PDA

View Full Version : ПОМОГНЕТЕ!

Ангел4еУуУ
09-02-2007, 16:57
МОжЕ И ДА ИМА ТАКАВА ТЕМА НО НЕМОЖАХ ДА Я НАМЕРЯ!
Здравйте! Аз имам проблем, но незнам какво да права!
С едно мом4е ходихме 2 пъти но и двата пъти късахме мн го оби4ам сега сме само приятели и нз 4е още ме оби4а но една негов фр ми каза 4е ме харесва! Никои не праи ни6то за да се съберем отново! :smt010 Сега се проба да ме спе4ели едно мн хубаво и приятнбо мом4е аз съ6то го харесжам но не го оби4ам! Незнам дали да покажа 4устватаси съм него и да направя не6то за да се съберем с биф6ото ми гадже?
а да ако има зна4ение на годините ми 16!
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! БЛАГОДАРЯ!

kotetyyy
09-02-2007, 16:59
ло6а работа само ти знае6 какво да праи6!! :smt012

KiFy
09-02-2007, 17:01
Щом сте късали два пъти каква е гаранцията, че няма пак да скъсате?
Според мен обърни внимание на момчето, което се "пробва да те спечели" и щом го харесваш, може и да го обикнеш, кой знае.. Успех от мен! :wink:

kofti_nick
09-02-2007, 17:03
ло6а работа само ти знае6 какво да праи6!! :smt012

Yes , only you 8-[

Presley
09-02-2007, 17:09
Ти не энаеш какво искаш...както и да е ,това си е твой проблем..
Съвета ми е да направиш крачка към бившето си гадже.Щом и той има чувства,и ти ,все някой трябва да действа.Той не дества,эначи действай ти.

П.С:Пиши малко по-раэбрано.

{SwEeT_anGeL_F}
09-02-2007, 19:10
Била съм в твоето положение и реших да пробвам с новото момче точно за да се опитам да забравя стария си приятел. Е,то хубаво опитах..ама стана по-зле.. вместо да го обикна мисля, че направих най-голямата грешка,защотото го нараних адски много като го оставих,а той се беше влюбил.. Затова,моят съвет е потърси старото си гадже.Ако си настоятелна нещата ще потръгнат.Поне аз така бих направила.Успех :)

{SwEeT_anGeL_F}
09-02-2007, 19:11
Била съм в твоето положение и реших да пробвам с новото момче точно за да се опитам да забравя стария си приятел. Е,то хубаво опитах..ама стана по-зле.. вместо да го обикна мисля, че направих най-голямата грешка,защотото го нараних адски много като го оставих,а той се беше влюбил.. Затова,моят съвет е потърси старото си гадже.Ако си настоятелна нещата ще потръгнат.Поне аз така бих направила.Успех :)

bobka
09-02-2007, 19:15
Според мен обърни внимание на момчето, което се "пробва да те спечели" и щом го харесваш, може и да го обикнеш, кой знае.. Успех от мен! :wink:
kusmet i ot men

H8_mE
09-02-2007, 19:15
Hodili ste dva puti;ti go obi4a6,a toi vse o6te samo te haresva???Ami 6tom e imalo pri4ina da skusate vednuj,6tom e imalo pri4ina da skusate i vtori put,to e mnogo veroqtno da se nameri pri4ina da skusate i treti put!No 6tom go obi4a6 ili pone taka kazva6 napravi vsi4ko ,za da provurvi s vas i da ste si zaedno,no i toi da te zaobi4a!Ako ne opitai s novoto mom4e! Uspeh!

FuckLove
09-02-2007, 19:18
+1 =D> =D> =D>

FiRe_LaDy
09-02-2007, 19:18
Ходили ли сте и сте късали два пъти .. и трети ще стане!Продължавай напред.Недей гледа назад.Отваряи нова страница.

evilkaAaAa
09-02-2007, 20:14

+1 :smt006

fen4i_na_avril_and_lp
09-02-2007, 20:31
Ходили ли сте и сте късали два пъти .. и трети ще стане!Продължавай напред.Недей гледа назад.Отваряи нова страница. Мдамз,точно това трябва да направи....и аз съм била в такава ситуация....недей да продължаваш с опитите....започни нещо ново :wink: