View Full Version : Може ли момче да се изпразни без да изпита оргазъм?
kuklata_90
09-03-2007, 09:56
moje li mom4eto da se izprazni bez da izpita orgazum?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
MostHated
09-03-2007, 09:59
Да ако точно когато усети че му идва да спре! и спеермата така или иначе може с леки движения да се искара, но кефа вече го няма... :smt011 изпитваш пак удоволствие но не е както трябва! все едно да си купиш вафла а да ти дадат само опаковката :smt005
bebito0o
09-03-2007, 10:14
ми зависи ..попринцип може
gluposti!!!ne moje
gluposti!!!ne moje
Може! Ти като си момиче не се обаждай. Може да се случи без въобще да почувсва удоволствие. Чувството е се едно се изпикаваш.
МОЖЕ,РАЗБИРА СЕ!АМА НЕ Е ГОТИНО ТАКА :cry:
MajeStic
09-03-2007, 15:14
При мен пък никога не се е случвало :shock: А пък съм убил толкова много деца с тея чикии... :-#
gluposti!!!ne moje
Може! Ти като си момиче не се обаждай. Може да се случи без въобще да почувсва удоволствие. Чувството е се едно се изпикаваш.
И ти си го изпитвал?
mi nz az sam momche i ne mi se e sluchwalo dori smqtam che e newazmojno ? kak shte stane towa neshto .. :smt018
Fallen Leaf
09-03-2007, 17:34
Оу... Мда, възможно е това, случва се. Тъпо е - никакво усещане (освен, че отделяш течност).
Даже ме доядява като се случи, хахах.
Обикновено се случва при много и преднамерено сдържане...
swords1010
09-03-2007, 18:15
Да, може!
naMy4Ho_KoTe
09-03-2007, 18:17
gluposti!!!ne moje
Съгласна съм. Не може. А това, че се е случило да е слаб, не означава че не е получил оргазъм. Но пък я има другата крайност - да получи оргазъм, без да се изпразни. Вика му се ”доене” :) Може да доведе до множествени оргазми и неспадащ *уй :)
naMy4Ho_KoTe
09-03-2007, 18:19
много ми е интересно как момИчетата знаят ,че е невъзможно...
големи разбирачи/ки сте тука ейййййййй ... ::: ](*,)
Айде някой път да кажеш нещо по темата. Поне 80 пъти видях как пишеш само ”Големи сте разбирачи тука”. Като мислиш така - пусни една специална темичка и си се оплакваййййй колкото искаш. И копче няма да ти кажа.
batkodoki
09-03-2007, 19:19
хайде дечурлигите от женски пол да не се изживяват като компетентни и по интимните механизми на мъжката сексуалност, която те съдейки по постовете им познават само от фантазиите си!
ДА МОЖЕ!
когато при настъпващо вече семеизпразване се случи събите налагащо пренасочване на съзнанието към неочакван неполов обект, като: силен гърмеж, трясък, влизане на чужди хора в стаята, родители, поява на огън, змия, хищно животно..и т.н... процесът на семеизпразване не може да буде спрян, но оргазменото удоволствие се погасява и НЕ се преживява от момчето.
Fallen Leaf
09-03-2007, 19:48
Ти остави подобни случаи - да кажем, че гърмежи, змии и родители точно в този момент са рядкост - но и от други фактори, я притеснение, я отегчение, я умора - може удоволствие въобще да не съпроводи еякулацията.
И е тъпо. :|
minava6t 4i4ko :)
09-03-2007, 20:30
gluposti!!!ne moje
Съгласна съм. Не може. А това, че се е случило да е слаб, не означава че не е получил оргазъм. Но пък я има другата крайност - да получи оргазъм, без да се изпразни. Вика му се ”доене” :) Може да доведе до множествени оргазми и неспадащ *уй :)
т.1 епа да си се изпразни без кеф може..ако не верва момата, може да пробва като први сикиш с приятелля си и миг преди сублимния момент да му подхвърли реплика от рода на "еее ама брат ти ме кефи повече от теб".. :shock:
т.2 Туй чудо множествените оргазми е запазен патент за жените ](*,) :smt012
т.3 неспадащ *уй = притъпено удоволствие + кеф от спортен *уй, който се кефи от това да *бе, а не толкоз от осезанието което изпитва