника като моята по добре не й казвай нищо.
Не можеш ли на някой комшия да кажеш???

BlueAvalanche
09-02-2007, 19:24
Надали този тип е говорил сериозно, нали го познаваш, после ще си изпати :?

PINK_FLoyD
09-02-2007, 19:46
тъпа си не за друго,а защото му се връзваш........ #-o

TIMEX
09-02-2007, 19:53
Земи беизболна бухалка и ги чакай :-D Ами като за 1-во време е важно да кажиш на ваще и да си стоиш И ЗАКЛЮЧВАЙ!!!

sladkish_14
09-02-2007, 19:59

Ти си луда!Ми иди сега в полицията бе!?Кажи им покажи смс-ите и готово

qwetdfgsdf
09-02-2007, 20:21
званиш му и му казваш "аи някои да ми посегне да ма изнасилва после кат о те осъдя ще те изнасилват по 2 пъти на ден така че няма да усещаш кат са насираш"

krisety
09-02-2007, 20:50
званиш му и му казваш "аи някои да ми посегне да ма изнасилва после кат о те осъдя ще те изнасилват по 2 пъти на ден така че няма да усещаш кат са насираш"

Тфа МноУ мИ хАрЕсЪ :smt005 пО дОбРе Се ЗаКлчвАй !!! :smt005

kofti_nick
09-02-2007, 21:27
na4i bqh pusnala edna tema predi vreme,4e bqh oti6la na disko i se bqh napila i edno mom4e me izprati posle do nas,iska6e da staame gadjeta nz si kfo,nqma da obqsnqvam cqlata istoriq... ta az go otrezah nai nakraq i sega toi mi ima i tela i adresa i me zapla6i... a lo6oto e 4e do kolkoto go opoznah mislq 4e 6te izpulni zaplahite si,6te prati mom4eta da me iznasilqt...znam 6e me opreknete 4e sum vinovna az,no sum tupa 4e mu pozvolih da me izprati do nas i da razbere kade jiveq,zapla6i me 4e do 1 sedmica 6e si otmuski,kakvo da pravq? naistina me e strah,nikoga pove4e nqma da pozvolq da me izprati nepoznato mom4e ili da si dam tela,makar4e toi sam si go nameri ne sum mu go davala... pls daite nekfi suveti, bez ebavki pls,6toto temata ne e ebavka,znam 4e sum zagazila... mn mn mn... :smt010 :smt010 :smt010 ](*,) каква СЪМ ТЪПА лелеле убийте ме :smt005

Гард искаш ли ? Щото държа на бой и удрям лошо :-)

LoVe_RuSlAn
09-02-2007, 22:24
i kak taka vratata vi 6e e jelqna i ti 6e spi6 i te 6e vleznat i 6e te iznasilqt ne vqrvam da spi6 kato pyn i da ne 4ue6 kak se razbiva ili otkliu4va JELQZNA vrata...stranna rabota tfa az ot tuka 6e 4uq pa kamoli ti da ne 4ue6..

malakalmavt
09-02-2007, 22:30
няма как да отворят вратата.. на 17.. хм... странно не му отива да се държи така детски за годините си..

ффф... какво разправяш! #-o цял мъж е и това не е детско поведение! :smt005
аман от лапета-гангстери! ](*,) :smt018

nofi
09-02-2007, 22:33
На страха очите са големи! Едва ли ще направи нещо от обещаното! Просот се успокой и погледни трезво на нещата! Едва ли нещо от това, което ти е казал ще стане!

09-02-2007, 22:34
няма как да отворят вратата.. на 17.. хм... странно не му отива да се държи така детски за годините си..

за жалост май си прав/а

MiMcHeToOo
09-02-2007, 22:35

за жалост май си прав/а

тва бях аз.. :wink:

monityY
09-03-2007, 05:55

6to ne me potursi6 ti na moq skype?Az uj te dobavih de... a btw toi ako mi zvune6e na gsm lesno 6e si smena nomera,ama stava duma za doma6en i ne6tata stoqt malko po slojno... ](*,) kazah na maika mi,ama tq ni6to ne kaza,samo det uj q "pritesnih" posavetva me da ne otvarqm na nikoi ako zvuni na zvuneca i ako nqkoi zvuni na tela da pra6tam baba mi da diga i da kaje 4e sum zaminala nqkade na po4ivka,ama ako toq se dotutri do moq kv i vidi 4e sum si tuka 6e stane o6te po lo6o #-o :smt009

The`Girl`From`Mars
09-03-2007, 07:21
taka -pyrvo karai go po-spokoino.Sama kaza 4e tatko ti si idva sled 2 sedmici-toi e myj-golqm,silen bla bla bla-onq muhlio nqma da my stiska-trqbva da izdyrji6 tezi 2 sedmici nali.Vse 6te ima6 nqkoq priqtelka ili priqtel mom4e koeto da pokani6 y vas nali-pone nqma d si sam.Jelqzna vrata ne se otklu4va-vqrvai mi.Ne i ot 17 godi6ni.ZA tvoe spokoistvie ne mahai klu4a ot vratata i go dryj v izpraveno polojenie kato e v klu4alkata-taka ot vyn qnma da mogat da vlqzat daje i ako sly4aono imat klu4 ili nqkakav dryg instroment za koeto se symnqvam.Moje i ti da go spla6i6i malko-nqkoi sms s po taka sydyrjanie 4e samo ako ti naprai ne6ty e jiv ymrql-toi ne e maloleten a samo nepylnoleten tva zna4i 4e za nego 6i ima specialno mqsto v hybav izpravitelen dom det 6i go skusvat ot vsi4ko.kaji 4e poznava6 nqkyv advokat i mn da vnimava.I kaji 4e ne si sama a 4i4o ti,vyi4o ti koito i da e e y vas ili pak ky4e nz.Kakto ti preceni6.Prosto ne se potdavai na panikata \:D/

monityY
09-03-2007, 07:50
да ма той знае 4е сега съм само с баба ми и лесно 6те се възползва,нямам приятелка или приятел който да седи в нас и да ме пази,нямам му телефона да му пи6а смс,а и аз нямам телефон... а и ме е страх да го запла6а 4е да не стане по ло6о...

_Ana_Carenina_
09-03-2007, 07:51
ми като знаеш всичко и никфи съвети от рода на "кажи на ваште" не приемаш..що ни питаш... :smt011

monityY
09-03-2007, 07:55
напротив послу6ах ви,и казах на майка си,малко по нагоре може6 да про4ете6 реакцията и

rashito0o
09-03-2007, 07:59

Сигорно с динамит :smt005 ...По темата..хмм найстина да е на 17 и да се държи толкофа децки за дет си го отрязала да праща хора да те изнасилват и такифа глупости тфа не е по ума на некой здраво мислещ човек...нз кфо да прайш по добре си постой в вас и така :)

Treselle_s
09-03-2007, 08:14
Абе мацко ти толкова злобно ли си го отрязала,че той чак те заплашва....?! Най-доброто решение отиди да спиш в кухнята-там си на сигурно място- квото и да става покрай тебе винаги ще има снаражение от вилици и ножове.... :smt023 Заключвай вратата или опитай да поговориш с момчето спокойно и без заплахи.... А пък и не мога да те разбера-нямаш по-големи приятели .. ваште ги няма...Баси как си оцеляла в днешно време....Нямаш ли някое бивше гадже ,което да е по-голямо и да опита да сплаши това момче....Пък и на дискотека ходиш ... Леле вземи малко се стресни и вече си стой у вас и мирувай....Нали знаеш "Да бе мирно седяло,не би чудо видяло" :roll: :-D [/list]

monityY
09-03-2007, 08:33
имам едно бив6е гадже с което споделих за проблема и той каза 4е само да ме е докоснал 4е му сма4ка фасона,то аз като ми направи не6то 6е се опраа после 6е му го върна,ама въпроса е как да се отърва 4е да не ми направи ни6то,бив6ето ми предложи о6те са да си определа сре6та с тоя и да дойде да го набие,ама аз неискам са,о6те ни6то не ми е направил,верно не треа да 4акам да ми направи ама ако сега го пребие оня после 6е с еозлоби пове4е и може да ми го върне тройно,аз съм на мнение 4е не6тата не се ре6ават с бой... ](*,) аз не съм го отрязала гадно,просто той постоянно ми се натиска6е и като го опознах 6то за стока е му казах 4е искам да си по4ина малко от мом4ета и да си няям гаже,даже не му казах истината поради която неискам да се виждаме и той ми затвори,в4ера ми звъни и иска да се видим казах му 4е ве4е му казах не6то и неискам,той ме пита дали си няям друг и аз да се оттърва казах-ми не6то такова и оня пак ми затвори и после в скайпа се опитах да поговоря 4ове6ки с него и т.н ама той от дума не разбира по4на напрао със заплахите,аз съм му виновна... не мога да съм с 4овек който не харесвам на сила,верно в на4алото му дадох напразни надежди,6тото с;ед диското излизахме 3 пъти,първия път да си го спомна,6тото помнех 4е не ме кефе6е мн визуално и видях 4е не ме кефи ама не ми стиска6е да го отрежа,той само ме целува6е,помих го да не прибързваме и да няма целувки,ама той не можа да се спре,само ми се нахвърля6е,втория и треатия път се видяхме не 6тото съм искала а по необходимост,бе6е ми се развалила калавиетурата и той каза 4е може да ми я орпави,видяхме се за да му я дам и после за да ми я върне и двата пъти пак ми се натиска6е,изоб6то ми напраи мн ло6о впе4атление,пита ме дали искам да ходим и аз му казах като го опозная по добре 6е му кажа,не е да съм му казала Да а в следва6тия момент да го късам,казах му 4е 6е си помисля и накрая му казах кратко ясно и спокойно какво съм ре6ила,той оба4е е луд по мен и го прие много сериозно и сега незнам какво ме 4ака...

sentient_
09-03-2007, 08:54
ami naistina si tupa hvarli se ot nqkoi visok etaj

monityY
09-03-2007, 09:00
ami naistina si tupa hvarli se ot nqkoi visok etaj
kfa si tupa.... 6to ne se hvurli6 ti ma?imam seriozen problem iskam seriozni otgovori ti si trugnala/trugnal da si prai6 ebavki,bati 4oveka si... ](*,) ](*,) ](*,)

valentinaaaa
09-03-2007, 09:13
Abe obadi mu se i mu obqsni kato normalen 4ovek(no mai ne,no opita e vajen)i mu kaji 4e prosto ne go haresva6 i neiska6 problemi i 4e ako tolkova te haresva 6te te ostavi na mira samo tova moga da te posavetvam v tova polojenie.(kasmet) [-o<

sentient_
09-03-2007, 09:13
ave ti maloumna li si takiva ne6ta kazvat li se v forum em ako toq det uj iskal da prati hora da ta ebat go pro4ete tva i se qdosa pove4e a ne misli6 li 4e e tupo ama qvno si nqkva malka pikla i ne ti stiga akula za tiq raboti oshte taka 4e naistina se hvarli ot nqkoi etaj

monityY
09-03-2007, 09:20
ave ti maloumna li si takiva ne6ta kazvat li se v forum em ako toq det uj iskal da prati hora da ta ebat go pro4ete tva i se qdosa pove4e a ne misli6 li 4e e tupo ama qvno si nqkva malka pikla i ne ti stiga akula za tiq raboti oshte taka 4e naistina se hvarli ot nqkoi etaj

taka kato ti gledam suvetite moga da sudq po tqh 4e ti si o6te po malka pikla,tuka piclo e forum v koito 4ovek da puska temi ako ima problemi,ako seki se pritesnqva 4e 4oveka za koito pi6e v temata moje da q vidi,togava trea nikoi da ne pi6e v forum we ](*,) mai maloumnata si ti,i da te svetna samo toi daje ne e 4uval za saita teenproblem.net

Treselle_s
09-03-2007, 10:13
Да бе пък и едва ли той ще прочете точно тази тема...Пък и тук тя е анонимна да не мислиш ,че само едно момиче е заплашвано....ще разбере той пфф параноята на едно дете :lol:

The`Girl`From`Mars
09-03-2007, 11:18
ei ne q napadai :D Vij zna4i trqbva da svikne6 s misylta 4e ba6ta ti skoro 6te e v ky6ti samo ydurjai fronta 2 sedmici-ne izlizai 4esto 4esto-stoi si na pc-to ili pak var6i nqkakva rabota y vas.Toi ne moje da vleze vav vas spokoino-nqma kaka-samo ako ima klu4 , no ako dyrji6 klu4a kakto az ti kazax nqma na4in da vleze-spokoino sigyrna sym v tova-sobstven opit.Ne izlizai po tymnoto-daje i samo do magazina otsre6ta-pone sa 2 sedmici ne e pove4e-zn 4e ne e malko i te e strah no imai vqra nqma na4in da vleze y vas,pak i nie syforomcite sme tyk{}

09-03-2007, 11:24
nqma da pisha na kirilica 4e e po lesno i iskam da vi kaja neshto .. kak moje da i se vryzvate na taq ?? da nqmala nikfi priqteli ala bala maika i nqma da i obyrne vnimanie ne vijdate li gi kfi si izmislq samo zashtoto strada ot lipsa na vnimanie mili4ka da ti kaja stradash ot nqkfakfa bolest neshto kak si gi izmislqsh neznam.. dasi na 14 godini da nqmash priqtelki ala bala s koi hodish na disko ? moje li da pitam ?? shtoto az vinagi hodq s kompaniq taka che da vseki tam e s kompaniq nemoje i ti da si nqmash da im kajesh ako si hodish sama trqbva da is mnogo smeshna O_o spri da se izlagash i ne pishi po dobre a ??

09-03-2007, 11:27
a i syshto taka tova ako beshe istina ti nqamshe da pishesh ot sobstveniq si profil a shteshe da si kato gost ala bala prosot nqmash nikakyf umstven baagaj da izmislish na4in da trupash mneniq sysedi nqmash li v bloka kadeto jiveesh ili vsi4kite sa iznasileni :-({|= :-({|=

Treselle_s
09-03-2007, 11:28
уоу : )

09-03-2007, 11:29
a be iz4etox vsi4ko i konstatiram 4e ste idioti kak moje v nqkvi filmi da se vkarvate basi horata da te sa coza nostra sicilianskata mafiq 6te doidat i a we idioti......... :-({|=

Treselle_s
09-03-2007, 11:30
ахаха весело ми е :smt016

inSane_baby
09-03-2007, 11:31
az si mislq 4e toi blafira :|

az sa6ty

monityY
09-03-2007, 11:34
nqma da pisha na kirilica 4e e po lesno i iskam da vi kaja neshto .. kak moje da i se vryzvate na taq ?? da nqmala nikfi priqteli ala bala maika i nqma da i obyrne vnimanie ne vijdate li gi kfi si izmislq samo zashtoto strada ot lipsa na vnimanie mili4ka da ti kaja stradash ot nqkfakfa bolest neshto kak si gi izmislqsh neznam.. dasi na 14 godini da nqmash priqtelki ala bala s koi hodish na disko ? moje li da pitam ?? shtoto az vinagi hodq s kompaniq taka che da vseki tam e s kompaniq nemoje i ti da si nqmash da im kajesh ako si hodish sama trqbva da is mnogo smeshna O_o spri da se izlagash i ne pishi po dobre a ??

off kat ne mi vqrva6 huu... ne 4e nqmam priqteli imam 2-3 ama ne istinski i ne mogat da doidat tuka da me pazqt ili az da ida v tqh... xodix s 2-3 mom4eta na disko daje 2 ot tqh ne poznavah ot neta se zapoznahme i razbrahme da doidat... ne tursq sujalenie a prosto suvet,ako obi4a6 bez obidi 6toto neznae6 kfo mi e... temata ne e ebavka kakto kazah napulno sum seriozna,ama vie qvno ne ste :smt010 6tom si mislite 4e se praa na interesna zaklq4ete temata i nikoi ni6to da ne pi6e,ako 6e mi davate takiva suveti kato da se grumna da sko4a ot 11tiq etaj i nz si kfo ili puk kato me obijdate,bqsi xorata :smt013

09-03-2007, 11:36
dam tva sa talibani iska6ti da te ebat zvunni na bush da prati samoleti f-18 da gi bombardira moje toq det te zapla6va da e bin laden 4e i prez vrati minava teq da ne sa fantasti4nata 4etvorka ot 10a klas imat gorelki bazuki mani tva e qkudzata sigurno :lol:

monityY
09-03-2007, 11:37
a i syshto taka tova ako beshe istina ti nqamshe da pishesh ot sobstveniq si profil a shteshe da si kato gost ala bala prosot nqmash nikakyf umstven baagaj da izmislish na4in da trupash mneniq sysedi nqmash li v bloka kadeto jiveesh ili vsi4kite sa iznasileni :-({|= :-({|=

imam susedi i kak 6e mi pomognat te we?i znae6 li 6to ne pi6a kato gost?6toto toq nema kak izob6to da vidi tuka temata,1vo na 1vo toi po4ti ne vliza v internet,toi daje nqma de xodi v klub,ne e 4uval za tozi sait,izob6to i nema da trugne da se zanimava s gluposti,kakto kazah po taq logika si4ki trea da vlizate kato gosti ako iskate da spodelite ne6to za nqkoi i toi da ne pro4ete... ](*,)

09-03-2007, 11:40

imam susedi i kak 6e mi pomognat te we?i znae6 li 6to ne pi6a kato gost?6toto toq nema kak izob6to da vidi tuka temata,1vo na 1vo toi po4ti ne vliza v internet,toi daje nqma de xodi v klub,ne e 4uval za tozi sait,izob6to i nema da trugne da se zanimava s gluposti,kakto kazah po taq logika si4ki trea da vlizate kato gosti ako iskate da spodelite ne6to za nqkoi i toi da ne pro4ete... ](*,)

pomisli li za shansa nqkoi ot negovite priqteli da go pro4ete tfa kfasi malumna i ti

monityY
09-03-2007, 11:42
eto vi dokzatelstvoto za si4ko... 6toto se nerva da me nari4at lujkinq :

[02.9.2007 г. 16:20:29] pepi каза: axx
[02.9.2007 г. 16:20:32] pepi каза: axaxax
[02.9.2007 г. 16:21:24] pepi каза: mai ve4e neiska6 da ima6 ni6to ob6to s men
[02.9.2007 г. 16:21:25] pepi каза: ok]
[02.9.2007 г. 16:22:02] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: az ve4e ti kazah ne6to..
[02.9.2007 г. 16:22:13] pepi каза: paiiiiiiiiii
[02.9.2007 г. 16:22:40] pepi каза: i sa kvo
[02.9.2007 г. 16:22:41] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 16:22:45] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: ni6ty
[02.9.2007 г. 16:23:00] pepi каза: :O
[02.9.2007 г. 16:23:15] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: (think)
[02.9.2007 г. 16:23:32] pepi каза: 4yi sa ne6to 6te ti kaja
[02.9.2007 г. 16:23:34] pepi каза: i iskam
[02.9.2007 г. 16:23:37] pepi каза: da go
[02.9.2007 г. 16:23:40] pepi каза: zapomni6
[02.9.2007 г. 16:23:43] pepi каза: ot men
[02.9.2007 г. 16:23:43] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ каза: ok
[02.9.2007 г. 16:27:46] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: e?
[02.9.2007 г. 16:28:07] pepi каза: sega az mislq 4e bqh dosta qsen s teb i mislq 4e ti kazah istinata v o4ite a ti misle6e misle6e i nai nakraq kakvo se polu4i nai nakraq razmisli i mi vyrza tenekiq mai taka se otnasq6 s vseki sre6tnat az bqh mnogo iskren s teb i misleh 4e 6te stane ne6to mejdu nas sa iskam da znae6 ne6to ot men i ne go zabravqi AKO MISLI6 TAKA DA PRODULJAVA6 S VSQKO MOM4E 6TE ZATUNE6 MNOGO JESTOKO I NAI NAKRAQ 6TE STANE NE6TO OT TEB S KOETO DAJE I TI SAMATA NQMA DA SI GO O4AKVALA OT SEBE SI TOVA E DRUGO NQMAM KAKVO DA TI KAZVAM
[02.9.2007 г. 16:28:56] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ok
[02.9.2007 г. 16:29:16] pepi каза: KAKVO OK
[02.9.2007 г. 16:29:22] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: pro4etoh
[02.9.2007 г. 16:29:28] pepi каза: SAMO TOVA LI 6TE MI KAJE6 A?
[02.9.2007 г. 16:29:30] pepi каза: a
[02.9.2007 г. 16:29:32] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 16:29:32] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mda
[02.9.2007 г. 16:29:41] pepi каза: emi ok
[02.9.2007 г. 16:29:43] pepi каза: mai
[02.9.2007 г. 16:29:44] pepi каза: i
[02.9.2007 г. 16:29:46] pepi каза: fe
[02.9.2007 г. 16:29:51] pepi каза: neiska6 da sme
[02.9.2007 г. 16:29:53] pepi каза: ok
[02.9.2007 г. 16:30:00] pepi каза: az ne sum putka
[02.9.2007 г. 16:30:06] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: kakvo da sme?
[02.9.2007 г. 16:30:24] pepi каза: friend
[02.9.2007 г. 16:30:36] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: emi moje,za6to da ne iskam :)
[02.9.2007 г. 16:31:02] pepi каза: a taka li a za6to trqbva6e da mi vyrjke6 tenekia
[02.9.2007 г. 16:31:04] pepi каза: a?
[02.9.2007 г. 16:31:12] pepi каза: samo tva iskam da znam
[02.9.2007 г. 16:31:13] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 16:31:19] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: kakvo razbira6 pod "vurje6e tenekiq"
[02.9.2007 г. 16:32:04] pepi каза: emi ti mi kaza 4e 6te sme si gadjeta i nai nakraq kakvo stana vsi4ko otide po dqvolite
[02.9.2007 г. 16:33:04] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne,kazah ti 4e 6te si pomislq i trqbva da te opoznaq po dobre,posledniq put durjanieto ti,t.e pred posledniq put v gradinkata ne mi dopadna,za tova te otrqzoh,a i za6toto si namerih drug,i za6toto prosto ne me kEfI6
[02.9.2007 г. 16:33:04] pepi каза: mai ti skusva6 s men za6toto ne ti napravih klaviaturata
[02.9.2007 г. 16:33:08] pepi каза: mai ti skusva6 s men za6toto ne ti napravih klaviaturata
[02.9.2007 г. 16:33:24] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: xax za takiva gluposti? :D molqti se ne sum bebe
[02.9.2007 г. 16:34:19] pepi каза: TI SI TKA NARE4ENATA LEKA JENA
[02.9.2007 г. 16:34:33] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: nari4ai me kakto iska6
[02.9.2007 г. 16:35:48] pepi каза: AZ MISLEH 4E SI SVESTNA
[02.9.2007 г. 16:36:01] pepi каза: SORY]
[02.9.2007 г. 16:37:01] pepi каза: SA KAKVO 6TE MUL4IM LI A?
[02.9.2007 г. 16:37:13] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: kakvo iska6 da ti kaja?
[02.9.2007 г. 16:37:55] pepi каза: EMI NZ PONE MISLQ 4E TRQBVA DA MI SE IZVINI6 TAKA BI BILO REDNO SPORED MEN
[02.9.2007 г. 16:38:09] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: da se izvinq za?
[02.9.2007 г. 16:38:22] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne mislq 4e sum napravila ne6to za koeto da se izvinqvam
[02.9.2007 г. 16:38:24] pepi каза: 4E MI VYRZA TENEKIA
[02.9.2007 г. 16:38:59] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: az ne sum kazvala 4e sme gadjeta nali ? az prosto ti kazah 4e 6te si pomislq,e pomislih si... i ti kazah re6enieto si
[02.9.2007 г. 16:39:33] pepi каза: ;(
[02.9.2007 г. 16:39:34] pepi каза: OK
[02.9.2007 г. 16:41:00] pepi каза: PO NATAM MOJE LI DA STANE NE6TO MEJDU NAS
[02.9.2007 г. 16:41:03] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 16:41:09] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne
[02.9.2007 г. 16:41:20] pepi каза: 6TO?
[02.9.2007 г. 16:41:54] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne me karai da povtarqm edno i su6to,kakvito sa mi pri4inite sa,takiva sa i za vbude6te
[02.9.2007 г. 16:42:35] pepi каза: ZNA4I ZA MEN IMA6 LO6O VPE4ATLENIE TAKA LI
[02.9.2007 г. 16:42:39] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 16:42:46] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mi da
[02.9.2007 г. 16:42:51] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: moje da se kaje
[02.9.2007 г. 16:42:54] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: za nqkoi ne6to
[02.9.2007 г. 16:42:56] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne6ta*
[02.9.2007 г. 16:43:31] pepi каза: EI MALKATA VNIMAVAI KAKVO GOVORI6 4E 6TE STANE NE6TO MNOGO LO6O
[02.9.2007 г. 16:43:32] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 16:43:51] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ok pita6 me i ti otgovarqm,kakvo iska6 da ti kaja?
[02.9.2007 г. 16:44:07] pepi каза: VNIMAVAI
[02.9.2007 г. 16:44:21] pepi каза: PREDUPREJDAVAM TE V OPASNOST SI
[02.9.2007 г. 16:44:22] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: huu togaa 6e si mul4a 6tom 6e se zaqjda6
[02.9.2007 г. 16:44:32] pepi каза: PREDUPREJDAVAM TE V OPASNOST SI
[02.9.2007 г. 16:45:25] pepi каза: NE ME INTERESUVA S KOI SI MEN NE ME E STRAH OT NIKOI
[02.9.2007 г. 16:46:23] pepi каза: AZ ISKAM DA RAZBERE64E AZ NE SUM HLAPAK
[02.9.2007 г. 16:46:38] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: znam 4e ne si :)
[02.9.2007 г. 16:50:00] pepi каза: AKO OBI4A6 NQKOI PUSNI GO NA SVOBODA TOI AKO TE OBI4A PRI TEBE 6TE SE VURNE AKO LI PAK NE NQMA ZA KAKVO DA SAJALQVA6 6TASTLIV E TOI BEZ TEBE I ZA NEGO 6TE SE RADVA6
[02.9.2007 г. 16:50:28] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: tova za kakvo be6e?
[02.9.2007 г. 16:50:40] pepi каза: MI POMISLI
[02.9.2007 г. 16:50:53] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: za mene li se otnasq
[02.9.2007 г. 16:51:00] pepi каза: DAM
[02.9.2007 г. 16:51:16] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: po tazi logika bi trqbvalo ti da se radva6 za men?
[02.9.2007 г. 16:51:45] pepi каза: DA
[02.9.2007 г. 16:51:50] pepi каза: RADVAM SE
[02.9.2007 г. 16:52:00] pepi каза: :)
[02.9.2007 г. 16:52:07] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mi oki :)
[02.9.2007 г. 16:52:17] pepi каза: (u)
[02.9.2007 г. 16:52:43] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: stiga,ne sum ti razbila surceto,ti ne si vluben v men
[02.9.2007 г. 16:53:49] pepi каза: EMI DOBRE TOGAVA 6TOM TAKA MISLI6 6TE STANE NE6TO KOETO NQMA DA GO O4AKVA6 I POSLE 6TE IMA DA MI SE MOLI6 NA KOLENE
[02.9.2007 г. 16:54:21] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mi taka si mislq,6toto ne si me opoznal dostata4no za da si se vlubil
[02.9.2007 г. 16:54:44] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: a az ne obi4am da mi kazvat 4e me obi4at kato ne me,6tom nastoqva6 4e si vluben v men ok,ti si znae6
[02.9.2007 г. 16:55:12] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: drug put gledai da ne se vlubva6 tolkova lesno,za tfoe dobro e,za da ne se slu4va tova (u) ;(
[02.9.2007 г. 16:55:25] pepi каза: SA KAKVO ISKA6 DA NAPRAVQ ZA TEB I 6TE GO NAPRAVQ
[02.9.2007 г. 16:55:28] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 16:55:44] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: 6te napravi6 li naistina tova koeto iskam?
[02.9.2007 г. 16:56:10] pepi каза: DAM
[02.9.2007 г. 16:56:54] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: emi ne e ni6to slojno,da ne me tursi6 pove4e,da ne se zaqjda6,mojeme da si ostaneme fr i ot vreme na vreme da si pi6eme v skype,no za drugo da ne me tursi6,nito po tela nito po drug na4in
[02.9.2007 г. 16:57:58] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: 6te go napravi6 li?
[02.9.2007 г. 16:58:20] pepi каза: EMI AZ NQMA DA TE TYRSQ AMA 6TE GO DAM TELA TI NA MNOOO HORA TE 6TE TE TURSQT 6TOM TAKA ISKA6 OK 6TOM ISKA6 DA TEW BEZPOKOQT PO SELI NO6TI
[02.9.2007 г. 16:58:43] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: i za6to trqq mi dava6 tela ?
[02.9.2007 г. 16:59:08] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: za da mi go vurne6 li?ne moga da sum na sila s tebe,kato ne te haresvam...
[02.9.2007 г. 16:59:11] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: prosto ne e tova na4ina
[02.9.2007 г. 16:59:20] pepi каза: EMI PROSTO EI TAKA 6TOTO 6TE MI E KI9EF DA TE VIDQ KAK SE NERVIRA6 KAKTO I AZ V MOMENTA SE NERVIRAM
[02.9.2007 г. 16:59:22] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: nali kakvoto poiskam si 6tql da go napravi6
[02.9.2007 г. 16:59:26] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne mi davai tela na nikoi
[02.9.2007 г. 16:59:30] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: nito ti mi se obajdai
[02.9.2007 г. 17:00:00] pepi каза: NE MI ZAPOVQDVAI 6TE GO DAM NA PONE 1000 4OVEKA
[02.9.2007 г. 17:00:21] pepi каза: I AZ KAKVOTO IM KAJA TE 6TE GO NAPRAVQT
[02.9.2007 г. 17:00:22] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: huu i az 6e dam tfoq,da sme kfit
[02.9.2007 г. 17:00:23] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ok?
[02.9.2007 г. 17:00:38] pepi каза: MI OK
[02.9.2007 г. 17:00:58] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: 6tom tova e na4ina.. si4ki samo za otmu6teniq si mislite
[02.9.2007 г. 17:01:00] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: kakto i da e
[02.9.2007 г. 17:01:12] pepi каза: AMA AZ 6TE IM KAJA DA TE IZNASILIQT 6TE IM DAM PARI ZA TVA A I TI NQMA DA USPEEE6 DA ME POBEDI6
[02.9.2007 г. 17:01:35] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: i kakvo da napraa za da ne go pravi6
[02.9.2007 г. 17:01:38] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: a kakvo iska6?
[02.9.2007 г. 17:01:43] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: kakvo sum ti vinovna
[02.9.2007 г. 17:02:08] pepi каза: EMI VINOVNA SI MI DA ZA6TOTO AZ SUM LUD PO TEB
[02.9.2007 г. 17:03:14] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: i tova e na4ina da mi go vurne6 li?dobre li 6e ti e kato znae6 4e 6e stradam posle?6tom si lud po mene se zamisli za tova,zamisli se su6to taka 4e az ne moga nasila da sum s 4ovek koito ne haresvam,zamisli se 4e ako si nameri6 druga 6te me zabravi6 i 4e vremeto lekuva si4ko i s tebe moje da si ostanem fr
[02.9.2007 г. 17:03:18] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: bez da se stiga
[02.9.2007 г. 17:03:20] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: do krainosti
[02.9.2007 г. 17:03:24] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: prosto se zamisli
[02.9.2007 г. 17:04:22] pepi каза: NE NQMA DA SE ZAMISLQM VU8RHU NI6TO 6TE GO NAPRAVQ TOVA KOETO TI KAZAH
[02.9.2007 г. 17:04:28] pepi каза: KRAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[02.9.2007 г. 17:04:42] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: i kak 6e me namerqt horata ti da me iznasilqt be
[02.9.2007 г. 17:04:54] pepi каза: ZNAM KUDE JIVEEE6
[02.9.2007 г. 17:05:01] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: i kude
[02.9.2007 г. 17:05:20] pepi каза: NQMA ZNA4ENIE TE 6TE TE NAMERQT SPOKO
[02.9.2007 г. 17:05:33] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: i kfo 6e doidat u nas? :D i 6e me iznasilqt li
[02.9.2007 г. 17:05:36] pepi каза: DO 1 SEDMISA RABOTATA E GOTOVA
[02.9.2007 г. 17:08:17] pepi каза: SA KAKVO 6TE MUL4IM LI?
[02.9.2007 г. 17:08:31] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mi az te pitah ne6to
[02.9.2007 г. 17:08:36] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: i kfo 6e doidat u nas? :D i 6e me iznasilqt li
[02.9.2007 г. 17:08:49] pepi каза: EMI DA LOGI4NO E
[02.9.2007 г. 17:09:25] pepi каза: SA KAKVO 6TE MUL4IM LI?
[02.9.2007 г. 17:09:26] pepi каза: SA KAKVO 6TE MUL4IM LI?
[02.9.2007 г. 17:09:26] pepi каза: SA KAKVO 6TE MUL4IM LI?
[02.9.2007 г. 17:09:28] pepi каза: A
[02.9.2007 г. 17:09:29] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:09:35] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: emi
[02.9.2007 г. 17:09:38] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: malko trudno
[02.9.2007 г. 17:09:42] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: 6e stane da ti kaja
[02.9.2007 г. 17:09:43] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ;)
[02.9.2007 г. 17:09:48] pepi каза: OK
[02.9.2007 г. 17:09:54] pepi каза: NE ME RAZSMIVAI
[02.9.2007 г. 17:09:56] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: da ne zemat da razbiqt jelesnata vrata
[02.9.2007 г. 17:09:57] pepi каза: MOLIA TE
[02.9.2007 г. 17:10:03] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: jeleznata*
[02.9.2007 г. 17:10:14] pepi каза: XAXAX
[02.9.2007 г. 17:10:25] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: xax obqsni mi de kak 6e stane?
[02.9.2007 г. 17:10:42] pepi каза: SPOKO TE MOGAT DA Q OTVORQT BEZ DA Q RAZBIVAT IMAT SI NA4IN
[02.9.2007 г. 17:11:14] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: wow i kfo? :D 6e doidat tuka kato po filmite 6e po4nat da me ebat baba mi 6e q vurjat za edin stol da ne piska i posle 6e se ometat?
[02.9.2007 г. 17:11:35] pepi каза: OOO
[02.9.2007 г. 17:11:36] pepi каза: OK
[02.9.2007 г. 17:11:39] pepi каза: 6TOM
[02.9.2007 г. 17:11:40] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: obqsni mi de
[02.9.2007 г. 17:11:42] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: kak 6e stane
[02.9.2007 г. 17:11:45] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: interesno mi e
[02.9.2007 г. 17:12:41] pepi каза: NA 4OVEK MU SE SLU4VA TOVA KOETO NAI MALKO GO O4AKVA AKO NE GO ZNAE6
[02.9.2007 г. 17:12:59] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: obqsni mi kak 6e stane rabotata 6toto mi e interesno
[02.9.2007 г. 17:13:10] pepi каза: :D
[02.9.2007 г. 17:15:00] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: e?
[02.9.2007 г. 17:15:17] pepi каза: 8-|
[02.9.2007 г. 17:15:26] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: are kaji de
[02.9.2007 г. 17:15:46] pepi каза: ARE 6TE VIKA6 NA MAGARE QSNO LI TI E
[02.9.2007 г. 17:16:03] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: a ti kuf si za da mi vika6 qsno li ti e
[02.9.2007 г. 17:16:43] pepi каза: (rofl)
[02.9.2007 г. 17:19:00] pepi каза: SA KIAKVO 6TE MUL4IM LI
[02.9.2007 г. 17:19:01] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:19:09] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mi kakvo da kaja
[02.9.2007 г. 17:21:11] pepi каза: :@
[02.9.2007 г. 17:21:58] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: kaji ti ne6to
[02.9.2007 г. 17:22:19] pepi каза: KAKVO?
[02.9.2007 г. 17:22:25] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mi neznam
[02.9.2007 г. 17:22:46] pepi каза: ARE AZ SA IZLIZAM
[02.9.2007 г. 17:22:56] pepi каза: BB
[02.9.2007 г. 17:23:09] pepi каза: TI TUK LI SI KUM 12 4ASA
[02.9.2007 г. 17:23:19] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: mi ne
[02.9.2007 г. 17:23:31] pepi каза: A KUM 10
[02.9.2007 г. 17:23:35] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: 10 sig
[02.9.2007 г. 17:23:38] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: no nz
[02.9.2007 г. 17:24:03] pepi каза: 6TE HODI6 DA TE EBUT NALI?
[02.9.2007 г. 17:24:27] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne,tuka sum si ama neznam dali 6e sum na kompa
[02.9.2007 г. 17:24:31] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: tolkova kusno
[02.9.2007 г. 17:25:03] pepi каза: KAJI MI 4ESTNO EBALA LI SI SE DOSEGA]
[02.9.2007 г. 17:25:04] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:25:08] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: NE
[02.9.2007 г. 17:25:09] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne sum
[02.9.2007 г. 17:25:20] pepi каза: OK
[02.9.2007 г. 17:25:39] pepi каза: VF SRQDA 6TE IDVA6 LI V AMOR]
[02.9.2007 г. 17:25:55] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne
[02.9.2007 г. 17:26:04] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: drugata
[02.9.2007 г. 17:26:06] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: sedmica
[02.9.2007 г. 17:26:07] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: sig
[02.9.2007 г. 17:26:13] pepi каза: 6TO RABOTA LI IMA6
[02.9.2007 г. 17:26:14] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:26:23] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: baba mi nqma da me pusne
[02.9.2007 г. 17:26:48] pepi каза: 6TO
[02.9.2007 г. 17:26:49] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:27:10] pepi каза: A S GADJETO 6TE PUSNE A
[02.9.2007 г. 17:27:15] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: emi 6toto e tupa... ne iska da se pribiram tolkova kusno i taka
[02.9.2007 г. 17:27:25] pepi каза: A S GADJETO 6TE PUSNE A
[02.9.2007 г. 17:27:26] pepi каза: A S GADJETO 6TE PUSNE A
[02.9.2007 г. 17:27:26] pepi каза: A S GADJETO 6TE PUSNE A
[02.9.2007 г. 17:27:39] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne s nikoi nqma,nqmam gadje,prosto ima edno mom4e s koeto moje da trugneme
[02.9.2007 г. 17:28:52] pepi каза: I KOI E TOQ
[02.9.2007 г. 17:28:53] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:29:01] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ne go poznava6
[02.9.2007 г. 17:29:21] pepi каза: AZ AKO GO VIDQ 6TE IMA (punch)
[02.9.2007 г. 17:30:05] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: edva li 6te go vidi6
[02.9.2007 г. 17:30:45] pepi каза: AXAXAXA
[02.9.2007 г. 17:30:47] pepi каза: OK
[02.9.2007 г. 17:31:06] pepi каза: POMNI SI DUMI4KITE KAKVO GOVORI6
[02.9.2007 г. 17:31:20] pepi каза: ;)
[02.9.2007 г. 17:31:24] pepi каза: STAVA LI
[02.9.2007 г. 17:31:25] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:31:27] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: ok
[02.9.2007 г. 17:31:47] pepi каза: 6TOTO POSLE DA NE MI SE MOLI6 NA KOLENE
[02.9.2007 г. 17:31:48] pepi каза:
?
[02.9.2007 г. 17:31:54] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: za kakvo da se molq
[02.9.2007 г. 17:31:57] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: da ne go bie6 li
[02.9.2007 г. 17:32:21] pepi каза: AZAM
[02.9.2007 г. 17:32:26] pepi каза: AXAM
[02.9.2007 г. 17:32:28] pepi каза: DAM
[02.9.2007 г. 17:32:38] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: prosto ne vqrvam da go sre6tne6 nqkade
[02.9.2007 г. 17:32:43] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: no ako go sre6tne6 dobre
[02.9.2007 г. 17:33:00] pepi каза: KAKVO DOBRE DA GO BIQ LI?
[02.9.2007 г. 17:33:14] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: e ti nema me pita6 mene kfo da prai6
[02.9.2007 г. 17:33:19] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: 6e prai6 kfoto si naumi6
[02.9.2007 г. 17:33:37] pepi каза: AMA TI ISKA6 LI DA GO BIQ
[02.9.2007 г. 17:33:38] pepi каза: ?
[02.9.2007 г. 17:33:45] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: e razbira se 4e ne
[02.9.2007 г. 17:33:58] pepi каза: OK ARE BB
[02.9.2007 г. 17:34:27] ˙·٠ҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ٠·˙ [!]FiLm[!] каза: bb

kefete se.... ](*,)

09-03-2007, 11:45
Вие момиченцата сте уникално тъпи парчета ако имате 18 просто отидете в магазин за оръжие продават газови пистолети без разрешително копувате си има турски които не са хубави де ама на вас не ви трябва нещо кои знае какво струват по 30лв копуваш си патрони в чантата и това е вместо да си давате парите за глупости помислете за сигурността си неможе все на мъжете да разчитате и на полиция научете се да се грижите сами за себе си!

Treselle_s
09-03-2007, 11:55
Сега според мен,като прочетох чата момчето само се е ебавало с теб...за да види реакцията ти...излишно се филмираш... Пък и ти що казваш ,че не си го отрязала гадно...Да му кажеш ,че не му се кефиш и ,че си имаш др-това направо си е супер злобно.... Не мисля,че нещо ще направи.... :-D

DivoTo_KoTe
09-03-2007, 11:56
a be iz4etox vsi4ko i konstatiram 4e ste idioti kak moje v nqkvi filmi da se vkarvate basi horata da te sa coza nostra sicilianskata mafiq 6te doidat i a we idioti......... :-({|=

а ти от къде знаеш,че не е истина.....Пф дейба тфа е форум,момичето е уплашено и вие почвате с нападките.

monityY
09-03-2007, 12:04
Сега според мен,като прочетох чата момчето само се е ебавало с теб...за да види реакцията ти...излишно се филмираш... Пък и ти що казваш ,че не си го отрязала гадно...Да му кажеш ,че не му се кефиш и ,че си имаш др-това направо си е супер злобно.... Не мисля,че нещо ще направи.... :-D

off razkazah nqkolko puti po to4no za kfo staa vapros.. predi mi se be6e obadil i mu kazah 4e neiskam da se sre6tam pove4e s mom4eta.malko da si po4ina,izlugah mu i ne mu kazah istinata ta da ne go naranq,ama posle mi se obajda pak i nastoqva da se vidim neznaeh kak da se izmukna,toi me pita dali si nqmam nqkoi durg i az za da se izmukna kazah mi g/d da.. i toi mi zatvori,nakraq ve4e mu kazah istinata 4e ima nqkoi 4erti v nego koito ne mi haresvat,govorq vizualno i po harakter,az bqh sklonna v na4aloto da trugna s nego 6toto mi se vidq gotin po harakter,posle go opoznah i rabzrah 4 e eprosto edno jivotno koeto e s mene samo za sex i izob6to ne mu puka,razbrah 4e e grub i izvraten i nakraq prosto mu kazah 4e ne mi haresvat nqkoi 4erti v haraktera kakto smai pro4etohte,koeto go vbesi ebati... ](*,) ne moga da sum s 4ovek koito ne haresvam na sila,ne moga.. :smt009

09-03-2007, 12:10
Ти си безнадежден случаи хората ти дадоха 20000 съвета а ти пак си продължаваш да си навиваш на пръста как някви дришлиовци се ебават с теб тоя няма сила да пръдне имал хора кви хора има тоя цифлио!Послушаи хората вместо да се правиш на тъпа и да си държиш на своето за кво искаш съвети като не ги приемаш

Treselle_s
09-03-2007, 12:11
Споко бе....няма нещо да напрви.... не може ли да му се извиниш и да му кажеш нещо др..някфо оправдание от сорта на " Еми просто много пъти са ме наранявали не искам да почвам връзка ,щото ме е страх да не остана наранена искам да изчакам малко" аз примерно винаги казвам нещо от сорта като искам да разкарам някой...винаги действа :smt005

monityY
09-03-2007, 12:14
pri nego edva li 6e podeistva :smt009 toi 6e kaje 4e ne bi me naranil,4e e po razli4en ot ostanalite,ili 6e kaje 4e iska da se vijdame pone dori da ne sme gadjeta i kat se vidim pak 6e mi se nahvurli da me celuva i t.n... prosto neiskam da imam ni6to ob6to s nego,ina4e za suvetite mersi,ne e vqrno 4e ne gi priemam,e zavisi kakvi sa de,pone malko me ospokoihte,mersi na si4ki koito pro4etohte temata mi :|

09-03-2007, 12:18
констатрам че на теб неможе да ти се помогне неслушаш никого сама си се предала и самата ти казваш че няма изход и ако някои ти даде съвет веднага контрираш е ми оправяи се!С радио не се говори :-({|=

Erica
09-03-2007, 12:24
Ти имаш нужда от специалист...според мен.Нямате ли във вашият град психотерапевти,вземи иди,че тай като гледам имаш нужда от помощ!

AFT
09-03-2007, 12:35
Ъъъъ, не знам как се излъгах да прочета онзи чат, но все пак - това момче е малоумно и ти му се връзваш. #-o

Klamer4o93
09-03-2007, 12:39
double post. Mоля модератор да го делне :)

Klamer4o93
09-03-2007, 12:40
[02.9.2007 г. 16:33:04] pepi каза: mai ti skusva6 s men za6toto ne ti napravih klaviaturata
:smt044 :smt043 :smt042

inSane_baby
09-03-2007, 12:49
отиди в полицията :-s

monityY
09-03-2007, 12:54
отиди в полицията :-s

i kvo da im kaja?ima edno mom4e deto me zapla6va 4e 6e me iznasili,ama mu nqmam adresa i telefona kfo da praa?

09-03-2007, 13:11
pravi kot iska6 horata v sveta umirat a ti ni zanimava6 s prostotii

monityY
09-03-2007, 13:21
mi da toq forum e za tfa,za "prostotii"kato ti e tupo nedei vlizia tuka i nedei 4eti a xodi da spasqva6 xorata det umirat..

09-03-2007, 13:22
Oha jelezna vrata, a?
Vikate mn zdrava?
Zaburkvat malko Thermite (2 kila e da ti otkurtqt vrata i barabar 4ast ot stenata) i oshte nqkoi drugi blaginki i gi palqt pred vratata. I ostavash bez vrata i malko stena (thermite se pravi dosta lesno i materiqlite ne struvat povee ot 20 leva).
A zamislqla li si se da se ka4at prez terasta sus stulba? :wink:

Sm00th`0pEra7oR
09-03-2007, 13:44
Можеш съвсем спокойно ако нямаш кой да те пази да платиш на няколко мутри и те да си свършат работата(говоря сериозно) не вярвам в СФ да нямате такива :wink:

09-03-2007, 13:57
mali basi filma zvanni na vin disel tiq sa nekvi opasni kopeleta vika6 brus lii lelq mu i mitio pi6tova vika6 golemi goveda sa prez steni minavat samo se 4udq v scenariq kade se poqvqva vinnie jons :lol:

Ecstasy
09-03-2007, 15:01
Отиди на село за една седмица:)
Не му се връзвай,вероятно блъфира :D