PDA

View Full Version : запознанство в чата ?!?

lesstats
09-03-2007, 17:48
що е туй и има ли то почва у нас ? :-D
кажете ми според вас може ли да се започне връзка след това
аз съм малко скептично настроен
да. наистина ако човека отсреща е изкрен и не лъже може да бъде опознан обаче чата ... изобщо не му се виждат маниерите
хайде хора дето са се запознали с половинката така да пишат :)

MajeStic
09-03-2007, 17:49
И все още сме заедно... 8)

`Death`Whore``
09-03-2007, 17:50
Няма значение къде са се запознали двамата. Важното е да не останат в чата.

koalka
09-03-2007, 17:51
Тази връзка, която сега приключи беше такава.Запознахме се в чата и бяхме заедно не много малко време.Та, наистина трябва човека срещу тел да е искрен, иначе няма да се получи нищо.

MajeStic
09-03-2007, 17:53
Тази връзка, която сега приключи беше такава.Запознахме се в чата и бяхме заедно не много малко време.Та, наистина трябва човека срещу тел да е искрен, иначе няма да се получи нищо.

Що да няма... ще те лъже, ще те използва като му дойде времето и за него всичко се е получило 8)

monityY
09-03-2007, 17:53
да. наистина ако човека отсреща е изкрен и не лъже може да бъде опознан обаче чата ... изобщо не му се виждат маниерите
si4kite mi gadjeta bez 1 sa ot 4ata,ne vijdam ne6to lo6o :::

mid_get
09-03-2007, 17:58
Всичките ти гаджета ли? Че те колко са, бе? :shock:
Пък и да, лошо няма, ама май не сте се задържали дълго с нито едно от тях... :roll:

StayClose
09-03-2007, 18:00
ти да не играeш dragonbg :^)

woshata
09-03-2007, 18:03
аами тъпо е...поне за мен..живия контакт си е друго нещо :roll:

monityY
09-03-2007, 18:04
Всичките ти гаджета ли? Че те колко са, бе? :shock:
Пък и да, лошо няма, ама май не сте се задържали дълго с нито едно от тях... :roll:

Za6to da ne bi ako ne sa ot 4ata da se zadurja po dulgo.. ebati misleneto imate,si4ko si zavisi ot 4oveka,dali sme se zapoznali po neta ili v reisa nqma zna4enie

P.P okolo 20tina gadjeta sum imala

09-03-2007, 18:11
Ami nqkoi ot vas s1s p1lno pravo sa skipti4no nastroeni za6toto vsi4ki sme 4uvali za iznasilvaniq,ubiistva i t.n po novinite no az li4no predi nqk1de dve sedmici izlqzoh s edno mom4e s koeto si pi6eh ot k1m mesec i se haresahme i posle se vidqhme o6te edin p1t i taka...!Taka 4e spored men ako ti se iska probvai no napravete sre6tata na po ojiveno mqsto v slu4ai 4e ne6tata ne6to se ob1rkat! :wink: Sega 6te si kaje6 kak da se ob1rkat az s1m mom4e ,no vse pak otnovo ti azvam...za vseki slu4ai :wink:

Fagile
09-03-2007, 18:22
Az bqh s edin ot 4ata! i toi e mn qk , oba4e be6e izvraten i ima6e 600 abonati video ku*vi ;(

_Ana_Carenina_
09-03-2007, 18:27
винаги има изключения и тнт... запознавала съм се с такива от чата и наистина са по-различни от очакванията ми,но винаги са ми допадали

krisi_pisi
09-03-2007, 18:50
Poddyrjam kontakt s edno momche ot veche pochti 3 godini pisah si 2 godini i posle se sreshnahme i sega ot 1 godina i 9 meseca sme zaedno i mnogo si se obichame ;) zashto da e losho da se zapoznaesh s nqkoi ot chata ako ti haresva?! E da vqrno vseki si ima svoe mnenie no az ne vijdam nishto losho.Ima gi iznasilvaniqta , ubiistvata , trafika na deca i trqbva da podbirash s koi da pishesh.

fillis
09-03-2007, 18:55
mani ne pitai sa imam edno zapoznanstwo v 4ata deto mn ne znam kwo da go pravq demek az sam iskrena no pak nz dali tova koeto mi se kazva e istina i predpolagam 4e ne me laje mom4eto,no pak problema e pri men 4e twarde mn barza a vreme ima dostata4no.Pо vaprosa dali moje da sa6testwuva vrazka po neta moje 6oto sam inala i povqrvai mi be6e mn gotino 6ototo ne se okaza laja .Nadqvam se i pri teb da ne e laja i ako go iska6 davai kwo ti pre4i vinagi ima parvi pat :)uspeh4e

Th3MaN
09-03-2007, 19:04
Абе манете го тоя чат не разбрахте ли че това е само за забавление. Ае с някой познат можете да чатите. Ама с непознатите е само ей така за кеф. Не очаквайте нищо от чатове!

krisi_pisi
09-03-2007, 19:07
Не очаквайте нищо от чатове!

Nikoi ne e kazal che kato vlizash v chata i zadyljitelno trqbva da si namerish gadje.Az naprimer vlizam s nick-a mi i stavam ot kompiutyra i nick-a mi stoi tam :) ne obicham da si pisha ama eto che i moq priqtel sym si go namerila ot chata i nesyjalqvam

Th3MaN
09-03-2007, 19:09

Nikoi ne e kazal che kato vlizash v chata i zadyljitelno trqbva da si namerish gadje.Az naprimer vlizam s nick-a mi i stavam ot kompiutyra i nick-a mi stoi tam :) ne obicham da si pisha ama eto che i moq priqtel sym si go namerila ot chata i nesyjalqvam

Не съм казал че е не възможно казах да не очакват нещо. Щото има хора който влизат в чата с единствената цел да си хванат гадже.

krisi_pisi
09-03-2007, 19:20

Не съм казал че е не възможно казах да не очакват нещо. Щото има хора който влизат в чата с единствената цел да си хванат гадже.

E da syvsem otchaqnite otrepki koito nemogat da si hvanat gadje izvyn chata s edna duma otaikata na obshtestvoto.Az sym sreshtala za syjalenie i sym si pisala s bivsh zatvornik :-& koito umeeshe da si sluji s lyjite i mi razkazvashe kak se e sreshtal s hora ot internet i razbira se sa go odrqzvali :/ ne mi haresva mn mn toq chat

cashmere
09-03-2007, 19:22
xaxa taq tema e perfectna za mene to4no sq :wink: neska izlizah s edno mom4e ot 4ata i mina perfectno daje toky 6to si ogovorihme vtora sre6ta...utre :D :wink: tai 4e ima po4va ynas

09-03-2007, 19:25
Стига сте писали глупости. Аз как с бившия се запознах в чата и изкарахме година и три месеца? То си личи кой е отчаян. А и момче, което се запознава с теб на улицата и веднага ти иска телефона, също е отчаяно.

krisi_pisi
09-03-2007, 19:32
А и момче, което се запознава с теб на улицата и веднага ти иска телефона, също е отчаяно.
Ili si go vpechetlila i te e haresalo ;) ne vseki na ulicata e otchaqn ;)

FiRe_LaDy
09-03-2007, 19:56
Връзка от чаа точно нямам,ама си го видях на живо и си го харесах .... после го намерих в чата и от там тръгна всичко .... връзката траеше 2 седмици ... очевидно беше :wink:

tuka6na
09-03-2007, 20:31
ам в днешно време си е напълно възможно.И какво странно има?Ненормалното е да 'имаш връзка' само в нета.Това е най-голямата неадекватщина.Един вид-ако тоя 'чат' е продължил с нормално,реално,социално общуване,то няма нищо странно :wink:

ZaHaRcHe
09-03-2007, 20:43
nqma ni6to lo6o v 4ata...
laf4e.. i ako ve4e horata si dopadnat se vijda6 na jivo.. i moji da stanat i gadjeta.. imala sym mn takiz slu4ai

StayClose
09-03-2007, 20:44
e и форума си е вид чат,така че ....

`Death`Whore``
09-03-2007, 21:39
e и форума си е вид чат,така че ....
...а от форум съм се запознала с 2-ма човека, които са ми доста добри познати...

naMy4Ho_KoTe
09-03-2007, 22:03
И все още сме заедно... 8)

И ние сме тъй 8)

П.П. Най-сериозните ми връзки са породени в чата:
Едногодишна връзка с момче от моя град
8-месечна връзка с Чирпанлия (беше ми първия)
7-месечна връзка с момче от моя град

:)

rihannka
09-04-2007, 09:48
mi s moq priqtel se zapoznahme po chata...tam si kazvahme sichko bez da lajem i se sreshtnahme ,haresahme,po kasno se vlubihme obiknahme se i sega godina sme zaedn..takache e vazmojno da zapochnesh vrazka ot chata...

alkobalko
09-04-2007, 09:50
По принцип този начин на запознанства, свалки и започване/ поддържане на връзка става все по-разпространен.
Лично според мен обаче една връзка в нета не може да бъде пълноценна и няма бъдеще.

naMy4Ho_KoTe
09-04-2007, 10:05
По принцип този начин на запознанства, свалки и започване/ поддържане на връзка става все по-разпространен.
Лично според мен обаче една връзка в нета не може да бъде пълноценна и няма бъдеще.

Съгласна съм, но от темата подразбрах, че става въпрос да се запознаеш с някой в чата и като се видите на живо да започнете реална връзка.