- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правя секс с съпругата на братовчед ми и съм объркан...
Аз съм на 16 а тя е на 24 ... и съм ужасно объркан ...
Той в момента е на командировка в Италия за 3 месеца и вече 1 месец правя секс с жена му.
И изкам да ва питам как да подходя ... Дали да спра да се занимавам с нея или да се оставя на течението ...
Тя е доста красива , надарена , и бих казал че доста ме задоволява но пък е жена на братовчед ми а тои означава много за мен ...
Съветваите ме какво да правя ?
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
щом братовчед ти, означава много за теб - тогава сприче току виж метнал твоята жена (като се ожениш)
![]()
аплодисменти за момчето което е на 16 и чука 24 годишна кака =D> =D> =D> евала майна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Гледай братовчеда да не те потроши като се върнеИначе лошо няма - "обичайте се!"
![]()
Първоначално написано от tuzaro
Леле, стига ве![]()
... Глупости... Знам, че е скучно хора, ама чак пък толкова, че и теми да измисляте..
. Та, ако е вярна темата, в което много се съмнявам
, съветвам автора да се вземе в ръце и да спре да се занимава с жената на братовчед си
![]()
Леле, ама смех ме напуши...
Първоначално написано от tuzaro
To ima6e konkurs za 4ovek,na kogoto se vyzhi6tavame-osven da pi6em za tebe!
![]()
Sega seriozno-6tom tokova dyrji6 na nego,za6to opravq6 jena mu we-zasrami se!
има грешка в темата! ти писа че си объркан... забрави буквата "п" нали?
Raise your fist!
e tva ne go shvanah...Първоначално написано от MostHated
![]()
Абе верно, че е голяма тъпня ама....
А пък ако е истина... пич, ако наистина значеше много за теб, че е жена на братчед ти нямаше да я .... тъй че... налягай си парцалите и стига с глупостите
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
хахахаххахПървоначално написано от KiFy
![]()
![]()
![]()
![]()
Апф, ти съвест нещо нямаш ли си??? Тва ти е братовчед бе ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
И това е наи-измислената история която съм чувал![]()
И да е истина никога не би го написал, само защото не е редно да се раздува подобно нещо. Или си "Блясъчко мечтателя" или си адски тъп да го раздухваш![]()
А как се станала цялата работа че да спиш с нея? Тя ли ти се натискаше или ти на нея...има значение....ако тя е била виновницата да се случи това...горкия ти братовчетщо за жена си е избрал , но ако си бил ти...пак горкия ти братовчед, що за братовчед има....
БахтииИи.... ти си егаТи извратения тИп, заклевам се... е момче, преди време бях попаднала случайно на едиН сайт ... нещо беше сподели нещо си точка инфо... точка нещо си, както и да е... та там имаше много такива кат тебе извратени типове ...
ама ДАНО брачед ти да разбере, та да ти разкаже играта.... че явно и жена му не е цвете за мирисане... ДееБа КучКаТа ..![]()
![]()
П.С. хора, замислете се на къде отива поколението ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Защо? Да не би и ти да мечтаеш да те огрее с някоя кака някой слънчев ден?Първоначално написано от tuzaro
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Объркан + Буквата "п" = Побъркан.. сега загря ли?Първоначално написано от Анонимко
![]()
По-добре се разделете,нямате общо бъдеще!Ако си с нея заради единия секс,сам можеш да направиш изводите що за хора сте и двамата!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
аааа това ли било.Първоначално написано от KiFy
![]()
оки мерси за разяснението.
![]()
леле ти имаш дарба прочете ми мислитеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
аплодисменти за момичето което има дарба и я използва по правилния начин =D> =D> =D>
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от Анонимко
Боже господи ... Ми моля, пак заповядай![]()
![]()
mislq 4e vzaimno se natiskahme no si spomnqm 4e tq pyrva napravi kra4kata ... ave da ne ispadam v takiva podrobnosti
Постъпваш гадно. По принцип е гадно да спиш с чуждо момиче, а ти даже спиш със СЪПРУГАТА на братовчед си. Осъзнаваш ли какво му причиняваш...? Тези хора са си дали клетва. Казали са си "Докато смъртта ни раздели", а жена му скача в кревата на един 16-годишен пикльо (не се обиждай, просто от гледната точка на една омъжена жена си пикльо).
Съветвам те да приключиш връзката си с нея и да кажеш на братовчед си. Ако ти е останало поне малко състрадание, обич или каквото чувствам към този човек, е редно да му кажеш с каква жена живее и дали си струва да посвети живота си на нея.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
А....момче, кат се замисля... може би тая лелка на 24, въобще не я чукаш, ами така нарочно си пуснал темата за да занимаваш хора с тъпите ти прищавки... най-вероятно брачед ти на сроко се е оженил и тък каот жена му е мн красива, надарена и незнам си каква още я нарече, си фантазираш с нея...![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!