- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли момче да се изпразни без да изпита оргазъм?
moje li mom4eto da se izprazni bez da izpita orgazum?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Да ако точно когато усети че му идва да спре! и спеермата така или иначе може с леки движения да се искара, но кефа вече го няма...изпитваш пак удоволствие но не е както трябва! все едно да си купиш вафла а да ти дадат само опаковката
![]()
Raise your fist!
ми зависи ..попринцип може
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
gluposti!!!ne mojeПървоначално написано от bebito0o
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Може! Ти като си момиче не се обаждай. Може да се случи без въобще да почувсва удоволствие. Чувството е се едно се изпикаваш.Първоначално написано от gazarka
МОЖЕ,РАЗБИРА СЕ!АМА НЕ Е ГОТИНО ТАКА![]()
...
mi nz az sam momche i ne mi se e sluchwalo dori smqtam che e newazmojno ? kak shte stane towa neshto ..![]()
Оу... Мда, възможно е това, случва се. Тъпо е - никакво усещане (освен, че отделяш течност).
Даже ме доядява като се случи, хахах.
Обикновено се случва при много и преднамерено сдържане...
Съгласна съм. Не може. А това, че се е случило да е слаб, не означава че не е получил оргазъм. Но пък я има другата крайност - да получи оргазъм, без да се изпразни. Вика му се ”доене”Първоначално написано от gazarka
Може да доведе до множествени оргазми и неспадащ *уй
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Айде някой път да кажеш нещо по темата. Поне 80 пъти видях как пишеш само ”Големи сте разбирачи тука”. Като мислиш така - пусни една специална темичка и си се оплакваййййй колкото искаш. И копче няма да ти кажа.Първоначално написано от trt1989
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
хайде дечурлигите от женски пол да не се изживяват като компетентни и по интимните механизми на мъжката сексуалност, която те съдейки по постовете им познават само от фантазиите си!
ДА МОЖЕ!
когато при настъпващо вече семеизпразване се случи събите налагащо пренасочване на съзнанието към неочакван неполов обект, като: силен гърмеж, трясък, влизане на чужди хора в стаята, родители, поява на огън, змия, хищно животно..и т.н... процесът на семеизпразване не може да буде спрян, но оргазменото удоволствие се погасява и НЕ се преживява от момчето.
Ти остави подобни случаи - да кажем, че гърмежи, змии и родители точно в този момент са рядкост - но и от други фактори, я притеснение, я отегчение, я умора - може удоволствие въобще да не съпроводи еякулацията.
И е тъпо.![]()
т.1 епа да си се изпразни без кеф може..ако не верва момата, може да пробва като први сикиш с приятелля си и миг преди сублимния момент да му подхвърли реплика от рода на "еее ама брат ти ме кефи повече от теб"..Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
т.2 Туй чудо множествените оргазми е запазен патент за жените![]()
![]()
т.3 неспадащ *уй = притъпено удоволствие + кеф от спортен *уй, който се кефи от това да *бе, а не толкоз от осезанието което изпитва