PDA

View Full Version : Иде ми да умра

!!
09-02-2007, 18:43
Иде ми да умра! Що ли? Щоту баща ми не ме разбира... НИКОЙ НЕ МЕ РАЗБИРА. Нито ми дава пари за кафе, заплашва ме да ми спира нета, а ся ми вика кат се стъмва да съм си у къщи! Ся: може и да съм смао на 13 ама и аз няям ли право на избор. Искам да съм щастлива, ама той изглежда не иска. Не съм някоя наркоманка дет само пари иска от родителите си. Мене и по 1лв. на ден ми е достатъчен, но дори и толкоз вече не ми дава баща ми. Не мога даже до 8.30 да съм навън пак заради него. не правя нищо нередно, ама той все намира компромиси. Незнам как бих издържала още...
Мисля за самоубийство. Мисля да събера пари(ако намеря от някъде) и да си купя приспивателни и да се нагълтам. или да си прережа вените...
Зн че ся сички се почнете "Ти си още лапе и незнаеш кво правиш." или пък "Сама си си виновна за отношението на баща ти".Така че плс спестете го тва!
Плс за съветчета. кво да правя? само не ми казвайте "Поговори с баща си" щоту го познавам добре и съм 100% сигурна че няма да ме разбере...

09-02-2007, 18:45
emo :-D

didivid
09-02-2007, 18:46
Каквото и да правиш, НЕ мисли за самоубийство! Ето това ще ти кажа! На 13 човек е твърде малък, за да има право на избор за по-важните неща!
П.П. Знам, че помоли да не казваме, но е така и аз нищо не мога да направя!

MixXx
09-02-2007, 18:46
xax 4uek imash li skype q napishi da te namerq i da pogovorim tam ako iskash na li4no suob6tenie mi go kaji :)

BlueAvalanche
09-02-2007, 18:48
Никой не те разбира ? Ами сподели с някоя приятелка, тя винаги ще те разбере. Дори и аз ще те разбера
Да се самоубиеш ? Как ти дойде на ум такава простотия. И аз един път се опитах да направя тая щуротия в 5 клас, защото бях загазил здраво и сега съжалявам, че съм бил толкова глупав. Щом не ти дава пари, явно няма възможност да го прави или се страхува да не си купуваш цигари. На 13 години само кафе ли ти е в главата ?

didivid
09-02-2007, 18:51
Да! Да те светна само:
Когато си още малък (11-14) не е полезно да пиеш кафе. Това, че приятелите се наливат с кафе и алкохол, не значи че и ти трябва да го правиш!
Но очевидно си трърде малка, за да разбереш!

09-02-2007, 18:54
Az hodq po kafeta no ne piq alkohol, a kola ili ne6t takoz

didivid
09-02-2007, 18:56
Хубаво де. А ти до колко искаш да те пускат навън?

09-02-2007, 18:59
Хубаво де. А ти до колко искаш да те пускат навън?

До 9 - 9.30.Според вас мн ли е?

thefreak
09-02-2007, 19:00
Иде ми да умра! Що ли? Щоту баща ми не ме разбира... НИКОЙ НЕ МЕ РАЗБИРА. Нито ми дава пари за кафе, заплашва ме да ми спира нета, а ся ми вика кат се стъмва да съм си у къщи! Ся: може и да съм смао на 13 ама и аз няям ли право на избор. Искам да съм щастлива, ама той изглежда не иска. Не съм някоя наркоманка дет само пари иска от родителите си. Мене и по 1лв. на ден ми е достатъчен, но дори и толкоз вече не ми дава баща ми. Не мога даже до 8.30 да съм навън пак заради него. не правя нищо нередно, ама той все намира компромиси. Незнам как бих издържала още...
Мисля за самоубийство. Мисля да събера пари(ако намеря от някъде) и да си купя приспивателни и да се нагълтам. или да си прережа вените...
Зн че ся сички се почнете "Ти си още лапе и незнаеш кво правиш." или пък "Сама си си виновна за отношението на баща ти".Така че плс спестете го тва!
Плс за съветчета. кво да правя? само не ми казвайте "Поговори с баща си" щоту го познавам добре и съм 100% сигурна че няма да ме разбере...
Я се скрий стига писа глупости....

didivid
09-02-2007, 19:01
Ами, сега вече както почна да се стъмва по-рано...Плюс тва скоро тръгваме на даскало и ще трябва да се учи. Ти ще си 7ми клас сега, нали?

09-02-2007, 19:01
xax 4uek imash li skype q napishi da te namerq i da pogovorim tam ako iskash na li4no suob6tenie mi go kaji :)

Ти си го кажи и аз ши та намеря!

09-02-2007, 19:02
Ами, сега вече както почна да се стъмва по-рано...Плюс тва скоро тръгваме на даскало и ще трябва да се учи. Ти ще си 7ми клас сега, нали?

Да, ама толкоз ли не може поне докат почнем даскало...

nohuty
09-02-2007, 19:03
Емооо :Р
хаха стига
бе

и аз не се разбирам с наще
ама не ми пука :Р стига се депресирай
ще пораснеш и ще ти мине ти едва си на 13

didivid
09-02-2007, 19:05
Вечер е тъмно. Ти имаш ли идея какви типове бродеят из уличките?? Колко бездомни кучета има?! Знаеш ли? Ако искаш да имаш свободата си, независимо от това: ПРАВ ТИ ПЪТ!

09-02-2007, 19:09
Вечер е тъмно. Ти имаш ли идея какви типове бродеят из уличките?? Колко бездомни кучета има?! Знаеш ли? Ако искаш да имаш свободата си, независимо от това: ПРАВ ТИ ПЪТ!

1.Града ни е малък
2.Мойте фр стоят до 9.30, а аз искам до 9, но дори и до толкова не мога

didivid
09-02-2007, 19:11
Ами, начи: баща ти! с него трябва да се оправяш. А в кой град си?

09-02-2007, 19:13
оффф...ти си поредното незадоволено комплексар4е,което се оплаква на секи за своята съдба..абеее с една дума ЕМО...мрете вееееееееее :smt018 :smt019 :smt013 :smt011

09-02-2007, 19:13

Само ше ти кажа че е малък. Ама няма да го споменавам.

didivid
09-02-2007, 19:17

Само ше ти кажа че е малък. Ама няма да го споменавам.
Най-вероятно защото темата е ебавка, а ти само флуудваш! А ако не е така: Тук никой няма да ти помогне! Говори с баща си! А ако щом за теб е най-важно да излизаш до 9:00 и не ти дават...Както сама каза: Самоубивай се! Аз няма да се занимавам с теб повече!

Fyrforanche
09-02-2007, 21:34
еми принципно баща ти се притеснява за теб и за това не те пуска явно...сигурно според него пиете и пушите по кафетата и за това не ти дава пари...а и какво самоубийство?Защо? Защото някой го е грижа за теб? Опитай се да помислиш трезво...ти ако си на негово място би ли пуснала 13 годишната си дъщеря ад се мота по тъмните улици...?!

09-08-2007, 23:00
samoubii se :::

tItEufFf
09-08-2007, 23:20
Явно просто е прекалено загрижен за теб! За парите незнам защо не ти дава, може да има парични затруднения или нещо от сорта...Вместо да се самоубиваш, може да избягаш от вкъщи :P Това би подействало :wink: Не недей.. :?

09-09-2007, 07:16
Иде ми да умра! Що ли? Щоту баща ми не ме разбира... НИКОЙ НЕ МЕ РАЗБИРА.

генерализацията е отявлен симптом на депресията. помисли за това - не всичко е черно ибяло. защо ти е да обобщаваш?

bqsna_teenagerka
09-09-2007, 07:51
:? е браво бе голям мозък си! не го приемай за обида...просто да тръгнеш да се самоубиваш и да си режеш вените? боожеее! и защо?
защото баща ти е загрижен и не те пуска до късно от страх да ти се слу4и нещо.? не ти дава пари може би защото иска да те нау4и да пазиш бюджет с по малко средства? :? не е така,не си сигорна не искаш да ти го казвам,все пак ще ти го кажа "поговори с него,попитай го защо!' ина4е няма да можеш да разбереш при4ината. недей да вършиш глупости,да се от4айваш ами мисли с тази глава на раменете си! и аз съм на 13 преди много съм се карала с баща си,но за миг не съм си помисляла нещо от рода "да си режа вените"! хванах му цаката и сега аз правя това което се изисква от мен съответно той уледотворява моите желания! затова трябва да говориш с баща си за да стигнете до общ език :wink:

ZaHaRcHe
09-11-2007, 21:47
ooo биже аз кат бях на 13 даже не знаех какво е алкохол и кафе.. ми та ти си на 13 нещеш ли да та пускат ваще до 1-2 часа вечер а аз съм на 16 и ме пускат до 9 ти на 13 искаш до по късно ми замисли се малка си

mon4eto
09-12-2007, 08:43
Detence tapo na 13 si...kvo iska6 o6te ima vreme za si4ko ne barzai da porasne6...pa i za samoubiistvo mi misli: TI NE SI U RED :smt018

caRamelO_cHicA
09-13-2007, 05:45
Е на тва му вика егати глупоста и най-малумния човек не би се оплакал заподобна щуртия(извинявай за думите)
Да мислиш за сомоубиство и то на 13 само защото на баща ти му пука за теб я се стегни има деца който дори нямат бащи а ти си взела да цивриш че му пука за теб.Това че не те пуска до късно нормално е притеснява се за теб(всеки нормален родител го е грижа за детето му) не се знае кой ще изскочи на среща и кво ще стане......няма кой да ти помогне нощните улици крият много опасности дори ако си компания ами бездомните кучета какво ще кажеш за тях навсякъде ги има .искам да ти кажа че именно заради тази моя глупост преживях най-големия комшамар за едно момиче и можех да се съжалявам само сега избягвам да седя навън след 12(сега ще кажеш че стоя след 12 а ти до 8 но не аз съм на 15 и съм изградила постоянство и вуйна и вуйчо ми имат доверие-живея при тях защото наште са в чужбина).Такаче няма нужда да драматизираш все пак си на 13 живота е пред теб има време да се радваш на късното стоене е пари.А отсносно парите най-вероятно си мисли че ги харциш за цигари и пиене докази му че не е така или можеби както кажа някой иска да се научиш да оправляваш собствения си бюджет.Не се самоубивай това е най-глупавия изход стисни зъби и му покажи че можеш да управляваш живота си поговорете сигурна съм че след един НоРМаЛеН разговор нещата ще се променят има хоара с много големи проблеми а не са мислели да се сомоубиват.Стегни се и вземи в ръце!

п.П Прочетох че и то 9 не те пускат аз като бях колкото тебе ме пускаха ако съм на центъра най-късно до ::45

tuka6na
09-13-2007, 08:13
:lol: Боже...като бях на 13 си знаех площадката до нас,какви кафета,що за чудо.Мда в днешно време сте много тия дето искат да се самоубиват едва ли не,заради това че 'никой не ги разбира'.А причината да мислиш ,че не си разбрана е вечерният ти час,и може би това че не ти дават толкова пари ,колкото ти искаш.И това повод за самоубийство ли е? :-s Евала бе.Не му пукало казваш...а замисляла ли си се,че ако не му пукаше ,то тогава вечерният ти час щеше да ти е последна грижа.Фактът ,че го има този час,показва ,че баща ти се притеснява,каквото и да си говорим.: ) Повтарям се,но има време за всичко.

ThunderGoddess
09-13-2007, 08:26
Мисли ти доброто според мен като ти забранява да излизаш късно. Като стане пак лято и се стъмнява в десет, ще се прибираш в десет :) Но наистина стане ли тъмно, излизат разни пияндета и извратени типове :) Излизай си с приятелите до колкото можеш. Може да си прекараш целия ден навън с тях. А за парите ... не виждам друг начин освен да поговориш с него. Обясни ми, че не пушиш (ако е наистина така) и че с парите искаш просто да седнеш на някое заведение с фрс и да пиеш една кола. Успех :)

theEXPLOITED
09-13-2007, 10:30
[/i][/b]БАСИ ТИЯ ХЛАПЕТА............МНОООО СТЕ ЗЛЕ НАИСТИНА!ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ТЕМИ ДРУГИЯ ПЪТ ,А?
АКО МОЖЕШ ДЕ...........

without_me
09-13-2007, 12:11
:lol: Боже...като бях на 13 си знаех площадката до нас,какви кафета,що за чудо.Мда в днешно време сте много тия дето искат да се самоубиват едва ли не,заради това че 'никой не ги разбира'.А причината да мислиш ,че не си разбрана е вечерният ти час,и може би това че не ти дават толкова пари ,колкото ти искаш.И това повод за самоубийство ли е? :-s Евала бе.Не му пукало казваш...а замисляла ли си се,че ако не му пукаше ,то тогава вечерният ти час щеше да ти е последна грижа.Фактът ,че го има този час,показва ,че баща ти се притеснява,каквото и да си говорим.: ) Повтарям се,но има време за всичко.
Напълно съм съгласна с tuka6na.Не е нормално "пикли"(с извинение ама си е така) да висят по кафенетата всекидневно.За колата ли отиваш там???Щото ако незнаеш мохабед може да се прави в парка на пейката.А каква му е болката за умиране от това,че не можеш да останеш 1 час повече на вън като "големите" ти приятелки.Някакво впечатление на останлите ли искаш да предадеш,че си вече "голяма"???От твоя пост аз добивам друга представа-разглезено малко дете,което не оценява това,което има и циври за това,което може да има стига да изчака,когато й се налеее повече акъл в главата ](*,)

Justified
09-13-2007, 12:26

Абе ти си само на 13 ,какво право на избор искаш преди 18
И са ти много ниски критерийте за това дали те обича.Значи ако не те оставя до късно(до 12 нпр) че да може някой да те пребие по улиците-не те обича?
Много странно.Защо ли прови така тоя човек

rebel_kid
09-13-2007, 12:47
"ЩотУ не ми дава пари за кафе"?! Интересна причина да сложиш край на живота си, но- go ahead :-D

die_die_my_darling_
09-13-2007, 22:34
ми мри де...кво чакаш...да те разубеждавам ли....