.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Може ли момче да се изпразни без да изпита оргазъм?

moje li mom4eto da se izprazni bez da izpita orgazum?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    L.A. \ Moscow
    Да ако точно когато усети че му идва да спре! и спеермата така или иначе може с леки движения да се искара, но кефа вече го няма... изпитваш пак удоволствие но не е както трябва! все едно да си купиш вафла а да ти дадат само опаковката
    Raise your fist!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ми зависи ..попринцип може
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    gluposti!!!ne moje

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    gluposti!!!ne moje
    Може! Ти като си момиче не се обаждай. Може да се случи без въобще да почувсва удоволствие. Чувството е се едно се изпикаваш.

Може разбира се.

Guest
    МОЖЕ,РАЗБИРА СЕ!АМА НЕ Е ГОТИНО ТАКА

При мен пък никога не се е случвало А пък съм убил толкова много деца с тея чикии...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    gluposti!!!ne moje
    Може! Ти като си момиче не се обаждай. Може да се случи без въобще да почувсва удоволствие. Чувството е се едно се изпикаваш.
    И ти си го изпитвал?
    Клик ми (:

Град
    blaa
    mi nz az sam momche i ne mi se e sluchwalo dori smqtam che e newazmojno ? kak shte stane towa neshto ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Оу... Мда, възможно е това, случва се. Тъпо е - никакво усещане (освен, че отделяш течност).
    Даже ме доядява като се случи, хахах.
    Обикновено се случва при много и преднамерено сдържане...

Град
    Асеновград, България
    Да, може!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    gluposti!!!ne moje
    Съгласна съм. Не може. А това, че се е случило да е слаб, не означава че не е получил оргазъм. Но пък я има другата крайност - да получи оргазъм, без да се изпразни. Вика му се ”доене” Може да доведе до множествени оргазми и неспадащ *уй

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    много ми е интересно как момИчетата знаят ,че е невъзможно...
    големи разбирачи/ки сте тука ейййййййй ...
    Айде някой път да кажеш нещо по темата. Поне 80 пъти видях как пишеш само ”Големи сте разбирачи тука”. Като мислиш така - пусни една специална темичка и си се оплакваййййй колкото искаш. И копче няма да ти кажа.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    хайде дечурлигите от женски пол да не се изживяват като компетентни и по интимните механизми на мъжката сексуалност, която те съдейки по постовете им познават само от фантазиите си!

ДА МОЖЕ!

когато при настъпващо вече семеизпразване се случи събите налагащо пренасочване на съзнанието към неочакван неполов обект, като: силен гърмеж, трясък, влизане на чужди хора в стаята, родители, поява на огън, змия, хищно животно..и т.н... процесът на семеизпразване не може да буде спрян, но оргазменото удоволствие се погасява и НЕ се преживява от момчето.

Ти остави подобни случаи - да кажем, че гърмежи, змии и родители точно в този момент са рядкост - но и от други фактори, я притеснение, я отегчение, я умора - може удоволствие въобще да не съпроводи еякулацията.
    И е тъпо.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    gluposti!!!ne moje
    Съгласна съм. Не може. А това, че се е случило да е слаб, не означава че не е получил оргазъм. Но пък я има другата крайност - да получи оргазъм, без да се изпразни. Вика му се ”доене” Може да доведе до множествени оргазми и неспадащ *уй
    т.1 епа да си се изпразни без кеф може..ако не верва момата, може да пробва като први сикиш с приятелля си и миг преди сублимния момент да му подхвърли реплика от рода на "еее ама брат ти ме кефи повече от теб"..
    т.2 Туй чудо множествените оргазми е запазен патент за жените
    т.3 неспадащ *уй = притъпено удоволствие + кеф от спортен *уй, който се кефи от това да *бе, а не толкоз от осезанието което изпитва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си