Влез

View Full Version : аз съм им проблем,защото тръгнах с момчето,което харесват

natali^16
09-03-2007, 06:24
.Аз съм на 16.Тренирам джудо в един клуб с момичета и момчета на моята възраст - всички сме приятели помежду си.Приятелят ми Диан е на 20 (един от черните колани и инструктор).Повечето от момичетата го харесват и не гледат с мн добро око на мен.А повечето момчета там започнаха да харесват мен и това още повече раздразни момичетата,които продължават да се държат мн добре с мен,заради приятеля ми.В клуба имаме няколко "влюбени" двойки (не са от сериозните връзки).Лили и Крис са гаджета (на 16 и 19),а Крис ме харесва,но след като тръгнах с Диан,гледа да не ме сваля (прави го понякога,но е мн любезен).Сашо (на 16) няма гадже,но доскоро ми разказваше,че харесва Лили,а напоследък се сприятелява все повече с мен и опитва да ме сваля (в добрия смисъл и мн внимателно).Наскоро разбрах,че Катя харесва Сашо (от един клас са),но той не я харесва.Мартин (на 21) също излезе,че ме харесва,но не предприема нищо,защото ходя с Диан,но започна да си играе с Ема(на 14,нищо сериозно,само я използва),а тя от години си харесва Диан.Приятелката й Ани (на 13) също харесва Диан,но никоя не би ми казала (няма значение от къде разбрах,не е от някой клюкар,но съм сигурна).Рик (на 27) ме харесва и ме сваляше докато не тръгнах с Диан.Сега се опитва да сваля Ема и Ани,но нищо не се получава(той все още си иска мен).
Проблемът е,че ми писна момичетата тайно да гледат на мен с лошо око,че съм им "отмъкнала" Диан,а момчетата(по-големите,защото по-малките са на етап "свалки" с мен) да гледат на мен с лошо око,защото съм избрала Диан пред тях.В цялата история не споменах още 3-4 момичета,за които знам че харесват Диан и 1-2 момчета,които харесват мен.Аз се държа добре със всички и не ми харесва това незряло поведение,щом аз съм тръгнала с Диан и те веднага приемат,че съм "виновна" или "зла".Особено след като той направи първата крачка.Как мога да променя този начин на мислене у тях?

monityY
09-03-2007, 06:30
Проблемът е,че ми писна момичетата тайно да гледат на мен с лошо око,че съм им "отмъкнала" Диан,а момчетата(по-големите,защото по-малките са на етап "свалки" с мен) да гледат на мен с лошо око,защото съм избрала Диан пред тях.В цялата история не споменах още 3-4 момичета,за които знам че харесват Диан и 1-2 момчета,които харесват мен.Аз се държа добре със всички и не ми харесва това незряло поведение,щом аз съм тръгнала с Диан и те веднага приемат,че съм "виновна" или "зла".Особено след като той направи първата крачка.Как мога да променя този начин на мислене у тях?

mislq 4e samo tfa be6e dostata4no,6toto mn me oburka i predpolagam ne samo mene,kakvo moje6 da napravi6 li?emi ni6to 6e gi turpi6 ili prosto gi zaebi si4kite..

KiFy
09-03-2007, 06:51
И мене много ме обърка първата част, то станало цяла съпунка :lol: . А сега по въпроса - хич да не ти пука, че не гледат на тебе с добро око.. завиждат ти, защото си с Диан.. така че нищо не можеш да направиш (понеже те си го харесват също, момичетата нали, и за тях си най-лошата само защото си му гадже). Просто завист - това е всичко, не им обръщай внимание, нали все пак си говорите колкото за толкова, а и си щастлива с приятеля си, така че няма нужда от притеснения.

Cherkeza
09-03-2007, 07:48
И аз искам да съм с тебе :oops:

KiFy
09-03-2007, 07:49

:smt005 Много желаещи ще й се съберат...

rashito0o
09-03-2007, 08:09

Ха кфо ти пука хорското мнение ако не си добра приятелна с тях ваопще не им обръщай внимание :!:

natali^16
09-03-2007, 08:09

:smt005 Много желаещи ще й се съберат...

Ti ostavi,ami naistina taka stava.Ne 4e ne e priqtno,no ponqkoga stava malko dosadno.Nai-navitite za syjalenie sa na po 30 godini.Moje da zvu4i kato 4e sym maloletna kurva ili ne6to takova,no tova izob6to ne e vqrno.Seriozno momi4e sym,milo,dobro,u4a v dobra ezikova gimnaziq,ne hodq na diskoteki (ili mn rqdko),ne se obli4am "predizvikatelno",bustyt mi moje da e mn po-golqm...Izob6to sym si syvsem normalen 4ovek,i ot tam sydq 4e mom4etata hlytvat zaradi haraktera mi i na4ina po koito se dyrja s tqh - az uvajavam vseki 4ovek i vinagi kogato mi spodelqt ne6to gi izslu6vam vnimatelno i pomagam kakto moga.

koalka
09-03-2007, 08:10
В крайна сметка не трябва да ти пука, ти нищо лошо не си направила.Той е избрал теб, а не тях, това е.

LizZz
09-03-2007, 08:20
В крайна сметка не трябва да ти пука, ти нищо лошо не си направила.Той е избрал теб, а не тях, това е.
Точно така си е. :wink:

StayClose
09-03-2007, 08:26
баси якото,не че разбрах нещо. :lol:

LizZz
09-03-2007, 08:27
баси якото,не че разбрах нещо. :lol: :smt005 :smt005 :smt005

KiFy
09-03-2007, 08:43
баси якото,не че разбрах нещо. :lol:

:smt005 :smt005 Ми то как да разбереш като не може да му се хване края :smt005

MoHuTo
09-03-2007, 08:56

09-03-2007, 09:24
4estno ne znaex 4e sy6testvyvat,,,takiva sapunki o6te,,, ma toi e na 16 i tq xaresvq drygiq ma toi pak xaresva mene i gledai sq ko stanalo,.,,,nananan,,,,,,na6 kakvo samo iskam da te popitam,,,mili5ka q si pomisli pak sigyrna li si 4e izob6to nqkoi te xaresva,.,,,ili prosto nqma6e ko da praij i ima6 dosta razvintena fantaziq,,,hahahahha :smt005 :smt005