View Full Version : Правя секс с съпругата на братовчед ми и съм объркан...
Аз съм на 16 а тя е на 24 ... и съм ужасно объркан ...
Той в момента е на командировка в Италия за 3 месеца и вече 1 месец правя секс с жена му.
И изкам да ва питам как да подходя ... Дали да спра да се занимавам с нея или да се оставя на течението ...
Тя е доста красива , надарена , и бих казал че доста ме задоволява но пък е жена на братовчед ми а тои означава много за мен ...
Съветваите ме какво да правя ?
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
evilkaAaAa
09-02-2007, 20:28
щом братовчед ти, означава много за теб - тогава спри :smt011 че току виж метнал твоята жена (като се ожениш) :wink:
Оле збъркал си се, той ти е братовчед уе ](*,)
аплодисменти за момчето което е на 16 и чука 24 годишна кака =D> =D> =D> евала майна :)
Гледай братовчеда да не те потроши като се върне :roll: Иначе лошо няма - "обичайте се!" :lol:
аплодисменти за момчето което е на 16 и чука 24 годишна кака =D> =D> =D> евала майна :)
Леле, стига ве :lol: :lol: ... Глупости... Знам, че е скучно хора, ама чак пък толкова, че и теми да измисляте.. :lol:. Та, ако е вярна темата, в което много се съмнявам :!: , съветвам автора да се вземе в ръце и да спре да се занимава с жената на братовчед си :lol: :lol: Леле, ама смех ме напуши...
:smt005 To ima6e konkurs za 4ovek,na kogoto se vyzhi6tavame-osven da pi6em za tebe! :smt043
Sega seriozno-6tom tokova dyrji6 na nego,za6to opravq6 jena mu we-zasrami se!
MostHated
09-02-2007, 20:38
има грешка в темата! ти писа че си объркан... забрави буквата "п" нали?
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
e tva ne go shvanah... :shock:
Абе верно, че е голяма тъпня ама....
А пък ако е истина... пич, ако наистина значеше много за теб, че е жена на братчед ти нямаше да я .... тъй че... налягай си парцалите и стига с глупостите
Fyrforanche
09-02-2007, 20:44
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
хахахаххах :lol: :lol: :lol: :lol:
sladko_dete
09-02-2007, 20:45
Апф, ти съвест нещо нямаш ли си??? Тва ти е братовчед бе ...
И това е наи-измислената история която съм чувал :smt005
И да е истина никога не би го написал, само защото не е редно да се раздува подобно нещо. Или си "Блясъчко мечтателя" или си адски тъп да го раздухваш :-D
Maimunche_f
09-02-2007, 20:46
А как се станала цялата работа че да спиш с нея? Тя ли ти се натискаше или ти на нея...има значение....ако тя е била виновницата да се случи това...горкия ти братовчетщо за жена си е избрал , но ако си бил ти... :-k пак горкия ти братовчед, що за братовчед има....
Castaway
09-02-2007, 20:47
БахтииИи.... ти си егаТи извратения тИп, заклевам се... е момче, преди време бях попаднала случайно на едиН сайт ... нещо беше сподели нещо си точка инфо... точка нещо си, както и да е... та там имаше много такива кат тебе извратени типове ...
ама ДАНО брачед ти да разбере, та да ти разкаже играта.... че явно и жена му не е цвете за мирисане... ДееБа КучКаТа .. :smt011 :-s
П.С. хора, замислете се на къде отива поколението .. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
naMy4Ho_KoTe
09-02-2007, 20:47
Защо? Да не би и ти да мечтаеш да те огрее с някоя кака някой слънчев ден? :?:
Объркан + Буквата "п" = Побъркан.. сега загря ли? :lol:
Mementomori
09-02-2007, 20:50
По-добре се разделете,нямате общо бъдеще!Ако си с нея заради единия секс,сам можеш да направиш изводите що за хора сте и двамата!
аааа това ли било. :smt005 :smt005 оки мерси за разяснението. :)
Защо? Да не би и ти да мечтаеш да те огрее с някоя кака някой слънчев ден? :?:леле ти имаш дарба прочете ми мислите :lol: аплодисменти за момичето което има дарба и я използва по правилния начин =D> =D> =D>
аааа това ли било. :smt005 :smt005 оки мерси за разяснението. :)
Боже господи ... Ми моля, пак заповядай :smt005 :smt005
mislq 4e vzaimno se natiskahme no si spomnqm 4e tq pyrva napravi kra4kata ... ave da ne ispadam v takiva podrobnosti
Постъпваш гадно. По принцип е гадно да спиш с чуждо момиче, а ти даже спиш със СЪПРУГАТА на братовчед си. Осъзнаваш ли какво му причиняваш...? Тези хора са си дали клетва. Казали са си "Докато смъртта ни раздели", а жена му скача в кревата на един 16-годишен пикльо (не се обиждай, просто от гледната точка на една омъжена жена си пикльо).
Съветвам те да приключиш връзката си с нея и да кажеш на братовчед си. Ако ти е останало поне малко състрадание, обич или каквото чувствам към този човек, е редно да му кажеш с каква жена живее и дали си струва да посвети живота си на нея.
Castaway
09-02-2007, 20:54
А....момче, кат се замисля... може би тая лелка на 24, въобще не я чукаш, ами така нарочно си пуснал темата за да занимаваш хора с тъпите ти прищавки... най-вероятно брачед ти на сроко се е оженил и тък каот жена му е мн красива, надарена и незнам си каква още я нарече, си фантазираш с нея... :x :smt017 :smt017
mislq 4e vzaimno se natiskahme no si spomnqm 4e tq pyrva napravi kra4kata ... ave da ne ispadam v takiva podrobnosti
Що не вземеш да си легнеш :lol: ?
Що не вземеш да си легнеш :lol: ?искаш ли да се оженим :smt008 :lol: :lol:
Искам :lol: :lol:
dam blagodarq vi mom4eta i momi4eta ...
Бай Гроздан
09-02-2007, 20:59
aйдеееее ожени се и тузаро =D> =D> =D>
ама после тоя пич да не земе да издевателства с тебе(не ми е братовчед ама пак ше ми е гадно) :?:
ама после тоя пич да не земе да издевателства с тебе(не ми е братовчед ама пак ше ми е гадно) :?:
:smt005 :smt005 Спокоино, аз не се занимавам с такива
:wink: Та къде ще е сватбата? :lol:
Ти си ебати пича :D Само така! :smt006
:smt005 :smt005 Аз не се занимавам с такива :wink:Та къде ще е сватбата? :lol:
искаш ли да се оженим в скайп ся така е модерно :-D
]Айде добре, да не изоставаме с технологиите.. Скайпа ми е winter_queen
CvEtI`KiSs
09-02-2007, 21:14
Ми според мен е гадно да еб*ш жената на брачеда си ... но това все пак си е твоя работа ...А и както ^Сам90^ каза - по добре кажи на братовчед си ... дори с риска после да те прибие ... но наистина тази жена първо му се е врекла в любов и после ... му изневерява и то с толкова малък кат теб ... тя не е добре според мен ... много е гадна цялата ситуация наистина ... обаче СПРИ .... недей повече да правиш грешката да спиш с нея ! Това е моето мнение !
DivoTo_KoTe
09-02-2007, 21:31
Гледай братовчеда да не те потроши като се върне :roll: Иначе лошо няма - "обичайте се!" :lol:
меко казано,все пак му е жена врекли са се един на друг :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
malakalmavt
09-02-2007, 21:31
ееххх, лапетата поне могат свободно да си фантазират... но и това не им се удава... :::
Fs_Impulse
09-02-2007, 22:48
6tom durji6 na bra4ed si zna4i tova e malko pedalsko ot tvoq strana ne misli6 li .. :wink: ostavi jenata na 4oveka predi da te e razbral vikam az..
спри 1 седмица преди той да се върне ... понякога хората се връщат изненадващо от командировка \:D/
]Айде добре, да не изоставаме с технологиите.. Скайпа ми е winter_queen
Пу съм кума!
Пу съм кума!
Няма лошо :lol:
_Ana_Carenina_
09-03-2007, 09:37
ами що мна 16 правиш секс с жената на братовчед ти..нз какъв морал имаш и дреме ли ти изобщо за него...аз ако бях като се върна такъв бой ще ти метна ....а после ще изхвърля тая курва жена ми-да я питам с къф акъл спи с 16 годишни... сори че те питам ти циганин ли си? нищо против тях,но май те го правят...ии нямаш извинение и никакво оправдание...аз ако съм ти братовчед няма да те погледна никога,щото човек един път живее и тряя мисли какво прави...и не може да се подмине такава случка ей тъй...но като ти чета поста ти май хич не се разкайваш
Ana Carenina , Imam moral i zaradi tova se zamislqm ... no az zabravih da vmetna 4e i toi izneverqva na jena si s nqkakva gyrkinq no jena mu ne znae.
Ne sym ciganin
A_Loving_Girl
09-03-2007, 10:45
ти си се осетил много рано,че брачед ти означава много за тебе!
edelweiss
09-03-2007, 18:56
ae kuche chukai q i da ne ti puka shot posle sh sajelqwash ,samo gleai bratowched ti da ne razbere shot si w Pirogow
Той в момента е на командировка в Италия за 3 месеца и вече 1 месец правя секс с жена му.
вече каза достатъчно ! СВЪРШЕНО Е С ТЕБ !
Anti-Paris Hilton
09-03-2007, 19:05
Ana Carenina , Imam moral i zaradi tova se zamislqm ... no az zabravih da vmetna 4e i toi izneverqva na jena si s nqkakva gyrkinq no jena mu ne znae.
Ne sym ciganin
значи и двамата си изневеряват,баси щастливия брак дето имат :roll: като гледам не са много Флюбени..
а и те да не са като децата-щом той ще прави нещо,значи и тя трябва..
ChRiSTiaNo_07
09-03-2007, 19:05
пф заеби я фани си некоя на твойта възраст.
Стига си лъгал ве педераст смачкан
minava6t 4i4ko :)
09-03-2007, 20:11
вече каза достатъчно ! СВЪРШЕНО Е С ТЕБ !
малеее ей на това му се вика дружески разговор между брат4еди :::
и поуката деца е че,ако анонимко N1 не се бе хвалил че праска, каки4ката на брат4ед си онзи/гост2/ щеше още да му продължава командировката живейки в блажено невидение...или както бе писано в едни кандидатстудентски бисери .."връщайки се от кръстоносен поход рицарите откриваха нови деца около благоверните си съпруги"..
ebi q i da ti dreme na onaq rabota
za tiq ne6ta ne sa vinovni mujete
a jenite
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ Ако ще и мащеха да ми е... :lol: :lol: Еректиралият пенис нема съвест :lol: :lol:
Мераклията
09-03-2007, 23:49
Пич, чукай, ама гледай да не лапнеш бастуна по нея... Най-важното обаче е да си остане само между вас двамата. Според мен не трябва никой да си признава ако е изневерил...всяка изневяра носи наслада за единия и болка за човека от другата страна...
ako bqh na tvoe mqsto i tq naistina e hubava i nadarena nqma6e da se oplakvam mi 6tqh da q klatq vav momenta zamisli se za da iska da se ebe s teb e kurva.. tai 4e po dobre da se ebe s tebe otkolkoto s nqkoi drug nali ste bratov4edi :D a ako sym na mqstoto na bratov4ed ti 6te ti otkasna glavata a neq neznam kvo 6te q praq ;D
MajeStic
09-04-2007, 00:15
ebi q i da ti dreme na onaq rabota
za tiq ne6ta ne sa vinovni mujete
a jenite
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ Ако ще и мащеха да ми е... :lol: :lol: Еректиралият пенис нема съвест :lol: :lol:
А и просто ще е грехота ерекцията да отиде на вятъра :(
RisingSun__
09-04-2007, 02:49
И изкам да ва питам как да подходя ... Дали да спра да се занимавам с нея или да се оставя на течението ...
Тя е доста красива , надарена , и бих казал че доста ме задоволява но пък е жена на братовчед ми а тои означава много за мен ...
Съветваите ме какво да правя ?
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
spri s lyjite kato za nachalo 8-[
cskamoni4ka
09-04-2007, 10:33
Не се занимавай повече с нея!Така и така братовчед ти ще разбере някой ден за това те съветвам ти сам да му кажеш.
продъгажай да си я пецкаш и хич да не ти пука :smt020 :smt008
MajeStic
09-04-2007, 12:02
продъгажай да си я пецкаш и хич да не ти пука :smt020 :smt008
+1
nqma ni6to takova kat jena na bratov4ed!!! ako e jensko si4ko pod noja :wink: :-D :-D :-D
абе пич на теб приятно ли ше ти е ако братовчет ти чука твоята мацка?
абе и даржиш и да недържиш по добре спри че после ще стане лошо иначе поздравления :-D
sladkish_14
09-04-2007, 16:08
"Правя секс с съпругата на братовчед ми и съм объркан..."
Браво бе!!! :smt005 :smt011 ...ти си на 16 айде прощава ти се,ами тя като е на 24 как изобщо се занимава с теб?Или пак си сънувал?