Влез

View Full Version : какво да правя дали иска пк да е с нея или наистина го дразн

аззззз
09-03-2007, 19:06
здравеите плс дайте ми савет.значи ходех с 1 момче но вече не обаче сега пак май мойе да стане нечо бяхмне на дискотека и го целунах не се драпнаи ми отварна,но непрекаснато говорв6в за бившата му с която е бил година и нещо че не мойе да я понася как бил могал да е снея и че не я понася,но се сманявам защотот всяка втора дума му е за нея,пак и тя маи пак иска да е с него пише му смс но той не и варнал сега ж диското се наватраше около него,а той казва че го дразнела длаи го дразни или просто още има нещо кам нея все пак са скасали защото и е изнежерявал,тя го одрязала после искала да се саберат но тои не е искал.Аз скасах с него но искам пак да стане нещо пък ими отвърна на целувката. нз дали да се боря все пак и тя му се натяга а и са били год и нещо заедно плссс даите ми савет жие как мислите ](*,) =D>

monityY
09-03-2007, 19:11
redaktirai posta si i 6ti dam suvet,pulno e s gre6ki

tuzaro
09-03-2007, 19:11
тая тема я имаше и вчера...там не прочете ли съветите

hasaiko
09-03-2007, 19:14
Тъпа грешка,която правим понякога...Може да си на 100% сигурна,че те харесва повече от нея-затова ти ги говори тия неща за бившата...Така мисля поне...

Th3MaN
09-03-2007, 19:14
Мани ги гаджетата земи ходи малко на даскало, че като гледам с колко грешки пишеш направо нямам думи!

аззз
09-03-2007, 19:25
sory za gre6kite no edvam smogvam da pi6a na kirilica ama PLSSSSSS DAITE SAVET PLSSSS =D> =D> =D> =D> =D>

tuzaro
09-03-2007, 19:27
sory za gre6kite no edvam smogvam da pi6a na kirilica ama PLSSSSSS DAITE SAVET PLSSSS =D> =D> =D> =D> =D>вчера не пусна ли пак същата тема?

FiRe_LaDy
09-03-2007, 19:59
Оправи правописа,слойи малко точки и запетайки и може да ти дам някой друг съвет (предполагам и другите тогава биха ти дали съвет) .... много объркано си писала!

автора
09-03-2007, 20:09
здравеите плс дайте ми савет.значи ходех с 1 момче,но вече не,обаче сега пак май може да стане нечо.Бяхме на дискотека и го целунах,не се драпна и ми отварна,но непрекаснато говореше за бившата му,с която е бил година и нещо,че не може да я понася,как бил могал да е с нея и че не я понася,но се сманявам защото всяка втора дума му е за нея,пък и тя май пак иска да е с него,пише му смс но той не и варнал сега в диското се наватраше около него,а той казва че го дразнела дали го дразни или просто още има нещо кам нея,все пак са скасали,защото и е изневерявал,тя го одрязала после искала да се саберът,но тои не е искал.Аз скасах с него,но искам пак да стане нещо пък и ми отвърна на целувката. Нз дали да се боря все пак и тя му се натяга,а и са били год и нещо заедно плссс даите ми савет вие как мислите =D> =D>

koalka
09-04-2007, 07:39
Щом говори толкова за нея, значи не го дразни, както той казва.Още може би има някакви чувства към нея.Мисля, че за сега не трябва да правиш нищо.

Lost_Kiss
09-04-2007, 08:03
Opredeleno ima nekfa trypka mejdu gadjeto ti i biv6ata mu priqtelka... Reji go i si prodyljavai napred :wink: