PDA

View Full Version : как да убедя нашите..

miloto na miloto:P
09-03-2007, 10:10
здравеите :? искам да си взема кученце,но майка ми не е съгласна,понеже нашето умря преди няколко месеца и не искала пак да се ангажира,пък и аз (дай Боже) след две години заминавам да уча в друг град и нямал кой да се грижи за него..а ми обеща след като то умря,а сега не ми дава..как да я убедя?

MostHated
09-03-2007, 10:12
вземи го и това е! майкати мисля че няма да исхвърли навън 1 малко пупииии :twisted: :twisted: :twisted:

Presley
09-03-2007, 10:30
вземи го и това е! майкати мисля че няма да исхвърли навън 1 малко пупииии :twisted: :twisted: :twisted:
:-D Yes

namina
09-04-2007, 08:34
остовия пред свършен факт. :-D ние така напраихме със баща ми зехме кученце и я поставихме пред свършен факт. :-D

Reed
09-04-2007, 09:13
Само ти я познаваш и ти знаеш как да я убедиш :-) а иначе аз,ако доведа куче вкъщи,особено,ако е нек'во помиярче,майка ми ше го изхвърли без да й мигне окото :lol:

miloto_girl_4e
09-04-2007, 09:15
Майка ти е права :!: Както винаги в началото като си вземеш животинчето, ще му се радваш, ще се грижиш за него, но после ще повериш грижите за него на нея..
Вече веднъж го е изпитвала със старото ти куче и явно не иска наново да се повторя нещата ...
А и като заминеш след 2г. и го оставиш на нея ... все пак едно отглеждане на куче не е никак лесно :!:
Вземи си ново куче като заживееш самостоятелно :!:
А и как ти се иска ново кученце, като твоето е умряло скоро .. това ми звучи гадно :?

miloto na miloto:P
09-04-2007, 09:40
ами..не мисля,че е гадно да искам ново кученце,след като моето умря..свикнала съм да има някакво присъствие вкъщи с мен,защото по цял ден съм сама..подтискащо е..имам нужда да се грижа за някакво животинче..може би и мама е права..